JaguarPC u 2020. godini: Što kažu pregledi klijenta JaguarPC?

JaguarPC Uvod

JaguarPC je web hosting tvrtka u privatnom vlasništvu sa sjedištem u Coloradu, SAD. Tvrtka je osnovana 1998. godine i prerasla je u podružnice poput Aletia Hosting, Devpond Software i Dedicatedspace.com, iako nije jasno postoje li te tvrtke još uvijek u funkciji. (Kratki pogled na Google sugerira da ih možda nema).


Sa više od desetljeća iskustva s hostingom pod svojim pojasom, JaguarPC je u mogućnosti ponuditi razne usluge hostinga pogodne za tvrtke svih veličina.

JaguarPC Hosting Planovi

JaguarPC pruža tri opcije za zajednički hosting temeljen na Linuxu: web hosting plan, polu-namjenski plan i zaseban plan za preprodavače. Svaki plan omogućuje kupcima da ugošćuju neograničene domene, MySQL račune i FTP račune.

Svaki plan može se prilagoditi s nizom dodataka, uključujući dodatne IP adrese, SSL certifikate i druge stavke, poput softvera i skripti. Kupci mogu odabrati da plaćaju mjesečno, godišnje, 2-godišnje ili 3-godišnje. Što je duže dogovoreni termin, niži su troškovi hostinga.

 • Plan web hostinga JaguarPC je jeftina opcija i omogućuje neograničen prostor na disku i širinu pojasa.
 • Semi-namjenski plan sličan je planu web hostinga, ali pruža 600% više resursa poslužitelja.
 • Plan hostinga za preprodavače ograničava prostor na disku na 50 GB, a širina pojasa na 10 TB, ali kupcima pruža zamišljenu upravljačku ploču.

JaguarPC nudi Linux i Windows temeljene VPS hosting planove. Dostupna su četiri plana i korisnici mogu proširiti svoj paket s prostora na disku od 25 GB, propusnog opsega od 3.000 GB i 512 MB RAM-a (burzable do 2048 MB) do 150 GB diskovnog prostora, 5.000 GB propusnosti i 3072 MB RAM-a (može se probiti do 6144 MB). VPS planovi mogu se prilagoditi dodatnim RAM-om, širinom pojasa i diskovnim prostorom. Kupci također mogu kupiti dodatne IP adrese, SSL certifikat i niz upravljačkih ploča i softverskih dodataka.

Na raspolaganju je hibridni plan poslužitelja koji kombinira tradicionalne namjenske poslužitelje s VPS tehnologijom. Ovaj je plan dostupan samo za operativne sustave sa sustavom Linux koji uključuje potpuno upravljanu uslugu. Ova hibridna opcija omogućuje kupcima 4 GB RAM-a, 10 TB propusnosti i 200 GB prostora na disku. Kupci također mogu kupiti niz dodataka, slično planovima VPS hostinga.

Za kupce koji žele namjenski poslužitelj postoje tri mogućnosti koje se temelje na čipu procesora na posvećenom poslužitelju. Kao i VPS hosting, namjenski planovi poslužitelja su prilagodljivi s nizom dodataka, uključujući Windows hosting i Virtuozzo dodatke.

 • Poslužitelj s četverojezgrenim procesorom Intel i5-2500 dobiva 8 GB RAM-a, 1 TB prostora na disku i 10 TB propusnosti..
 • Poslužitelji s Intel Xeon E3-1230 četverojezgrenim procesorom dolaze s 4 GB RAM-a, 2 X 500 GB prostora na disku i 10 TB propusnosti..
 • Poslužitelj s 2 Intel Xeon E5606 četverojezgrenim procesorima ima 16 GB RAM-a, 4 X 1 TB prostora na disku i 10 TB propusnosti..

Postoji i partnerski program za bilo kojeg JaguarPC kupca koji želi zaraditi novac putem preporuka.

JaguarPC Uptime / stanke

Na JaguarPC web mjestu nema dostupnih statistika o produženom vremenu, ali planovi za hosting se oglašavaju uz 100-postotno mrežno jamstvo. Ovim jamstvom kupcima će se nadoknaditi 10 sati hostovanja za svaki sat zastoja mreže izvan planiranog održavanja (do maksimalno 100% računa kupca). Ovo jamstvo, međutim, ne pokriva usluge, demonske programe, poslužiteljski softver i softver hardvera.

Tu je i hardverska garancija za klijente posvećene poslužitelju. To jamči da ako dođe do bilo kakve greške u hardveru na posvećenom poslužitelju, predmetni će se predmet zamijeniti u roku od 2 sata. To nagrađuje kupce na isti način kao i mrežno jamstvo produženja rada: 10 sati kredita za svaki sat stanke u prva dva sata, do maksimalno 100% iznosa kupčeve fakture.

