Wordbosovi chatboti: Evo kako mogu pomoći vašem poslovanju u 2020. godini.

Objava: Vaša podrška pomaže održavanju web mjesta! Naplaćujemo naknadu za preporuku za neke usluge koje preporučamo na ovoj stranici. wordpress chatbotovi


Sanjate o načinu automatizacije interakcija s posjetiteljima i kupcima vaše web stranice? Pozdravite chatbote. I nemojte se iznenaditi kad razgovaraju.

Chatbot je računalni program ili usluga koja šalje automatske odgovore na poruke ili upite ljudi. Chatboti se mogu pokretati skupom unaprijed određenih pravila za isporuku odgovora korisnicima. Oni također mogu koristiti umjetnu inteligenciju (AI) kako bi naučili kako trebaju komunicirati.

Oni mogu razgovarati s ljudima putem prozora za chat postavljenog na web mjestu ili se mogu integrirati u postojeće sustave za razmjenu poruka kao što je Facebook Messenger.

Chatbotovi postaju široko popularni, pojavljuju se na različitim poslovnim web mjestima i web lokacijama za e-trgovinu. Oni mogu pružiti živu korisničku podršku u bilo koje doba dana, automatski odgovarati na upite kupaca, prikupiti adrese e-pošte, utjecati na odluke korisnika, uputiti ljude da pomognu u člancima ili samo pružiti prijateljski razgovor za posjetitelje web stranice.

Na raspolaganju su različiti dodaci za chatbote za korisnike koji imaju web mjesto na WordPressu. Mnoge su od njih dizajnirane za posebne svrhe kao što su prikupljanje povratnih informacija ili vođenje kupaca na određene proizvode. Drugi mogu biti sagradio i uredio ti učiniti i reći što god želite.

Dodaci za chatbot za korisničku podršku uživo

Chatboti omogućavaju tvrtkama da nude posjetiteljima web stranica usluge chat-a bez potrebe za korisničkim uslužnim službenicima pri ruci u svim satima. Ako budete u mogućnosti pružiti korisničku podršku 24 sata dnevno, možete povećati prodaju i poboljšati iskustvo korisnika s vašom markom. Chatboti za usluge kupcima pružaju neposredne odgovore na pitanja koja im trebaju kako bi izvršili kupnju u vašoj trgovini.

1. Besplatno uživo chat + 24/7 automatizirani Bot

Ovaj besplatni dodatak najbolje funkcionira u kombinaciji s agentom za podršku uživo. Da biste naučili, ovaj chatbot prvo traži da sami odgovorite na pitanja kupca. Na temelju vaših odgovora, chatbot razvija setove odgovora i uči se uskladiti pitanja korisnika s relevantnim ključnim riječima koje ste naveli u prethodnim interakcijama.

Nakon toga, chatbot može sam odgovoriti na pitanja korisnika. Kao rezultat toga, omogućava vam da 24 sata pružite korisničku podršku posjetiteljima vaše web stranice.

Možete se vratiti na podršku uživo jednim klikom kad god poželite. Ovo je korisno ako želite pomoći kupcu u zamršenom problemu. Bot će također pružiti prečace odgovora koje je razvio, dajući aktivne agente mogućnosti koje mogu koristiti za brzo odgovaranje na upite kupaca. Uz to, bot će automatski prenijeti pitanje na podršku uživo ako nešto ne razumije.

Ovaj popularni dodatak omogućuje pokretanje hibridnog chatbota i sustava za korisničku podršku uživo ili ga održava potpuno automatiziranim.

2. IBM Watson Razgovor

Watson Conversation usluga je chatbota koja se nudi kao jedna od mnogih IBM-ovih AI usluga. To vam omogućuje stvorite vlastite chatbotove postaviti na svoju web stranicu WordPress. Na stranici postavki dodataka možete odabrati na kojim će se stranicama i postovima chatbot pojavljivati. Također ćete moći prilagoditi izgled chatbota.

ibm watsonU ovom smo primjeru zamolili Watsona da preporuči restoran.

Ovaj je chatbot dizajniran tako da razgovara s posjetiteljima vaše web stranice o svemu što želite. Može se koristiti za:

 • pozdrav kupcima
 • pomažući im u kretanju na vašoj web lokaciji
 • pomoći im u pronalaženju proizvoda ili
 • odgovaranje na njihova jednostavna pitanja.

