Kanadski hosting hosting: Veliki domaćin sa sjevera?

Uvod u kanadski web hosting:

Canadian Web Hosting je kanadska opcija web hostinga koja nudi namjenske, VPS, cloud i planove usluga preprodavača. Baveći se njima, imat ćete posla s kanadskom tvrtkom, imat ćete podršku njihovom kanadskom timu za podršku, a vaši će se podaci nalaziti u jednom od dva kanadska datacentera.


U poslu od 1998. godine, ova tvrtka nudi mnoštvo opcija koje su usredotočene na kanadsku usklađenost. Kanadski web hosting poznat je kao Green web hosting tvrtka. Članica su Green Business Bureau-a.

Kanadske usluge web hostinga & specijalizacije:

Ponuđeni planovi usluga uključuju: zajednički, namjenski i virtualni privatni poslužitelj, hosting u oblaku i opcije plana prodavača.

Dijeljeni hosting:

Planovi zajedničkog hostinga nude se po vašem izboru operativnog sustava Linux ili Windows, a također možete iskoristiti prednosti jednostavnog za upotrebu graditelja web mjesta tvrtke ili iskoristiti njihove usluge za prijenos vaše postojeće web stranice na kanadski webhosting. Planovi zajedničkog hostinga uključuju neograničeno spremanje, neograničeno broj e-pošte i mogu biti idealni za mala poduzeća, osobne web stranice i blogove, između ostalih.

Namjenski hosting:

Dostupne su opcije poslužitelja s namjenskim upravljanjem i poslužiteljem, a prednosti ove vrste plana uključuju sljedeće: besplatne zamjene hardvera, instaliranje aplikacija trećih strana, sprječavanje provale, daljinsko ponovno pokretanje, sigurnosna ažuriranja za vaš odabrani operativni sustav, tehnička podrška na osnov prioriteta, 100% produženje rada i više.

Virtual Private Server:

VPS planovi nude neizmjerenu propusnost, opcije upravljačke ploče, izbor O / S i još mnogo toga. Tu su Linux VPS (Xen Cloud), Windows (Hyper V) VPS i Enterprise (VMWare) VPS opcija. U planovima se nalaze više slojeva sigurnosti, mogućnosti balansiranja opterećenja i prebacivanja.

Cloud hosting:

Planovi za hosting u oblaku dostupni su u zajedničkim i privatnim opcijama oblaka po različitim troškovima, uključujući njihove fleksibilne Cloud Cloud VM-ove, njihov elastični Cloud Server i privatne planove Cloud. Ovi planovi nude 100% produbljivanje mreže, a VPS s upravljanim planom podrške nudi prioritetne razine podrške.

Planovi preprodavača:

Oni koji žele pakirati vlastita rješenja s hostom u Kanadi mogu to učiniti, koristeći prednost kanadskim centrima podataka veb hostinga i paketom rješenja, kao i podrškom kanadskog web hostinga. Ova usluga s bijelom oznakom nudi nekoliko slojeva s neograničenim mogućnostima na više područja, kao što su: e-pošta, poddomene, domene, poslužitelji imena i SQL baze podataka.

Čini se da još nemamo recenzije za kanadski Webhosting.

datacenters

  Kanadski web hosting ima dva datacentra:

 1. Vancouver
 2. Toronto

Podrška i služba za korisnike

Tim za podršku dostupan je svakodnevno telefonom, e-poštom ili sustavom karata za pomoć u rješavanju problema i na raspolaganju je baza znanja. E-adrese i ulaznice za podršku imaju SLA 24 sata.

sigurnosti & Sigurnosne kopije:

Rezervne kopije su uključene u neke planove, ali trebali biste provjeriti pojedine planove zbog učestalosti. Postoje i sigurnosne kopije koje se mogu naručiti za lokalnu izradu sigurnosnih kopija podataka, izradu sigurnosnih kopija izvan mjesta i opcije pomoćnog poslužitelja s naplatom po GB i mjesečno. Neki planovi nude dnevne sigurnosne kopije. Pored toga, kanadski web hosting nudi besplatnu uslugu prijenosa, ako imate web mjesto s drugim domaćinom.

Iz sigurnosne perspektive, sprečavanje provale, DDoS zaštita, skeniranje zlonamjernog softvera, vatrozid i VPN usluge, vatrozid web aplikacije i upravljane sigurnosne opcije znače da možete dodavati usluge temeljene na naknadi na temelju onoga što vam je najvažnije. Dostupne opcije uključuju pakete za zaštitu od provale, za zaštitu weba i za PCI spremnost.

