Upotrijebite ovih 50 dodataka kako biste nadopunili web mjesto za e-trgovinu WordPress

Objava: Vaša podrška pomaže održavanju web mjesta! Naplaćujemo naknadu za preporuku za neke usluge koje preporučamo na ovoj stranici.


Pokretanje web mjesta za e-trgovinu može biti teško. Trebate biti svjesni svih načina na koji možete olakšati kupcima da pronađu ono što traže i izvršiti kupovinu..

Iako postoje vani pružatelji usluga e-trgovine, izgradnja prodavaonice na WordPressu omogućava vam pristup nebrojenim temama i dodacima, što vam omogućuje stvaranje gotovo bilo koje vrste trgovina koju želite.

WordPress dodaci za e-trgovinu dizajnirani su kako bi optimizirali performanse vaše internetske trgovine olakšavajući korisnicima navigaciju i upravljanje vama..

Mnogi od tih dodataka mogu vam pružiti cijelu trgovinsku platformu. Drugi su dizajnirani da urade samo jednu stvar, poput postavljanja SSL skripte na vašu web stranicu

Pogledajte ovaj popis 50 korisnih dodataka za e-trgovinu i sigurno ste pronašli barem jedan novi dodatak na svoju web stranicu WordPress.

Ispunite dodatke za internetsku trgovinu

Ovi dodaci za WordPress stvaraju čitavu platformu trgovina na kojoj možete graditi vaše internetsko poslovanje. Oni uključuju osnovne potrepštine kao što su katalozi proizvoda, kolica i integracija plaćanja. Mnogi od njih nude i dodatne značajke za unapređenje vaše trgovine.

Dodaci opće trgovine

 1. WooCommerce je najpopularniji dodatak za e-trgovinu WordPress. Dodatak vam daje internetsku trgovinu koja u potpunosti funkcionira, zajedno s dodatnim proširenjima i temama za prilagodbu vašeg dizajna i izgleda. U trgovini se mogu prodavati digitalni i fizički proizvodi. WooCommerce podržava upravljanje zalihama, kao i opcije isporuke i plaćanja. Za ljude koji ne znaju puno o pokretanju internetske trgovine, WooCommerce nudi podršku, bazu znanja, dobru dokumentaciju i forume zajednice.
 2. Jigoshop olakšava postavljanje čitave internetske trgovine u nekoliko minuta. Izradite više vrsta proizvoda i primijenite atribute tako da kupci mogu sortirati vaš katalog i pronaći ono što traže. Jigoshop ima preko 100 besplatnih i plaćenih proširenja tako specifičnih pristupnika plaćanja ili neobaveznih načina dostave.
 3. Cart66 je plaćeni dodatak koji vam nudi sve što je potrebno za početak rada s mrežnom trgovinom. Pruža vam pristup 100+ ugrađenih pristupnika za plaćanje koji su sigurni i kompatibilni s PCI-jem. Cart66 također uključuje SSL sigurnost kako bi se vaši kupci mogli osjećati dobro unosom podataka o plaćanju na vašoj web stranici. Prodaj gotovo sve, poput paketa proizvoda, glazbe ili pretplate na internetske časopise.
 4. MarketPress ima iznenađujući broj značajki za potpuno besplatnu mogućnost e-trgovine. Dodatak dolazi s 15 pristupnika za plaćanje, 120 različitih valuta, više vrsta proizvoda i naplata na jednoj stranici. MarketPress vam također omogućuje da u svojoj trgovini ponudite kupone, popuste i pridružene proizvode.
 5. Besplatni plan Selz WordPress E-trgovine omogućit će vam da u vašoj trgovini budete samo 5 predmeta. Plaćeni planovi omogućit će vam više predmeta i otvoriti vaše mogućnosti za napredne značajke trgovine. Selz dodatak radi s bilo kojom WordPress temom i uključuje besplatni SSL certifikat. Upravljajte i pregledajte proizvode, prodaju i kupce na jednostavnoj ploči Selz.
 6. Exchange WP jednostavan je dodatak za manje napredne korisnike. Omogućuje vam brzo postavljanje trgovine i dodavanje proizvoda bez poteškoća. Za ljude koji su manje tehnički skloni, iThemes Exchange ima čarobnjaka za jednostavno postavljanje koji treba slijediti. Exchange WP nudi pristupnik plaćanja Stripe kao besplatni dodatak. Ovaj dodatak pružit će vam sve što je potrebno bez previše kompliciranja vaše trgovine.

