Evohosting Review: Je li vam ovaj brzobrzni domaćin dovoljno?

Važno ažuriranje 2018: EvoHost je spojen u Tsohost

Uvod u Evohosting

Evohosting je web hosting usluga sa sjedištem u Velikoj Britaniji, čiji je vlasnik Daily Internet Services Limited. Poslom su od 2004. godine.


Usluge i specijalizacije

Kada su se otvorili, Evohosting se obvezao pružiti izvrsne rezultate i izvrsnu korisničku podršku. Posljednjih godina tom su smjesu dodavali brzinu, a sada teže održavanju hardvera i softvera na razini poduzeća kako bi maksimizirali brzinu svog poslužitelja i spriječili zastoje.

Oni nude razne zajedničke planove hostinga, od jeftinih početnih paketa do e-trgovine i Enterprise paketa, tako’s lako ćete naći paket koji odgovara vašim potrebama. Uz to, ako odaberete paket, a zatim ga nadrastate, na svojoj web stranici imaju priručan obrazac zahtjeva za nadogradnju / smanjivanje vrijednosti. Planovi se uglavnom razlikuju o dodijeljenom prostoru na disku, propusnoj opciji, bazama podataka i računima e-pošte.

Većina ostalih značajki prisutne su za sve planove, uključujući preko 300 instalacijskih skripti jednim klikom, upravljačku ploču cPanel, besplatnu domenu i podršku za najnovije verzije PHP-a, MySQL-a itd. Paketi e-trgovine i poduzeća uključuju i besplatni SSL potvrda.

Iako njihovi dijeljeni planovi hostinga obećavaju najbolje resurse i brze performanse, oni dolaze s nekim ograničenjima. Njihovi uvjeti određuju da nijedan zajednički hosting paket ne može koristiti više od 10% bilo kojeg resursa sustava više od 90 sekundi. Klijenti koji prekorače ovo može biti zatraženo da prijeđu na virtualni privatni poslužitelj ili njihova web lokacija može biti uklonjena izvan mreže bez prethodne najave.

Infrastruktura

Evohosting’s poslužitelji se nalaze u podatkovnom centru Pulsant u Maidenheadu, Berkshire, jednom jedinom podatkovnom centru u Velikoj Britaniji koji je neovisan o Londonu. Pulsant nudi potpuno suvišnu BGP mrežu, dvije mreže od 10 gigabita i dvije neovisne IP tranzitne mreže. Evohosting’S poslužitelji su izgrađeni na 2x Quad Xeon hardveru s 48 GB RAM-a i SSD pogona.

Sa softverske strane, oni koriste CloudLinux OS kako bi povećali brzinu i stabilnost i optimizirali svoju zajedničku platformu za hosting.

CloudLinux omogućuje im da svakom zajedničkom klijentu daju svoje lagano virtualno okruženje (LVE). LVE nudi određenu količinu CPU-a i RAM-a za svaki račun, tako da nemojte’ne moram se brinuti zbog jedne osobe’s web mjesto koje konzumira sav poslužitelj’s resursima.

Oni također koriste LiteSpeed ​​za svoj web poslužitelj koji je u stanju obraditi zahtjev do 6 puta brže od Apachea.

Podrška i služba za korisnike

Evohosting nudi internetsku službu za pomoć koja je dostupna 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, 365 dana u godini. Ulaznice se mogu predati putem vašeg mrežnog računa; Međutim, ako imate poteškoća s pristupom vašem računu, postoji i sekundarni obrazac za kontakt koji možete koristiti.

Njihovi uvjeti obećavaju impresivne SLA-ove od samo 2 sata za odgovor i razrješenje u roku od 6 sati u 99,9% slučajeva. Uz to će se na zahtjeve za hitnu podršku (ako se vaš poslužitelj pokvari) odgovoriti u roku od dvije minute.

Sigurnost i sigurnosne kopije

Evohosting pruža automatske, dnevne sigurnosne kopije na drugi poslužitelj. Ove sigurnosne kopije, uključujući sve vaše datoteke, e-poštu i baze podataka, čuvaju se 30 dana. Kao i većina domaćina, njihovi uvjeti i odredbe govore da nisu odgovorni za gubitak ili oštećenje vašeg sadržaja, tako da ne biste trebali’Ne mogu se pouzdati samo u njihove automatizirane sigurnosne kopije.

To’Uvijek je dobra ideja da napravite vlastite sigurnosne kopije i pohranite ih na poseban sustav. U ovom slučaju idealno bi bilo to učiniti barem jednom mjesečno, samo u slučaju da se otkrije problem koji seže duže od 30 dana u kojima se spremaju.

Garancija na vrijeme

Evohosting ima 99,5% jamstva za produženo vrijeme, a oni to vraćaju mjesečnim uptime kreditima ako ih ne isporuče. Ako produženi pad padne na 95-99,4%, imate pravo na popust od 25% u mjesecu, 50% ako padne između 90-94,9%, i 100% ako padne ispod toga.

Međutim, ta se jamstva ne odnose na događaje poput nestanka struje ili drugih problema izvan Evohostinga’s kontrolom ili zakazivanjem prekida rada.

Pravila naplate i plaćanja

Evohosting nudi 14-dnevnu garanciju povrata novca. Za to vrijeme možete otkazati iz bilo kojeg razloga i dobiti puni povrat, umanjen za cijenu registracije domene. Osim naknade za domenu, neke neobavezne značajke se ne mogu povratiti, uključujući nadogradnje računa, SSL certifikate i troškove instalacije..

Sva plaćanja moraju biti izvršena u roku od 7 dana od fakture ili će vaš račun biti obustavljen. Ako uplata ne bude primljena u roku od 30 dana, vaš će račun biti ukinut, a svi podaci s vašeg poslužitelja bit će izbrisani. Za one koji ne plaćaju, dostupna su automatska plaćanja’ne želim se brinuti zbog toga.

Zaključak

Ako ti’tražite brz, pouzdan domaćin sa sjedištem u Velikoj Britaniji, koji upravlja modernom opremom i softverom, Evohosting bi mogao biti tvrtka za vas. Obećavaju impozantna up-time i SLA-ove te ih (iznenađujuće) vratiti u svojim uvjetima.

Ako ti’Potražite jeftin, zajednički plan hostinga, okruženje LVE trebalo bi biti vrlo privlačno, jer vi’Točno ću znati koliko CPU-a i RAM-a imate na raspolaganju, ne brinući se o tome da netko drugi na poslužitelju troši sve resurse.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me