Dot5Hosting u 2020. godini: Što kažu recenzije kupaca Dot5Hosting?

Dot5 Hosting Uvod

Dot5 Hosting je mala web hosting tvrtka koja ima desetljeće iskustvo hostinga. Tvrtka je usmjerena na zajednički web hosting „po pristupačnoj cijeni“ i obećava „prijateljsku i visoku razinu tehničke podrške“.


Dot5 Hosting planovi

Dot5 hosting nudi samo zajednički web hosting za Linux temeljen na Linuxu. Nudi samo jedan plan.

Dot5 Hosting plan dolazi s neograničenim diskovnim prostorom i propusnim opsegom te omogućuje neograničene domene s hostom. Kupci mogu birati između jednogodišnjeg plana hostinga ili dvogodišnjeg programa s popustom.

Dot5 hosting također ima partnerski program, preprodavački program i program preporuke za svoje kupce. Kupci također mogu kupiti dodatne proizvode kao što su sigurnosne kopije web mjesta, SiteLock, SSL certifikat i profesionalna SEO makeover.

Dot5 Hosting Uptime / Prekid

Dot5 hosting ne daje nikakve garancije ili jamstva o produženju. Njihovi se poslužitelji temelje na ujedinjenoj mreži u dva datacentra u Bostonu u SAD-u, koji imaju 24/7 sigurnost, ali osim toga, nema mnogo informacija o kojima se može dalje.

Dot5 podrška za hosting

Korisnici Dot5 Hosting imaju pristup mrežnoj konzoli za podršku za podizanje ulaznica za podršku. Imaju podršku i 24 sata dnevno, a dostupni su i alati za telefon i live chat. Nažalost, Dot5 hosting ne pruža detalje o mjestu svog osoblja.

Korisnici Dot5 Hosting imaju pristup nizu alata za samopomoć uključujući bazu znanja, kao i razne korisničke vodiče i vodiče. Postoji Dot5 Hosting Twitter feed, ali u vrijeme pisanja ove recenzije uopće nije bilo nijedne objave. Čini se da ni forum za korisnike niti Facebook stranica, pa je vjerojatno pretpostaviti da ti alternativni kanali ne pružaju pomoć.

Dot5 Hosting u vijestima

Kako je Dot5 Hosting relativno mala hosting tvrtka, oni nisu privukli nikakvu pažnju u medijima uprkos tome što već postoje 10 godina. Nedostatak vijesti, bilo dobrih ili loših, sugerira da pružaju relativno stabilnu uslugu.

Dot5 upravljačka ploča hostinga

Upravljačka ploča koja se nudi korisnicima Dot5 Hosting je vDeck upravljačka ploča. Većina kupaca bit će upoznata s cPanelom kada je u pitanju web hosting; vDeck se uobičajeno viđa na zajedničkim domaćinima, ali smatram ga manje estetskim. Iako je mnogim ljudima možda nepoznat, možda bi ga bilo vrijedno upoznati s obzirom na to da ga mnoge kompanije koriste, uključujući i mnoge jeftine domaćine koje sam pregledao. Ako ste navikli koristiti cPanel ili Plesk, vjerovatno će se osjećati kao napredak u pogledu njegove funkcionalnosti.

Dot5 Dodaci za hosting

Korisnici Dot5 hostinga dobivaju velikodušan paket Google Adword kredita, Yahoo kredita i Facebook kredita kako bi se zasladio posao prilikom prijave. Kupci također imaju pristup besplatnim košaricama, predlošcima web stranica, alatima za tražilice i stručnjacima za izradu web stranica.

CGI, Ruby on Rails, Perl, PHP i MySQL podržani su, a kupci dobivaju i besplatne Joomla, WordPress, Gallery2 i druge skripte koje je lako instalirati putem vDecka.

