JumpLine.com U 2020. godini: Što kažu pregledi klijenata JumpLine.com?

Uvod u skok

Jumpline su 1997. osnovali Marc Hardgrove, Rob Kaufman i Rick Barber. Pruža rješenja za web hosting za poslovne i osobne kupce, a sjedište je u Sankt Peterburgu, FL u Sjedinjenim Državama.


Jumpline je privatna tvrtka koja posjeduje više od 150 000 web stranica. Fokusira se na web hosting poslovne klase, uključujući zajednički hosting, namjenske servere i hosting u oblaku, ali također pozdravlja osobne kupce.

Planovi hosting skokova

Jumpline ima tri zajednička hosting plana koja nude ograničene količine prijenosa i pohrane podataka, uz sve veće naknade u cijelom rasponu. Popusti su dostupni za godišnje ugovore, ali možete odabrati mjesečne naplate ako želite. Svi planovi standardno dolaze s cPanelom i Softaculousom, a nema dodatne naknade za licenciranje.

VPS hosting može se konfigurirati pomoću klizača na web stranici, od osnovnog paketa s 30 GB prostora, do najvećeg plana s 50 GB. Sve uključuju puni korijenski SSH pristup, SolusVM ploču, SSD pohranu i 1 ili 2 IP adrese.

Cloud hosting podržava Windows, Linux i FreeBSD, a predviđa se pomoću SSD pohrane. Ovi planovi su bez ugovora i skalabilni, a imate mogućnost dodavanja cPanela i WHM-a ako vam trebaju..

Tvrtka također nudi dodatne usluge za mrežni marketing, hosting aplikacija, dizajn logotipa i privatnost imena domene radi zaštite od krađe identiteta. Domene su dostupne izravno putem Jumpline, ali domenu možete kupiti preko drugog registrara, ako želite.

Infrastruktura za skok

Jumpline koristi centre podataka Expedient. Jedan je sa sjedištem u Gornjem Arlingtonu u Ohiju, a nudi 20.000 četvornih metara prostora. Jumpline ne određuje lokaciju ostalih objekata. Kupci imaju pristup od više pružatelja internetskih usluga Tier 1, a objekt u Ohiju osiguran je biometrijskim čitačima.

Jumpline Support

Jumpline nudi podršku putem e-pošte, razgovora uživo i telefona. Njegov pozivni centar otvoren je od ponedjeljka do petka, od 9h do 19h ET. Izvan ovih sati možete slati e-poštu, a čini se da će odjel za podršku reagirati. Tvrtka kaže da nastoji spriječiti zastoje, ali ne daje fiksna jamstva za produženo vrijeme.

Politika garancije i povrata novca

Svi kupci Jumplinea imaju 30-dnevnu garanciju povrata novca. Neki planovi dostupni su i na mjesečnim planovima naplate, tako da ako otkažete u roku od mjesec dana, nećete dugovati ništa na mjesečni datum obnove. Cloud hosting se prodaje valjkasto, bez ugovora.

Ako ste dio ugovora kroz razdoblje ugovora, Jumpline neće ponuditi povrat poreza.

Sažetak skoka

Sa svojim američkim centrima podataka Jumpline se jasno fokusira na tvrtke u Sjedinjenim Državama. A s telefonskom podrškom u roku od ET sati, ovo je hosting tvrtka koja će biti prikladnija kupcima u određenim dijelovima Sjeverne i Srednje Amerike – osim ako niste zadovoljni s izvanrednim situacijama putem e-pošte. No bez obzira na to, Jumplineovi paketi imaju univerzalnu privlačnost, posebno njegovo oblačenje koje je fleksibilno. Ako želite jamstvo za produženje rada, možda ćete morati potražiti negdje drugdje.

JumpLine.com Najčešća pitanja

 • Da li Jumpline pruža Windows hosting?

  JumpLine pruža samo usluge web-hostinga temeljene na Linuxu.

 • Kakve hosting planove nude?

  JumpLine nudi zajedničke hosting planove kao i cloud i VPS.

 • Nudi li Jumpline mogućnosti prodavača?

  JumpLine nema reseller program.

 • Dobivam neograničenu širinu pojasa i prostora?

  Ne, svaki plan hostinga ima postavljenu količinu prostora za pohranu i dopuštenu propusnost.

 • Koje programske jezike podržavaju njihovi poslužitelji?

  Na svojim zajedničkim web hosting platformama podržani programski jezici uključuju PHP, Perl i Python.

 • Hoće li mi pomoći prenijeti postojeću web lokaciju i naziv domene?

  Tvrtka nema uslugu prijenosa web mjesta, ali ima na raspolaganju svoje osoblje za podršku koje će vas voditi kroz postupak.

 • Ima li Jumpline alat za jednostavnu izradu web stranice?

  Tvrtka nudi Softaculous instalacijski program koji uključuje instaliranje popularnih CMS-ova i aplikacija jednim klikom kao što su WordPress, Joomla, Magento, MediaWiki, forumski softver i još mnogo toga.

 • Nudi li JumpLine upravljačku ploču?

  JumpLine nudi cPanel i Plesk na svojim hosting planovima.

 • Da li JumpLine nudi besplatnu sigurnosnu kopiju?

  Sigurnosno kopiraju svoje usluge u dnevnom rasporedu. Dostupne su na temelju vašeg odabira plana 10, 15 ili 20 dana.

 • Gdje se nalazi JumpLine?

  Sjedište tvrtke je u Sankt Peterburgu na Floridi. Njihov podatkovni centar nalazi se u Ohiju.

 • Koje vrste podrške nude?

  Tvrtka nudi podršku putem e-pošte, telefona i live chat tijekom redovnog radnog vremena. Tehnička podrška dostupna je preko korisničkog područja 24/7.

 • Da li JumpLine nudi neke dodatke sa svojim planovima?

  Njihovi planovi hostinga nude niz dodataka kao što su namjenski IP, SSL certifikati, WHOIS zaštita za registraciju domena, zaštita od neželjene pošte, više IMAP / POP računa e-pošte i više.

 • Koliko je adresa e-pošte uključeno?

  Njihovi zajednički planovi hostinga nude različit broj računa, a kvota e-pošte ovisi o dodatku za prostor na disku unutar odabrane veličine plana.

 • Da li JumpLine nudi CDN usluge na svojoj platformi?

  Oni nemaju dostupne CDN usluge.

 • Kakve platne planove nude?

  Njihove cijene utvrđuju se za mjesečne ili godišnje uvjete usluge. Godišnje usluge sveukupno se smanjuju.

 • Koje mogućnosti plaćanja nudi JumpLine?

  Prihvaćaju sve glavne kreditne kartice i PayPal.

 • Da li JumpLine nudi popuste za učenike, neprofitne organizacije ili škole?

  Tvrtka ne pruža redovite promocije za učenike, neprofitne organizacije i škole, ali s vremena na vrijeme imaju prodaju i druge poticaje.

 • Ima li Jumpline jamstvo produženja rada i predviđaju li vrijeme zastoja?

  JumpLine ima 99,9% produženog jamstva; međutim, ne spominju nude li kreditne usluge ili bilo kakvu drugu naknadu za stanke ili ne.

 • Mogu li prenositi audio ili video zapise?

  Zbog ograničenja prostora za skladištenje na njihovim zajedničkim hosting planovima, preporučuje se upotreba njihovih VPS hosting usluga za audio ili video streaming..

 • Mogu li ugostiti galerije slika?

  Gostovanje galerija slika moguće je sve dok ostanete u granicama pohrane.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me