Arvixe hosting: 99,9% jamstva nevremena, ali evo zašto možete reći ne.

Arvixe Uvod

Arvixe je web hosting tvrtka koja nudi niz usluga od zajedničkog hostinga do namjenskog hostinga. Čini se da se nije specijalizirao za samo jedno područje kao što to čine mnoge druge tvrtke, radije zadržavajući svoje mogućnosti otvorenima.


Tvrtka je osnovana u San Luis Obispo, SAD, 2003. To je privatna korporacija s ograničenom odgovornošću i domaćin je različitih web stranica iz cijelog svijeta, od osobnih web stranica do web mjesta za poduzeća veličine poduzeća. Njegova je misija služiti klijentima kao cjelovit resurs za hosting i pružiti pouzdane i kvalitetne usluge i podršku.

Planovi hostinga

Arvixe nudi i Linux (CentOS) i ASP.Net (Windows) hosting za sve svoje hosting planove. Iako nude zajednički, preprodavač, VPS i namjenski hosting, još ne nude uslugu hostinga u oblaku.

Planovi Arvixe hostinga podijeljeni su u pet klasa, Personal, Business, Reseller, VPS i Dedicated.

 • PersonalClass plan predstavlja dijeljeni hosting po konkurentnim cijenama. Korisnici mogu odabrati Linux hosting ili platiti nešto više za Windows hosting. Ovi planovi pružaju neograničen prostor na disku, neograničenu propusnost i do 6 domena. Plan hostinga za Windows uključuje do 6 namjenskih skupova aplikacija. Osobni planovi također se mogu nadograditi na Pro verziju, koja omogućuje neograničeno korištenje web stranica (i neograničene namjenske baze aplikacija za Windows hosting).
 • BusinessClass planovi slični su PersonalClass dijeljenim hosting hosting planovima, ali uključuju namjenski IP. Poslužitelji su postavljeni tako da sadrže manje korisnika na svakom poslužitelju i samim tim povećavaju pouzdanost i produženje rada.
 • Arvixe nudi ResellerClass hosting planove na temelju količine prostora na disku i propusne širine koja vam je potrebna. Opet, možete birati između Windows i Linux hostinga i dobiti do 200 GB prostora na disku, 2000 GB propusne širine i neograničene domene.
 • Plan hostinga VPSClass Linux nudi 40 GB prostora na disku s neograničenom propusnošću, 1024 MB namjenske memorije, 2 jezgre i 2 IP adrese. Možete nadograditi na profesionalnu verziju kako biste dobili 80 GB diskovnog prostora, 2048 MB namjenske memorije, 4 jezgre i do 5 IP adresa.
 • VPSClass Windows hosting plan dolazi s 40 GB diskovnog prostora s neograničenim propusnim opsegom, 1536 MB namjenske memorije, 2 jezgre i 2 IP adrese, koje se mogu nadograditi na 80 GB diskovnog prostora, 3072 MB namjenske memorije, 4 jezgre i 5 IP-a adrese.
 • DedicatedClass hosting započinje izborom jednoprocesorskih ili višeprocesorskih poslužitelja. Svaki se plan tada može prilagoditi vašim individualnim poslovnim potrebama.

Planovi vam omogućavaju i plaćanje dodatnih usluga poput namjenske IP adrese, Coldfusion (Windows) ili MSSQL usluga izvještavanja (Windows), ovisno o tome za koji ste se plan prijavili..

Uptime / prekida rada

Kao i mnoge druge web hosting tvrtke, Arvixe nudi 99,9% jamstva za nadogradnju na web mjestu, a nadoknadit će vam se ako je jamstvo prekršeno u bilo kojem mjesecu. Također nudi stopostotno jamstvo produženog rada za namjenske poslužitelje s proporcionalnim nadoknadom za bilo koji zastoj.
Centri podataka Arvixe nalaze se u Dallasu i Houstonu. Svaki ima potpuno suvišni izvor napajanja s rezervnim generatorima i UPS sustavom za kontrolu napajanja. Datacentri se prate 24/7 iz centra mrežnih operacija s najnovijim sustavima za nadzor. Oba datacentra imaju Izjavu o revizijskim standardima broj 70 certifikata II.
Poslužitelji se sigurnosno kopiraju svakodnevno i tjedno za račune PersonalClass i ResellerClass. Za račune BusinessClass i EcommerceClass, sigurnosno kopiraju se svaki sat, dnevno i tjedno. Sigurnosne kopije su prije svega za Arvixe u slučaju pada poslužitelja. Arvixe savjetuje kupcima da redovito izrađuju sigurnosne kopije vlastitih podataka, ali sigurnosne kopije kupcima su dostupne kad god je to moguće.

