EasyCGI u 2020. godini: Što kažu pregledi klijenata EasyCGI?

EasyCGI Uvod

EasyCGI je web hosting tvrtka sa sjedištem u SAD-u koja tvrdi da je među deset najboljih hosting pružatelja širom svijeta. Tvrtka je u vlasništvu Endurance International Grupe, velike organizacije koja također posjeduje preko 50 različitih hosting brendova, uključujući Globat, PureHost, BlueHost i SuperGreen Hosting.


EasyCGI je izvorno osnovan 1996. godine i ima više od 15 godina iskustva u poslovanju web hostinga. Tvrtka se specijalizirala za zajednički web hosting sa sustavom Windows i nudi niz planova, mada je dostupan i Linux VPS hosting.

Planovi hostinga

EasyCGI ima tri zajednička plana hostinga za kupce koji mogu birati. Svaki se plan temelji na Windows-u i nudi izbor Windows 2003 ili Windows 2008 hosting okruženja. Planovi omogućuju kupcima da ugošćuju neograničene domene i FTP račune.

 • Plan Advanced X omogućuje kupcima prostora na disku od 350 GB i propusnu širinu od 3.500 GB mjesečno. Ovaj plan ograničava broj računa POP3 e-pošte na 500, a MySQL baza podataka na 50.
 • Napredni plan X2 omogućava 500 GB prostora na disku, 5000 GB propusnosti mjesečno, 1.000 POP3 računa e-pošte i 100 MySQL baza podataka.
 • Napredni plan X4 pruža prostor na disku od 750 GB, propusnu širinu od 7.500 GBB i neograničen POP3 račun e-pošte i MySQL baze podataka.

Linux-ov VPS web hosting dostupan je i putem EasyCGI. Dostupne su četiri plana i svaki plan dolazi s posvećenom IP adresom i omogućuje kupcima da ugosti neograničen broj web mjesta.

 • Linux VPS X plan nudi 256 MB RAM-a (može se razgraničiti do 512 MB), 20 GB diskovnog prostora i 500 GB propusnosti mjesečno.
 • Linux VPS X2 plan nudi korak naprijed od opcije niskih troškova. To donosi 512 MB RAM-a (mogućnost snimanja do 1 GB), 30 GB diskovnog prostora i 1000 GB mjesečne propusnosti.
 • Linux VPS X4 plan nudi 1 GB RAM-a (može se razgraničiti do 2 GB), 50 GB diskovnog prostora i 2000 GB propusnosti mjesečno.
 • Linux VPS X10 plan je VPS plan gornjeg kraja dostupan putem EasyCGI. To daje 2 GB RAM-a (može se razgraničiti do 4 GB), 100 GB prostora na disku i 2000 GB propusnosti mjesečno.

Tvrtka pruža niz dodataka koji se naplaćuju uz osnovne troškove hostinga. To uključuje sigurnosne kopije web mjesta, SSL certifikate, SiteLock i profesionalne SEO usluge.

EasyCGI ima partnerski program i program nagrađivanja za uspješne preporuke. Kupci se također mogu odlučiti za preprodavački program ako žele prodati vlastiti web hosting s bijelim oznakama.

Uptime / prekida rada

EasyGCI na svojim poslužiteljima i sustavima održava strogu politiku produženog rada. Njegovi planovi hostinga oglašavaju se uz 99,9% produženog vremena, ali čini se da to nije potkrijepljeno garancijom. Ne postoje objavljene statistike o produženom radu, pa je teško reći koliko se dobro pridržava ovog SLA-a.

EasyCGI pohranjuje svoje podatke u dva podatkovna centra koja se nalaze u Bostonu, u SAD-u. Njegovi poslužitelji rade u okruženom okruženju zaštićenom dva vatrozida, a podatkovni centar ima 24-satnu sigurnost, 365 dana u godini.

podrška

Svi hosting računi EasyCGI dolaze s podrškom 24/7 uživo. To se osigurava telefonskom linijom koju posjeduje interno osoblje, objekt za chat uživo i sustav putem mrežnih karata. Sustavi samopodržavanja uključuju bazu znanja, korisničke vodiče i niz udžbenika.

