Eleven2 u 2020. godini: Što kažu pregledi klijenata Eleven2?

Jedanaest2 Uvod

Eleven2 je web hosting poduzeće sa sjedištem u SAD-u s globalnim dosegom. Osnovana je 2003. godine, a sjedište joj je u Teksasu, iako koristi poslužitelje u SAD-u, Velikoj Britaniji i Singapuru. Tvrtka se ponosi time što je fiskalno odgovorna i neovisna, bez planova „rasprodaje“ i preuzimanja velike kompanije.


Čini se da se Eleven2 fokusira na zajednički i oblačni web hosting. Tvrtka također ima planove za preprodavače, a ako kopate malo dublje na web mjestu, otkrit ćete da nudi i namjenski hosting.

Planovi hostinga

Svi planovi hostinga Eleven2 temelje se na Linuxu. Kupci mogu birati između četiri podatkovna centra na tri kontinenta, što je dobar izbor za klijente kojima treba žurno vrijeme reakcije.

Eleven2 dijeljeni planovi hostinga dolaze u četiri različita paketa. Većina paketa možete kupiti mjesečno ili u razdoblju od 1,2 i 3 godine: što duže razdoblje kupujete, jeftinije je hosting.

 • S-100 je jedini paket koji se ne može kupiti mjesečno. Ovaj paket omogućuje 10 domena, 10 GB prostora na disku i 50 GB mjesečne propusnosti. SSL certifikat i namjenski IP možete kupiti kao dodatak.
 • Paket S-200 sličan je S-100, ali pruža prostor na disku od 250 GB, propusnost od 20 000 GB i omogućuje neograničene domene.
 • Paket S-300 korak je od S-200 s 500 GB prostora na disku i 40 000 GB propusnosti. Uz ovaj paket dolazi i besplatni SSL i namjenski IP.
 • S najboljim dijeljenim planom hostinga, S-400 nudi 999.999 GB prostora na disku i 999.999 GB propusnosti.

Struktura cijena za Reseller hosting preko Eleven2 slična je zajedničkom hostingu. Opet, što duže kupite, to manje košta. Hosting prodavača započinje s paketom R-100, koji osigurava prostor na disku od 100 GB i mjesečnu propusnost od 1000 GB i dostiže plan R-400, koji osigurava prostor na disku od 500 GB i mjesečnu propusnost od 4000 GB mjesečno.

Eleven2 nudi web hosting na cloud poslužiteljima s izborom operativnih sustava temeljenih na Linuxu. Plan hostinga u oblaku skalabilan je s 512 MB RAM-a, 30 GB diskovnog prostora, 250 GB propusne širine i CPU brzine od 0,4 GHz do 24,576 MB RAM-a, 1920 GB diskovnim prostorom, 12 000 GB propusnosti i 19,2 GHz CPU brzinom. Korisnici također mogu birati između poslužitelja s upravljanjem i samoupravljanjem, a planovi hostinga mogu se povećati u bilo kojem trenutku.

Postoje četiri namjenska poslužiteljska plana s Eleven2. Svaki poslužitelj može se prilagoditi vašim željama.

Uptime / prekida rada

Eleven2 obećava 99,9% produženog vremena sa svojim web hosting i reseller hosting paketima. Iako ne objavljuje i produženu statistiku, kupcima se pruža SLA koji im jamči djelomični povrat u iznosu od 1 dana za svaki sat stanke koji prekine jamstvo. Web hosting i reseller hosting također dolaze s dnevnim sigurnosnim kopijama.

Eleven2 ne jamči produženje vremena poslužitelja za VPS, cloud i namjenske poslužitelje, ali njegovi planovi jamče 99,9% produženog vremena mreže. Opet, to nagrađuje kupce kreditom vrijednim jednodnevnim hostingom za svaki sat više od mjesečne garancije.

Četiri podatkovna centra Eleven2 nalaze se u Teksasu i Sjevernoj Karolini, Londonu i Singapuru i nadgledaju se svakodnevno. Potpuni detalji hardvera poslužitelja nalaze se i na web stranici Eleven2.

podrška

Eleven2 svojim klijentima pruža potpunu 24/7 podršku uživo, uključujući non-stop chat uživo i sustav prodaje ulaznica. Tvrtka obećava odgovor u roku od 20 minuta, što je prilično dobro. Na raspolaganju je i telefonska linija, iako je ovo zatvoreno između ponoći i 3 ujutro (CST), pa bi to moglo biti problem, ovisno o vašoj lokaciji. Timovi za podršku nalaze se u SAD-u i Velikoj Britaniji.

Uz usluge pomoći, Eleven2 pruža i niz alata za samopomoć uključujući bazu znanja, video tutorijale, često postavljana pitanja i forum zajednice.

Eleven2 ima aktivni Twitter račun koji je izvrstan za brza pitanja, ali neki su kupci usmjereni natrag u službu za pomoć radi daljnje podrške. Za tvrtku postoji i aktivna Facebook stranica.

U vijestima

Nema očiglednih vijesti koje okružuju Eleven2 u uobičajenim tehnološkim blogovima i na popularnim vijestima. Možemo samo pretpostaviti da pružaju neprekidnu, općenito pouzdanu uslugu.

Upravljačka ploča

Svi planovi web hostinga kompanije Eleven2 standardno dolaze s cPanelom. Prodavači, namjenski poslužitelji i klijenti koji poslužuju u oblaku također primaju WHM zajedno s cPanelom za administraciju njihovih web mjesta. Tvrtka ima vlastitu aplikaciju E2 iPhone za omogućavanje korisnicima da upravljaju njihovim web mjestima dok su u pokretu.