Vrijedi napomenuti da su ovi SLA dostupni samo ako je račun kupca s JaguarPC-om u dobrom stanju.

Poslužitelji JaguarPC-a nalaze se u 6 podatkovnih centara, 5 u SAD-u i 1 u Velikoj Britaniji. Oni imaju neprekidni nadzor sigurnosti i nadzora mreže, UPS i sustave sigurnosne kopije. Dodatni nadzor osigurava da se oprema domaćina stalno radi i radi.

JaguarPC podrška

Kupcima JaguarPC-a pruža se podrška putem različitih kanala samopomoći i tehničke podrške. Postoji baza znanja s nizom članaka, video tutorijala i vodiča za korisnike. Tu su i blog tvrtke, stranica o statusu mreže uživo i forum zajednice gdje kupci mogu dijeliti informacije. Timovi za tehničku podršku dostupni su 24 sata dnevno putem chat chat-a, besplatne američke telefonske linije i sustava izdavanja karata.

JaguarPC ima aktivne račune na društvenim mrežama na Facebooku i Twitteru. Tvrtka aktivno potiče svoje kupce da ih slijede. Ono što je također važno, čini se da su voljni komunicirati s kupcima putem ovih kanala društvenih medija u slučaju bilo kakvih problema.

JaguarPC u vijestima

Iako je u poslu s web hostingom gotovo 15 godina, JaguarPC nije stvarao valove u tehničkim medijima. Nema dostupnih priča ili članaka, dobrih ili loših, na web lokacijama kao što su Zdnet, ARSTechnica ili Cnet. Mogu samo pretpostaviti da su usluge koje pruža JaguarPC relativno stabilne i sigurne.

JaguarPC upravljačka ploča

Web hosting s JaguarPC-om dolazi s upravljačkom pločom cPanel, poznatim alatom. Neke su snimke zaslona dostupne na web mjestu JaguarPC. Hibridni poslužitelji i VPS hosting dolazi s cPanel / WHM, iako kupci mogu kupiti Interworx i DirectAdmin ako žele koristiti drugu upravljačku ploču.

JaguarPC dodaci

Svi planovi JaguarPC-a za web hosting dolaze s besplatnim zajedničkim SSL certifikatom, besplatnim graditeljem web stranica, besplatnim softverom za upravljanje projektima i sofisticiranim instalacijskim programom za samo jedan klik koji podržava širok raspon aplikacija. Ponuda za upravljanje projektima je neobična besplatna.

Podržani su Ruby on Rails hosting kao što su PHP, Python, Perl i još mnogo toga.

VPS i namjenski poslužitelj hosting nude i besplatni softver za naplatu klijenta, 3 IP adrese i besplatni račun preprodavača Enom domena.

JaguarPC garancija povrata novca / otkaza novca

Za otkazivanje JaguarPC računa, kupci moraju ispuniti obrazac za otkazivanje na upravljačkoj ploči i neće im biti vraćena nikakva naknada prije datuma otkazivanja. Postoji 30-dnevna garancija povrata novca koja će refundirati troškove bilo kojeg kupca ako ih otkaže u prvih 30 dana. Registracija domena i ostali dodaci na naknadu izuzeti su od ove politike povrata novca, što je prilično standardno.

Sažetak JaguarPC-a

JaguarPC se prilično povoljno uspoređuje s većinom ostalih hosting tvrtki. Nude niz uobičajenih mogućnosti hostinga, ali hibridni plan ukazuje na razinu inovativnosti izvan dosega svojih konkurenata.

Iako je 30-dnevno jamstvo povrata novca prilično standardno za hosting pakete, razina podrške impresivna je. Forum za korisnike i kanali društvenih medija pokazatelj su da tvrtka želi komunicirati sa svojim kupcima kako bi im pomogla da izvuku najbolje iz svog hostinga.

JaguarPC često postavljana pitanja

 • Koje proizvode za hosting nudi JaguarPC?

  Oni nude cijeli paket hosting proizvoda: zajednički, VPS i cloud hosting, namjenski serveri i hosting prodavači.

  Nude upravljane i neupravljane VPS i namjenske poslužitelje, a nude i Linux i Windows hosting rješenja.

 • Kakvu podršku nudi JaguarPC?

  Imaju 24/7 live chat, telefonsku podršku i sustav prodaje ulaznica za sve planove.

  Oni također imaju blog i forume zajednice za samopomoć kao i za “početak rada” poput demonstracija cPanela i video tutorijala.

 • Hoće li mi JaguarPC pomoći da premjestim web mjesto?

  Da. JaguarPC nudi i usluge migracije web mjesta i usluge migracije domena uključene u sve njihove planove.

 • Ima li JaguarPC jamstvo povrata novca?

  Da. Oni nude 45-dnevno jamstvo povrata novca za sve njihove zajedničke planove hostinga. Kao i obično, ovo jamstvo isključuje sve dodatne usluge poput registracije domena koje ste možda kupili.