EasyCGI je također otvoren za povratne informacije i prijedloge svojih kupaca te su u tu svrhu naveli poseban obrazac. Međutim, ne postoji Facebook stranica ili Twitter feed, tako da podrška preko društvenih medija ovdje nije opcija.

U vijestima

EasyCGI ima svoju vijest na kojoj zaposlenici objavljuju članke, intervjue i druge vijesti. U vrijeme pisanja teksta, posljednji članak je datiran u 2008. godinu, pa je vjerojatno da je ovo poanta koju je preuzela Endurance International Group. Ne postoje priče, dobre ili loše, na bilo kojem od glavnih tehnoloških web mjesta, što sugerira da su usluge EasyCGI relativno pouzdane.

Upravljačka ploča

Kupcima je na raspolaganju EasyCGI-ova prilagođena kontrolna ploča za administraciju i upravljanje web stranicama. Čini se da je upravljačka ploča usporediva s cPanelom po svom izgledu i osjećaju, mada nedvojbeno postoje neke razlike u njegovoj mogućnosti.

Za njihove klijente na raspolaganju je koristan vodič za upoznavanje s upravljačkom pločom EasyCGI. Ovo je dobar resurs na koji se treba pozvati ako želite osjetiti osjećaj prije nego što se udubite.

Dodaci

EasyCGI nudi niz dodataka kako bi se novim kupcima pomoglo da započnu s novom web stranicom. To uključuje Google Adword kredite, Google alate za webmastere i Yahoo! / Bing marketinške kredite. Postoji besplatni graditelj web mjesta, a njihov hosting podržava PHP, Perl, .Net Framework, Ajax, WordPress i još mnogo toga.

Politika garancije za povrat novca / otkaza

Novi kupci dobivaju EasyCGI jamstvo za eXtreme. Ovo je 30-dnevno jamstvo povrata novca samo za troškove hostinga, što je u ovoj cijeni prilično standardno. Povrati ne uključuju naknade za postavljanje, naknade za registraciju domena i druge dodatne usluge koje su kupljene povrh plana hostinga. Imajte na umu da je eXtreme garancija dostupna samo ako je kupac platio za svoj račun kreditnom karticom.

Korisnici EasyCGI moraju otkazati trideset dana da bi mogli otkazati račun. Tvrtka navodi da može naplatiti puni rok ugovora ako kupci otkažu prije isteka dogovorenog roka. Nema naznaka kako bi se korisnici kvalificirali za povrat neiskorištene mjesečne usluge, tako da je vjerovatno sigurno pretpostaviti da bi plaćanje u cijelosti dospjelo.

Sažetak

Hosting koji nudi Easy CGI bez sumnje je usmjeren u nišu. Zajednički Windows hosting obično se ne nudi, a kada jest, on često zauzima drugo mjesto na Linux hostingu. U tom smislu, EasyCGI bi bio dobar izbor za one koji posebno traže zajednički hosting sa sjedištem na Windows-u i kompaniju koja je specijalizirana za ovo područje..

Pored toga, podrška, garancije i uvjeti usluge koje nude EasyCGI-ovi planovi za hosting relativno su standardni za web hosting i nude malo u smislu inovacija. Ovo je možda za očekivati ​​s obzirom na njihov odnos s masivnom tvrtkom koja posjeduje niz sličnih domaćina.

Često postavljana pitanja EasyCGI

 • Specijalizira li se EasyCGI za Linux ili Windows hosting?

  Specijalizirani su za Windows / IIS web hosting. Oni također nude Linux VPS planove.

 • Je li uključena domena uz kupovinu hosting plana?