podrška

Korisnici Arvixe-a imaju pristup internoj telefonskoj podršci koja se temelji na SAD-u, 24/7/365, chatu i podršci putem e-pošte. Također mogu razgovarati o problemima na korisničkom forumu i imati pristup za podizanje karata za podršku na Arvixeovoj službi za pomoć.
Softver službe za pomoć pruža i pristup bazi znanja i vijestima koje Arvixe stalno prati s člancima i videozapisima o tvrtki..
Blog Arvixe vrlo je aktivan i pruža redovne članke o tome “kako”, kao i druge bitove i informacije. Facebook stranica nije baš aktivna, ali Arvixe Twitter račun je zauzet i tim odmah odgovara na upite kupaca. Osoblje objavljuje redovne tweetove s vijestima i korisnim postovima na blogovima.
Sve u svemu, usluga podrške za Arvixe izgleda vrlo proaktivno u redovitom dobivanju informacija prema kupcima.

Arvixe Control Panel

Arvixe pruža cPanel svim svojim Linux hosting planovima. Prodavači, VPS i namjenski poslužiteljski Linux sa sjedištem za klijente također dobivaju WHM upravljačku ploču. Oba su prilično standardna i bit će poznata iskusnim korisnicima.
Za Windows hosting koriste Plesk.

Dodaci

 • Arvixe nudi besplatno ime domene za život kad se prijavite; nastavit će obnavljati naziv vaše domene dok još plaćate web hosting. Ako se preselite u drugu hosting tvrtku, morate početi plaćati ime domene i prenijeti ga ako želite.
 • Kupci koji su se prijavili za Linux hosting dobivaju RVSiteBuilder, kao i Fantastico i Softaculous instalatere skripte jednim klikom. Oni podržavaju Python, PHP, Perl, Ruby on Rails, SSI, Zend i još mnogo toga.
 • Arvixe će vam prenijeti vašu web stranicu bez dodatnih troškova kad se prijavite. Također nudi dodatne popuste za kupce koji kupuju dodatne hosting račune i popust za povezivanje s njima s vlastite web stranice.
 • Na kraju, postoji partnerski program koji kupcima nudi nagrade.

Politika garancije za povrat novca / otkaza

Arvixe pruža hvalevrijednu garanciju povrata novca za 60 dana, što je relativno izdašno za web hosting. Povrat novca ne uključuje imena domena, SSL certifikate, namjenske poslužitelje i marketinške račune. Kupci mogu otkazati svoj račun slanjem e-pošte u odjel prodaje.

Sažetak

Arvixe stoji dobro u usporedbi s većinom ostalih web hosting tvrtki. Čisti raspon vrsta hostinga stavlja ih u prvobitno mjesto i omogućuje jednostavne nadogradnje dok tvrtke rastu.
Čini se da je podrška za Arvixe vrlo proaktivna i tim želi razgovarati o različitim mogućnostima hostinga s kupcima.

Arvixe često postavljana pitanja

 • Gdje se temelji Arvixe?

  Sjedište joj je u Pleasantonu, u Kaliforniji, u SAD-u.

 • Gdje je Arvixeov centar podataka?

  Arvixe na svojoj web stranici ne spominje određeno mjesto, ali govori da se njegov podatkovni centar nalazi u SAD-u.

 • Da li Arvixe nudi Windows hosting?

  Da. Pruža i Linux i Windows hosting. Windows planovi predviđeni su za Server 2012 R2.

 • Da li nudi upravljani hosting?

  Da. Upravljanje je dostupno s namjenskim poslužiteljima i nekim planovima hostinga u oblaku. Također nudi mogućnost potpuno upravljanog WordPress hostinga.

