M3 poslužiteljski pregled: trajao je od ranih dana interneta. Otkrijte zašto

Uvod u M3 poslužitelj

Od svojih skromnih početaka u jednom uredu koji nudi zajedničko pružanje usluga hostinga i dial-up usluga 1996. godine, M3 Server je nevjerojatno porastao. Tvrtka nudi razne hosting planove usmjerene na to da kupci “računaju svaki dolar” kako bi se kupci mogli usredotočiti na svoje poslovanje.


Usluge i specijalizacije

M3 Server nudi mnogo različitih hosting usluga, uključujući VPS, namjenski i WordPress planove. Osim hosting planova, tvrtka nudi i druge usluge. Kao rezultat velike želje za izvrsnošću, M3 Server nastoji ponuditi kvalitetan hosting po povoljnim cijenama pojedincima i malim tvrtkama bez obzira na to koliko velike ili male.

M3 Server nudi brojne VPS planove. Ti se planovi razlikuju ovisno o količini RAM-a, prostora na tvrdom disku i jezgri CPU-a. VPS planovi izvode se na web poslužitelju Apache i konfigurirani su s Nginxom i ZEND-om kako bi znatno poboljšali performanse poslužitelja. VPS planovi za M3 Server podržavaju dodatne softverske pakete i skriptne jezike, uključujući PHP, MySQL, WordPress i Joomla! Osim standardnih VPS planova, kupci mogu birati između VPS planova koristeći SSD tehnologiju pohrane koja pruža poboljšane performanse. No, ovi su malo skuplji i pružaju manje prostora na disku.

Pored VPS planova, kupci M3 Servera mogu birati između skupa namjenskih ili „golih metalnih poslužitelja“. Ovi su planovi idealni za korisnike koji žele svoju web stranicu na svom poslužitelju bez potrebe za dijeljenjem resursa s drugim web stranicama. Planovi su podijeljeni u više grupa za različite aplikacije, uključujući poslovne poslužitelje i imaju mrežne brzine od najmanje 30 Mbps. Namjenski planovi, poput VPS planova, također nude podršku za slične skripte i pakete uključujući MySQL, Joomla, PHP i Drupal.

Korisnici koji se samo žele usredotočiti na stvaranje blogova koristeći WordPress, a da se ne moraju baviti poslužiteljima, mogu odabrati WordPress planove M3 Servera. Kao i drugi planovi, i WordPress planovi dolaze s najmanje dva namjenska CPU-a, velikom količinom dopuštenih širina pojasa i nešto RAM-a. WordPress planovi uključuju postavljanje bez dodatnih naknada uz uklanjanje zlonamjernog softvera. WordPress hosting M3 poslužitelja posebno je optimiziran kako bi poboljšao vremena odziva i poboljšao performanse web stranice.

Osim pružanja usluga hostinga za korisnike, M3 Server nudi i dodatne usluge. Korisnici koji trebaju pomoć u nadzoru i pokretanju oglasnih kampanja mogu pogledati planove tvrtke AdServer koji se razlikuju u cijeni prema broju pojavljivanja. Oni kojima je potrebna tehnička pomoć u migraciji ili sigurnosnoj kopiji mogu pogledati tehnički plan stranice M3 Server. Ostali planovi koje bi kupci mogli razmotriti uključuju usluge nadzora web mjesta, CDN i streaming videa.

Infrastruktura i vrijeme rada

Infrastruktura M3 Servera sastoji se od centara podataka na više lokacija u SAD-u i Europi. Iako M3 ne daje mnogo detalja o svojim centrima podataka, tvrtka je u mogućnosti postići i jamčiti 99,9% produženog vremena.

Sigurnosne kopije

Kupci kojima trebaju podaci zaštićeni od gubitka trebali bi razmotriti rezervne planove iz M3. Rezervni planovi se razlikuju ovisno o količini prostora koji se može izraditi sigurnosna kopija u izvan mjesta svakodnevno. Kupcima zabrinuti povratak na prethodnu sigurnosnu kopiju bit će drago znati da sigurnosni planovi uključuju najmanje 10 točaka obnove.

Podrška i služba za korisnike

M3 Server ponosi se usluživanjem svojih kupaca bez obzira koliko veliki ili mali. Kao rezultat toga, tvrtka omogućava kupcima da kontaktiraju podršku na više načina, uključujući telefonske, e-poštu i ulaznice za podršku. Uz kontaktiranje usluge, kupci mogu provjeriti članke i vodiče na web mjestu tvrtke 24/7.

Naplata

Nakon odabira plana kupci mogu platiti račun za hosting putem kreditnih kartica ili PayPal-a. Većina planova naplaćuje se mjesečno i ne nude se popusti za plaćanje unaprijed. Dodatne usluge uključujući AdServers ili registraciju domene mogu zahtijevati jednokratnu naknadu ili godišnje isplate.

Sažetak

Osnovan 1996. godine sa skromnim počecima, M3 Server se proširio i uključuje dodatne usluge i hardver. Njegova misija uključuje „veliku želju za izvrsnošću“ kroz odanost kupcima i korištenje kvalitetnog hardvera. Kupci koji traže kvalitetan hosting po niskim cijenama mogu se dobro uklopiti s planovima M3 Server.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map