  Da. Kvalificirani planovi uključuju jednogodišnju registraciju domena.

 • Gdje se nalaze easyCGI podatkovni centri?

  Dvojica podatkovnih centara tvrtke nalaze se na području Bostona, MA.

 • Koji razvojni jezici podržavaju easyCGI?

  Njihovi planovi za Windows podržavaju ASP, .NET Framework, PHP i Perl5. Linux VPS planira podržati PHP i Perl.

 • Hoće li mi easyCGI pomoći da prebacim postojeću domenu?

  Oni neće prenijeti vašu web stranicu. Međutim, oni pružaju vodiče o tome kako prenijeti vaše ime domene.

 • Nudi li EasyCGI programere za izgradnju web mjesta ili programere za instalaciju jednim klikom?

  Svi planovi zajedničkog hostinga dolaze s programom CM4all Builder web stranica i Mojo Marketplaceom koji sadrži instalacije popularnih web aplikacija poput WordPressa, Joomla, Drupal i Magento jednim klikom..

  Također uključuje niz tema koje se mogu kupiti kako bi se prilagodila vaša web stranica.

 • Koje se mjere sigurnosti nude?

  Tvrtka nudi zaštitu SiteLock uz dodatnu naknadu. Planovi hostinga uključuju i blokiranje neželjene pošte i virusa.

 • Podržava li easyCGI web mjesta za e-trgovinu?

  Da. Tvrtka podržava brojne značajke dizajnirane za web stranice e-trgovine, uključujući softver za košaricu, PayPal obradu i SSL certifikate. Oni također nude instalacije OpenCart-a, Magento i drugih jednim klikom.

 • Mogu li koristiti easyCGI za hosting i galerije?

  Da, njihovi planovi su dovoljno izdašni za hosting slika ili galerija, pod uvjetom da ostanete u granicama svog hosting paketa. Pored toga, brojne aplikacije za galeriju slika dostupne su putem MOJO Marketplacea.

 • Mogu li prenositi video i audio sa svoje web stranice?

  Da, njihovi paketi podržavaju audio i video streaming.

 • Hoće li napraviti sigurnosnu kopiju moje stranice za mene?

  Pružaju kompletne opcije automatske izrade sigurnosnih kopija za malu godišnju naknadu.

 • Mogu li ugostiti neograničene web stranice sa svojim planovima? Što je s adresama e-pošte?

  Ne postoje postavljena ograničenja broja web stranica koje možete ugostiti. Ovisno o planu, možete ugostiti neograničen broj računa e-pošte.

 • Koje su upravljačke ploče u ponudi?

  Svi dijeljeni planovi hostinga dolaze sa vlastitom EasyCGI upravljačkom pločom.

 • Koje su opcije plaćanja podržane?

  Pored glavnih kreditnih kartica, kupci mogu platiti i putem PayPala. Minimalni ugovorni rok je mjesec dana.

 • Nudi li easyCGI bilo kakve popuste?

  Neki dijeljeni hosting planovi počinju po sniženoj stopi, a zatim se obnavljaju po redovnoj cijeni. VPS planovi počinju i obnavljaju se istom brzinom.

 • Da li easyCGI nudi garanciju povrata novca?

  EasyCGI nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca za sve hosting planove.

 • Koje su dostupne metode podrške?

  Svi kupci hostinga imaju pristup 24/7 telefonskoj, e-pošti i podršci za chat uživo.

 • Da li easyCGI nudi jamstvo produženja vremena?

  EasyCGI pruža 99,9% jamstva za produženo vrijeme.

 • Da li easyCGI nudi pakete preprodavača?

  Da, njihovi prodajni paketi dolaze s upravljačkom pločom prodavača i markiranom web-poštom, popustom na planove hostinga i registracije domena i još mnogo toga..

 • Da li easyCGI nudi na raspolaganju pridruženi program?

  Oni nude partnerske i preporuke programa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map