Bitcoin Web Hosting u 2020. godini: Što kažu pregledi klijenta za Bitcoin Web Hosting?

Bitcoin web hosting pregled

Bitcoin web hosting pregled


Bitcoin Web Hosting očit je izbor za sve vlasnike web stranica koji žele plaćati bitcoin ili je jednostavno vrlo zabrinut za privatnost.

Ako tražite najbolje opcije web hostinga za bitcoin, ustanovit ćete da sve veći broj tvrtki koje pružaju usluge hostinga sada plaćaju bitcoinima.

Poboljšana anonimnost i privatnost

Bitcoin Web Hosting je tvrtka koja nudi ne samo ovu mogućnost plaćanja, već nudi i anonimni hosting među nekoliko opcija hosting plana.

Ako imate potrebu za privatnošću i anonimnim hostingom, ova tvrtka nudi brojne hosting planove sa sigurnom anonimnošću i privatnošću.

Oni utječu na popularizaciju blockchain tehnologije nudeći bitcoin kao opciju plaćanja. Nadalje, nude i dodatne mogućnosti koje nude i anonimnost.

Primjetite to nijedan od planova na ovom domaćinu nije namijenjen bitcoin rudarima.

Usluge, planovi i specijalizacije

Usluge, planovi i specijalizacije

Bitcoin hosting nudi više planova za one koji žele osnovnu uslugu bez dodatnih ponuda i one koji žele namjenski hosting poslužitelja. Uz to, nude VPS hosting za one koji traže neke od prednosti namjenskog poslužitelja bez povezanih većih troškova.

Unutar planova jesu konfigurirajuće opcije koje omogućuju prilagođenu ponudu na temelju različitih potreba i proračuna, kao i razine tehničke vještine.

Ukratko, stvari 4 dostupne opcije su:

 • Dijeljeni hosting Bitcoin-a
 • Hosting Bitcoin VPS
 • Bitcoin posvećen hostingu
 • DDoS zaštita hosting

Dijeljeni hosting Bitcoin-a

Plan zajedničkog hostinga uključuje najniži trošak mogućnosti hostinga bitcoin. Postoje početni, standardni, profesionalni i poslovni planovi koji sadrže nekoliko opcija. Značajke uključuju:

 • Od 1 do 100 GB prostora za pohranu
 • cPanel
 • posvećena IP adresa
 • Od 20 GB do nepromjerene propusnosti
 • Standardni poslovni planovi nude besplatne domene
 • Svi planovi uključuju podršku 24/7/365 putem e-pošte.

Hosting Bitcoin VPS

VPS hosting od BWH
VPS hosting od BWH

Možda jedan od više popularne opcije srednje klase zbog ravnoteže između cijene i vrijednosti iz Bitcoin Web Hostinga.

Značajke VPS Hosting plana uključuju:

 • Dostupne su američke i europske lokacije. Vi birate svoju lokaciju.
 • SSD za pohranu
 • Brza implementacija

Bitcoin posvećen hostingu

Ovaj domaćin također nudi namjenske privatne poslužitelje za web mjesta koja zahtijevaju više resursa. Ovo je prikladan plan za veće webmastere i tvrtke.

Značajke Bitcoin namjenskih planova za hosting uključuju:

 • Fleksibilnost u postavljanju konfiguracije
 • Postavite za 24 sata ili manje
 • 1GBps uzlazne veze

DDoS zaštita hosting

DDoS planovi zaštite dostupni su kao dodatni dodatak za bilo koji hosting plan, ali su skupi. Trošak znači da bi ih stvarno trebali razmotriti samo ako imate vrhunski VPS ili namjenski hosting plan.

Svi posvećeni poslužitelji dolaze s ograničenom DDoS zaštitom (5-40 Gbps). Ali Bitcoin Web Hosting također ima DDoS planove zaštite ako imate više razine prometa za koje je potrebna zaštita.

Ovi napredni DDoS planovi zaštite mogu podnijeti mnogo veće napade bez ikakvih problema.

Hardver i infrastruktura

Hardver i infrastruktura

Iako opsežne informacije o centrima podataka, hardveru i mrežnoj infrastrukturi ovog web domaćina nisu navedene, postoje fotografije opreme podatkovnog centra.