Postavljate pravila za odgovore chatbota prilikom sastavljanja robota.

ibm watsonEvo primjera kako možete “naučiti” Watsona da ima više odgovora na situaciju.

Ovaj će dodatak zahtijevati da napravite vlastite chatbotove na IBM Cloudu (ranije zvani IBM Bluemix) pomoću usluge Watson Conversation. Iako za to ne morate znati, morat ćete se pridržavati nekih tehničkih uputa. Iz tog razloga, možda nije dodatak za ljude s malo tehničkog znanja.

3. VirtualSpirits Chatbot

VirtualSpirits je a plaćeni chatbot ali možete ih isprobati besplatno putem 30-dnevnog suđenja. Tvrtka nudi različite planove ovisno o veličini vašeg poslovanja i broju posjetitelja web mjesta koje primate.

Ovaj chatbot pruža automatsku podršku kupcima u sustavu više jezika – engleski, španjolski, francuski, ruski, njemački, nizozemski, hebrejski, arapski, talijanski i portugalski. To ga čini izvrsnim dodatkom bilo kojoj web stranici koja nije engleski. Dodaci za chatbot na drugim jezicima nisu na engleskom.

VirtualSpirits daje vam mnoge predloške koje možete odabrati kako bi stali u vaš specifični cilj. Na primjer, imaju predloške za:

 • vodeća generacija
 • služba za korisnike
 • optimizacija pretvorbe
 • pomoć e-trgovine.

Chatboti vodeće generacije prikupljat će telefonske brojeve i podatke e-pošte od posjetitelja koje možete koristiti za praćenje s potencijalnim kupcima. Njihov predložak e-trgovine pomoći će kupcima da pronađu proizvode u vašoj trgovini.

virtualni-rakija-chatbotVirtualni duhovi, kao i mnogi drugi chatboti, kupcima nude mogućnost klika na unaprijed napisano pitanje, a oni dobivaju unaprijed programirani odgovor.

Možete personalizirati svoj chatbot svojim izborom boja, slika i logotipa. Napravite chatbot stane u glas vašeg branda uređivanjem postojećih dostavljenih skripti. Pratite svog bot i prebacite se na chat uživo kad god želite intervenirati s vašim automatskim odgovorima.

Općenito, VirtualSpirits nudi vam brojne mogućnosti da svoj chatbot prilagodite svojoj marki i ciljevima.

Chatboti za prikupljanje podataka

Chatboti dizajnirani za prikupljanje podataka mogu vam pružiti vrijedne informacije o posjetiteljima vaše web stranice. Na primjer, možete postaviti svoje posjetitelje pitanja o tome koje vrste proizvoda žele vidjeti u vašoj trgovini. Ili ako ste bloger, chatbot može razgovarati s vašim čitateljima o tome koje vrste postova najviše vole. Chatboti se mogu koristiti i za prikupljanje adresa e-pošte za sastavljanje popisa za slanje e-pošte.

4. Prikupiti.chat

Collect.chat dizajniran je posebno za prikupljanje podataka od posjetitelja vaše web stranice. Pomoću ovog chabota možete prikupiti povratne informacije i mišljenja kupaca koji će vam omogućiti bolje pružanje onoga što žele. Dizajnirajte i skriptirajte svoj chatbot pomoću jednostavnog sučelja povuci i ispusti. Možete ga natjerati da izgleda kako želite i reći što želite.

Na primjer, pitajte posjetitelje vaše web stranice kako im se sviđa navigacija na vašoj web lokaciji ili što misle o cijenama vaših trgovina. Vaši prikupljeni podaci tada se vizualno prikazuju kroz Collect.chat’s in-dubinska analiza. Upotreba ovih podataka, možete poboljšati svoje usluge kako bi zadovoljili potrebe svojih kupaca.

Instaliranje Collect.chat jest lako. Sve što ćete trebati učiniti je postaviti, kopirati i zalijepiti isječak koda na vaše web mjesto.

collection.chat botSvidjale su nam se opcije Collect.chat, prikazane u ovom demo prikazu.
Emotikoni koji se mogu kliknuti su plus.