 • Ima li JaguarPC jamstvo produženog rada?

  Da, oni imaju stopostotno jamstvo za produženje rada mjesečno uz zabranu različitih isključenih okolnosti. U slučaju da ne dostave 100% -tno jamstvo, svaki račun se kreditira 10 puta od otkaza.

  Dakle, ako web mjesto ne radi sat vremena, dobit će 10 sati zasluženog vremena za hosting. Pogledajte JaguarPC-ov Ugovor o razini usluge za više pojedinosti.

 • Mogu li nešto učiniti na JaguarPC-u?

  Ne baš. Općenito, možete raditi što želite. Kao i većina drugih hosting kompanija, JaguarPC u Uvjetima pružanja usluge zabranjuje ilegalnu aktivnost i neželjenu poštu, ali dopušta sadržaj za odrasle (za razliku od mnogih drugih domaćina) na njihovim namjenskim i VPS poslužiteljima.

  Također omogućuju bitcoin na namjenskim poslužiteljima. Pogledajte Uvjete pružanja usluge za više pojedinosti.

 • Ima li JaguarPC graditelja web stranica?

  Da. JaguarPC uključuje RvSiteBuilder u sve svoje planove.

 • Da li JaguarPC nudi bilo kakvu pomoć za digitalni marketing za mene?

  Ne baš. Ne nude bonuse za oglase, niti imaju SEO ili pomoć u razvoju web mjesta i e-trgovine.

 • Koje programe mogu pokretati s JaguarPC-om?

  Pomoću Softaculous-a kupci imaju pristup instaliranju jednim klikom za preko 300 aplikacija, uključujući CMS-ove poput WordPress-a, Joomla i Drupal-a, trgovačka kolica poput Magento-a, foruma i wikija.

 • Kakav pristup upravljačkoj ploči nudi JaguarPC?

  Pristup upravljačkoj ploči omogućuje se svim planovima putem cPanela i WHM-a (kada je primjenjivo). Oni također nude cPanel podršku i prodaju dodatne cPanel licence.

 • Koje sigurnosne kopije ima JaguarPC?

  Svaki zajednički plan dolazi s dnevnim, sigurnosnim kopijama koje možete preuzeti i DataLockBox kontinuiranim sigurnosnim kopijama podataka.

  I njihovi prodajni i VPS planovi imaju dnevne sigurnosne kopije koje nude R1Soft i Idera.

  Za njihove namjenske poslužitelje, rezervni prostor može se dodati u bilo koji plan za dodatni trošak.

 • Kakvu sigurnost ima JaguarPC?

  Za svoje centre podataka nude fizičku sigurnost s nadzorom 24/7 i višestrukim otpuštanjima.

  Za sigurnost softvera imaju vatrozid koji pokreću Cisco i HP.

  Svi njihovi zajednički planovi uključuju i zajednički SSL s višim slojevima, uključujući premium brzi SSL certifikat.

 • Gdje su centri podataka JaguarPC?

  Oni vode centre podataka u Atlanti, Dallasu, New Yorku i Velikoj Britaniji. Sjedište tvrtke je u Coloradu.

 • Ima li JaguarPC podružnički program?

  Da. Imaju višeslojni sustav preporuka, što više preporuka dajete više ćete dobiti po preporuci.

 • Hoće li moja cijena jako skočiti kada dođem po obnovu?

  Ne baš. Postoje neki troškovi koji će se pojaviti u drugoj godini u odnosu na godinu kao što su troškovi registracije domena, a koji su uključeni u neke planove za prvu godinu.

  Ali općenito, ne – JaguarPC ne koristi uvodne sheme za određivanje cijena.

 • Koje programske jezike podržava JaguarPC?

  Oni nude čitav niz jezika, uključujući Perl, PHP, Ruby on Rails i Python.

 • Što JaguarPC znači “neograničen” prostor na disku i širina pojasa?

  Iako neki zajednički planovi kažu „neograničen“, postoje ograničenja broja inodeta koja su navedena u Uvjetima usluge i JaguarPC-u SLA..

  U Uvjetima pružanja usluge također postoji ograničenje koliko resursa poslužitelja pojedinačni korisnik može koristiti odjednom. Ako se taj postotak premaši, JaguarPC zadržava pravo umanjivanja računa.

 • Kakav je ciklus naplate JaguarPC-a?

  Njihovi ciklusi naplate općenito su vrlo fleksibilni, a kupci mogu kupiti bilo šta u ciklusu od tri mjeseca do 36 mjeseci hostinga.

 • Postoje li popusti za duže ugovore?

  Da. Što se duže prijavite, manje ćete platiti.

 • Sadrži li JaguarPC CDN?

  Da. Svi njihovi zajednički planovi hostinga uključuju CloudFlare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me