100TB.com 2020: Pročitajte stvarne kritike i prigovore

Uvod Hosting od 100TB

100TB jedan je od mnogih hosting brandova u vlasništvu UK2 Grupe, koja je dio Lloyds Banking Group. Svaka marka ima svoj fokus ili posebnost, a u slučaju 100TB to su visoke performanse, najveća brzina i mase propusnosti.


Kao grupa, UK je osnovana 1998. godine, a sjedište je u Velikoj Britaniji (London) i SAD-u (Providence, Utah). Osoblje od 100 TB nalazi se na tim lokacijama.

Planovi hostinga

Jedinstvena prodajna točka 100TB je njegova širina pojasa; kao što ime sugerira, korisnici mogu koristiti propusnost od 100 TB i 1Gbit namjenske portove. U konačnici, to dovodi do bržih veza i bržih reagiranja na web stranicama, iako će za neke tvrtke njezini planovi biti preterani.

 • Postoji bezbroj namjenskih hosting planova koji pružaju mogućnost korisnicima prilagodbe svoje usluge i osiguravaju im dovoljno procesorske snage, memorije i pohrane. Dostupne su i verzije za Linux i Windows.
 • Cloud poslužitelji su skalabilni, kao što očekujete, s klizačem na web mjestu koji vam daje mogućnost kontrole broja čvorova koji su vam potrebni. Cijena po čvoru blago se smanjuje na skupljim planovima. Sav hosting hosting dostupan je pomoću Xen-a; sigurnosne kopije nisu obavezne.
 • Hosting prodavača dostupno je ako želite preprodati namjenske planove poslužitelja od 100 TB. Morat ćete biti klijent mjesec dana prije nego što otvorite račun preprodavača, a ne možete preprodavati hosting u oblaku.

kupon za web hosting

Tražite kvalitetan hosting?
Pogledajte naše najbolje domaćine. Birali su ih ručno naši stručnjaci za hosting i imaju visoke ocjene naših korisnika.

Uptime / prekida rada

100TB hosting nudi 99,9% jamstva za produženje rada, što zapravo i nije posebno posebno s obzirom na razinu usluge koju nude. Ta razina produženog rada iznosi oko 43 minute dopuštenog zastoja mjesečno; to je zapravo puno ako je potražnja vaše web stranice. Na web stranici nema podataka koji bi dokazali prošli učinak tvrtke.

Tvrtka je malo kagetirana o svojim lokacijama podatkovnih centara, što je neobično s obzirom da se prodaje na kvaliteti svoje mreže. Možemo zaključiti da grupa UK2 ima centre podataka u Velikoj Britaniji i SAD-u, ali jedine detaljne informacije koje sam pronašao bile su u blogu iz kolovoza 2012. Prema tom postu, 100TB koristi objekte u Seattleu, San Joseu, Dallasu, Salt Lake Cityju , Washington DC, London, Amsterdam i Singapur.

Namjenski hosting prema zadanim postavkama ne uključuje sigurnosne kopije, ali možete nadoplatiti za dodavanje R1Soft CDP u Windows i Linux poslužitelje. Kupci mogu odabrati fizičku lokaciju svog sigurnosnog kopiranja poslužitelja i postaviti uslugu sigurnosne kopije da se pokreće u unaprijed zadanom intervalu, od 15 minuta do jednog dana. Prostor za pohranu potreban za sigurnosne kopije naplaćuje se povrh same usluge izrade sigurnosnih kopija.

Korisnici hostinga u oblaku mogu dodatno koristiti Snapshot, Rsync i R1Soft za izradu sigurnosne kopije podataka, iako su oblačni paketi očito osmišljeni da budu i suvišni..

Prijeđite na ostatak recenzije.

Služba za korisnike i podrška

100TB pruža podršku 24/7 tijekom cijele godine. Tvrtka pruža telefonski broj i chat uživo; sve druge opcije podrške skrivene su iza ekrana za prijavu, tako da ih ne možemo pokriti u ovom pregledu. Čini se da je tim za podršku tvrtke raspoređen i u uredima SAD-a i Velike Britanije.

100TB ima prisutnost na društvenim mrežama na Twitteru, Facebooku i Google+. Stvarno ih koristi do minimalnog medvjeda, objavljuje veze i rijetko na smislen način komunicira s kupcima.

