Izvrsnost domaćina u 2020. godini: Što kažu pregledi klijenta domaćina izvrsnosti?

Uvod u izvrsnost

Host Excellence je web hosting tvrtka sa sjedištem u SAD-u koja je usredotočena na zajednički hosting, iako nudi i korak do VPS hostinga. Tvrtka je izašla iz dot-com balona u 1990-ima i bila je u poslu s web hostingom najmanje 10 godina.


Host Excellence je u privatnom vlasništvu i vodi se s korporativnim lokacijama u četiri zemlje širom svijeta (uključujući SAD i Ukrajinu).

Planovi smještaja domaćina izvrsnosti

Postoje tri zajednička plana hostinga po konkurentnim cijenama koje nudi Host Excellence. Svaka nudi neograničen prostor, domene propusne širine i poddomene.

 • Osnovni plan je opcija niske cijene dijeljenja hostinga. To pruža jedno besplatno ime domene i jedan IP adresu. Ovaj plan ograničava resurse vaše e-pošte i broj baza podataka koje možete imati, a omogućava samo web hosting sa sjedištem na Linuxu.
 • Poslovni plan uključuje dva besplatna imena domena i tri namjenske IP adrese. Baze podataka opet su ograničene, ali ovaj plan omogućuje i više prostora za e-poštu i Windows hosting, iako uz dodatnu mjesečnu naknadu.
 • Krajnji poslovni plan sličan je poslovnom planu, ali sadrži tri besplatne registracije domena i 15 namjenskih IP adresa. Ovaj plan omogućava još više resursa e-pošte i ograničene su samo SQL baze podataka.
 • Planovi VPS hostinga omogućuju kupcima da biraju između Linux ili Windows web hostinga i temelje se na tri različite VPS opcije. Svaka opcija dolazi s dvije namjenske IP adrese, burma RAM-a i omogućuje neograničene domene i poddomene.
 • H2 kupcima omogućuje 10 GB prostora za pohranu, 384 MB RAM-a i 500 GB propusnosti. To pruža jedan Intel Xeon core procesor, ali ne dolazi s besplatnom upravljačkom pločom.
 • H4 omogućuje kupcima kupnju prostora od 50 GB, 768 MB RAM-a i 1,5 TB propusnosti s 4 Intel Xeon jezgre i izborom upravljačkih ploča.
 • Plan H8 povećava korisnikov prostor za pohranu na 100 GB, RAM-a na 2048 MB i propusnost na 2 TB. Ovaj plan osigurava 8 Intel Xeon jezgara.

Postoji i partnerski program, koji kupcima omogućuje dodatni novac putem preporuka na web mjestu. Kupci mogu kupiti i SSL certifikat eCommercea, profesionalni web dizajn i trgovački račun za obradu transakcija.

Prekid / stanka za izvrsnost domaćina

Host Excellence ima 100% zadovoljnih kupaca i 99,9% produženog vremena. Važno je da je ovaj zahtjev potkrijepljen garancijom. Kupci mogu zahtijevati kredite ako produženi radni vijek padne ispod 99,9% u bilo kojoj godini (osim ako vrijeme zastoja prouzrokuje ‘Božji postupci’ ili gdje Izvrsnost domaćina nema izravan utjecaj na događaje).

Host Excellence ne iznajmljuje prostor svog poslužitelja – posjeduje vlastiti pogon. Njegov podatkovni centar sa sjedištem je u Ohiju, a njime upravlja 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu. Firma poslužitelja tvrtke se kontinuirano optimizira i nadograđuje te sadrži suvišne rashladne sustave i rezervno napajanje kako bi se osiguralo da ostane u radu.

Još jedna značajka paketa hostinga Host Excellence je mogućnost kupovine CloudFlare-a kako bi se zaštitila vaša web stranica od napada.

Podrška domaćina izvrsnosti

24/7 korisnička podrška pruža se putem live chat-a, telefonskih linija (osobito domaćin pruža i američke i međunarodne brojeve) i internetskog centra za ulaznice. Host Excellence također nudi centar za podršku sa najčešćim pitanjima (FAQs), video tutorijale i priručnik za web hosting kako bi kupci pronašli odgovore koji su im potrebni. Postoji i blog i stranica sa statusom na kojem tvrtka stalno informira kupce o svim potecima.