Međutim, znamo da možete naručiti VPS i odaberite bilo koju od sljedećih lokacija:

 • Los Angelesu
 • Dallas
 • Chicago
 • New York
 • London
 • Dablin

Prilagođene i opsežne opcije konfiguracije dostupne su s različitim hardverskim i softverskim opcijama. Opcije 64-bitnog operativnog sustava uključuju besplatne i na temelju naknade naknade, uključujući CentOS, FreeBSD, Ubuntu, Debian, VMware i Windows Server.

Upravljačka ploča (cPanel)

Svi dijeljeni hosting planovi na Bitcoin Web Hostingu dolaze sa standardnim cPanelom. To uključuje instalacije jednim klikom svih popularnih sustava upravljanja sadržajem otvorenog koda (CMSs).

Imati cPanel znači možete instalirati jednim klikom WordPress, Joomla, Drupal, Magento i mnogi drugi.

Pregled podrške i korisničke podrške

Podrška se nudi svakodnevno svakog pojedinog dana u godini s prosječno 30 minuta od podnošenja karte do vremena odgovora.

Nadalje, imate pristup sustavu prodaje karata, što znači da možete dobiti pomoć putem e-pošte ili izravno koristiti sustav za prodaju ulaznica kada ste prijavljeni.

Dokumentacija i resursi

BWH zapravo nudi chat uživo.
BWH zapravo nudi chat uživo.

Što se tiče dokumentacije za podršku, postoji ne postoji oblik baze znanja. Nema udžbenika, članaka za rješavanje problema ili vodiča.

Ako naiđete na probleme s hostingom, morate pokušati pronaći dokumentaciju koju je drugi domaćin stvorio na sličnom pitanju ili se izravno obratiti timu za podršku.

Konačno gledano, Bitcoin Web Hosting zaostaje u odjelu resursa za korisničku podršku. Da biste to nadoknadili, imate luksuz cjelogodišnje dostupnosti.

Sigurnost i pouzdanost

Kao što smo gore ustanovili, DDoS zaštita je dostupna (iako ne ispunjava uvjete za povrat novca).

DDoS opcije mogu se koristiti bez prelaska na ovaj domaćin. Na raspolaganju je i mrežno nadgledanje 24 sata dnevno.

Nadgledanje i sigurnosno kopiranje poslužitelja

Rezervne kopije dostupne su na modelu koji se temelji na naknadi, a temeljen na 50 GB, 100 GB i 250 GB prostora za pohranu. server dostupna su i ažuriranja softvera za naknadu. Dostupne su potpuno upravljane i samoupravne opcije. Također su dostupni uklanjanje zlonamjernog softvera i nadzor.

Garancija na vrijeme

Bitcoin hosting obećava najmanje 99,9% produženog rada i će vam vratiti 5% do 100% mjesečne naknade na temelju stanke. U stvari su toliko ozbiljni u vezi sa svojim jamstvom da to nazivaju “ne bilom” garancijom.

Na zajedničkim planovima hostinga postoji solidna 45-dnevna garancija povrata novca. Ovo je dobro ili bolje od bilo kojeg usporedivog zajedničkog domaćina kojeg sam vidio.

Na VPS-u je malo ograničenije, ali još uvijek postoji 15-dnevna garancija povrata novca.

Pravila naplate i plaćanja

Pravila naplate i plaćanja

Bitcoin hosting prihvaća plaćanje bitcoinima, ali oni također prihvaćaju Western Union, MoneyGram, sve glavne kreditne kartice i PayPal.

Opcije naplate uključuju mjesečno, tromjesečno, polugodišnje i godišnje sa popustima za one koji odabiru tromjesečne, polugodišnje i godišnje.

Vrijedi li platiti u bitcoinu?

Nešto vam je vjerojatno palo na pamet ako je zaista najbolja opcija plaćanja bitcoin-om za hosting.

pozitivci jesu li to:

 • Prikladno je ako već imate bitcoin.
 • Potpuno je anonimna.
 • Podržava potražnju kripto-valute (ako ste ljubitelj kripto-valute).

Ali sve cijene na Bitcoin Web Hostingu izražene su u dolarima, a zatim se pretvaraju u bitcoin (ili drugu valutu) kada se zapravo plaćaju. Obavljate standardnu ​​transakciju iz novčanika na bitcoin adresi domaćina svaki obračunski period.