Dodaci za specijalizirane trgovine

 1. Easy Digital Downloads je dodatak koji vam omogućuje prodaju digitalnih preuzimanja putem interneta. Jednostavan je za uporabu i ima mnogo moćnih značajki. Budući da je dodatak optimiziran za digitalnu prodaju, svi koji stvaraju trgovinu za preuzimanje glazbe ili e-knjiga trebali bi ga isprobati. Na raspolaganju su mnoga proširenja za pristupnike plaćanja i druge usluge.
 2. Shopp omogućuje pretplatu na temelju pretplata, kao i više vrsta proizvoda u trgovini. Dodatak je dizajniran tako da podržava PCI te osobitu pozornost posvećuje sigurnosti posjetitelja vaše trgovine. Imajte na umu da Shopp nudi samo ograničene teme za dizajn vaše trgovine.
 3. WP eCommerce naprednim korisnicima olakšava prilagodbu izgleda njihove trgovine pomoću CSS i HTML prilagodbi. Manje napredni korisnici morat će potražiti pomoć od WP eCommerce savjetnika. Značajke uključuju ugrađene alate za marketing i dostavu kao i sigurne SSL-ove narudžbe.
 4. e-trgovina nudi vam pristup PayPal-u ili Stripe-u, omogućuje vam prilagođavanje galerija i brzo reagira na mobilne uređaje. Nakon što kupci izvrše uplatu u vašoj trgovini, oni se preusmjeravaju natrag na vašu web stranicu kako bi mogli nastaviti pregledavanje. Kôdima za popust, Lightboxu i više opcija plaćanja možete pristupiti plaćanjem premijskih značajki.
 5. Dokan Multivendor Marketplace je dodatak za kreiranje tržišta većih dobavljača na WordPressu. Omogućuje vam zaradu kroz provizije svojih dobavljača. Dokan je savršen za sve koji žele pokrenuti vlastito tržište poput eBaya ili Amazona.

Ispunjenje: Košarica, čekovi za odjavu i otpremuIspunjenje e-trgovine (slika putem iStockPhoto).

Košarica, čekovi za odjavu i dostavu

Jednom kada spremite i pokrenete svoju trgovinu, vjerojatno ćete je željeti dodati kako biste kupcima olakšali postupak kupnje pružajući bolja kolica i jednostavnije sustave za odjavu. Potom, kada je rasprodaja, potreban vam je jednostavan način da ispunite narudžbu. Svi će ti dodaci pomoći.

dostava

 1. Košarica za e-trgovinu Ecwid integrira se s glavnim prijevoznicima kao što su UPS, FedX i Canada Post kako bi izračunali cijene isporuke. Ovo je sjajan dodatak za ljude s Facebook trgovinom, jer sinkronizira vaše Facebook proizvode, kupce, narudžbe i zalihe s vašom web stranicom WordPress.
 2. e-trgovina WD omogućuje vam stvaranje različitih načina dostave i poreznih pravila za pojedinačne proizvode ili grupe. Dodijelite vrijednosti i parametre proizvodima i promijenite cijene ovisno o tim vrijednostima. Na primjer, za više paketa predmeta možete naplaćivati ​​različite cijene. Međutim, dodatak koristi PayPal samo za obradu plaćanja.
 3. WooCommerce težina na temelju težine izračunava troškove dostave na temelju težine narudžbe. Moći ćete izraditi pravila isporuke za različita odredišta narudžbe ili fleksibilnost cijena.