Naplata & Pravila plaćanja

Neke tvrtke nude jamstvo povrata novca od 30 dana na webhostingu. Kanadski web hosting nudi 60-dnevnu garanciju povrata novca za prve račune, osim za namjenske poslužitelje ili za dodatne naknade poput instalacije softvera. Naplata se vrši mjesečno unaprijed putem više opcija plaćanja, kao što su kreditna kartica, PayPal, INTERAC prijenos e-pošte, bankovni prijenos ili ček. Ne postoje zahtjevi za ugovor i možete otkazati u bilo kojem trenutku.

prozodija & Cons:

  Pros:

 • 99,99% jamstva za produženo vrijeme, 100% produženog vremena za namjenske planove.
 • Kanadski centri podataka
 • Širok raspon opcija plana i dodataka
 • dostupnost
 • Nisu potrebni ugovori
 • cPanel
 • Skripte automatskog instaliranja
 • Broj besplatnih dizajna web stranica besplatnih graditelja web stranica
 • VPS sa širokim rasponom & Opcije oblaka
 • Mogući nedostaci:

 • S 24-satnim licencama za ugovor o suradnji (ZLA) za karte za podršku na nekim planovima moglo bi se prevesti na krajnje vrijeme.

Garancija na vrijeme

99.99% jamstva za produženo vrijeme, 100% za namjenske planove i garanciju povrata novca u roku od 60 dana.

Zaključak kanadskog web hostinga:

Ako želite ili trebate svoju web lokaciju s hostom u Kanadi, postoji nekoliko opcija i kanadski web hosting, s njihovim jamstvom povrata novca, svojim znanjem i pridržavanjem kanadskih standarda o privatnosti i sigurnosti, suvišne infrastrukture i lokalne prisutnosti, ovo je web domaćin možda želite razmisliti.

Kanadski web hosting često postavljana pitanja

 • Da li nude planove za hosting i Windows i Linux?

  Da, kanadski web hosting pruža i Windows i Linux hosting planove. Iako oba skupa planova imaju slične značajke, Windows hosting planovi su malo skuplji.

 • Postoje li skriveni troškovi kojih bih trebao biti svjestan?

  Kad naručujete hosting od tvrtke, nema skrivenih naknada. Međutim, kupci trebaju biti svjesni da im mogu naplaćivati ​​porez ovisno o mjestu u kojem se nalaze.

 • Kako mogu platiti za hosting na kanadskom webu?

  Kanadski web hosting je fleksibilan i omogućuje svojim kupcima mogućnost odabira različitih uvjeta plaćanja, uključujući mjesečne i godišnje planove.

  Korisnici mogu platiti usluge pomoću glavnih kreditnih kartica, PayPala, bankovnim prijenosima ili čekom.

 • Upravljaju li namjenski poslužitelji?

  Možete odabrati između različitih namjenskih planova poslužitelja, od kojih neki upravljaju.

  Kad odaberete upravljani poslužitelj, ne dobivate samo namjenski poslužitelj s RAM-om, namjenskim procesorima i prostorom na tvrdom disku, već dobivate i punu podršku tehničkog osoblja kanadske Web.

  Podrška uključuje instalacije softvera, zamjenu hardvera i upravljanje poslužiteljem.

 • Da li nude registraciju domena?

  Da, kanadski web hosting pruža usluge registracije domena, ali samo kad se prijavite za hosting plan.
  Neki planovi hostinga omogućuju više domena što vam omogućuje da ugostite više web stranica. Privatnost domene moguće je dobiti prilikom registracije domene uz dodatnu naknadu.

 • Ima li kanadski web hosting jamstvo povrata novca?

  Kanadski web hosting nudi 60-dnevno jamstvo bez ikakvih pitanja. Međutim, zahtjev za otkaz mora se podnijeti u pisanom obliku putem e-pošte, faksa ili uobičajene pošte.

  Samo korisnici koji prvi put ostvaruju pravo na povrat sredstava, a neke usluge poput SSL certifikata ne mogu se vratiti.

 • Da li nude sigurnosne kopije i planove zaštite podataka?

  Da, tvrtka nudi razne rezervne planove koji se nalaze i na terenu i izvan njega i uključuju SQL sigurnosne kopije.

 • Koje se upravljačke ploče koriste?

  Pružaju cPanel za Linux-ove planove ili Plesk za Windows-ove planove.

