eUKhost u 2020. godini: Što kažu pregledi klijenata eUKhost?

eUKhost Uvod

eUKhost je britanska hosting tvrtka specijalizirana za poslovne pakete. Osnovao ga je 2001. godine Robert King, koji je u to vrijeme imao 15 godina. Baziran je iz Morleyja, blizu Leedsa, u Velikoj Britaniji, i upravlja dodatnim uredima u Durhamu, Velikoj Britaniji i Indiji.


eUKhost koristi ustanove za podatkovne centre u Velikoj Britaniji i poseban je fokus na privlačenju klijenata iz javnog sektora i poduzeća. Također nudi zajednički hosting na početnoj razini i plan izrade web stranica.

eUKhost planovi hostinga

eUKhost ima vrlo širok raspon paketa, od graditelja web stranica pa sve do privatnog pružanja oblaka.

Dostupno je Linux i Windows hosting; bivši se može kupiti pomoću cPanela ili kao čisti WordPress hosting paket. Obje se platforme mogu kupiti kao zajednički plan hostinga ili kao preprodavač.

WordPress planovi se cijene na temelju skladištenja i kapaciteta, a ne broja posjeta mjesečno.

EUKhostov graditelj stranica naziva se Iznenađujuća web stranica. Postoji besplatni plan hostinga, ali on vam omogućuje stvaranje samo jedne stranice; ako vam treba do 5 stranica, morat ćete platiti osobni plan. Za neograničene korisnike planovi Business i Enterprise nude premijsku podršku, neograničenu e-poštu i integraciju PayPal-a.

VPS i namjenski poslužitelji dolaze s Windowsom i Linuxom, a svi namjenski poslužitelji se u potpunosti upravljaju. Ako odaberete namjenski plan, svakako provjerite je li odabrano spremište. Dostupni su i HDD i SSD.

Cloud hosting ima stopostotno jamstvo za produženje rada, a vaš poslužitelj može biti postavljen izborom distribucija temeljenih na Linuxu, Windows 2008 ili Windows 2012. Možete dizajnirati vlastiti paket s cPanel ili Plesk, nadgledanjem produktivnosti i opcionalnim daljinskim rezervna odredba.

eUKhost infrastruktura

Svi centri eUKhostove baze podataka nalaze se u Velikoj Britaniji, a trenutno ima oko 1.200 poslužitelja raspoređenih na tri web lokacije. Koristi jedno postrojenje u Wakefieldu, relativno blizu glavnog sjedišta, plus dva objekta južnije u Maidenheadu i Nottinghamu. Samo ovo će eUKhostu dati prednost nad domaćinima koji nude samo američku pohranu podataka.

eUKhost podrška

Korisničku podršku pruža djelatnici eUKhost-a iz svojih ureda u Velikoj Britaniji i Indiji. Osoblje za tehničku podršku dostupno je na telefon 24/7, svakog dana u godini.

eUKhost jamstvo povrata novca / otkaz novca

Tvrtka ima 30-dnevno jamstvo povrata novca nakon početnog datuma narudžbe. Pored toga, kupci mogu zatražiti djelomični povrat neiskorištenog vremena na ugovoru. Ne morate unaprijed plaćati dugačak ugovor; Korisnici eUKhost-a mogu odabrati plaćanje na mjesečnoj osnovi ako žele.

Sažetak eUKhosta

Kupce kojima je potreban web hosting u Velikoj Britaniji vjerojatno će privući eUKhost. Za razliku od nekih konkurenata, tvrtka istinski koristi centre podataka samo za Veliku Britaniju i stoga bi trebala osigurati dobre brzine za britansku publiku.

Iako je relativno mali domaćin, njegova dugovječnost i niz paketa sugeriraju posvećenost kupcima. Uz to, podrška u okruženju 24/7 prilično je rijetka u Velikoj Britaniji; eUKhost je dobro iskoristio svoju indijansku prisutnost osiguravajući da uvijek ima nekoga tko će mu pomoći.

povezani Linkovi
Blog: http://blog.eukhost.com/
Forum: http://www.eukhost.com/forums/
Biblioteka resursa: http://www.eukhost.com/web-hosting/kb/

eUKhost često postavljana pitanja

 • Da li eUKhost nudi Windows hosting?

  Da. eUKhost nudi i Linux i Windows hosting.

 • Gdje se nalazi tvrtka?

  Njeni korporativni uredi nalaze se u Morleyu, u blizini Leedsa, u Velikoj Britaniji.

 • Jesu li cijene obnove vjerojatno veće od uvodnih cijena?

  Ne. Cijene ostaju iste kod obnove.

 • Je li uključena domena uz kupovinu hosting plana?

  Uz neke planove za hosting pruža se besplatna domena.

 • Koje jamstvo zadovoljstva nudi?

  eUKhost nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

 • Da li eUKhost nudi VPS hosting?

  Da. eUKhost nudi Linux i Windows VPS usluge. Linux poslužitelji dolaze s potpunim korijenskim SSH pristupom, a Windows poslužitelji s pristupom udaljenoj radnoj površini.

 • Koje su mogućnosti podrške?

  Svi kupci hostinga imaju pristup telefonskoj podršci i 24/7 live chat.

 • Na kojim je jezicima tehnička podrška dostupna na?

  Tehnička podrška dostupna je samo na engleskom jeziku.

 • Gdje se nalaze podatkovni centri eUKhost?

  Podatkovni centri tvrtke nalaze se u Velikoj Britaniji. Koristi sadržaje u Maidenheadu, Readingu, Nottinghamu i Manchesteru.

 • Koji jezici razvoja podržavaju eUKhost?

  Linux hosting utemeljen na eUKhostu podržava PHP 5.2.x, Perl 5.10.x i MySQL 5.0.x ili novije verzije. Njegov Windows temeljen hosting također podržava ASP.NET i MS SQL.

 • Da li eUKhost nudi pakete preprodavača?

  Da. Linux i Windows planovi preprodavača su dostupni.

 • Hoće li mi eUKhost pomoći da prebacim postojeću web stranicu?

  Ne. EUKhost trenutno ne oglašava besplatnu migraciju web mjesta.

 • Mogu li postaviti više web lokacija na svoj račun?

  Na mnogim je paketima ograničen na određeni broj domena ili određeni broj baza podataka. Neki dopuštaju samo po jedan. Obavezno provjerite ispis ako trebate postaviti više web lokacija.

 • Hoću li mi osigurati web stranicu?

  Da. Graditelj web stranica dostupan je sa svim hosting planovima. Jednostavno se naziva SiteBuilder, a može se koristiti na tabletu, radnoj površini ili pametnom telefonu.

 • Koje su mjere sigurnosti na snazi?

  eUKhost koristi kombinaciju sigurnosti hardvera na licu mjesta i softverske sigurnosti da bi zaštitili podatke svojih klijenata.

 • Koje su upravljačke ploče u ponudi?

  Linux planovi uključuju cPanel, dok Windows planovi uključuju DotNetPanel.

 • Što se jamstvo produženog roka pruža?

  eUKhost pruža 99,95-postotno jamstvo za planove web hostinga i 100% produženo jamstvo za cloud hosting.

 • Koje su dodatne sigurnosne značajke uključene?

  eUKhost nudi MTvScan i SpamExperts, kao i brojne sigurnosne pakete.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map