3 Essentials Hosting Review: Dizalica svih zanata? Saznajemo.

3essentials Hosting Introduction

3essentials je hosting tvrtka sa sjedištem u SAD-u, smještena tik izvan Raleigh-a, u Sjevernoj Karolini. Pružaju usluge hostinga malim poduzećima od 2001. godine. Pristupuju hostingu s tri glavna načela, ključna za zajednicu malih poduzeća: performanse, razmjere i rast.


Kako bi se udovoljilo tim načelima, oni pružaju performanse, brzinu i pouzdanost po pristupačnoj cijeni, a svoje servere ažurnim i konkurentnim. Svi njihovi planovi hostinga imaju mogućnost brzog povećanja ili prelaska na noviji hardver bez potrebe za pokretanjem ispočetka. Oni pružaju pouzdane SLA-ove i podršku 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, kako bi pomogli malim tvrtkama da nastave rasti.

Usluge i specijalizacije

3essential je u potpunosti fokusiran na zajednicu malih poduzeća, tako da oni ne nude vaš uobičajeni asortiman jeftinih, zajedničkih hosting paketa. Umjesto toga, oni su se specijalizirali za virtualne poslužitelje temeljene na oblaku.

Njihove mogućnosti poslužitelja u oblaku dolaze u različitim konfiguracijama, ovisno o količini RAM-a, jezgrenih procesora, SSD prostora za pohranu i potrebnih količina prijenosa. Bez obzira na opciju koju odaberete, možete odabrati između nekoliko konfiguriranih Linux ili Windows distribucija, započeti s golim OS-om ili instalirati vlastiti.

Oni također nude dvije razine LAMP (Linux, Apache, MySQL, PHP / Perl / Python) hostinga. Oba plana uključuju root i SSH pristup, neograničeno poddomena, neograničeno aliasa domena, automatsko sigurnosno kopiranje i vaš izbor Plesk 12 ili cPanel. Budući da se radi o privatnim poslužiteljima, oba plana uključuju određenu količinu resursa sustava. Oni se razlikuju ovisno o količini RAM-a, snage CPU-a, brzini pohrane i prijenosa koji su vam potrebni, kao i broju domena za koje svaki plan možete koristiti.

3essentials također nudi 4 ASP.NET plana. Sve to uključuje administrativni pristup, MS SQL Express, Plesk 12 i redovite sigurnosne kopije. Kao i njihovi LAMP planovi, i svaki se razlikuje u količini RAM-a, CPU jezgara, SSD pohrane i ograničenja prijenosa koje su vam dopuštene, ovisno o tome želite li ugostiti jednostavan, mali uredski poslužitelj ili web-programe s velikim prometom..

ponude za web hosting

Tražite pravog web domaćina?
Želite uštedjeti vrijeme? Pogledajte naš trenutni popis najboljih web-domaćina. Te domaćine ručno biraju naši tehnički stručnjaci.

Dodatni hosting paket i dodaci

Uz ove hosting pakete, 3essentials nudi i niz dodataka koji udovoljavaju specifičnim potrebama malih poduzeća. Oni nude poslovne pakete hostinga, kao i ulazne i izlazne usluge protiv neželjene pošte. Imaju 4 razine WordPress hostinga, svaka s upravljačkom pločom Plesk. Oni također nude SSL certifikate, Microsoftovo licenciranje i brojne opcije nadogradnje hardvera i softvera.

Također nude brojne usluge za programere i samostalno hosting, uključujući razvojno okruženje temeljeno na oblaku i namjenske poslužitelje. Ako više volite koristiti vlastiti hardver, oni pružaju usluge kolokacije, što znači da im isporučujete hardver, a oni će ih postaviti u svoje prostorije i osigurati struju, internet, hlađenje itd..

Infrastruktura

3essencijalni centri podataka nalaze se u Morrisvilleu, Sjeverna Karolina i Dallas, Texas. Oba centra su zaposlena svakodnevno i imaju sigurnost pristupa ključevima kartice i sigurnost fizičke osobne iskaznice. Zaštićeni su sustavima za suzbijanje požara i dizel generatorima za rezervno napajanje, koji se testiraju tjedno. Imaju gigabitne i multigigabitne internetske veze od nacionalnih pružatelja usluga Tier1, a oni održavaju SLA-ove za osiguravanje brzine interneta čak i tijekom velike vršne uporabe.

Podrška i služba za korisnike

Podrška je dostupna 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, putem chata, e-pošte i telefona. Timovi za prodaju i naplate dostupni su tijekom standardnog radnog vremena. Besplatna podrška uključuje pomoć s njihovom hosting platformom i nadgledanjem poslužitelja. Za napredniju pomoć ili za otklanjanje problema s web stranicom ili datotekama, uz dodatnu naknadu, njihovo se osoblje može prijaviti i na vašu upravljačku ploču i izvršiti promjene umjesto vas. To uključuje zahtjeve za premještanje datoteka s podacima, ispravljanje pogrešaka s kodom web mjesta, rješavanje problema s hakiranjem web mjesta ili sigurnosnih problema, nadogradnju instalacijskih paketa i još mnogo toga.

Sigurnost i sigurnosne kopije

3essential hosting nudi besplatne sigurnosne kopije sa svakim hosting planom. Treba napomenuti da se, prema njihovim uvjetima i odredbama, odnosi na oporavak od katastrofe, a ne na obnavljanje dosjea korisnika. Nadalje se preporučuje postavljanje vlastitih automatiziranih sigurnosnih kopija.

Garancija na vrijeme

Ugovor o razini usluge 3essentials jamči 100% produženja hardvera poslužitelja, 100% produženja mreže i 100% produženja infrastrukture centra za podatke. Ako ne ispune ove razine, uplatit će vam se na račun 5% mjesečne naknade za svakih pola sata stanke, do 50%.

Pravila naplate i plaćanja

3essential prihvaća Visa, MasterCard, American Express i otkrijte. Imaju pravo otkazati bilo koji račun ako plaćanje kasni više od 5 dana i naplaćuju naknadu za vraćanje. Planovi se automatski obnavljaju, a otkazi moraju biti primljeni prije obnove. Povrati nisu dostupni, osim kada je ponuđena garancija povrata novca.

savjeti za web hosting

Tražite kvalitetan hosting?
Na uski proračun? Isprobajte zajednički hosting tvrtke A2 Hosting. Oni su na prvom mjestu brzih testova. Koristite ovu vezu za popust
ostvariti do 50% popusta na svoje hosting planove.

Zaključak

3essential koristi poslovni pristup usmjeren na hosting. To znači da ne nude planove koji su manji od potreba male tvrtke (poput zajedničkog hostinga). Pružaju skalabilna rješenja, širok raspon operativnih sustava i za Linux i za Windows, kao i 100% jamstva za produženo vrijeme, tako da nikada ne morate brinuti da će vaše web mjesto biti oboreno. Oni razumiju zajednicu malih poduzeća i pružaju značajke i podršku koji će pomoći vašem poslovanju da raste.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me