Dot5 Hosting Return garancija / Politika otkazivanja novca

Dot5 Hosting ima 30-dnevno jamstvo povrata novca ukoliko bilo koji kupac nije zadovoljan svojim uslugama. Ovo jamstvo ne uključuje troškove registracije imena domene niti će tvrtka vratiti druge naknade za postavljanje. Imajte na umu da se jamstvo primjenjuje samo na korisnike koji plaćaju kreditnom karticom.

Kao kupac, možete u bilo kojem trenutku dati 30-dnevno pismeno upozorenje kako biste otkazali račun, ali naplaćivat ćete troškove ako rano ukinite račun (pod pretpostavkom da je prošao prvi jamstveni rok od 30 dana).

Dot5 Sažetak hostinga

U usporedbi s mnogim drugim web hosting tvrtkama, Dot5 Hosting ne nudi toliko varijacija ili inovacija kada su u pitanju planovi za web hosting. Čini se da je jednostavnost glavna točka tvrtke; ovo će se svidjeti kupcima koji su novi u web hostingu i koji ne žele biti zbunjeni nizom mogućnosti hostinga. Ako samo želite jednostavan plan hostinga koji će vam omogućiti početak rada, nesumnjivo će vam to pružiti.

Dot5Hosting Često postavljana pitanja

 • Specijalizira li se Dot5Hosting za Linux ili Windows hosting?

  Dot5Hosting trenutno nudi samo zajednički plan hostinga koji je baziran na Linuxu.

 • Moram li biti zabrinut zbog skrivenih naknada?

  Iako su sve naknade jasno navedene na web lokaciji Dot5Hosting, kupci trebaju biti svjesni da mogu postojati naknade za usluge registracije domena i druge kupljene proizvode.

  Također, stopa obnove bit će znatno veća od oglašavane promotivne stope.

 • Koje mogućnosti plaćanja podržava Dot5Hosting?

  Dot5Hosting omogućuje vam odabir jednogodišnjeg ili dvogodišnjeg plana (dvogodišnji plan će biti jeftiniji iz mjeseca u mjesec).

  Nekoliko načina plaćanja se prihvaća, uključujući glavne kreditne kartice poput Otkrivanje i American Express, uz PayPal.

 • Dot5Hosting nudi samostalnu registraciju domena?

  Ne, tvrtka ne dopušta korisnicima da se registriraju za domenu bez kupnje hosting plana. Međutim, kupci mogu dobiti besplatnu domenu ako se registriraju na plan od 1 ili 2 godine.

 • Hoće li mi tvrtka pomoći u prijenosu web stranice i domene s bivšeg domaćina?

  Za razliku od drugih hosting kompanija, Dot5Hosting ne spominje da će pomoći ili stvarno izvršiti proces migracije. Međutim, sastavili su detaljne vodiče i video zapise u kojima se opisuje prijenos domena.

 • Mogu li podržati više web lokacija iz jednog plana?

  Da, moguće je ugostiti više od jedne web stranice na jednom planu.

 • Da li Dot5Hosting nudi svojim kupcima jamstvo povrata novca?

  Da, tvrtka ima 30-dnevno jamstvo povrata novca za svoje hosting planove.

  Vraćat će se svi troškovi plana hostinga, isključujući naknade za registraciju domene, postavljanje ili druge usluge kupljene u prvih 30 dana.

  Ako kupac želi otkazati hosting nakon jamstvenog roka, mora mu se dostaviti pisana obavijest.

 • Kako se mogu obratiti podršci kada imam problema?

  Možete se obratiti službi za podršku 24/7 kako biste pomogli riješiti svoje probleme putem telefona, e-pošte i razgovora uživo koji se svi trenutno nude na engleskom jeziku.

  Također je moguće konzultirati sa bazom podataka koja uključuje postupne članke i videozapise za rješavanje različitih tehničkih problema.

 • Koje upravljačke ploče podržavaju Dot5Hosting?

  Dot5Hosting ima samo vlastitu vlasničku upravljačku ploču pod nazivom vDeck koja omogućuje kupcima izvršavanje administrativnih zadataka kao što su upravljanje domenama, poddomenama i MySQL bazama podataka.