 • Kako kanadski web hosting pruža korisničku podršku?

  Kupci kojima je potrebna pomoć u rješavanju njihovih tehničkih problema mogu dobiti pomoć tvrtke slanjem tehničkih pitanja osoblju, podnošenjem ulaznica za podršku ili upućivanjem telefonskog poziva. Podrška se pruža na engleskom jeziku i dostupna je 24 sata dnevno.

 • Gdje se kanadski Web održava svojim uslugama?

  Kanadski web hosting ne samo da ima svoje glavne urede u Vancouveru, Britanska Kolumbija, već ima i centar podataka na toj lokaciji kao i druge lokacije u cijeloj Kanadi.

 • Koje je njihovo jamstvo za produženje rada?

  Kanadski web hosting obećava 99,9% produženog vremena u svim svojim planovima. Ako tvrtka ne ispuni ovaj prag, uplatit će vam račun u postotku vašeg mjesečnog računa na temelju rasporeda naknada.

  Da bi dobili kredit, kupci moraju podnijeti zahtjev u roku od 1 radnog dana nakon kraja mjeseca u kojem je došlo do prekida rada.

 • Koje jezike programiranja i skripta podržavaju?

  Podrška za sve široko korištene jezike, baze podataka i okvire dostupna je na svim planovima i uključuje Perl, Python, PHP, ASP .NET 4.0 i SQL.

 • Imaju li planove za preprodaje?

  Da, tvrtka nudi tri plana distributera za Linux. Imaju slične značajke kao i zajednički planovi. Uključuju i značajku bijele naljepnice za pomoć kupcima u izgradnji vlastite marke hostinga.

 • Hoće li mi kanadski web hosting pomoći da prebacim postojeću web lokaciju na svog domaćina?

  Da, tvrtka će prenijeti sadržaj vaše stare web stranice, uključujući ime domene, na nove poslužitelje.

  Ova ponuda je primjenjiva samo za dijeljene Linux ili Windows planove s uslugom najmanje godinu dana. Tvrtka ne jamči da će web mjesto biti u potpunosti preneseno i da postoji ograničenje od 2 GB.

  Primjenjuju se druga ograničenja pa posjetite web mjesto kanadskog web hostinga za više detalja.

 • Mogu li ugostiti i upravljati s više web stranica s kanadskim web hostingom?

  Budući da mnogi planovi podržavaju više domena i imaju barem nekoliko gigabajta ili čak neograničenu količinu prostora na disku, moguće je registrirati više domena i njima upravljati s jednim planom.

 • Je li moguće početniku izgraditi web stranicu s planovima tvrtke za hosting?

  Da, potpuno je novak moguće izraditi web stranicu.

  Tvrtka ima instalacije jednim klikom putem Softaculous-a, što omogućava kupcima stvaranje sjajnih web stranica s popularnim platformama poput WordPress-a.

  Također ima SiteBuilder paket koji sadrži preko 300 predložaka i omogućuje korisnicima da dizajniraju web stranicu s jednostavnim sučeljem za povlačenje i ispuštanje.

 • Koje sigurnosne značajke imaju planovi tvrtke za hosting?

  Kanadski web hosting nudi višestruke usluge koje pomažu u poboljšanju sigurnosti vaše web lokacije. Ove usluge uključuju planove namjenskih firewall-a, skeniranja zlonamjernog softvera, zaštitu DDoS-a i zaštitnih zidova specifičnih za aplikaciju.

  Uzeto zajedno, ove će vam usluge pomoći da spriječite napad ili da se možete brzo oporaviti u slučaju napada na vašu web lokaciju.

 • Mogu li pokrenuti web mjesto za e-trgovinu na kanadskim planovima za web hosting?

  Da, planovi tvrtke omogućuju vam postavljanje popularnih platformi za e-trgovinu, kao što je OpenCart putem Softaculous-a, i instaliranje SSL certifikata od različitih pružatelja usluga.

  Tvrtka također nudi usluge za prilagođavanje PCI web stranica za pohranu podataka o klijentima i prihvaćanje internetskih plaćanja.

 • Da li kanadski web hosting ima pridruženi program?

  Kanadski web hosting nudi partnerski program koji nagrađuje na temelju broja prijava obavljenih u jednom mjesecu.

  Na primjer, podružnice koje postignu 1 do 5 preporuka mjesečno zaradit će 60 USD po preporuci, dok oni koji dobiju više od 11 dobit će 100 USD po prijavi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me