Rizici plaćanja u Bitcoin-u

Budući da je bitcoin toliko nepostojan, moguće je platiti 1 BTC (kao primjer), a dvaput dvaput sljedećeg mjeseca. Nepredvidivost Bitcoina znači da korisnici i ulagači jednako špekuliraju. Ovo je rizična riječ ako je povezujete sa stalnim troškovima.

to je riskirate, ali možda vam se isplati. Možete je smatrati i više problemom držanja bitcoina općenito, umjesto da plaćate njime.

Ostale podržane kripto valute

Dovoljno je lijepo što Bitcoin Web Hosting uzima bitcoin za plaćanja.

No usprkos imenu, i oni prihvatite druge popularne kripto valute. To uključuje sljedećih 5 novčića:

 1. Bitcoin gotovina
 2. Litecoin
 3. Ethereum
 4. Mreškanje
 5. Monero

Partnerski program

Nisu svi zainteresirani postati podružnica za svog pružatelja web hosting usluga, ali ovdje je vrijedno spomena.

Bitcoin Web Hosting ima jednostavan partnerski program postavljen tamo gdje možete zaradite do 100 USD po novom kupcu vi ih šaljete (ovisno o troškovima plana).

Dobijate vlastitu partnersku vezu i dobijate kredit kada se netko prijavi putem te veze. Možeš odaberite zaraditi bitcoin, gotovinu ili hosting kredita.

Slične mogućnosti – Ako vam se sviđa ovaj domaćin

Ako razmišljate o tome da pomoću Bitcoin Web Hostinga ugostite web stranice, ali niste baš uvjereni, postoji nekoliko drugih pružatelja usluga hostinga koje biste trebali razmotriti.

3 najrelevantnije alternative za mene su sljedeći.

Namecheap HostWinds Vapnenačke mreže
Početna cijena $ 4.00 $ 4,50 $ 104.00
Lokacija podatkovnog centra Sjeverna Amerika i Europa Dallas i Seattle (SAD) Dallas i Texas (SAD)
Vrste plana Dijeljeno, Reseller, Namjenski poslužitelj, VPS, Cloud i upravljani WordPress Dijeljeno, preprodavač, namjenski poslužitelj, VPS i Cloud Posvećeno i oblak
Vrsta upravljačke ploče cPanel cPanel, Plesk cPanel, Plesk

Namecheap

Namecheap je dobra alternativa ako se ne volite platiti s Bitcoin-om.
Namecheap je dobra alternativa ako se ne volite platiti s Bitcoin-om.

Malo ljudi zna da Namecheap nudi razne hosting planove od zajedničkog hostinga do namjenskih poslužitelja.

Oni također ne znaju da Namecheap prihvaća bitcoin kao način plaćanja. planovi su jeftini, i možete odabrati svoju lokaciju centra podataka. Evo naše liste s imenima.

HostWinds

Slično poput Bitcoin web hostinga, HostWinds prihvaćaju bitcoin plaćanje i široku paletu drugih kriptovaluta (14). Oni imaju Dostupna podrška 24 sata dnevno putem live chat-a, telefona, e-pošte ili ulaznica. Evo vam HostWinds.

Vapnenačke mreže

Limestone Networks vrhunski je domaćin koji prihvaća bitcoin. To je vjerovatno najbolja opcija ako tražite hosting namjenski hosting. Tehnička podrška kupcima dostupna je 24/7/365.

Općenito, njihovi su planovi mnogo skuplje od prosječnog domaćina, ali dolaze s puno opcija konfiguracije. Pogledajte ovu vapnenačku mrežu za više pojedinosti.

Često postavljana pitanja

Ako niste upoznati s Bitcoinom ili kripto valutama, to bi moglo postati zbunjujuće. Evo nekoliko uobičajenih pitanja koja se odnose na Bitcoin Web Hosting.

Možete li registrirati imena domena putem Bitcoin web hostinga?

Da, Bitcoin Web Hosting registrator je domena, ali podržavaju samo najpopularnija proširenja domena najviše razine.

Je li registracija domena anonimna?

Budući da registracije domena nadzire i regulira ICANN, teško je dobiti doista anonimnu domenu. Upotreba lažnih podataka postoji rizik jer može obustaviti vašu domenu.

Međutim, možete kupnja zaštite privatnosti za skromnu godišnju naknadu koja vas u osnovi čini anonimnima gotovo svima.