Osnovno sučelje za chat dostupno je za besplatno. Međutim, ovaj besplatni plan ograničit će vaše odgovore na 30 mjesečno. Ako dostignete ovo ograničenje ili želite integrirane značajke, poput obavijesti e-poštom kada dobijete odgovor, razmislite o Collect.chat plaćeni planovi.

5. Gobot

Gobot je chatbot koji se koristi za automatsko traženje adresa e-pošte od posjetitelja vaše web stranice. Pomoću chatbota posjetiteljima predstavite obrasce, ankete ili ankete za prikupljanje vrijednih podataka. Dodatak chatbota djeluje i kao automatizirana služba za korisnike i planer sastanaka. Trebat će vam plaćeni Gobot račun kako biste iskoristili neke od ovih značajki.

gobot chatbot

Cilj Gobota je zadržati posjetitelje web stranice koji bi u suprotnom napustili vašu web lokaciju i nikad se više nisu vratili. Umjesto toga, omogućuje vam prikupljanje njihovih poruka e-pošte, tako da ih možete promicati kupcima koji plaćaju putem marketinških kampanja. Spojite Gobota na MailChimp ili AWeber da biste automatski sastavili svoj popis e-pošte.

Gobot vam daje mogućnosti korištenja njihovih unaprijed napisane predloške ili možete napisati svoju skriptu chatbota. njihov drag-and-drop bot graditelj olakšava razvoj inteligentnih skripti kako biste odgovorili na vaše klijente.

Možete čak zanatske ciljane poruke pojaviti se u vašem chatbotu na temelju stranica koje posjetitelji pregledavaju ili točke na stranici na koju su se pomicali. Aktivirajte svog Gobota da započne razgovor s kupcem nakon što je on bio na vašoj web lokaciji unaprijed određeno vrijeme.

Kao rezultat, možete prikupiti segmentirani popis e-pošte na temelju interakcije ljudi s vaše web stranice, što omogućava ciljani marketing putem e-pošte.

Chatboti za Facebook Messenger i WooCommerce

Facebook Messenger chatboti integriraju se s postojećim sustavom slanja poruka na platformi društvenih medija, a ne pojavljuju se na vlastitoj web stranici. Oni su korisni ako za svoju tvrtku imate Facebook stranicu. Chatboti dizajnirani za rad s WooCommerceom optimizirani će za rad s ovim WordPress trgovinama.

6. WP Chatbot za Facebook Messenger

WP Chatbot za Facebook Messenger je WordPress dodatak koji putem Facebook Messengera pretplatnicima automatski šalje vijesti i ažuriranja. Facebook poruke uživaju u otvorena stopa od 84%, premlaćivanje poruka e-pošte u ovom odjelu. To Chatbot za Messenger čini koristan dodatak za blogere koji to žele drže svoje pretplatnike ažurirane nedavnim postovima.

Pod postavkama za ovaj dodatak chatbota možete odabrati koje vrste WordPress poruka želite poslati pretplatnicima. Možete gledateljima slati nedavne postove na blogovima, nove proizvode koji su postavljeni u vašoj trgovini ili nove stranice na web mjestu.

Za 0-10 pretplatnika, ovaj messenger chatbot možete koristiti besplatno. Međutim, kako biste dosegli više pretplatnika, morat ćete kupiti plaćeni plan od Newsboostera.

wordpress chatbotovi

Da biste instalirali ovaj dodatak, morate dobiti besplatni API ključ s web mjesta NewsBooster i unijeti ga u postavke dodatka. Tada ćete jednostavno trebati odabrati Facebook stranicu s koje želite slati poruke. Morat ćete konfigurirati i mjesto na kojem se widget za pretplatu postavlja na vašu web stranicu, tako da se posjetitelji web mjesta mogu prijaviti za primanje vaših automatskih poruka.

7. ChatX.ai

Ovaj dodatak chatbotu, dostupan na engleskom i rumunjskom jeziku, dizajniran je za rad na vašoj WooCommerce trgovini oporaviti napuštene kolica. “Napuštena košarica” ​​odnosi se na internetsku transakciju koju kupac nije uspio izvršiti. “Napušteni košarica za oporavak” odnosi se na marketinške taktike i tehnologiju osmišljenu da omoguće i nagovori tu osobu da izvrši odjavu. Dodatak ChatX.ai prikuplja podatke o Facebooku od ljudi kada dodaju stavku u košaricu, a potom im pošalje Facebook poruku ako ne uspije dovršiti odjavu.

