Howk domaćin u 2020. godini: Što kažu pregledi klijenta howk domaćina?

HawkHost Uvod

Izvorno ime tvrtke HawkHost, Devoted Host, započelo je s radom 2004. godine. Već je odabran naziv nakon odlaska jednog od osnivača tvrtke; tada je ime HawkHost pokupilo 2008. To znači da je HawkHost prikupio iskustvo gotovo deset godina vrijedno iskustva u poslu web hostinga, iako će vam biti oprošteno što mislite da je daleko mlađi.
Šest mjeseci nakon posljednjeg rebrandinga tvrtke, postala je kanadska korporacija s preostalim osnivačkim članom na mjestu CEO-a.
Unatoč svojoj složenoj povijesti, HawkHost je prilično standardni dobavljač. Čini se da je glavni fokus njezinog kataloga usluga zajednički web hosting. Također nudi prodavače, polu-namjenski i VPS hosting sa strane.


HowkHost planovi hostinga

HawkHost ima četiri zajednička plana hostinga za kupce koji mogu birati. Svaki plan se naplaćuje na kliznoj ljestvici, s mogućnostima plaćanja mjesečno, tromjesečno, šestomjesečno ili godišnje.

 • Planovi zajedničkog hostinga poboljšavaju se od 3 000 MB prostora na disku i 45 GB mjesečne propusnosti (Osnovni plan) do 24 000 MB prostora na disku i 360 GB mjesečne propusnosti (Super). Svi planovi dijeljenja hostinga omogućuju neograničene račune e-pošte, domene i MySQL baze podataka, a sve se može naručiti pomoću CloudLinuxa ili LiteSpeed-a (alternativa Apacheu).
 • Planovi prodavača HawkHosta prodavani su na sličan način kao i dijeljeni planovi hostinga. Postoje četiri mogućnosti, počevši od 15 GB prostora na disku, 300 GB mjesečne propusnosti i maksimalno 50 računa na upravljačkoj ploči, skaliranja do 60 GB prostora na disku, 1200 GB mjesečne propusnosti i najviše 200 računa na upravljačkoj ploči.
 • Opet postoje četiri polu-posvećena hosting plana za kupce koji žele više energije bez troška namjenskih poslužitelja. Planovi počinju s 20.000 MB prostora na disku i 350 GB mjesečne propusnosti i razmjera do 50.000 MB prostora na disku i 1.200 GB mjesečne propusnosti..
 • Postoje četiri plana VPS hostinga na HawkHost-u. Osnovni plan osigurava 10 GB prostora na disku i 250 GB mjesečne propusnosti. Kupcima je zajamčena 384 MB RAM-a, proturivost do 768 MB. Snaga CPU-a dijeli se podjednako među svim VPS računima na host poslužitelju. Planovi se nadopunjuju do Super plana koji pruža prostor na disku od 40 GB, propusnost od 550 GB i RAM memoriju od 2048 MB, proširivo do 3048 MB.

Postoji i partnerski program koji kupci HawkHosta mogu koristiti za generiranje uplata.

HawkHost Uptime / Downtime

HawkHost objavljuje jamstvo za 99,9% produženog vremena za izradu sigurnosne kopije dijeljenih i prodajnih planova hostinga. Garancija za produženo vrijeme navedena je u ugovoru o suradnji, potpisanom kupcima tvrtke HawkHost. To kompenzira kupcima ako produženje rada poslužitelja padne ispod 99,9% u bilo kojem mjesecu naplate. Isplaćeni iznos počinje od 10% mjesečne naknade i povećava se na 100% ako produženje radnog vremena padne ispod 99%. Kupci mogu u bilo kojem trenutku zatražiti otvaranje SLA ulaznice.
HawkHost koristi 6 podatkovnih centara širom svijeta. Četiri podatkovna centra strateški su raširena širom SAD-a, jedan je podatkovni centar smješten u Singapuru, a posljednji se nalazi u Amsterdamu. Svaki podatkovni centar koristi davatelje tranzita razine 1 i 2 i sadrži mrežni hardver Cisco i Juniper. UPS sustavi i rezervni generatori dizela postoje kako bi se osiguralo održavanje napajanja u podatkovnom centru.
Iako se statistike o produženom vremenu ne objavljuju, korisnici mogu pregledavati podatke o održavanju u svakom podatkovnom centru zajedno s njegovim tehničkim specifikacijama. Korisnici također mogu izvesti brzinu na svakom podatkovnom centru kako bi vidjeli koji je najbrži za njih, a mogu testirati i brzinu preuzimanja s različitim veličinama testnih datoteka.