Imajte na umu da neka proširenja (na primjer .co.uk) ne dopuštaju privatnu registraciju. Razmislite o svom produženju prije nego što registrirate ime.

Za i protiv

Za i protiv

Gotovo na kraju, ali ne najmanje bitno, uzmimo u obzir i uspone i padove plaćanja usluga hostinga kriptovalutama.

Prednosti upotrebe Bitcoin hostinga:

 • Anonimnost i privatnost
 • Povrat novca zagarantovan
 • Ogroman razne načine plaćanja, uključujući više kripto valuta koje nadilaze bitcoin.
 • Također možete sudjelovati u njihovom pridruženom programu i uputiti kupce uz naknadu za proviziju i biti plaćen putem bitcoina.

Cons:

 • Podrška se pruža putem e-pošte (ili sigurnosnog sustava za prodaju ulaznica), tako da trenutna podrška nije dostupna.
 • Nedostatak baze znanja – Vrlo je malo načina za pomoćnu dokumentaciju koja bi vam pomogla ako imate problema s hostingom.
 • Nedostatak transparentnosti – Anonimnost ide u oba smjera, i vi ne znaju točne lokacije centara podataka ili tko ih točno održava.

Zaključak

Zaključak

Ako vam je anonimnost važna na temelju vrste sadržaja, ovo bi mogla biti savršena opcija za vaše web hosting potrebe.

Širok raspon planova i dostupnih opcija za podešavanje nadoknadit će sve opcije plaćanja koje obično nisu dostupne (kao što su bitcoin, Western Union, MoneyGram)

Važno je napomenuti da ih još ima smjernice i zahtjevi za vrstu sadržaja koji se može ugostiti. Obavezno se upoznajte s pravilima vašeg odabranog web-domaćina o dozvoljenim vrstama sadržaja.

Često postavljana pitanja o Bitcoin web hostingu

 • Koje vrste hosting planova nudi Bitcoin Web Hosting nudi?

  Bitcoin Web Hosting nudi sve standardne planove, uključujući zajednički, VPS i namjenski hosting poslužitelj.

  Mnogi su planovi temeljeni na Linuxu, a VPS i namjenski poslužitelji omogućuju kupcima odabir Linux distribucije poput Ubuntu ili Debiana.

  Za neke planove namjenskog poslužitelja moguće je odabrati i verziju sustava Windows, ali kupac će morati platiti dodatno.

 • Koliko vremena je potrebno za implementaciju plana?

  Dijeljeni i VPS hosting planovi odmah se implementiraju, dok će namjenskom poslužitelju trebati do 24 sata za postavljanje.

 • Kakvu vrstu upravljačke ploče koristi tvrtka?

  Bitcoint web hosting nudi i cPanel i Plesk.

 • Gdje je sjedište Bitcoin web hostinga?

  Tvrtka ima sjedište u Cheyenneu, Wyoming, ali svojim kupcima nudi brojne mogućnosti za mjesto poslužitelja.

  Na primjer, kad odaberete VPS ili zajednički hosting plan, možete birati poslužitelje sa sjedištem u SAD-u, Europi ili Aziji.

 • Da li tvrtka nudi jamstvo za produženje rada?

  Kad odaberete plan iz Bitcoin Web Hostinga, zajamčeno vam je da će se produžiti 99,99% bez redovnog održavanja. Jamstvo podupire SLA.

  Kupci koji imaju stanku će dobiti kredit do 5% mjesečne naknade za svakih 60 minuta stanke..

 • Koju vrstu podrške nudi tvrtka?

  Bitcoin Web hosting omogućuje vam pomoć na brojne načine, uključujući telefonske, e-poštu i ulaznice za podršku. Pomoć je dostupna 24/7 svakog dana u godini, a tvrtka jamči vremena odziva u trajanju od 30 minuta za ulaznice za podršku.

 • Da li Bitcoin Web Hosting nudi besplatnu domenu?

  Besplatnu domenu možete dobiti samo ako se na web hosting prijavite na minimalno 1 godinu.

 • Mogu li samo registrirati domenu bez da postanem hosting?

  Da. Bitcoin Web Hosting nudi usluge registracije domena koje vam omogućuju registraciju za jednu ili više domena bez naručivanja plana hostinga.

