Bravenet hosting hosting: Sjećate ih se ?! Otkrivamo jesu li još uvijek u fazi 2020. godine.

Što je Bravenet?

Bravenet je hosting tvrtka koja pruža širok spektar usluga, uključujući web hosting, izradu web stranica, registraciju domena, zajedno sa širokim rasponom besplatnih web alata koji su dizajnirani tako da stvaranje savršenog web mjesta postane lak zadatak gotovo svima. Bilo da tražite dobavljača usluge hostinga ili su vam potrebni alati za stvaranje učinkovite kampanje e-pošte, Bravenet ima tehnologiju osmišljenu za pomoć u postizanju ciljeva.


Povijest Bravenet-a

Bravenet je izvorno osnovao 1997. godine jedan čovjek koji je tražio pristojnu besplatnu uslugu knjiga gostiju. Kad je otkrio da je pristojnu knjigu gostiju teško pronaći, odlučio je pokrenuti vlastiti posao. Danas se tvrtka može pohvaliti s više od 15 milijuna članova širom svijeta i nudi širok spektar usluga osmišljenih da zadovolje mrežne potrebe pojedinaca i poduzeća. Danas zaposlenici Bravenet-a i dalje razvijaju ove alate kako bi iskoristili svu najnoviju tehnologiju koja i dalje razvija web.

usluge

Za razliku od ostalih hosting hostinga, Bravenet nudi samo jednu vrstu web hostinga za svoje kupce. Međutim, oni nude i širok spektar drugih značajki dizajniranih za znatno olakšavanje stvaranja i održavanja vaše web stranice.

 • Web hosting – Bravenet ima jednu vrstu zajedničkog hosting plana osmišljenog da osigura potrebne brzine i pohranu za širok krug korisnika, uključujući pojedinace i male tvrtke.
 • Site Builder – Jednom kada postavite svoj račun, ako vam je potrebna pomoć u stvaranju savršene web stranice, Bravenet nudi vrhunski graditelj web mjesta koji vam može pomoći da u nekoliko minuta stvorite sjajno web mjesto s velikim dijelom najnovije web tehnologije, čak i ako nemaju nikakvo znanje kodiranja.
 • E-mail lista – Ako ste željeli sastaviti popis e-pošte kako biste svoje proizvode ili usluge mogli izravno plasirati svojim kupcima, Bravenet nudi jednostavno za izradu sastavljača popisa e-pošte tako da lako možete dodati prijavu na svoju web stranicu kako biste započeli sa snimanjem te vrijedne e-pošte adrese vaših kupaca. Pomoću jednog od tih popisa koji se koriste u kombinaciji s graditeljem njihovih web stranica, brzo možete započeti prodavati svoje proizvode i usluge svojim kupcima.

 • Web Alati – Na vrhu graditelja web mjesta, Bravenet nudi širok spektar web alata kao što su knjige gostiju, oglasi, brojači oglasa i više koji su dizajnirani kako bi vam pomogli u oblačenju web stranice i pružiti puno više interakcije između vas i posjetitelja..

Mreža i vrijeme rada

Bravenet hosting nudi velike brzine prijenosa i preuzimanja u kombinaciji s velikim brojem besplatnih alata koji vam pomažu u stvaranju savršene web stranice za vaše poslovanje. Tvrtka pruža 99,9% jamstva za produženu uslugu na njihovim hosting uslugama, tako da nikada ne morate brinuti o tome da će vaše web mjesto biti manje. Ovo jamstvo ne uključuje bilo koji raspored planiranog održavanja koji se mora obaviti kako bi se osiguralo zdravlje poslužitelja na kojem se web mjesto nalazi.

Služba za korisnike i podrška

Bravenet nudi ogroman wiki mnogih njihovih dokumenata o podršci koji su osmišljeni kako bi pomogli korisnicima da sami shvate svoje probleme bez da ikada moraju zvati korisničku podršku. Povrh svega, oni nude sustav ulaznica za podršku 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu koji vodi ljubazno i ​​stručno osoblje koje vam može pomoći da brzo riješite svoje probleme. Nažalost, oni nemaju podršku za chat uživo ili telefonsku podršku, što znači da ćete morati pričekati da vam se javi na kartu za podršku.

Postupak naplate i pravila

Treba napomenuti da se Bravenetu možete besplatno pridružiti i pristupiti mnogim njihovim besplatnim alatima koje možete koristiti za potrebe web razvoja. U isto vrijeme možete se prijaviti za njihove hosting račune i druge alate kao i za mjesečnu naknadu. Sve te naknade dolaze s garancijom povrata novca, tako da ne morate brinuti o gubitku novca ako niste zadovoljni uslugom koju pružaju. Kao i kod mnogih drugih pružatelja usluga hostinga, i ovo se jamstvo ne odnosi na dodatne naknade koje biste mogli pretplatiti prilikom prijave.

Zaključak

Bravenet nije samo vaš svakodnevni pružatelj usluga hostinga. Uz tradicionalni web hosting, oni nude širok raspon alata koji će vam pomoći stvoriti savršenu web stranicu, a zatim uključuju impresivan paket alata koji će vam pomoći da je poboljšate kako biste stvorili jedinstveno iskustvo koje će se posjetitelji pamtiti. Iako nude samo jednu vrstu hostinga, savršen je za pojedince i mala poduzeća, iako veće tvrtke mogu otkriti da zajednički računi za hosting nisu dovoljno brzi za njihove potrebe. Njihov sustav podrške jednostavan je za uporabu, a osoblje je susretljivo i dobro upućeno s vama, ali ograničeni ste u načinu na koji možete kontaktirati s tim da kompliciranija pitanja mogu biti još problematičnija. Sve u svemu, ako tražite pružatelja usluga hostinga koji ne samo da može postaviti vašu web stranicu, već vam pomaže i da je stvorite i učinite jedinstvenom, Bravenet je izbor za vas.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map