MDDHosting pregled hostinga: Treba li ići s ovim brzorastućim pridošlicom?

MDDHosting Uvod

MDDHosting je relativno novi pružatelj usluga hostinga koji trenutno nudi razne hosting planove dizajnirane podjednako za pojedince i tvrtke. MDDHosting nudi osnovni zajednički hosting sve do privatnih poslužitelja dizajniranih za veće tvrtke kojima su potrebni posvećeni poslužitelji za svoje potrebe infrastrukture. Tvrtka je trenutno mali dobavljač, ali bilježi impresivan rast od svog osnivanja.


Povijest tvrtke

Za razliku od mnogih hosting kompanija, MDDHosting je prilično mlad osnovan je 2007. Međutim, tvrtka se ponosi time ko je i slobodno dijeli svoju povijest sa svim svojim potencijalnim kupcima. Tvrtka za hosting je mlada i mala, ali ona raste kako sve više ljudi i poduzeća počinje prihvaćati MDDHosting kao svog preferiranog pružatelja usluga hostinga.

usluge

MDDHosting može biti mlada tvrtka, ali oni nude impresivan spektar usluga dizajniran za web stranice svih veličina. Bez obzira jeste li velika tvrtka koja traži posvećeni poslužitelj ili jednostavno novi vlasnik bloga, MDDHosting ima plan koji je baš za vas..

Dijeljeni hosting – MDDHosting nudi neke od najrazličitijih dijeljenih hosting hosting planova. Ovi različiti planovi dizajnirani su za web stranice svih oblika i veličina te možete lako nadograditi ili nadograditi usluge kako se potrebe vaše web stranice mijenjaju. Čak su i njihovi zajednički planovi hostinga razdjelni, a neki od njihovih planova za dijeljenje na najvišem kraju sadrže manje web mjesta na istom poslužitelju, tako da imate pristup većim brzinama nego što možete pronaći na njihovim osnovnijim zajedničkim planovima.

VPS hosting – Dizajniran za web stranice kojima treba malo više kontrole i malo više brzine, MDDHosting’virtualni poslužitelji pružaju pravu količinu brzine i kontrolu. Mnoge srednje web stranice trebaju ostati konkurentne. Ovi poslužitelji nude vam veću kontrolu nad načinom konfiguriranja vašeg web poslužitelja, zajedno s većom širinom pojasa koji daleko nadmašuje njihove osnovne planove zajedničkog hostinga.

Namjenski poslužitelji – Stvoren za posluživanje potreba velikih web stranica i velikih tvrtki, MDDHosting pruža namjenske poslužitelje koji se mogu kontrolirati i konfigurirati kako god smatrate prikladnim. Budući da je vaša web lokacija jedina na posvećenom poslužitelju, otkrit ćete da će se vaša web stranica brzo opteretiti jer moćni poslužitelji koje koristi MDDHosting dijele vašu web stranicu sa svim posjetiteljima ni u kojem trenutku.

Hosting prodavača – Ako želite proširiti svoje poslovne poduhvate na webu, lako možete postati prodavač koji prodaje imena domena i hosting pakete svojim posjetiteljima i ostalim kupcima. MDDHosting omogućuje vam prodaju usluga, dok pružaju svu podršku i infrastrukturu koja vam je potrebna za stvaranje uspješnog poslovanja s preprodavačima.

Mreža i vrijeme rada

Trenutno MDDHosting upravlja jednim podatkovnim centrom izvan Denvera, CO i trenutno gradi poslužitelje koristeći se najnovijom hardverskom tehnologijom poslužitelja. Sam podatkovni centar je sigurno održavan i nudi okruženja s hlađenjem i vlagom koja osiguravaju nesmetano funkcioniranje svih poslužitelja svaki dan. Kao i drugi davatelji usluga, MDDHosting nudi garanciju 99,9% produženog vremena izvan bilo kojeg redovitog održavanja poslužitelja koja je potrebna za postizanje optimalnih performansi i stabilnosti svakog dana u tjednu.

Služba za korisnike i podrška

MDDHosting nudi podršku 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu koristeći svoj sustav ulaznica za podršku. Pored toga, svojim korisnicima nude adresu e-pošte na kojoj se mogu obratiti podršci, a da nikad ne moraju koristiti sustav ulaznica ako to ne učine’ne želim.

Povrh toga, s tvrtkom se možete obratiti tijekom uobičajenog radnog vremena od ponedjeljka do petka s bilo kojim pitanjima. Osoblje je dobro i korisno i sposobno je pomoći u rješavanju većine problema u samo nekoliko kratkih sati. Ako je vaš problem složeniji, možda će vam trebati više vremena, ali MDDHosting posvećen je pružanju vrhunskog poslužitelja za korisnike na svakom koraku..

Postupak naplate i pravila

MDDHosting nudi konkurentne cijene na sve njihove hosting pakete s mogućnošću registracije kod njih više godina odjednom. Iako ne nude značajku od mjeseca do mjeseca, možete odlučiti naručiti najmanje jednu godinu ili ako planirate ostati s njima duže vrijeme, čak možete registrirati svoju uslugu 10 godina istodobno.

Bez obzira koliko se u početku prijavljivali, dobijate 30-dnevno jamstvo povrata novca. Ako u roku od 30 dana ne budete zadovoljni, dobit ćete potpuni povrat novca, bez ikakvih dodatnih naknada za postavljanje koje biste mogli ostvariti prilikom prijave..

Zaključak

MDDHosting je relativna novost u poslu pružatelja usluga hostinga, ali od 2007. godine oni su prešli dug put i sada nude impresivan niz usluga dizajniranih za web stranice svih oblika i veličina. Zahvaljujući impresivnoj podršci putem sustava ulaznica, e-pošte, pa čak i dostupnosti telefonske podrške, jednostavno možete brzo riješiti svoje probleme.

Ako tražite novu tvrtku koja pruža izvanredne usluge svojim kupcima, MDDHosting bi mogao biti pravi pružatelj usluga za vaše web mjesto.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map