Opcije upravljačke ploče

Na posvećenim planovima poslužitelja, sve upravljačke ploče nisu obavezne, plaćeni dodaci Dostupne su i Plesk i cPanel licence; Plesk i Plesk PowerPack mogu se kupiti za 30 ili 100 domena. Stvarne verzije u ponudi nisu navedene. Povrh svega, 100TB nudi vlastitu upravljačku ploču, Tera, koja vam omogućuje upravljanje vašim poslužiteljem.

Na planovima hostinga u oblaku korisnici mogu pristupiti prilagođenoj upravljačkoj ploči za upravljanje svojim čvorovima. Pristup ovom demo prikazu možete pristupiti putem stranice poslužitelja oblaka na njegovoj web stranici.

Hosting Extras

Neuobičajeno za poslovnog domaćina, nudi se nekoliko besplatnih poklona. Posebni korisnici hostinga dobivaju besplatno ime domene za cijeli život, do 75 USD Google AdWords kredita i neograničen broj besplatnih SSL certifikata.

Kupcima koji nude hosting u oblaku ne nudi se ništa.

Politika garancije za povrat novca / otkaza

Na web stranici od 100TB spominje se garancija povrata novca, ali nisam uspio pronaći ništa što bih zapravo podržao to obećanje. Dokument Uvjeti pružanja usluge tvrtke jednostavno kaže da za otkazivanje trebate obavijestiti 7 dana i trebate otkazati putem određenog URL-a.

Sažetak hostova od 100TB

100TB je nišni domaćin za vrlo specifično tržište i nudi dovoljno izbora da udovolji i najzahtjevnijem kupcu poslužitelja. Njegovi planovi u oblaku također su jednostavni, s lakoćom strukture cijena i jednostavnim postavljanjem.

Garancija za produženo vrijeme ne nadahnjuje veliko povjerenje, a za domaćina koji se plasira na premium performanse bilo bi lijepo vidjeti ovo povećanje na 100%. No, uz podršku velike organizacije poput UK2 Grupe, trebali biste imati malo mira u slučaju da nešto pođe po zlu.

savjeti za web hosting

Zanima vas 100TB?
Usporedite njihove planove s tekućim mrežama
Upravlja s VPS i Cloud planovima. Tekući web postigao je vrlo dobre rezultate u našim testovima brzine, performansi i pouzdanosti.

100TB.com Najčešća pitanja

 • Što je s imenom? Što znači 100TB?

  Svi osim najjednostavnijih namjenskih hosting planova uključuju 100 terabajta propusnosti. Dakle, bez obzira na vašu aplikaciju ili količinu prometa, malo je vjerojatno da ćete ikada imati problema sa širinom pojasa.

 • Koja vrsta planova se nudi?

  100TB je usmjeren na samouvjereni namjenski hosting, virtualne poslužitelje u oblaku i na mrežu za dostavu sadržaja. Njihove su usluge dizajnirane za aplikacije sa intenzivnim resursima i velike potražnje za širinom pojasa i globalnu publiku (na primjer, strujni mediji i velike datoteke za preuzimanje).

 • Posjeduje li 100TB i upravlja li bilo koji od podatkovnih centara?

  Data centri u Salt Lake Cityju, New Yorku i Londonu u vlasništvu su i upravljaju 100TB i njihova matična tvrtka, UK2 Group.

 • Postoje li dodatne mogućnosti podatkovnog centra?

  SoftLayer je mrežni partner koji podržava implementaciju privatnih poslužitelja. Ovo donosi ukupni broj lokacija podatkovnog centra do oko 20 s lokacijama diljem svijeta tako da možete locirati svoj poslužitelj što je moguće bliže svojim korisnicima..

 • Mogu li odabrati poslužitelj na bilo kojem od mjesta podatkovnog centra za istu cijenu?

  Od lipnja 2015., podatkovni centri u Londonu, New Yorku, Salt Lake Cityju, Amsterdamu, Frankfurtu i Parizu bili su dostupni bez dodatnih troškova. Ako odaberete poslužitelj na nekom drugom mjestu, dodatni će mjesečni trošak biti u rasponu od 20 do 50 USD.

 • Ako mi je potrebna pomoć u vezi s računom kako se mogu obratiti korisničkoj podršci?

  Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno, svaki dan u godini. Korisničku podršku možete dobiti putem ulaznice za podršku, chata uživo ili telefona. Međutim, imajte na umu da je zadani račun samoupravljajući račun, a raspoloživa podrška bit će ograničena. Ako želite upravljani hosting, to je opcija koju možete dodati.

