BoldGrid u 2020. godini: Što kažu pregledi klijenata BoldGrid?

Pregled BoldGrid-a

Pregled BoldGrid-a


Koji je najlakši način za izradu web stranice pomoću WordPress ekosustava?

Ako želite koristiti WordPress za izradu vaše web stranice, imate puno izbora među kojima možete birati. Jedna od tih opcija je alat nazvan BoldGrid.

Ispod smo pogledajte značajke ovog izrađivača web stranica, tako da možete odlučiti je li to pravi alat za vaše potrebe.

Što je BoldGrid?

BoldGrid početna stranica, pokazujući svoje usluge.
BoldGrid početna stranica, pokazujući svoje usluge.

U osnovi, BoldGrid je paket WordPress dodataka koji su osmišljeni za besprijekornu integraciju s postojećim CMS-om..

Ovi dodaci djeluju na nevjerojatno jednostavnu izradu prekrasnog i funkcionalnog WordPress web mjesta.

BoldGrid je alat za izradu web stranica koji je izgrađen na vrhu WordPress-a. To je alat za povlačenje i ispustanje koji vam omogućuje da započnete s što manje gnjavaže. Umjesto da pokrenete web stranicu ispočetka, BoldGrid nudi vam teme i unaprijed pripremljene stranice i sadržaj.

Sustav s otvorenim kodom

Većina postojećih graditelja web stranica koristi vlasnički okvir, tako da je BoldGrid jedinstven u korištenju otvorenog koda WordPress ekosustava. Kombinira jednostavno kreiranje web stranica sa snagom sustava za upravljanje sadržajem WordPress (CMS).

Ukratko, BoldGrid nudi jedinstveni niz značajki koje zadovoljavaju početnike koji stvarno žele da im se web mjesto pokrene na WordPressu.

BoldGrid ne samo da je sjajno polazište za novajlije, već i za postojeće programere ili vlasnike tvrtki koji žele povećati učinkovitost.

Kako dobiti BoldGrid

Kako dobiti BoldGrid

Tamo su tri glavna načina da dobijete BoldGrid.

Prvo, BoldGrid je izrađivač web stranica koji dolazi opremljen bilo kojim web hosting planom odabranog broja domaćina, uključujući A2 hosting, InMotion Hosting i Web Hosting Hub.

Drugo, ako vam vaš web domaćin nudi pristup instalacijski program jednim klikom Softaculous ili Plesk kontrolna ploča uz kupnju web hostinga imat ćete i pristup BoldGridu.

Ručna ugradnja BoldGrid-a

Napokon možete ručno instalirati BoldGrid. Alat možete preuzeti i instalirati na bilo koji postojeći web domaćin.

Najveća mana ove opcije je što vam se ne garantira ista razina podrške kao oni koji su primili BoldGrid kao dio svojih web hosting paketa..

Verzije BoldGrid

Verzije BoldGrid-a.
Verzije BoldGrid-a.

Dostupne su dvije verzije BoldGrid-a: a besplatna opcija i a opcija.

Kao što možete očekivati, besplatna verzija je ograničena u svojoj funkcionalnosti (iako dobivate gotovo sve što vam je potrebno za izradu vaše stranice). Najistaknutije od njih su sljedeće:

 • Možete izgraditi samo jedno web mjesto
 • Do servera za postavljanje pristupate samo jednu godinu
 • Rezervne kopije vaše web stranice nisu tako sveobuhvatne
 • Vaša web stranica sadrži poneki BoldGrid brendiranje

Prednosti za pristup plaćenoj verziji

Uz to, ne možete pristupiti značajkama poput ogledna mjesta utemeljena na oblaku te premium teme i blokiraju knjižnice.

Nadogradnjom na plaćenu verziju, što je a paušalna naplata godišnje, hoćeš:

 • Biti u mogućnosti podržati neograničen broj web stranica
 • Dobivajte pristup inscenaciji poslužitelja sve dok je pretplata aktivna
 • Nabavite premium sigurnosne kopije
 • Imajte mogućnost brendiranja vaše web lokacije
 • Biti u mogućnosti pokrenuti probna mjesta utemeljena na oblaku
 • Dobijte pristup bibliotekama premijskih sredstava

Ti dodaci mogu biti unaprijed, iako se ne smatraju potrebnim.

Opće značajke

Opće značajke

Ovaj graditelj vam nudi brz i jednostavan način za izgradnju i prilagođavanje vašu WordPress stranicu.