Podrška za HawkHost

HawkHost navodi da se njegovi serveri automatski popravljaju u slučaju bilo kakvih problema. No, unatoč ovoj razini automatizacije, podrška se pruža u obliku sustava prodaja ulaznica koji je dostupan u svakom trenutku. Postoji i telefonska linija.
HawkHost ima blog, bazu znanja i statusnu stranicu za vijesti, članke i upozorenja. Kupci također mogu komunicirati i tražiti smjernice putem foruma.
Postoje aktivne stranice na usluzi Google+ i Facebook za HawkHost, ali svi zahtjevi za podršku preusmjeravaju se natrag u sustav za kupnju ulaznica. Postoje dva računa na Twitteru, jedan na kojem kupci mogu komunicirati s HawkHost-om i onaj koji tweetira ažuriranja aktivnih poslužitelja.

HawkHost u vijestima

HawkHost se nije pojavljivao na web lokacijama s tehničkim vijestima, bilo dobro ili loše.

HawkHost upravljačka ploča

Dobro poznata upravljačka ploča cPanel nudi se za većinu potreba upravljanja web mjestima. Korisnici također mogu odabrati višejezičnu kožu cPanel ako žele. Iskusni kupci hostinga bit će upoznati s cPanelom, a preprodavači će se osjećati ugodno uz njegov prateći alat, WHM.
VPS kupcima je na raspolaganju prilagođena kontrolna ploča, iako mogu doplatiti za cPanel, što je lijep dodir. Izgleda da je prilagođeni panel ionako relativno dobro dizajniran i da će na osnovnoj razini zadovoljiti potrebe većine VPS kupaca.

Dodaci za HawkHost

HawkHost nudi i instalatere Fantastico i Softaculous jednim klikom i uključuje 7 dana sigurnosnih kopija u cijenu. Njegova hosting podržava PHP, Pear, Zend, Ruby on Rails, Perl, Python i još mnogo toga.
U planove HawkHost nisu vidljivi besplatni dodaci i dodaci, ali postoji stranica za sve dostupne posebne ponude. Zen Cart, Kocka Košarica i OS Commerce su svi ponuđeni toclients koji žele prodati putem svoje web stranice.

Pravila o garanciji / otkazivanju povrata novca za HawkHost

Dijeljeni računi hostinga, polu-namjenskog računa hostinga i preprodavača dolaze s 30-dnevnim jamstvom povrata novca (osim ako kupac ne prekrši uvjete i odredbe). Potpuni detalji dostupni su u dokumentu Uvjeti usluge.

HawkHost se u ovom cjenovnom rasponu relativno dobro uspoređuje s ostalim web hosting tvrtkama. Opcije i paketi nude jasan napredak, od započinjanja i rasta poslovanja do koraka do VPS-a, a zatim do polu-namjenskog hostinga. Možda mu nedostaje prodajno mjesto ubojice, no čini se da je to ipak solidan izbor.

Najčešća pitanja o domaćinu sokola

 • Dopušta li vam Howk Host da odaberete Windows hosting?

  Svi planovi hostinga rade na CloudLinuxu. Neki planovi poput VPS-a omogućuju kupcima odabir specifičnih Linux distribucija, uključujući CentOS, Ubuntu i Debian.

 • Koji kontrolni panel može korisnik koristiti za upravljanje svojim web mjestima?

  Tvrtka koristi cPanel za svoj zajednički hosting. To vrijedi i za zajedničko i polu posvećeno gostovanje. Planovi njegovih prodavača također uključuju WHM za administraciju njihovih stranica.

 • Da li Hawk Host pruža namjenski plan hostinga?

  Tvrtka ne nudi posvećene poslužitelje svojim kupcima. Međutim, ona nudi polu-namjenski plan koji je sličan VPS-u, ali omogućuje kupcima dva namjenska CPU-a, zajedno s neograničenom propusnom širinom i diskovnim prostorom.

 • Koji su uvjeti plaćanja Howk Host-a?

  Kada naručite hosting, moguće je plaćati mjesečno, godišnje ili svake dvije godine. Ako ste spremni platiti najmanje godinu dana unaprijed, možete ostvariti popust.

  Postoji više opcija plaćanja uključujući PayPal, AliPay, glavne kreditne kartice i Bitcoin.

 • Ako mi se usluga ne sviđa, mogu li dobiti svoj novac?

  Da. Hawk Host pruža 30-dnevno jamstvo povrata novca, ali samo za hosting planove. Sve ostale usluge poput SSL certifikata i registracije domena ne ispunjavaju uvjete za povrat.

 • Kako Howk domaćin koristi moje osobne podatke?

  Howk Host prikupljat će podatke poput vašeg imena, adrese i podatke o kreditnoj kartici.

  Tvrtka će upotrebljavati informacije za obradu plaćanja, pružanje podrške, pružanje posebnih ponuda i poboljšanje usluge.

  Osobni se podaci ne pružaju nikome osim subjektima kao što su tijela za provođenje zakona ili onima koji posluju.

