Mala naranča u 2020. godini: Što kažu male klijentice narančaste boje?

Mali narančasti uvod

Mala naranča pruža usluge hostinga od 2003. Iako nije jedan od najpoznatijih domaćina u industriji, brzo je porasla. S izvornog sjedišta u Atlanti u državi Georgia u SAD-u, sada se nalazi u Durhamu, Sjeverna Karolina.


Tvrtku je osnovao Tim Dorr, web dizajner, a zatim ju je 2010. godine otkupio HostGator-ov strateg za usluge kupcima Douglas Hanna. Mali Orange kupio je, zajedno s HostGatorom, Endurance International Group 2012. godine. Hanna je ostala izvršni direktor robne marke do 2014.

Planovi hostinga

Mala narančasta dijeli svoje hosting na pet vrsta planova: zajednički, preprodavač, poslovni, cloud VPS i namjenski. Sav hosting dostupan je samo na Linux poslužiteljima, a nema Windows paketa za hosting.

Tvrtka je prije nudila neograničene resurse na zajedničkom hostingu, ali odstupila je od neograničene pohrane i propusnosti te prema postavljanju fiksnog limita za svaki plan. Postoje tri zajednička hosting paketa s resursima koji se povećavaju na svakoj cijeni. Trebat ćete odabrati plan koji odgovara vašoj web lokaciji i količini prijenosa koji će vam trebati. Besplatne domene uključene su u prva dva plana, ali samo ako plaćate unaprijed godinu ili više dana.

Poslovno hosting je zajedničko hosting s dodatnim značajkama i resursima. Na primjer, svaki poslovni plan dolazi s SSL certifikatom, a Small Orange osigurava da serveri odgovaraju PCI.

Planovi hosting hostinga slijede otprilike isti model, ali naknade i cijene se razlikuju, kao što biste očekivali.

Mala narančasta oglašava WordPress hosting planove. To nisu strogo upravljani WordPress planovi; optimizirani su za WordPress. Opet postoje tri sloja. Postoje neke važne razlike između ovih planova i redovnog zajedničkog hostinga. Na primjer, možete stvoriti neograničene web stranice sa svim WordPress paketima. I dalje imate pristup cPanelu, a važno je napomenuti da je WordPress dostupan kao instalacijski program jednim klikom, a ne kao unaprijed instalirani paket.

Cloud VPS hosting se naplaćuje na kliznoj skali, prema broju jezgara, RAM-u, pohrani i propusnoj širini. Planovi iznad određenog cjenika dolaze s besplatnom licencom cPanel. Namjenski poslužitelji prodaju se u različitim konfiguracijama. Svi imaju besplatni cPanel / WHM, a uključuju potpuno upravljanje i 5 IP-ova. Nekada su bili dostupni hibridni poslužitelji, ali čini se da su oni ugašeni.

kupon za web hosting

Tražite kvalitetnog domaćina?
Preplavljene opcijama? Uštedite vrijeme pregledavajući naš trenutni uži popis najboljih domaćina. Ove su brandove ručno birali naši stručnjaci za hosting.

Prijeđite na ostatak recenzije.

Uptime

Mala narančasta reklamira 99,9% jamstva za produženje vremena i pružit će kredit za 1 dan za svakih 45 minuta neplaniranog prekida rada iznad 0,1% do maksimalno mjesec dana usluge. Ako smatrate da vam treba kredit, morate podnijeti zahtjev u roku od 10 dana od kraja mjeseca.

Tvrtki nije jasno koliko podatkovnih centara koristi ili gdje se nalazi, ali pronašli smo ažuriranja stanja koja sugeriraju da je barem jedan objekt u Dallasu. Na web-lokaciji piše da se poslužitelji tvrtke prate CCTV-om i zaštićeni rezervnim baterijama i dizelskim napajanjem.

Služba za korisnike i podrška

Podrška se pruža 24/7 putem karte. Pomoćno osoblje ima sjedište u SAD-u. Sustav ulaznica je skriven iza ekrana za prijavu.

Mala narančasta ne oglašava uslugu telefonske podrške na svojoj web stranici.

Svim kupcima tvrtke Small Orange na raspolaganju je cPanel (i WHM, ako je primjenjivo). Možda ćete morati platiti za to, ovisno o vašem planu.

Povrat novca zagarantovan

Ako se predomislite nakon kupnje zajedničkog plana hostinga, preprodavača ili VPS plana u tvrtki A Small Orange, možete zatražiti povrat u okviru 90-dnevnog jamstva povrata novca. Ako želite otkazati svoj plan nakon tog trenutka i plaćate ga godišnje, tvrtka će vam nadoknaditi neiskorišteno vrijeme procijenjeno..

Za druge planove nema pravila o povratu novca.

savjeti za web hosting

Tražite odličnu ponudu za hosting?
Pogledajte Bluehost. Trenutno možete uštedjeti do 65% na njihovim planovima. Koristite našu posebnu vezu za popust
da se dogovori. Sadrži 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Sažetak

Otkako je kupljen Mali oranž, došlo je do promjene vodstva te je apsorbiran u puno veći hosting brand. To mu je omogućilo pružanje više paketa i učinkovitiju uskladbu prema malim poduzećima. Također je modernizirao svoj zajednički hosting s dodatkom određenih planova za WordPress. Iako kupci s hostingom koji dijele više ne dobivaju neograničene resurse, ograničenja u planovima nisu restriktivna.

