Metro domaćin u 2020. godini: Što kažu pregledi kupaca metroa?

Uvod metroa domaćina

Host Metro je tvrtka u privatnom vlasništvu i upravlja web hostingom. Posao je pokrenut 2003. godine, a menadžerski tim ima ukupno preko 50 godina iskustva u industriji web hostinga.


Metro domaćin je specijaliziran samo za zajednički web hosting. Ima desetljeće iskustva u ovoj niši, pa možemo pretpostaviti da su kupci u sigurnim rukama.

Planovi hosting metroa domaćina

Planove dijeljenog hostinga iz Host Metro-a lako je razumjeti. Postoje samo dvije mogućnosti, plan Mega Max hostinga i plan Business Max hostinga. Što je duže trajanje vašeg ugovora, to je jeftinija mjesečna naknada.

Na oba plana kupci dobivaju “maksimalni” prostor na disku i širinu pojasa. Ovo je pomalo čudna klauzula. To zapravo znači da su kupci postavili kvotu, a Host Metro kaže da su kvote dovoljne da zadovolje 95% potreba svojih kupaca. Kupci mogu zatražiti više prostora ako im zatreba, ali bit će odbijeni ako 15% postojećeg prostora zauzmu datoteke koje nisu korištene za izradu web mjesta. Ovo je sve prilično nejasno; osmišljen je tako da klijentima onemogućuje upotrebu usluge kao skladišta datoteka, ali neki se ljudi neće osjećati ugodno bez figure na koje se mogu osloniti.

Oba planova hostinga uključuju neograničene FTP račune, MySQL baze podataka, tjedne sigurnosne kopije i programere web mjesta. Korisnici mogu koristiti neograničene domene i postaviti neograničene račune e-pošte. Plan Business Max hostinga sadrži SSL, namjenski IP i još nekoliko manjih bonusa.

Vrijeme podzemne / stanke metroa domaćina

Planovi smještaja domaćina Metro pokriveni su jamstvom 99,9% produženog vremena, ali on ima važnu klauzulu o izlasku za domaćina. Korisnicima će se nadoknaditi ako produženi radni vijek padne ispod 99,9% tijekom godine – ne i mjesec dana. U ovoj situaciji kupcima se nudi dodatni mjesec hostinga, no vrlo je malo vjerovatno da bi bilo koji period stanke pokrenuo garanciju. Da jeste, biste li se sjetili tvrditi?

Malo je informacija u vezi sa centrom podataka Host Metro na njegovoj web stranici. Iz tvrtke kažu da je njezin pogon jedan od najučinkovitijih na svijetu; možda je to zbog njezinog neobičnog pristupa raspodjeli resursa. Uspio sam zaključiti da su datacenteri nepotrebno napajani i umreženi. Tu su i sigurnost, protupožarne jedinice, klimatizacijske jedinice i rezervno napajanje.

Podrška domaćina metroa

Opcije podrške domaćina Metro uključuju live chat, e-poštu i telefonske kanale sa sjedištem u SAD-u. Postoji i baza znanja za potrebe samopomoći, a uključuje članke, vodiče i često postavljane popise pitanja.

Kupci mogu pratiti Facebook stranicu Host Metro i Twitter račun. Dok je Twitter feed živahan, Facebook stranica jedva se koristi.

Domaćin Metro u vijestima

Host Metro relativno je mala hosting tvrtka, tako da njegov nedostatak ne iznenađuje – i dobar znak.

Upravljačka ploča metroa domaćina

cPanel se nudi u svim planovima Host Metro-a, što je uvijek plus bod. Kako nema naprednih opcija za hosting, cPanel je jedina opcija ovdje.

Dodaci metroa domaćina

Host Metro nudi niz besplatnih i dodataka kako bi iskušao kupce da se prijave. Uključuju besplatno ime domene, besplatan pristup SSL certifikatima i Google adwords kupon u vrijednosti od 100 USD.

Domaćin podržava čitav niz funkcija e-trgovine, uključujući Google Checkout, PayPal, Zen Cart i OSCommerce. Softaculous je također instaliran kako biste očekivali.

Pravila jamstva / otkaza vraćanja novca domaćina Metroa

Dobro je vidjeti da je svima koji se prijave na plan Host Metro-a na raspolaganju jamstvo povrata novca od 45 dana. Ovo je nešto duže od prosječne garancije povrata novca za zajednički hosting općenito. Jamstvo ne pokriva dodatne usluge (poput troškova registracije imena domene ili SSL certifikata). Dostupan je i samo istinskim, novim kupcima, iako postoji 5-dnevno jamstvo koje pokriva sva buduća obnove.

Sažetak metroa domaćina

Domaćin Metro je nezahvalno dijeljeno hosting poduzeće. Jasno je da su planovi osmišljeni na što jasniji mogući način, iako ima svojih nedostataka.

Iako mnoge tvrtke nude neograničen prostor i širinu pojasa s priključenim žicama, Host Metro kupcima nudi samo prostor koji im je potreban. To može biti super za sve koji započinju na webu, ali ako vam treba više prostora, može biti restriktivno, pogotovo ako se prijavite na trogodišnji mandat. Tko bi rekao da vaša web stranica ubuduće neće kršiti pravila? Radije vidimo pojmove postavljene u kamenu. No usprkos našoj skepticizmu, ima se što za reći za pružatelja usluga jeftinih usluga koji ne zaslijepljuju svoje kupce tehničkim žargonom.

