HostingSource 2020. godine: Što kažu pregledi klijenta hostinga?

Uvodni izvor Uvod

Hosting Source je hosting tvrtka iz New Yorka koja nudi cijeli asortiman hosting proizvoda. Osnovan 2000. godine i pruža usluge hostinga od 2006. godine, izvor hostinga usredotočen je na skalabilne servere u rasponu od osnovnog Linux-ovog zajedničkog hostinga do namjenskog i cloud hostinga.


Tvrtka nudi veliki izbor proizvoda s velikom širinom u pogledu prilagođavanja korisnika. To se posebno odnosi na namjenske i cloud servere, na što je usmjeren Hosting Source.

usluge & Specijalizacije

Izvor hostinga nudi sve oblike hostinga od zajedničkog hostinga, preko VPS-a, do namjenskog i cloud hostinga. Tvrtka nudi besplatnu migraciju tako da web stranice mogu započeti sa zajedničkim planom hostinga i preći na naprednije platforme bez ikakvog zastoja..

Što se tiče zajedničkih poslužitelja, Hosting Source nudi standardni Linux / Apache / cPanel paket s SiteBuilder-om i drugim opcijskim alatima za razvoj poput blogova, foruma, kolica i tako dalje. Oni također uključuju neograničenu upotrebu MySQL baze podataka zajedno s PHP 5, Ruby on Rails i Python.

Iako nudi cijeli niz mrežnih proizvoda, Hosting Source je više usmjeren ka namjenskom i oblačnom hostingu. Većina njihovih klijenata koristi ove usluge viših usluga. Trenutno opslužuju približno jednak broj namjenskih i cloud hosting klijenata, ali trend je prema većini ovih. Kao rezultat takvog fokusa, oni imaju veliku redukciju u svojoj infrastrukturi, što čini vrlo robusnom i pouzdanom platformom za hosting – čak i za njegove zajedničke poslužitelje.

Dostupne su mnoge druge usluge, poput VPS hostinga u oblaku, namjenskih poslužitelja za pohranu, DDOS sigurnost, hostinga preprodavača i mreže za isporuku sadržaja.

Izvor hostinga također pruža usluge koje se ne reklamiraju. Na primjer, dostupan je Microsoft IIS / ASP zajednički hosting, iako njihovi primarni poslužitelji koriste Linux / Apache. Slično tome, dostupne su i usluge kolociranja. Izvor hostinga općenito je u mogućnosti pružiti sve što će klijentima biti potrebno.

Infrastruktura / Centri podataka / Mreža

Izvor hostinga koristi dva podatkovna centra na istočnoj obali Sjedinjenih Država. Jedna je u Secaucusu, New Jersey. Drugi je u New Yorku, u ulici Whitehall 33 – gdje se nalaze velike stranice poput BuzzFeeda i Gawkera.

Hardver hosting izvora povezan je s više 10 gigabitnih veza na “razini 1” ili tranzitnoj besplatnoj mreži.

Podrška i služba za korisnike

Izvor hostinga pruža podršku 24 sata dnevno putem svog klijentskog portala. Oni jamče da će se na sve karte za podršku dobiti odgovor u roku jednog sata.

sigurnosti & Sigurnosne kopije & Nadgledanje poslužitelja

Izrada sigurnosnih kopija vrši se na svim poslužiteljima tri puta tjedno. Rezervne kopije pohranjuju se na web mjestu, a kopija se isporučuje na daljinu. Korisnici mogu zatražiti besplatne restauracije. Korisnici također mogu kupiti češće rezervne rasporede. Izvor hostinga omogućuje nadgledanje poslužitelja na njihovim VPS i namjenskim domaćinima. Ostale usluge poput DDOS zaštite dostupne su uz naknadu.

Garancija na vrijeme

Izvor usluge nudi jamstvo produženog rada uz sve veće povrate, a daljnja usluga pada s ove razine. Jamstvo iznosi 99,9% za zajednički hosting i 99,99% za virtualni i oblačni hosting. Uobičajena ograničenja primjenjuju se na stvari koje su izvan kontrole tvrtke (npr. Uragan Sandy). No Hosting Source je fokusiran na pouzdanosti svojih mreža i općenito održava vrlo velik radni vijek.

Naplata & Pravila plaćanja

Izvor hostinga pruža 14-dnevno jamstvo povrata novca za sve njihove hosting proizvode. Klijenti mogu otkazati ugovore u bilo kojem trenutku, osim onih s namjenskim poslužiteljima. Namjenski poslužitelji zahtijevaju minimalni rok od 5 mjeseci ili klijent mora platiti 199 USD naknade za rani raskid.

Tvrtka prihvaća uobičajene izvore plaćanja uključujući PayPal. Oni također daju poticaje za polugodišnji i godišnji raspored plaćanja. Na najosnovnijem dijeljenom hostingu nude besplatne domene za raspored plaćanja od godinu dana ili duže. Na naprednijem zajedničkom hostingu nude 15% popusta na jednogodišnje isplate. Za namjenski i oblačni hosting nude 10% popusta na polugodišnje, 15% godišnje i 20% na dvogodišnje plaćanje.

Web stranice izvora hostinga mogu se teško kretati – a ponekad sadrže i sukobljene informacije. Ako vas zanima njihova upotreba, najbolje je da ih pozovete i saznate kako oni najbolje mogu služiti vašim potrebama. Osoblje je ljubazno i ​​uslužno.

Sažetak

Hosting Source sa sjedištem u New Yorku dobar je izbor za web stranice s bazama kupaca u Sjedinjenim Državama. A s obzirom na to da su njihovi podatkovni centri na mrežama prvog reda koje se nalaze zajedno s nekim od najpopularnijih internetskih stranica, vanjski problemi vjerojatno će biti smanjeni..

Kad je riječ o troškovima, oni su vrlo konkurentni s obzirom na VPS, namjenske i cloud poslužitelje. Oni su manje konkurentni kada je riječ o virtualnom i reseller hostingu, ali još uvijek po povoljnim cijenama.

Izvor hostinga vrlo je dobar izbor ako očekujete da se vaše web hosting s vremenom povećava – bez obzira na vaše trenutne potrebe. Omogućuju vrlo lak put nadogradnje od najmanjih web mjesta do korištenja namjenskog hostinga i mreže za dostavu sadržaja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me