Šteta što telefonska podrška nije dostupna. Možda se samo ne oglašava. Međutim, znamo da mnogo kupaca želi znati da na kraju telefona postoji netko. Dobra vijest je da postoji jamstvo za produženje rada s prilično solidnim sustavom nadoknade za stanke, a duga 90-dnevna garancija povrata novca trebala bi kupcima pružiti dovoljno vremena da se osjete za njenu uslugu.

Mala narančasta često postavljana pitanja

 • Koje proizvode nudi hosting Mala naranča (ASO)?

  Nude zajednički, VPS, te upravljani i neupravljani namjenski hosting. Nude niz slojeva proizvoda unutar ovih grupacija koji se razlikuju prema širini pojasa i razmaku. Također nude posebne hosting pakete za WordPress stranice i web lokacije za e-trgovinu. Pogledajte web stranicu za više detalja.

 • Gdje su centri s podacima o Orange Small Orange?

  Imaju dva datacentra – jedan u Dallasu, Texas, a drugi u Dearbornu u Michiganu. Sjedište tvrtke je u Durhamu, u Sjevernoj Karolini.

 • Da li Small Orange nudi usluge migracije?

  Za svoje zajedničke planove ne nude migraciju web stranica. Za svoj VPS i upravljanje posvećenim poslužiteljima nude besplatnu migraciju web stranica s drugog sustava temeljenog na Linuxu putem cPanela.

 • Hoće li mi mala naranča dati domenu?

  Da. Svi njihovi planovi dolaze s najmanje jednom besplatnom domenom tijekom prve godine, osim najnižeg nivoa zajedničkog hostinga, koji ne uključuje domenu.

 • Kakva je podrška dostupna?

  Svi planovi uključuju 24/7 podršku putem e-pošte sa sjedištem u SAD-u kao i live chat.

 • Koji programski jezici podržavaju Small Orange?

  Svi njihovi planovi podržavaju PHP, Ruby on Rails i Python. Također podržavaju MySQL i NodeJS.

 • Ima li mala naranča jamstvo produženja rada?

  Da. Oni nude 99,9% jamstva za produženje rada mjesečno na zajedničkom i distribucijskom hostingu. Ako ne postignu tu razinu, kupcima se pripisuje 1 dan usluge na svakih 45 minuta. Prvih 45 minuta pada web mjesta nije pripisano. VPS i namjenski planovi poslužitelja ne uključuju jamstvo za produženje rada.

 • Ima li mala naranča garanciju povrata novca?

  Da. Oni nude garanciju za povrat novca u iznosu od 90 novca na svim svojim hosting proizvodima, osim nesmetanog namjenskog hostinga. Oni također nude 10-dnevno jamstvo povrata novca na njihovoj usluzi web dizajna. Pogledajte Uvjete pružanja usluge za više informacija.

 • Mogu li pokrenuti sve uobičajene aplikacije s malom narančom?

  Da. Svi planovi Small Orange dolaze s pristupom Softaculous i s njim, svim najčešćim aplikacijama, uključujući WordPress i Magento.

 • Ima li mala naranča neograničenu propusnost i pohranu?

  Ne. Mala Narančasta navodi ograničenja za svaki plan na njihovoj web stranici.

 • Da li Mali Orange nudi mrežu za dostavu sadržaja (CDN)?

  Ne, niti jedan od proizvoda Mala naranča ne nudi CDN.

 • Koje su mogućnosti sigurnosnih kopija s malom narančom?

  Mala narančasta pokreće automatizirane dnevne sigurnosne kopije na svim njihovim proizvodima. Sigurnosne kopije datoteka dostupne su 7 dana.

 • Koje su sigurnosne mogućnosti dostupne uz uslugu Mala naranča?

  SiteLock dostupan je za dodatni trošak za sve dijeljene hosting planove. Oni također uključuju niz sigurnosnih mjera poput direktorija zaštićenih lozinkom, blokiranja IP adrese i zaštite od vruće veze / pijavica na svojim zajedničkim poslužiteljima kao standardnim. Neki planovi također uključuju SSL certifikate i svi planovi mogu dodati SSL certifikate kao dodatak proizvodu.

 • Pruža li mala naranča alat za izgradnju web lokacije za početnike?

  Da. Kupci imaju mogućnost mjesečne naknade za kupnju drag and drop editor uređivača web stranica. S druge strane, Mala naranča ima uslugu izrade web stranica uz jednokratnu naknadu. Za detalje se obratite službi za korisnike.

 • Što na upravljačkoj ploči pruža mala narančasta boja?

  Svi njihovi hosting planovi dolaze s cPanel pristupom, a neki dolaze i s WHM-om, ako je primjenjivo.

 • Koje su opcije plaćanja dostupne pomoću male naranče? Kakav je ciklus naplate?

  Ciklusi naplate s malom narančom vrlo su fleksibilni. Na sve dostupne proizvode možete plaćati mjesečno, godišnje, dvogodišnje ili tri godine. Kupci mogu platiti putem glavne kreditne kartice ili PayPal-a.

 • Postoje li popusti?

  Da. Mala narančasta obično nudi popuste na dulji ugovor (npr. Trogodišnje).

 • Postoji li program podružnica?

  Da. Mala narančasta ima podružnice programa uz postavljeno plaćanje za svaku uspješnu preporuku.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me