  Kupci koji se prijave na domenu imat će izbor mnogih ekstenzija, uključujući .com, .net, .org i .info. Također je moguće dobiti privatnost domene uz dodatnu naknadu.

 • Kako će tvrtka koristiti osobne podatke koje otkrivam?

  Da biste se registrirali za web hosting ne morate davati osobne podatke osim ako ne želite načine plaćanja kao što su kreditne kartice ili bankovni prijenosi.

  U suprotnom, možete jednostavno dati adresu e-pošte koja se koristi samo u svrhu podrške. Bitcoin web hosting obećava da neće prodavati podatke trećim stranama ili ih koristiti u marketinške svrhe.

 • Koje su vrste plaćanja dostupne?

  Tvrtka nudi kupcima različite uvjete plaćanja, od mjesečnih i tromjesečnih do dvogodišnjih i trogodišnjih planova. Dvo- i trogodišnji planovi dostupni su samo za zajedničke hosting programe.

  Kada plaćaju planove, kupci imaju više opcija plaćanja, uključujući glavne kreditne kartice, Western Union, PayPal i Bitcoin.

 • Kakva je politika povrata tvrtke?

  Bitcoin Web Hosting pruža “Bez BS garancije” za svoje hosting planove. Planovi zajedničkog hostinga imaju jamstvo povrata novca od 45 dana dok VPS planovi imaju jamstvo od 15 dana bez ikakvih pitanja.

  No, ne možete dobiti povrat sredstava za ostale usluge poput namjenskih poslužitelja i DDoS zaštite.

 • Mogu li ugostiti više web stranica s jednim planom?

  Podaci o planovima s Bitcoin Web Hostinga govore da su podržane neograničene poddomene, ali ne spominju ništa o neograničenim domenama. Izgleda da je podržana samo jedna domena za plan.

 • Postoji li ograničenje broja računa e-pošte koji mogu imati?

  Ne. Planovi hostinga tvrtke omogućavaju kupcima neograničen broj računa e-pošte i uključuju slanje e-pošte.

 • Postoje li uvjeti za upotrebu resursa koji prelaze prostor na disku i širinu pojasa?

  Bitcoin Web Hosting ima politiku korištenja resursa kojom se pokušava osigurati da nitko kupac nema monopol nad zajedničkim resursima.

  Iako tvrtka postavlja ograničene resurse, zadržava pravo utvrditi što predstavlja zlouporabu resursa poslužitelja.

  Kada se ustanovi da kupac krši prekršaje, najmanje 2 dana će mu se obratiti obavijest o ispravljanju problema.

 • Koliko je siguran Bitcoin web hosting?

  Osim što posjeduje osoblje koje će stalno nadgledati poslužitelje, tvrtka nudi niz planova koji štite od DDoS napada. Ovi planovi štite vašu web lokaciju od tih napada do određene propusnosti.

  Top plan koji nudi tvrtka sadrži neograničenu količinu zaštite.

  Svi planovi su SEO prijateljski i imaju Layer-7 zaštitu od napada zajedno s posvećenom IP adresom.

 • Da li Bitcoin Web Hosting podržava e-trgovinu?

  Planovi tvrtke imaju značajke koje olakšavaju stvaranje internetskih trgovina.

  Ove značajke uključuju instaliranje jednim klikom popularnih platformi za online kupovinu, uključujući CubeCart, OSCommerce i OpenCart.

  Drugi skup značajki koje vam omogućuju hostiranje web lokacija e-trgovine uključuje mogućnost instaliranja SSL certifikata i namjenske IP adrese.

 • Da li tvrtka nudi instalaciju jednim klikom?

  Kako bi svakome olakšali postavljanje web stranice, tvrtka nudi mnogo instalacija koje se mogu dovršiti jednim klikom.

  Ove instalacije omogućuju kupcima izradu web stranica pomoću platformi poput WordPressa i web lokacija e-trgovine pomoću paketa poput OpenCart i Magento.

  Sve što korisnici trebaju učiniti je instalirati paket, izmijeniti postavke, učitati slike i pružiti sadržaj kako bi se web mjesto pokrenulo.

 • Mogu li se prijaviti kao pridruženi član?

  Moguće je da ste podružnica za Bitcoin Web Hosting. Da biste se prijavili, morat ćete navesti porezne podatke kako biste ostvarili provizije. Da biste saznali više detalja o cijenama, morat ćete kontaktirati tvrtku.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map