 • Koji je nivo produžetka zagarantiran?

  Zajamčeno je 99,99% produženog vremena i uz podršku sporazuma o razini usluge (SLA). Za potpune odredbe SLA-a pogledajte web stranicu 100TB.

 • Koje gubitke u uslugama pokriva SLA?

  SLA pokriva gubitak snage, gubitak povezanosti zbog problema s podatkovnim centrom i gubitak pristupa za čitanje / pisanje na poslužitelju. Ne obuhvaća bilo koji drugi gubitak usluge, uključujući kvar hardvera, kompromise poslužitelja i viruse, DDoS napade, prirodne katastrofe, obustavu usluge zbog administrativnih problema, problema sa softverom ili mrežnih problema izvan podatkovnog centra.

 • Kakva je politika povrata za pitanja obuhvaćena SLA-om?

  100TB će na kraju odrediti je li problem pokriven SLA-om. Ako je problem pokriven, dobit ćete kredit na računu prema kliznoj skali koja varira od 3% vašeg mjesečnog računa (uptime između 99,91-99,99%) do 50% vašeg mjesečnog računa (produženje rada manje od 95%).

 • Tko posjeduje 100TB?

  100TB dio je UK2 Grupe – velike tvrtke koja posjeduje nekoliko hosting brandova kao što su Midphase, ANHosting, UK2.NET, VPS.NET i više.

 • Koji će se upravljački panel nalaziti uz moj račun?

  Prilagođena upravljačka ploča dizajnirana posebno za pružanje i upravljanje namjenskim poslužiteljima pruža se svim klijentima hostinga. Oni to zovu Tera Control Panel, a prikaz upravljačke ploče dostupan je na njihovoj web stranici. Pored toga, na YouTubeu su dostupni uvodni videozapisi o treningu za Teru.

 • Jesu li sigurnosne kopije izvršene automatski?

  Imate mogućnost ručnog postavljanja sigurnosnih kopija ili kupiti dodatnu uslugu nazvanu R1Soft kontinuiranom zaštitom podataka. Uz R1Soft, CDP sigurnosne kopije izrađuju se u intervalu po vašem izboru (bilo što između 15 minuta i dnevno) i pohranjuju se na američki ili britanski poslužitelj, ovisno što želite..

 • Je li s mojim računom uključeno uravnoteženje opterećenja?

  Balansiranje opterećenja nudi se kao dodatak vašem namjenskom poslužitelju ili proizvodu poslužitelja u oblaku. Nudi se po korisniku, s time da se uvodna cijena temelji na 250 istodobnih korisnika.

 • Mogu li ponovno pokrenuti svoj poslužitelj bez da nikoga zove?

  Kroz upravljačku ploču možete pristupiti svom poslužitelju i imate nekoliko opcija za ponovno pokretanje, uključujući ponovno punjenje OS-a, graciozno ponovno pokretanje, graciozno isključivanje, isključivanje, uključivanje i sloj spašavanja..

 • Koji se ciklusi naplate nude?

  Mjesečni, tromjesečni, polugodišnji i godišnji ciklusi naplate dostupni su. Mali popust nudi se za cikluse naplate duže od mjesečnog ciklusa.

 • Je li garancija povrata novca koja se pruža novim kupcima?

  Uvjeti pružanja usluge navode da se sve naknade ne vraćaju ukoliko nisu obuhvaćene 30-dnevnim jamstvom povrata novca. Međutim, nigdje drugdje na web mjestu nismo mogli pronaći nikakvu referencu na ovo jamstvo povrata novca. Ako je garancija povrata novca važan dio vašeg procesa odlučivanja, prije kupovine obratite se službi za korisnike.

 • Postoje li ograničenja o prihvatljivoj upotrebi?

  Ograničenja zdravog razuma postavljaju se na prihvatljivu upotrebu vašeg računa. Neprihvatljivo korištenje uključuje stvari poput nezakonite aktivnosti, hakiranja, neželjene pošte, sadržaja koji krši autorska prava i govora mržnje. Značajne aktivnosti koje upravljaju prihvatljivim pravilima upotrebe uključuju bilo koji softver s web stranice camfrog.com, kao i zabranu “nerazumne uporabe”, koja je prilično nejasna i trebala bi biti razjašnjena ako ste uopće zabrinuti zbog namjeravane uporabe..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map