 • Koju razinu pristupa imam s polu-namjenskim planovima?

  S polu-namjenskim planovima tvrtke Hawk Host, moći ćete u potpunosti prilagoditi svoje virtualne poslužitelje jer imate potpuni pristup root-u.

 • Da li su poluprovjereni planovi u potpunosti upravljani?

  Ne, tim se planovima upravlja poluprazno s osobljem koje dobro poznaje razne distribucije Linuxa i nudi stalnu podršku 24 sata dnevno.

 • Mogu li dobiti dodatni prostor na disku s polu-namjenskim planovima?

  Da. Moguće je dobiti više SSD prostora, ali morat ćete platiti dodatnu mjesečnu naknadu.

 • Mogu li s vlastitim brandom koristiti vlastiti brand?

  Da. Hawk Host pruža cjelovito rješenje za bijele etikete koje uključuju markiranje, kao i anonimne domene i poslužitelje imena.

 • Mogu li imati neograničen broj računa s hosting prodavačima?

  Ne. Svi prodavači planiraju ograničiti broj računa na cPanel koji možete imati. Trenutno možete imati najviše 200 računa s najvišim nivoom plana.

 • Mogu li lako prenijeti svoju postojeću web lokaciju u Howk Host?

  Da. Za sve svoje planove, Hawk Host pruža besplatnu podršku migraciji. To uključuje prenose imena domene i web mjesta na poslužitelje tvrtke Hawk Host.

 • Koje vrste aplikacija mogu instalirati na svoju web lokaciju pomoću Howk Host-a?

  Kroz instalacije jednog klika koristeći Softaculous, čak i kompletni početnici mogu pokrenuti i pokrenuti web mjesto. Mogu birati između velikog broja platformi, uključujući WordPress za blogove, phpBB za forume i Moodle za LMS.

 • Mogu li postaviti neograničen broj računa e-pošte?

  S planovima hostinga Hawk Host, nema ograničenja u broju računa e-pošte koje možete konfigurirati. Također možete slati i primati neograničen broj poruka e-pošte i odabrati vrstu poslužitelja e-pošte koji želite koristiti.

 • Da li računi e-pošte pružaju zaštitu od neželjene pošte?

  HawkHost koristi SpamExperts za zaštitu od neželjene pošte. Neke značajke uključuju mogućnost bijele liste ili na crnoj listi određenih domena, primatelja i adresa; značajke za izradu i pretraživanje dnevnika; i sposobnost da naučite sustav da prepozna neželjenu poštu.

 • Gdje su centri podataka Host Hostk?

  Iako je glavni ured kompanije u Kanadi, on ima centre podataka koji se nalaze diljem svijeta, uključujući Los Angeles, Amsterdam i Singapur.

  Svi podatkovni centri sadrže jedinice za rezervno napajanje, generatore, fizičke sigurnosne sustave i velike brzinske mreže koje pruža više pružatelja telekomunikacijskih usluga..

  Datacentri su također optimizirani s CloudFare CDN-om.

 • Je li moguće odabrati mjesto za hosting za moj poslužitelj?

  Da. Za sve planove moguće je odabrati centar podataka u kojem će se vaše web stranice nalaziti.

 • Kakvo je jamstvo za Howk Host produženje rada?

  Tvrtka ima 99,9% garanciju produženja rada za sve svoje planove.

  Ako taj prag nije ispunjen, kupac mora kontaktirati tvrtku u roku od 7 dana od nastanka i, ako je moguće, pružiti opis i zapisnike. Za obradu zahtjeva može biti potrebno do dva tjedna.

 • U kojem obliku pruža Howk Host uslugu kupcima?

  Da biste dobili pomoć u vezi s problemima ili imate pitanja o planovima, možete poslati poruku putem kontakt obrasca, poslati e-poštu, potražiti pomoć putem foruma ili konzultirati bazu znanja tvrtke.

 • Sadrže li planovi značajke koje podržavaju pokretanje internetske trgovine?

  Da. Moguće je stvoriti web mjesto za e-trgovinu prema planovima tvrtke jer imaju mogućnost dodavanja SSL certifikata. Planovi također imaju mnoge platforme internetskih trgovina, uključujući OpenCart i Magento.

 • Koje jezike za skriptiranje i programiranje podržava Hawk Host?

  Hawk Host podržava širok izbor jezika, uključujući više verzija PHP-a, zajedno s Perl, Python i Ruby on Rails.

 • Ima li Howk Host pridruženi program na koji se mogu prijaviti?

  Da. Hawk Host ima program koji svojim podružnicama osigurava do 40% provizija. Čak i ako se samo prijavite, imate pravo na 15 USD.

  Tvrtka pruža umjetničko djelo za oglašavanje i ne postavlja ograničenja u onome što možete zaraditi. Minimalni iznos plaćanja je 100 USD.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me