Košarice

 1. Kartica WooCommerce košarica postavlja karticu na vašu web stranicu koja prikazuje broj predmeta koje kupac ima u svojoj košarici. Na taj način kupci olakšavaju pronalaženje svojih košarica kada žele pregledati dodane artikle ili nastaviti s odjavom.
 2. WooCommerce izbornik košarica čini isto kao i dodatak naveden gore, ali dodaje nekoliko značajki. Možete odabrati prikaz ikone vaše košarice, koliko predmeta ima u njoj ili ukupnu cijenu. CSS ovog dodatka možete prilagoditi tako da izgleda kao da želite.
 3. WP EasyCart je puna WordPress košarica za vašu internetsku trgovinu. Omogućuje vam prodaju više vrsta proizvoda i uključuju poklon kartice ili promotivne kodove. Morat ćete platiti za nadograđene verzije da biste dobili pristup nekim značajkama, kao što su živi prolazi i kalkulatori otpreme.

Odjava i ostalo

 1. PayPal gumb Kupi sada omogućuje vam prodaju proizvoda ili usluga putem PayPala jednim jednostavnim gumbom kojeg možete smjestiti bilo gdje na svojoj web stranici. Ovo bi mogao biti sjajan dodatak za ljude koji ne žele postaviti čitavu web lokaciju za e-trgovinu, već imaju samo nekoliko proizvoda za prodaju.
 2. WooCommerce Plaćanje za plaćanje omogućuje vam da naplatite različite naknade za klijente koristeći različite načine plaćanja. Ovo je sjajno ako želite da vaši kupci pokriju naknade povezane s transakcijama s kreditnim karticama.
 3. WooCommerce Checkout Manager omogućuje vam prilagodbu polja za naplatu za WooCommerce. Na primjer, možete preurediti redoslijed i preimenovati odjeljke u kutije za naplatu i dostavu, a ne da se zaglavite u zadanom WooCommerce sustavu za naplatu..
 4. WP Simple Pay omogućava vam prihvaćanje plaćanja putem Stripe-a koji kupcima omogućuje kupnju putem kreditnih kartica.
 5. Razorpay za WooCommerce je dodatak za pristup putem plaćanja koji prihvaća kreditne kartice, debitne kartice i druge načine plaćanja u vašoj WooCommerce trgovini. Dodatak neće preusmjeriti kupce iz vaše trgovine na plaćanje, smanjujući vjerojatnost napuštanja košarice.

Staromodni katalog (slika putem Pixabaya).

Dodaci za katalog proizvoda

Dodaci u ovoj kategoriji olakšavaju prikazivanje vaše robe – bilo kao cjeloviti katalog ili kao različiti načini za lakšu kupnju.

Cijeli Katalozi

 1. Dodatak za katalog proizvoda eCommerce za WordPress stvara prekrasan, responzivan katalog proizvoda koji će se prikazati bilo gdje na vašoj web stranici. Prilagodite svoj katalog s datotekama predložaka ili CSS i dopustite kupcima da traže ponude za vaše usluge.
 2. Katalog proizvoda za WordPress uključuje značajke zumiranja, prikaze cijena s popustom i blokove komentara. Dodajte neograničene proizvode u svoju trgovinu i povucite i ispustite da biste promijenili redoslijed. Uz to, dodatak će prikazati srodne proizvode kada kupac odabere jedan za pregled.
 3. E-trgovina u galeriji stvara galerije dodavanjem slika, naslova, opisa i oznaka za svoje proizvode. Dodajte parametre za svaki svoj proizvod, kao što su boje ili veličine za kupce.