BoldGrid je prepun puno mogućnosti, ali izgrađen je na način da neće preplaviti početnike. Značajke BoldGrid-a su podijeljene u različite dodatke, što ćemo istaknuti u nastavku.

Ako želite istražiti njihov čitav izbor dodataka, to možete učiniti na njihovoj web stranici.

Povlačenje i ispuštanje

Dodatak za uređivanje stranica i postova pruža vam uređivač stilova povlačenja i ispusta “Što vidiš-što-što-dobiješ” (WYSIWYG).

To vam omogućuje jednostavno izvršavanje zadataka dizajna i daje vam mnogo više kontrole od tipičnog WordPress uređivača. Evo popisa 6 stvari koje možete učiniti kao primjer:

 • Za brzo stvaranje stranica koristite unaprijed izgrađene izgleda
 • Povlačenje i ispuštanje teksta, stupaca i još mnogo toga
 • Prilikom izrade pregledajte svoju mobilnu web lokaciju
 • Umetnite obrasce i galerije u svoje stranice bez kratkog koda
 • Jednostavno i brzo obnavljajte slike i medije
 • Koristite prilagođene blokove značajki da biste brzo implementirali funkcionalnost web mjesta

Povuci i ispusti urednici postaju sve popularniji koliko i trebate malo nema znanja o razvoju za stručno korištenje.

Besplatno responzivne teme

Postoji više kategorija tema prema individualnim poslovnim potrebama.
Postoji više kategorija tema prema individualnim poslovnim potrebama.

Za izradu vaše web stranice koristit ćete se Dodatak za nadahnuća. U osnovi, Inspirations vam pruža iskustvo izgradnje WordPress web stranica. Nadalje, dobivate pristup predlozima, temama i dodacima BoldGrid-a (svi unutar vaše WordPress nadzorne ploče).

Kad prvi put započnete, vjerojatno ćete ovdje otići odabrati neku od mnogih tema za početak izrade vaše web stranice.

Teme su razbijen u razne niše, zajedno s nekim općenitijim temama ako se vaša web lokacija ne uklapa ni u jednu od postojećih kategorija.

Funkcionalnosti tema

No, daleko od tematike golih kostiju, to su već potpuno funkcionalne web stranice. Tema koju odaberete sadrži sljedeće značajke:

 • Odgovarajući dizajn optimiziran za mobilne uređaje
 • Gotov sadržaj i slike prilagođeni vašoj industriji
 • Automatska instalacija svih potrebnih dodataka
 • Ugrađene stranice i skupovi izbornika za izbor
 • I više.

Iako je ovo sjajna struktura za početak, vaše se web mjesto još uvijek može istaknuti. Ne bojte se prilagodbe i igrajući se oko postavki!

Unaprijed ugrađene palete boja

Ima ih i unaprijed izgrađene palete boja koje možete odabrati, kako biste bili sigurni da nemate konfuzne sukobe u boji. Ili možete predložiti palete za alate na temelju boje koju ste već odabrali.

Na kraju ćete završiti stranicu s dobrim izgledom koja će izgledati kao da ste platili profesionalnog dizajnera.

Ugrađena inscenacija

Instaliranje dodatka stvarno je cool. U osnovi, omogućuje vam pokretanje dvije različite verzije vaše web stranice. Jedno je dostupno svijetu, a drugo koje vam omogućuje da radite iza scene.

To vam omogućuje da napravite i testirate promjene na web mjestu u aktivnom okruženju bez da zapravo morate ažurirati web mjesto. To vam omogućuje sljedeće stvari:

 • Ispitajte dodatke bez utjecaja na web mjesto uživo
 • Osigurajte da nema sukoba dodataka ili tema
 • Biti u mogućnosti isprobati prilagodbu prije nego što pritisnete objavu
 • I mnogo više.

Je li vrijedno imati scensko okruženje?

Da i ne. Ovo pitanje u potpunosti ovisi o vašem načinu pokretanja vaše web stranice, alternativno načinima vašeg razvojnog programera.

U konačnici, ako će vam biti atraktivan relevantan promet za zarađivanje, gubit ćete, ako išta pođe po zlu – pa vrijedi imati čvrsto testiranje. Pogledajmo što čimbenici na koje se treba obratiti pozornost prilikom donošenja odluke na postavljanje poslužitelja za postavljanje.

