LogicWeb u 2020. godini: Što kažu pregledi klijenata LogicWeb-a?

Uvod u LogicWeb

LogicWeb je internetski hosting pružatelj razine 1 u SAD-u. Web hosting pružaju od 2004. godine, a ponosni su što nude jedinstveno iskustvo, prilagođeno kupcima, kao i kvalitetne sustave po vrijednoj cijeni. Uvjereni su u svoje usluge, vraćaju svaki zajednički i VPS plan s 90-dnevnim jamstvom povrata novca.


Usluge i specijalizacije

LogicWeb nudi dvije razine planova za zajedničko gostovanje na SSD disku. Oba plana uključuju neograničenu propusnost, domene i baze podataka. Oboje imaju 1 jezgru procesora, 1 GB RAM-a, dnevno sigurnosno kopiranje, Cloudfare mrežu za dostavu sadržaja i besplatnu domenu prve godine. Plan više razine uključuje dodatnu pohranu, namjensku IP adresu, filtriranje neželjene pošte SpamExpert i besplatni RapidSSL za prvu godinu.

Svi zajednički računi sadrže upravljačku ploču cPanel i Softaculous instalacije u 1 kliku s preko 350 skripti, uključujući i najpopularnije CMS aplikacije.

Također nude 8 konfiguracija za virtualne privatne poslužitelje (VPS), koje se razlikuju ovisno o CPU jezgrama, diskovnom prostoru, RAM-u i propusnom opsegu. Svi njihovi VPS planovi u potpunosti se upravljaju, pružaju korijenski pristup, uključuju 3 IP adrese, NAS sigurnosne kopije uz jednostavnu uslugu oporavka i vaš izbor nekoliko Windows ili Linux instalacija. Njihovi VPS planovi uključuju i niz opcionalnih značajki, uključujući različite kontrolne ploče (Ajenti, Centos Web Panel, cPanel i još mnogo toga), klasteriranje, SpamExpert filtere, Softaculous, RapidSSL i CloudLinux. Dostupne su i opcijske nadogradnje konfiguracije za dodavanje dodatnih jezgara CPU-a, RAM-a, pohrane i IP adresa.

Za namjenske poslužitelje nude nekoliko jedno- i dvostrukih četverostrukih konfiguracija. Svaki poslužitelj sadrži korijenski pristup, 100Mbit ulazni priključak, 8 IP adresa, NAS sigurnosna kopija, privatni VLAN i 100% jamstva za produženo vrijeme. Opcionalne nadogradnje dostupne su i za Gigabit Ethernet, upravljanje poslužiteljima 24/7, dodatne IP adrese, RAID pohranu i vaš izbor nekoliko upravljačkih ploča.

LogicWeb također nudi SEO hosting planove koji uključuju više IP adresa za vaše web stranice kako biste povećali rangiranje tražilica. Nekoliko SEO planova dostupno je za hosting distributera i VPS hosting, ovisno o broju IP adresa koje trebate i hardverskoj konfiguraciji koja vam je potrebna. Uključene značajke za ove planove slične su gore navedenim.

Ako ti’Potražite internetske usluge izvan tradicionalnog hostinga, LogicWeb također nudi smještaj u podatkovnom centru New Jerseyja, jeftinu NAS pohranu, usluge zaštite ID-a radi zaštite vaših domena od neželjene pošte, sigurnost web mjesta SiteLock, SSL certifikate i registracije domena.

Infrastruktura

LogicWeb’S poslužitelji se nalaze u IO centrima podataka u Edisonu, NJ. Svi njihovi zajednički i VPS poslužitelji sadrže RAID-SSD tvrde diskove, Gigabit Ethernet nadopune i višak napajanja i mrežne veze. Njihovi poslužitelji koriste najnovije stabilne verzije Centos-a i cPanela.

Podrška i služba za korisnike

LogicWeb nudi korisničku podršku 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, 365 dana u godini, putem njihovog sustava na mreži. Radi sigurnosti svojih kupaca, to je jedina metoda podrške koju nude, jer smatraju da im pruža veću sigurnost i pouzdanost, jer se korisnici prvo moraju prijaviti kako bi potvrdili svoj identitet, a sve interakcije mogu se lako pratiti i uputiti na pouzdanije usluge. Njihovu podršku pruža vlastiti tim stručnjaka za tehnologiju.

Za nove kupce nude besplatnu migraciju za sve planove dijeljenja i preprodavača, bez ograničenja veličine web mjesta ili broja web mjesta koja se mogu prenijeti.

Sigurnost i sigurnosne kopije

Svi zajednički planovi uključuju dnevne sigurnosne kopije. Oni nisu namijenjeni osobnoj obnovi i, kao i bilo koji domaćin, također biste trebali postaviti vlastitu automatsku izradu sigurnosnih kopija na drugi sustav za pohranu. VPS i namjenski poslužitelji uključuju 25 GB NAC-a za pohranu, koji se može koristiti za osobnu obnovu.

Pravila naplate i plaćanja

LogicWeb prihvaća plaćanje putem MasterCard-a, Visa, American Expressa, PayPala i bankovnog prijenosa.

Svi plaćeni godišnji planovi, prodavači i VPS podržani su u roku od 90 dana garancije povrata novca. Za sve otkaze učinjene u tom roku dobit ćemo puni povrat, umanjen za cijenu uključene domene. Svi zahtjevi za otkazivanje moraju se podnijeti putem centra za naplatu na vašem mrežnom računu.

Zaključak

LogicWeb s ponosom izjavljuje da nisu smanjili uglove u pružanju usluga hostinga, zadržavajući niske cijene. I to’je tvrdnja da’s teško je raspravljati. Nude mnoge iste značajke koje ćete dobiti od drugih domaćina, ali njihove cijene obično su niže. Uz uključivanje SSD hostinga za sve zajedničke planove, oni nude vrijednosni prijedlog koji će biti teško pobijediti.

Njihova web lokacija sadrži konkurentnu tablicu za usporedbu, koja ih čini znatno jeftinijima od mnogih poznatih domaćina. Iako su obično manje skupi, imajte na umu da bilo kada od njih vidite to često ne’t odražava cijeli raspon natjecatelja’s ponudama ili popustima, rasprodajom itd. natjecatelj može ponuditi. To’uvijek je bolja ideja da sami usporedite kupovinu.

Stoga ih provjerite i napravite neke usporedbe za sebe. Ako ti’još uvijek niste sigurni, njihovi prodajni predstavnici rado razgovaraju o vašim potrebama i mogućnostima. A ako vam trebaju bilo koje jedinstvene aplikacije koje nisu’Ako već postoje, oni će vam možda moći pomoći i oko njihove instalacije.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map