Metro domaćin s najčešćim pitanjima

 • Hoće li HostMetro pomoći u prijenosu moje stranice?

  Da. HostMetro nudi besplatan prijenos web mjesta za sve nove klijente.

  Međutim, možete samo besplatno prenijeti jedan račun i to mora biti učinjeno u roku od 30 dana od potpisivanja s HostMetro. Isto tako, web stranica ne može biti veća od 3 GB, a potreban vam je pristup staroj web lokaciji.

  Dodatna mjesta mogu se prenijeti uz naknadu.

 • Da li HostMetro nudi neograničenu propusnost i prostor za hosting?

  Nekako. Njihovi su planovi ograničeni, ali granica je postavljena toliko visoko da 95% računa nikada ne dosegne.

  Ako se približite granici (koristite 90% kapaciteta) i niste prekršili uvjete usluge, dodijelit će vam više kapaciteta na vaš račun.

  Rezultat je da širina pojasa i pohrana, pod uvjetom da niste učinili ništa što niste trebali učiniti, nikada neće biti ograničavajući reagens za vaše web mjesto. Za više informacija kontaktirajte osoblje za podršku.

 • Koju podršku pruža HostMetro?

  HostMetro nudi korisničku podršku putem centra znanja, 24-satne telefonske linije i live chat. Sva njihova podrška temelji se na Illinoisu.

 • Kakva je struktura naknade HostMetro-a i kako mogu platiti?

  HostMetro mjesečno naplaćuje popuste na dvogodišnji ili trogodišnji ugovor. Popusti se kreću od 10% do 40%.

  Oni također nude obećanje o utvrđivanju cijene, što znači da bez obzira na cijenu na koju se prijavite, cijena koju platite za život.

  Prihvaćaju plaćanje putem PayPala ili bilo koje veće kreditne kartice.

 • Koje programske jezike podržava HostMetro?

  HostMetro podržava PHP 5.6, Perl 5.10, Python 2.6 i Ruby on Rails 1.8.

 • Koje usluge nudi HostMetro?

  HostMetro nudi zajedničko gostovanje s dva nivoa. Plan višeg nivoa uključuje SSL certifikat i sigurnosni pečat SiteLock. Ne nude reseller, VPS ili namjenski hosting.

 • Gdje su HostMetro-ovi centri podataka?

  HostMetro ima centar podataka u Elk Grove Villageu, IL. Tvrtka je bazirana iz Arlington Heights-a, IL.

 • Ima li HostMetro Windows hosting?

  Ne. HostMetro nudi samo hosting na Linuxu sa CentOS-om.

 • Ima li HostMetro jamstvo povrata novca?

  HostMetro ima 30-dnevno jamstvo povrata novca za bilo koji novi račun.

 • Koje programe mogu lako instalirati?

  HostMetro koristi Softaculous za pristup preko 100 popularnih aplikacija, uključujući WordPress, Joomla, Drupal i popularna košarica za e-trgovinu..

 • Sadrži li HostMetro registraciju domene?

  Da. Svaki račun uključuje besplatnu registraciju domena za jednu domenu na godinu dana. Svaka će se domena nakon toga normalno naplaćivati. Početna registracija domene ne uključuje privatnost domene.

 • Koliko domena može biti registrirano na jedan račun?

  HostMetro ima neograničene domene na svim svojim računima, uključujući parkirane domene i poddomene.

 • Ima li HostMetro besplatne sigurnosne kopije?

  Da. Svakog tjedna sigurnosno kopiraju račune za zajedničke poslužitelje. Ali oni preporučuju da imate vlastite sigurnosne kopije za svaki slučaj i samo sigurnosne kopije koje su manje od 1 GB.

 • Kakvu sigurnost web mjesta pruža HostMetro?

  Plan gornjeg sloja dolazi s besplatnim pristupom Sigurnosnom pečatu SiteLock koji se svakodnevno skenira zbog sigurnosnih problema. Plan gornjeg sloja također uključuje SSL certifikat. Plan niže razine može ove usluge dodati uz nominalnu naknadu.

 • Sadrži li HostMetro softver za izgradnju web mjesta?

  Da. Omogućuju besplatan pristup RVSite Builderu na svim računima.

 • Dostavljaju li upravljačku ploču?

  Da. HostMetro pruža besplatan pristup cPanelu za sve račune.

 • Imaju li jamstvo za produženje rada?

  Da. Oni jamče 99,99 produženog razdoblja u roku od 12 mjeseci, a klijentima s kreditom nude mjesec dana besplatne usluge ako ne postignu taj cilj.

  Međutim, oni isključuju stanke koje su uzrokovale stvari na koje ne utječu. Primjeri takve stvari su DDoS napadi, kvarovi davatelja napajanja okosnice i problemi s DNS-om.

 • Imaju li dostupne CDN usluge?

  Da. Nude CDN usluge putem CloudFlare-a besplatno za sve kupce.

 • Postoje li ograničenja u pogledu na što koristim svoju web lokaciju?

  Da. Kupcima nije dopušteno pokretanje web mjesta za streaming videozapisa, njihovo korištenje kao sigurnosna kopija, pokretanje web stranica za snimanje slika ili bilo što nezakonito.

  Također im nije dopuštena prodaja kontroliranih tvari ili pokretanje web-lokacija za kockanje. Za više informacija kontaktirajte HostMetro.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me