S poslužiteljem za postavljanje Bez posluživanja poslužitelja
Ažuriranja dodataka Luksuzno što možete testirati i pokretati dodatke prije nego što počnete živjeti. Ako se bilo koji dodatak preklapa, prekida ili sudara, morate riješiti problem uživo.
Izmjena i dopuna sadržaja Ako si možete priuštiti lektor, možete imati malo mira pri pokrivanju svih pravnih uglova osjetljivim sadržajem. Svaki osjetljivi sadržaj objavljen bez lektora može vas zakoračiti u pravnu rupu.
Strukturni amandman Ispitajte različite strukture i nacrte na inscenacijskom poslužitelju Nemogućnost preuzimanja većih rizika s dizajnom i strukturom bez okolišanja.
Promjene teme Testirajte nove teme bez riskiranja da posjetitelji vide nešto što ne želite. Nove teme često nisu kompatibilne s postojećim značajkama ili sadržajem pa posjetitelji mogu biti odbačeni.
Promjene marke Manje promjene robne marke mogu se testirati i igrati sa njima na pozornici. Čak i najmanja promjena boje mogla bi odvratiti kupca od monetizacije ili vjernog čitatelja – ljudi su osjetljivi.

Dodatni dodaci

Dodatni dodaci

Ako gornje značajke nisu dovoljne, postoje dodatni dodaci koji vam omogućuju izradu obrazaca, galerija, pa čak i rad na vašem SEO.

Evo dodatnih dodataka koje vrijedi spomenuti:

Graditelj obrasca

Ako trebate izraditi bogate web obrasce, kao što su prijave / prijave za popis e-pošte, obrasci za kontakt, zahtjevi za donaciju i tako dalje, BoldGrid se integrira sa WP obrascima. Ovi se obrasci mogu prilagoditi vašim željama.

Oni se lako dodaju na vaše postojeće web mjesto bez bacanja dizajna.

Galerija Stvoritelj

Dodatak za galeriju slika omogućuje vam brzo stvaranje elegantnih galerija i prezentacija. Postupak je stvaranje fotogalerije jednostavan; samo:

 • Odaberite slike iz svoje medijske biblioteke
 • Odaberite kako želite da se prikazuju
 • Prilagodite njihov izgled

Dodatak za galeriju također može izvoriti slike profesionalnih kreativnih djela, tako da možete umetnuti medije i stvarati galerije bez vlastitih fotografija.

Sigurnosne kopije

Rezervni dodatak čini točno ono što mu ime naznačuje. Možete zakazati automatizirane sigurnosne kopije i lako migrirati / vratiti vaš WordPress nešto je u redu.

Međutim, imajte na umu da je ovo jedno područje u kojem se BoldGrid razlikuje između plaćene i besplatne verzije. Korisnici besplatne verzije dobivaju manje sigurnosnih značajki od onih koji su platili.

SEO

SEO dodatak pružit će vam dodatne SEO mogućnosti prilikom stvaranja određenih stranica vaše web stranice, tako da ćete moći brzo uređivati ​​svoje naslove i opise dok izrađujete web mjesto. Ove su informacije korisne za pružanje informacija alatima za indeksiranje pretraživača dok indeksiraju vašu web lokaciju.

E-commerce

Za one koji su zainteresirani za internetsku prodaju / e-trgovinu, BoldGrid podržava i dobro se integrira s WooCommerceom (koji je jedan od najpopularnijih WordPress dodataka za e-trgovinu).

Instalirajte WooCommerce tako da radi unutar vašeg BoldGrid računa poduzima samo par koraka.

Korisnička podrška

Nedavno postavljena pitanja BoldGrida malo su sjajno ljepilo za zajednicu.
Nedavno postavljena pitanja tvrtke BoldGrid pomalo su sjajno ljepilo za zajednicu.

S obzirom na činjenicu da sada mnogi dodaci i alati imaju dostupnu podršku, BoldGrid se nalazi u ovoj kategoriji.

Iako je njihova web stranica bogata resursima, zaista sam se potrudio pronaći način da stupim u kontakt sa živom osobom, jer to jednostavno nije opcija. S druge strane, imate slijedeći načine podrške na ponudi:

 1. Učinite samostalno rješavanje problema
 2. Sustav ulaznica
 3. Kategorizirana baza znanja
 4. Nedavno postavljena pitanja

Koliko god bi bilo sjajno razgovarati s nekim, našao sam veliku raznolikost materijala u BoldGridovoj detaljnoj internetskoj biblioteci informacija. Nedavno postavljena pitanja sjajan su način interakcije sa zajednicom BoldGrid.

Treba li to biti razbijač posla??

Nije nužno. Slično dilemi poslužitelja za postavljanje, o kojoj smo i razgovarali ovisi o vašem timu i projektu.