 • Kakvi su podatkovni centri Dot5Hosting?

  Tvrtka ima 2 datacentra u Bostonu, MA, u blizini sjedišta u Burlingtonu, MA.

  Datacentri koriste združene tehnologije poslužitelja što znači da bilo koji poslužitelj može pristupiti datotekama web mjesta. Ova konfiguracija omogućuje prvom dostupnom poslužitelju da dovrši zahtjeve što rezultira bržim učitavanjem stranice.

  Uz naprednu poslužiteljsku infrastrukturu, podatkovni centri imaju i suvišna napajanja i Dell opremu.

 • Da li Dot5Hosting nudi garanciju za produženje rada?

  Ne, Dot5Hosting nigdje ne spominje svoj produžetak unatoč činjenici da tvrtka ima snažnu infrastrukturu.

 • Koristi li Dot5Hosting CDN?

  Ako je SiteLock odabran kao opcija, tada je moguće koristiti SiteLock-ov vlastiti CDN.

 • Koji jezici razvoja podržavaju Dot5Hosting?

  Dot5Hosting podržava brojne jezike za razvoj softvera, uključujući PHP, Python, Javascript i Perl. Ovi se jezici mogu koristiti za stvaranje dinamičnih web stranica u kojima će posjetitelji uživati.

 • Koliko adresa e-pošte mogu dobiti uz dijeljeni plan hostinga Dot5Hosting?

  Ne postoji ograničenje broja e-adresa koje možete dobiti uz zajednički plan hostinga.

  Osim što imaju neograničenu količinu adresa, druge značajke e-pošte uključuju neograničeno slanje e-pošte, automatsko slanje poruka i zaštitu od neželjene pošte.

 • Koji su alati dostupni za pomoć ne-tehničkim ljudima da stvore profesionalne web stranice?

  Dot5Hosting pomaže početnicima u postavljanju profesionalnih web stranica putem mogućnosti instaliranja i konfiguriranja popularnih skripti poput WordPress, Joomla, Coppermine i phpBB.

  Kupci zainteresirani za WordPress mogu razmotriti paket tvrtke WordPress Essential optimiziran za platformu.

  Osim široko korištenih platformi, tvrtka nudi svojim kupcima alat za izgradnju web mjesta koji im omogućuje izradu web stranica pomoću čarobnjačkog sučelja.

 • Što Dot5Hosting pruža u smislu sigurnosnih kopija?

  Prilikom narudžbe za hosting, kupci imaju mogućnost odabrati dnevni plan izrade sigurnosnih kopija za malu naknadu. Kad se odabere ova opcija, Dot5Hosting kreira kopije vaše web stranice koje je moguće obnoviti u bilo kojem trenutku te omogućuje kontrolu verzija i arhiviranje..

 • Koje sigurnosne značajke ima Dot5Hosting?

  Za malu naknadu, kupci mogu odabrati značajku SiteLock usluge Dot5Hosting koja štiti web stranice od štetnog zlonamjernog softvera i pomaže u blokiranju zlonamjernog prometa.

  Također štiti web stranice od pretraživanja na crnoj listi. Uz SiteLock, Dot5Hosting ima i zaštitu od neželjene pošte i fizičku zaštitu poslužitelja.

 • Mogu li ugostiti web mjesto za e-trgovinu pomoću Dot5Hosting?

  Dot5Hosting uključuje brojne značajke koje će vam pomoći da pokrenete internetsku trgovinu, a uključuju SSL Secure Server, mape zaštićene lozinkom i podršku za više platformi za online kupovinu, kao što su osCommerce i Agora.

 • Je li moguće ugostiti galerije slika pomoću Dot5Hosting?

  Da, moguće je ugostiti galerije slika budući da su dostupne neograničene propusne širine i prostora, a svi planovi podržavaju Gallery2, vodeću aplikaciju za galeriju slika.

 • Postoje li popusti na plan?

  Osim uvođenih cijena, nema drugih popusta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me