Dodaci

Eleven2 nudi besplatnu web lokaciju za pomoć kupcima da ustanu i pokrenu se. Također nudi instalacijski program Softaculous jednim klikom, koji omogućava korisnicima instaliranje preko 250 skripti, a domaćin podržava Perl, Ruby on Rails, Python, PHP5 i još mnogo toga. Kupci također dobijaju besplatno korištenje vatrozida CloudFlare kako bi zaštitili svoje web stranice od napada.

Eleven2 također želi promovirati svoje zelene vjerodajnice. Tvrtka koristi poslužitelje visoke učinkovitosti i želi promovirati politiku fakturiranja bez papira. Eleven2 također obećava da će posaditi drvo za svaki novi račun za hosting koji postavi.

Politika garancije za povrat novca / otkaza

Eleven2 nudi impresivnih 60 jamstvenih politika povrata novca, što je prilično velikodušno s obzirom na njihovu cijenu. Međutim, ovo je dostupno samo za web hosting i reseller hosting klijente, tako da kupci dijeljenog hostinga nisu od sreće.

Sažetak

Eleven2 nudi konkurentnu ponudu web hosting usluga koje imaju široku privlačnost. Iako njegove usluge nisu osobito inovativne, moderne su i dobro pozicionirane.

Najveće prodajne točke Eleven2 su zelene vjerodajnice, mogućnost odabira lokacija poslužitelja i korisnička podrška, ali to 60-dnevno obećanje vraćanja novca također je vrijedno spomena.

Jedanaest2 često postavljana pitanja

 • Gdje je sjedište Eleven2?

  Eleven2 sjedi sa sjedištem u Los Angelesu u Kaliforniji u Sjedinjenim Državama.

 • Da li Eleven2 nudi Windows planove?

  Ne. Tvrtka se specijalizirala za Linux, tako da nisu dostupni planovi Windows hostinga.

 • Obećava li Eleven2 neograničenu propusnost i pohranu?

  Eleven2 jasno navodi maksimalnu dopuštenu širinu pojasa i dodijeljenu pohranu u zajedničkim planovima. Ne postoje planovi s neograničenim ili nemjerenim dodacima.

 • Gdje su njegovi centri podataka?

  Eleven2 koristi objekte u Los Angelesu, Teksasu, Amsterdamu i Singapuru.

 • Hoću li dobiti isti popust pri obnovi?

  Ne. Promotivni popusti se ne primjenjuju na obnove.

 • Ima li VPS planova?

  Da. Eleven2 nudi tri upravljana VPS plana s potpunim upravljanjem.

 • Mogu li nadograditi na namjenski poslužitelj ako preraste svoj VPS?

  Da. Dostupna su četiri potpuno upravljana namjenska poslužiteljska plana u okviru svoje kategorije proizvoda Enterprise.

 • Hoću li dobiti besplatnu domenu sa zajedničkim hostingom?

  Ne. Besplatne domene nisu dostupne.

 • Kakvo ću jamstvo za produženje rada dobiti?

  Eleven2 ima 99,9% produžnog jamstva na zajedničke planove.

 • Koliko adresa e-pošte mogu koristiti?

  Sva četiri zajednička plana podržavaju neograničen broj računa e-pošte.

 • Ima li Eleven2 jamstvo povrata novca?

  Da. Tvrtka nudi 60-dnevno jamstvo povrata novca za web hosting i distribucijske planove hostinga.

 • Koji zajednički plan trebam odabrati ako imam više web stranica?

  Svi planovi podržavaju više domena, iako je točan broj web mjesta koja možete ugostiti ograničen. Provjerite fini tisak za svoj odabrani plan i ne zaboravite uzeti u obzir prostor na disku i širinu pojasa.

 • Mogu li dobiti SSL potvrdu?

  Da. SSL certifikati dostupni su kao dodatni dodatak.

 • Na kojim jezicima može Eleven2 služba za korisnike razgovarati?

  Eleven2 je domaćin sa sjedištem u SAD-u, a usluga je samo na engleskom jeziku.

 • Koju kontrolnu ploču mogu dobiti?

  cPanel je dostupan na svim planovima, dok namjenski, preprodavački i oblačni planovi dolaze i sa WHM-om. Postoji i aplikacija za iPhone za mobilnu administraciju.

 • Mogu li postaviti CDN?

  Da, tvrtka nudi besplatan CloudFlare. CPanel ga može aktivirati u nekoliko klikova.

 • Hoće li tvrtka sigurnosno kopirati moje podatke za mene?

  Tvrtka uzima besplatne snimke i stavlja ih na raspolaganje korisnicima s zajedničkim hostingom. Potpuno upravljani poslužitelji uključuju i sigurnosne kopije.

 • Koji su jezici skripti i tehnologije podržani na dijeljenim poslužiteljima Eleven2?

  Zajednički planovi uključuju podršku za PHP, MySQL, Perl, Ruby, Ruby on Rails, Python i Curl.

 • Podržava li Eleven2 softver za e-trgovinu Magento?

  Magento nudi kao instalaciju jednim klikom, iako ne nudi određeni plan za korisnike Magento-a.

 • Je li Eleven2 dobar izbor za web stranice s puno fotografija?

  Eleven2 dijeljeni planovi hostinga dolaze s ograničenim prostorom za pohranu i propusnim opsegom. Ovisno o vašim potrebama, možda će vam trebati VPS poslužitelj ili čak namjenski poslužitelj.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map