Šest sati nakon što kupac odustane od košarice u vašoj prodavaonici, putem Facebooka Messenger-a dobiva poruku da ih podsjeti na stvari u svojoj košarici. Ova poruka čestita vašem kupcu na izboru proizvoda i potiče ih na odjavu.

ChatX je besplatan samo dok ne postignete određenu količinu prodaje. Nakon završetka ovog suđenja ChatX vam naplaćuje 2% vrijednosti s košarica koje su za vas povratili. Budući da biste taj prihod izgubili bez njihove usluge, to je fer cijena koju trebate platiti.

Napomena: ChatX.ai je u beta verziji za upotrebu u Shopify s dodatnim cool značajkama. Na primjer, kupac može poslati robotu fotografiju proizvoda koji želi, a bot može odgovoriti s jednim od vaših proizvoda koji je najbliži. Nadamo se da će kompletni skup značajki postati dostupan u WordPressu nakon što nije dostupan iz beta verzije.

8. WooWBot WooCommerce Chatbot

WooWBot je chatbot za pomoć kupcima u vašoj WooCommerce trgovini pronađite proizvode koje traže. Djeluje kao an automatski pomoćnik posjetiteljima vaše web stranice. Kada se dodatak aktivira, WooWBot će se pozicionirati u donjem desnom kutu ili na vašoj web lokaciji. Korisnici mogu pitati robota o proizvodima u vašoj trgovini i oni će biti usmjereni tamo gdje ih mogu pronaći.

Recimo da vodite trgovinu za e-trgovinu koja prodaje vrtlarske potrepštine. Kupci bi mogli pitati WooWBot ako prodajete sjeme povrća. Ako to učinite, bot će pokazati kupcu vaše sjemenske proizvode.

WooWBot pita korisnike što traže, a zatim prikazuje slike na koje se može kliknuti i koje odgovaraju upitu. Ovo je uobičajena značajka chatbotova. U ovom demo prikazu pišemo da tražimo “canon kameru” i WooWBot prikazuje 3 mogućnosti za nas.

Umetnite vlastite skripte u tekstna polja u postavkama dodatka za prilagodite što će bot reći kupcima.

Daljnje mogućnosti za ovaj dodatak trenutno istražuju robotski programeri.

9. Giga Messenger – Express

Posljednje, ali ne najmanje bitno, Giga Messenger popularan je, prilagodljiv dodatak chatbota za Facebook Messenger. Ovaj dodatak omogućuje vam izgradnju vlastitog chatbota i također vam pruža alate za upravljanje potencijalnim klijentima i marketinškim planovima. Napravite vlastite skripte za chatbote i poruke koje će se automatski slati pretplatnicima putem Facebook Messengera.

Kada se korisnik pridruži razgovoru, Giga Messenger uvlači svoje kontaktne podatke u svoje ugrađeno upravljanje odnosima s klijentima (CRM). To vam omogućuje jednostavno praćenje potencijalnih potencijalnih klijenata.

Giga Messenger podržava mnoge vrste poruka, uključujući tekst, slike, videozapise i gumbe. Na primjer, mogli biste pretplatnicima poslati Facebook poruku koja sadrži gumb “kupi sada”. Giga Messenger može se jednostavno integrirati u WooCommerce.

Isprobajte ih!

Dodaci za chatbot mogu dodati još jednu razinu profesionalnosti na vašu web stranicu. Bez obzira na to imate li trgovinu e-trgovine, poslovni prostor ili jednostavan blog, chatbotovi vam mogu oduzeti ponešto. Automatiziraju usluge kupcima, tako da ne morate trošiti vrijeme na odgovore na jednostavna pitanja. Blogeri ih mogu smatrati korisnim za prikupljanje adresa e-pošte za izradu popisa za slanje pošte ili ažuriranje ljudi o novim postovima putem Facebook Messengera. Bilo koji pojedinac ili tvrtka mogu putem chatbota zatražiti od posjetitelja svojih web stranica vrijedne povratne informacije. Isprobajte neke od tih dodataka za chatbot i pogledajte kako mogu poboljšati vaše web mjesto WordPress. I javite mi kako se ponašate sa svojim avanturama chatbota! Volio bih čuti kako napredujete.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map