Imate li uz sebe pouzdanog, obrazovanog i najvažnije snalažljivog programera? Ili ste sami jedno? Tada vam podrška BoldGrid-a vjerojatno nije bitna.

Štoviše, ako ste posve novak i brinete o tome da će vas netko morati držati za ruku u svakom koraku, ova stopa podrške može biti malo spora. Rekavši to, BoldGrid’s jednostavnost će vjerojatno eliminirati potrebu za stalnom podrškom u svakom slučaju.

Jednostavnost korištenja

U svojoj srži, WordPress je prilično jednostavan za upotrebu, ali još uvijek ima krivulju učenja za one koji tek započinju putem interneta. BoldGrid izvodi krivulju učenja iz izgradnje vaše web lokacije i čini ga jednostavnim poput odabira teme i povlačenja i prelaska do završetka.

Ako koristite neki od podržanih domaćina, postupak instalacije je prilično jednostavan. Prilagodba je također vrlo jednostavna, pogotovo jer započnete postupak s gotovo gotovim mjestom.

Instalacija “uradi sam” (uradi sam)

Ako želite koristiti BoldGrid, ali na vašoj web lokaciji nije jedan od pružatelja usluga tvrtke, možete ručno instalirati BoldGrid.

Kao i svi WordPress dodaci, ručna instalacija i aktiviranje dodatka nije jako teška.

Najveći nedostatak ručne instalacije nema nikakve veze sa samim proizvodom, ali uz ograničenu korisničku podršku dobit ćete.

Podrška pri instaliranju

Sam proizvod je jednostavan za korištenje, ali imat ćete ograničen pristup ako vidite bilo kakve probleme.

Nećete imati podršku svog davatelja usluga web hostinga, a razvojni programeri BoldGrid ne uzimaju zahtjeve koji se odnose na podršku – vaš jedini izvor pomoći su službeni dokumenti, postavljanje pitanja na forumu koji pruža BoldGrid ili informacije o gužvi na internetu.

Pitanja i odgovori

Često postavljana pitanja

Postoje li detalji koji vas još uvijek muče? Pogledajte neke od najčešćih pitanja, možda vas već čeka odgovor.

Da li moja web lokacija pripada meni ako koristim BoldGrid?

Da, ima. BoldGrid je jednostavno alat koji upotrebljavate za stvaranje nečega što je vaše vlasništvo. Ne polažu pravo na vlasništvo nad vašim materijalima ili kreacijama.

Koliko moram platiti?

Ovaj ovisi o tome s kim trenutno gostujete i s kojim planom hostinga se bavite. Neki domaćini nude BoldGrid kao besplatni dodatak, ali u drugim ćete slučajevima možda morati platiti alat kao osobni dodatak.

Trenutno je premijski plan po cijeni od 60 dolara godišnje.

Za i protiv

Budući da je BoldGrid odličan alat, još uvijek mi treba potreba istaknite da su to generičke snage i slabosti.

prozodija

 • Jednostavno korištenje i intuitivno putovanje korisnika
 • Pogodnost i ušteda vremena
 • Savršen alat za ulazak bez znanja kodiranja

kontra

 • Ograničena podrška u smislu kontakta uživo s predstavnicima
 • Skupi premium paket

Tko treba koristiti BoldGrid

Tko treba koristiti BoldGrid?

Ako ste početnik koji stvara web stranicu koji želi koristiti WordPress kao okosnicu vaše web stranice, tada je BoldGrid odlična opcija. Izrada web mjesta WordPress čini jednostavnim. Ako koristite jedan od podržanih domaćina, onda je ovaj besplatni programer neaktivan.

No, ako znate svoj put oko WordPressa, možda vam se neće svidjeti kako ovaj alat pojednostavljuje WordPress.

Ipak, BoldGrid ostaje proizvod koji dodaje WordPressu. Uz teme i dodatke koji su isporučeni sa zalihama WordPressa, dobit ćete dodatnu funkcionalnost BoldGrid-a.

Završne misli

Sveukupno, BoldGrid nudi vrlo zanimljiv posao modernog graditelja web stranica. Većini graditelja web stranica zaista nedostaje moć upravljanja sadržajem koju WordPress može pružiti, pa je lijepo vidjeti kako ih dvoje kombiniraju.

Ako ste već korisnik WordPress-a ili želite biti, to može biti izvrstan način za započinjanje e-trgovine, uz pojednostavljenje procesa izrade web mjesta. Osim toga, ako je domaćin InMotion ili Hosting Hub, potpuno je besplatan, tako da ga svakako vrijedi provjeriti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map