 • Da li Arvixe nudi ikakve resetore za hosting pakete?

  Da. Možete kupiti Windows ili Linux plan hosting plana. Linux planovi dolaze s cPanel i WHM, dok Windows planovi imaju Plesk ploču.

 • Mogu li kupiti oblak hosting od Arvixe-a?

  Da. Arvixe nudi planove za upravljanje hostingom u oblaku. Cloud hosting skalabilna alternativa za namjenski poslužitelj, a može biti dostupan na Linuxu ili Windows-u.

 • Da li Arvixe nudi garanciju povrata novca?

  Da. Arvixe pruža 60-dnevno jamstvo povrata novca za planove dijeljenja i distributera, tako da možete zatražiti povrat novca ako niste u potpunosti zadovoljni. To se odnosi samo na nove račune i ne primjenjuje se ako odlučite nadograditi.

 • Mogu li koristiti više domena sa svojim računom?

  Da. Većina planova omogućuje upotrebu neograničenih domena, osim osnovnih osobnih i poslovnih planova. Ograničavaju kupce na 6 domena.

 • Da li Arvixe pruža ikakav softver za pomoć u izgradnji web stranice?

  Da. Svi kupci mogu koristiti Arvixe Builder, koji se ponekad naziva i Site.Pro u svojoj pratećoj dokumentaciji.

 • Koji ću kontrolni panel koristiti??

  Na Linux hosting planovima, cPanel, zajedno s WHM gdje je to primjenjivo. Korisnicima Windowsa na raspolaganju je Plesk.

 • Kako mogu pristupiti tehničkoj podršci?

  Arvixe ima sustav ulaznica za zahtjeve za podršku i značajku chata uživo na svojoj početnoj stranici. Možete se obratiti i timu za tehničku podršku telefonom. Podrška se pruža 24 sata dnevno.

 • Je li podrška dostupna na drugim jezicima osim na engleskom?

  Blog tehničke podrške Arvixe dostupan je na engleskom, njemačkom, francuskom, španjolskom i turskom jeziku. Ne određuje koje jezike govori njegov tim za tehničku podršku.

 • Što je prioritetna podrška?

  Svi kupci imaju koristi od standardne tehničke podrške. Kada se prijavite, opcionalno možete platiti za nadogradnju na Prioritetnu podršku koja nudi najbolju stručnost i najbrže vrijeme odgovora.

 • Pruža li Arvixe pomoć kod prelaska s drugog domaćina?

  Arvixe nudi besplatnu migracijsku uslugu, pod uvjetom da koristite cPanel na vlastitom domaćinu. Vaša web lokacija mora biti manja od 5 GB za osobni prijenos ili prijenos preprodavača ili manja od 10 GB za prijenos poslovnog plana. Ne nudi bilo kakvu podršku za migraciju za korisnike sustava Windows ili nove kupce koji se sele iz domaćina koji nije cPanel.

 • Koje oblike plaćanja Arvixe prihvaća?

  Arvixe prihvaća glavne kreditne kartice i PayPal.

 • Ima li Arvixe jamstvo produženja rada?

  Da, postoji 99,9% garancija za produženje rada Ako ne uspije postići tu vrijednost, pružit će vam kredit za mjesečne naknade za hosting.

 • Koji programski jezici podržavaju Arvixe?

  Nudi podršku za Perl, Python, PHP 5, Ruby on Rails i podršku za MySQL i PostgreSQL.

 • Koliko e-adresa mogu stvoriti?

  Možete stvoriti neograničene adrese e-pošte sa svim planovima.

 • Je širina pojasa i prostora Arvixe neograničena?

  Da, iako će se očekivati ​​da se držite njegovih uvjeta poštene upotrebe, što znači da vaša web stranica mora raditi u normalnim okvirima. Ako vaša web-lokacija koristi pretjeranu količinu prostora na disku ili širinu pojasa, možda ćete biti upitani za nadogradnju.

 • Dobivam li besplatnu domenu?

  Da. Arvixe će vam dobiti besplatnu domenu prilikom kupnje vašeg hosting paketa. Besplatno ćemo obnoviti domenu ‘zauvijek’, sve dok ne otkažete hosting.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me