Ostale značajke kataloga

 1. RFQ-ToolKit za WooCommerce napravljen je kako bi se WooCommerce kolica pretvorila u sustav koji omogućava kupcima da traže ponude umjesto direktne kupnje. Ovo može biti korisno ako nudite komplicirane usluge a ne proizvode.
 2. WooCommerce Grid / List Toggle omogućuje prebacivanje između lista i rešetki tijekom pregledavanja vaših proizvoda.
 3. Woocommerce Quick Buy dodaje gumb za brzu kupnju u vašu WooCommerce trgovinu. Kada kupac klikne gumb na proizvodu, dovodi se izravno na vašu blagajnu.
 4. Slika proizvoda WooCommerce Flipper otkriva drugu sliku u vašoj galeriji proizvoda kada netko lebdi iznad predmeta. Ovo bi se moglo koristiti za prikazivanje kupcima odjevnih predmeta na prednjoj i stražnjoj strani.

Marketing (slika Nick Youngsona licencirana putem CC BY-SA 3.0).

Marketinški dodaci

Jednom kada netko posjeti vašu web lokaciju, ne propustite sjajnu marketinšku priliku. Čak i ako ne kupe ništa, možda će se htjeti prijaviti za newsletter ili podijeliti vašu trgovinu na društvenim mrežama. Ovi dodaci pomoći će vam na brojne načine.

Pop-Ups i Gumbi

 1. Popup Maker ™ stvara bilo koju vrstu skočnog prozora koja će se postaviti na web mjestu trgovine. Na primjer, dodajte obrasce sa skočnim sadržajem, namjeru da napustite skočne prozore, kolekciju adresa e-pošte, dijapozitive, prijavu na biltene, najave ili skočne prozore. Skočni prozori mogu vam pomoći povećati broj konverzija u vašoj trgovini i sastaviti popise e-pošte u marketinške svrhe.
 2. Holler Box omogućuje vam stvaranje skočnih prozora i bannera kako biste ostvarili više potencijalnih kupaca i povećali broj konverzija za svoju trgovinu. Dodatak se povezuje s WooCommerce ili Easy Digital Downloads. Skočni prozori mogu promovirati popuste ili prikupljati adrese e-pošte. Prikažite ih prema vremenskom kašnjenju, okidaču za pomicanje ili ponašanju korisnika.
 3. AddToAny Share Buttons dodaje gumbe za dijeljenje bilo gdje u vašoj trgovini kako bi posjetitelji mogli dijeliti vaše proizvode i stranice na društvenim mrežama.
 4. Upući prijatelja za WooCommerce stvara referalni sustav na vašoj web stranici koji omogućuje kupcima davati kupone za pozivanje drugih ljudi na vašu web stranicu. Potaknite ljude da obavijeste o vašoj trgovini.

Ostali alati

 1. MailChimp za WordPress omogućava vam dodavanje metoda prijave na vašoj web stranici WordPress da biste sastavili svoj popis e-pošte MailChimp. Zatim možete koristiti MailChimp za provođenje vrijednog marketinga putem e-pošte ljudima koji su se prethodno prijavili na vašoj web stranici.
 2. YITH WooCommerce Lista želja pruža vašim kupcima mogućnost kreiranja popisa želja koje mogu podijeliti s prijateljima i obitelji na društvenim mrežama. To može biti korisno za povećanje prodaje proizvoda tijekom praznika.

Dodaci za sigurnost

Ako vaša trgovina e-trgovine nije sigurna, nikad nećete uspjeti. Ili ćete dobiti otimanje ili će vaši kupci biti – i oboje su smrt za bilo koju trgovinu. Ovi dodaci zaštitit će vas i vaše kupce.

 1. FraudLabs Pro za WooCommerce štiti vašu trgovinu od prijevara tako što pregledava transakcijske narudžbe na vašoj web stranici zbog obrazaca prijevara. Dodatak vam također pruža detaljno izvješće o svim narudžbama izvršenim u vašoj trgovini.
 2. McAfee SECURE skenira vašu web lokaciju zbog zlonamjernog softvera i virusa, a zatim pokazuje posjetiteljima da je vaša web lokacija sigurna s zaštitnim znakom McAfee SECURE. Ovaj dodatak besplatno će prikazati zaštitni znak samo do 500 posjetitelja mjesečno.
 3. Stvarno jednostavan SSL omogućuje jednostavno postavljanje SSL certifikata na vaše web mjesto samo jednim klikom. Imajte na umu da ćete prvo morati kupiti svoj SSL certifikat negdje drugdje jer ga dodatak ne isporučuje.