Facebook stranica Host Excellence nije osobito aktivna, niti je Twitter račun, iako tim odgovara na upite kupaca kada se pojave..

Izvrsnost domaćina u vijestima

Iako je relativno dugotrajan posao, Host Excellence privukao je malo medija u medijima, bilo dobrih ili loših.

Upravljačka ploča domaćina izvrsnosti

Host Excellence pruža vlastitu prilagođenu upravljačku ploču koju korisnici mogu koristiti pomoću zajedničkog plana hostinga. Čini se da je upravljačka ploča prilično jednostavna za uporabu i dovoljno je brza da vam se glava približi, ali nije glatka kao nešto poput cPanela.

Za VPS hosting korisnike, Host Excellence nudi izbor cPanela ili Pleska za administraciju njihovih web stranica.

Dodaci domaćina izvrsnosti

Svi paketi hostinga koji dijele Host Excellence dolaze s besplatnim graditeljem web stranica, besplatnim web predlošcima, besplatnim SSL certifikatom i nizom besplatnih skripti za instaliranje, poput WordPressa, Joomla, PHP-a, Perl-a i Ruby on Rail.

Besplatna imena domena dolaze uz svaki web hosting račun, a Host Excellence podržavaju niz alata za e-trgovinu, poput CubeCart, ZenCart i SugarCRM.

Pravila jamstva / povraćaja novca za povrat izvrsnosti domaćina

Host Excellence pruža dvije kupce 100% garancije povrata novca.

 • Postoji standardno 30-dnevno jamstvo povrata novca dostupno novim kupcima, omogućavajući im otkazivanje usluge i primanje punog povrata, umanjeno za troškove bilo koje domene. To uključuje naknade za postavljanje, ali svi troškovi prekomjerne upotrebe nisu uključeni.
 • Jamstvo povrata novca bilo kada omogućuje kupcima da otkažu račun i preuzmu naknadu za tekući mjesec i sve buduće naknade na njihovom planu. Da biste zatražili povrat novca, Host Excellence traži od kupca da objasni razloge otkaza i da pruži prijedloge kako može poboljšati svoje usluge.

Sažetak Sažetka izvrsnosti

Host Excellence ne nudi širok spektar usluga web hostinga i njihovi planovi se zapravo ne drže ničega posebno nudećeg. Zamijenjena upravljačka ploča također može isključiti neke korisnike zajedničkog hostinga. Rekavši to, 100% zadovoljstvo kupaca je hrabra tvrdnja, pa tvrtka mora raditi nešto kako treba.

Najveća prodajna točka Host Excellence su jamstva koja idu i dalje od mnogih drugih hosting kompanija. 30-dnevno jamstvo prilično je standardno, ali jamstvo Anytime nadilazi to, nudeći istinski duševni mir. Zajedno sa 99,9% produženog ugovora o suradnji, kupci Host Excellence pružaju sveobuhvatan skup garancija za povrat ako nešto pođe po zlu.

Česta pitanja o domaćinu izvrsnosti

 • Da li Host Excellence nudi i Linux i Windows hosting?

  Oni nude i Linux i Windows web hosting usluge.

 • Koja je vrsta hostinga dostupna?

  Nude zajednički i VPS hosting. Svaki njihov zajednički plan hostinga nudi neograničenu propusnost i neograničen prostor na disku. Namjenski poslužitelji ili upravljane usluge nisu dostupni.

 • Dolaze li njihovi planovi hostinga s besplatnom domenom?

  Ovisno o vašim potrebama i plan koji odaberete, dobit ćete jednu, dvije ili tri domene na određenim hosting planovima. Također možete dobiti WHOIS zaštitu privatnosti domena.

 • Da li Host Excellence pruža usluge registracije domena?

  Usluge registracije domena dostupne su samo uz kupnju njihovih hosting planova.