Dodaci za Analytics

Tih 5 dodataka integriraju analitiku u vaše web mjesto za e-trgovinu, tako da možete pratiti svoje posjetitelje i trendove prodaje.

Oni vam mogu dati vrijedne uvide, kao što su proizvodi koje posjetitelji kupuju, koliko dobro provode vaše oglase i odakle dolazi većina vaših kupaca..

 1. Poboljšana dodatna komponenta Google Analytics za WooCommerce
 2. Google Analytics za WordPress od MonsterInsights
 3. WooCommerce poboljšana integracija analitike e-trgovine sa praćenjem pretvorbe
 4. WD Google Analytics
 5. Praćenje pretvorbe WooCommerce.

Analitika web stranice na računalu (slika putem Snappa).

Ostali korisni dodaci za e-trgovinu

Evo vrećica s dodacima koji će vam pomoći u svemu, od zamotanja poklona do pokretanja dobrotvornih kampanja. Ovisno o vašem poslu, ti dodaci mogu biti od presudne važnosti.

 1. Woocommerce poklon omot omogućuje dodavanje opcija omotavanja poklona svojim proizvodima na odlasku. Možete doplatiti za predmete za zamatanje poklona za svoje kupce. Ovo je možda savršen dodatak koji ćete implementirati prije blagdana.
 2. Provjera e-pošte korisnika usluge Woocommerce namijenjena je provjeri adresa e-pošte ljudi koji se registriraju na vašoj web lokaciji. U mapu za pristiglu poštu šalje potvrdnu vezu na koju moraju kliknuti da bi dovršili registraciju. Ovo može biti koristan dodatak za ljude koji nude usluge pretplate ili e-trgovinu zasnovanu na članstvu.
 3. Smart Manager vam daje proračunske tablice slične Excelu za upravljanje proizvodima, kupcima, kuponima i narudžbama u vašoj trgovini WooCommerce WordPress. Njihov sustav omogućuje vam da lako pronađete proizvode kako biste uređivali ili brisali i obavljali administrativne zadatke poput pregleda narudžbi ili ažuriranja cijena.
 4. WooCommerce Multilingual povezuje vašu internetsku trgovinu s WPML, višejezičnim dodatkom za WordPress. Dodatak će prevesti sve prodajne proizvode, atribute i kategorije. Također vam omogućuje da ponudite cijene proizvoda u više valuta.
 5. Give je dodatak za donaciju za WordPress koji posjetiteljima web stranice omogućuje davanje dobrotvornih poklona na vašoj web stranici. Možete sastaviti prilagođene obrasce za donaciju, dodati ciljeve, pregledati statistiku i integrirati je s različitim pristupnicima plaćanja.
 6. PayPal donacije dodaje bočnu traku donacije PayPal-a na vašu WordPress web stranicu.
 7. Plaćena Članstva Pro omogućuju vam neograničene razine fleksibilnih cijena članstva, tako da možete ponuditi usluge ili pretplate na proizvode na različitim razinama članstva. Možete upotrijebiti dodatak za pružanje internetskih tečajeva ili redovnu isporuku sadržaja videozapisa i podcasta. Kupci će moći odabrati razinu na koju se žele pretplatiti.

Sažetak

Elektronička trgovina odlična je po tome što je pokrenuti trgovinu vrlo jeftino. Ali da biste bili uspješni, morat ćete napraviti puno posla. Ovi dodaci će znatno olakšati taj posao. Ne radite ručno ono što možete automatizirati, jer će uvijek biti drugih poslova koje treba obaviti. Stoga prođite kroz ovaj popis i pronađite potrebne dodatke.

Oni će vam pomoći da vašu trgovinu e-trgovine postignete uspjeh.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map