 • Ima li Host Excellence jamstvo povrata novca?

  Da, nude 30-dnevno jamstvo povrata novca.

 • Koja je vrsta podrške dostupna?

  Oni pružaju podršku tijekom cijelog sata, podršku za chat uživo, a imaju i sustav za podršku e-pošte. Njihova služba za korisnike dostupna je na engleskom jeziku.

 • Gdje Host Excellence ima svoje centre podataka?

  Njihovi se centri nalaze u Columbusu, Ohio. Oni su u potpunom vlasništvu – tvrtka ne skuplja resurse. Sjedište im je također u Columbusu, Ohio.

 • Koji programski jezici podržavaju njihove usluge?

  Podržani programski jezici uključuju PHP, Perl, Ruby i Ruby on Rails, kao i ASP i ASP.NET za svoje Windows hosting planove.

 • Pruža li Host Excellence pomoć u prijenosu postojećeg web mjesta i imena domene?

  Host Excellence će prenijeti vašu postojeću web stranicu na njihovo hosting uz dodatnu naknadu. Također možete koristiti alate navedene u cPanelu da biste sami prenijeli web mjesto. To uključuje web stranice WordPress i Joomla.

 • Mogu li imati više jedna domena po računu na njihovoj usluzi? Što je s adresama e-pošte?

  Možete ugostiti neograničen broj domena na svakom od njihovih zajedničkih planova. Njihovi planovi hostinga na nižim nivoima ograničavaju broj računa e-pošte na 2.500, dok plan za dijeljenje hostinga na najvišoj razini omogućuje neograničen broj adresa e-pošte.

 • Da li Host Excellence pružaju instalatere ili graditelje web mjesta jednim klikom?

  Oni pružaju Site Studio ako trebate lako izraditi web mjesto, a također nude instalatere za jedan klik za WordPress, Joomla, Zen Cart i još mnogo toga.

 • Koje su mjere sigurnosti na snazi?

  Tvrtka nudi nadzor nad 24/7, firewall, vruću vezu i zaštitu od neželjene pošte. Oni također nude SiteLock sigurnost koja može zaštititi vaše web mjesto od hakera i zlonamjernog softvera uz dodatnu naknadu.

 • Koje su značajke e-trgovine dostupne, ako ih ima?

  Oni nude više kolica i besplatne zajedničke SSL potvrde. Oni također nude unaprijed instaliranu košaricu za kupovinu osCommerce i podržavaju mnoge druge programe otvorenog koda i platne košarice.

 • Mogu li na njihovim uslugama ugostiti web lokaciju s velikim slikama?

  Njihovi zajednički planovi hostinga pružaju neograničen prostor na disku i propusnost tako da ne biste trebali imati problema.

 • Da li Host Excellence pruža upravljačku ploču?

  Ova tvrtka pruža Parallels H-Sphere na njihovim zajedničkim planovima za hosting. VPS hosting planovi nude i cPanel i Plesk.

 • Koje mogućnosti plaćanja prihvaća Host Excellence?

  Oni prihvaćaju sve glavne načine plaćanja kreditnom karticom poput Visa, MasterCard i Discover. Oni također prihvaćaju PayPal. Njihove cijene utvrđuju se za mjesečne ili godišnje uvjete usluge, a godišnji ugovori o uslugama dobivaju sveukupno smanjenje cijena.

 • Ima li Host Excellence jamstvo produženja rada i predviđa li vrijeme zastoja?

  Ovo poduzeće ima 99,9% jamstva za produženo vrijeme potpomognuto kreditnim uslugama za svaki iskusni prekid rada.

 • Hoće li napraviti sigurnosnu kopiju moje web stranice za mene?

  Izvode vlastite sigurnosne kopije za interne potrebe koje se mogu zatražiti obnavljanje datoteka ako nešto pođe po zlu.

  Međutim, rezervne usluge ne nude se u svojim planovima, a kupcima se savjetuje da redovito izrađuju sigurnosne kopije.

 • Postoji li pridruženi program dostupan?

  Da, nude partnerski program s nepovratnim provizijama.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me