Miss gostovanja u 2020. godini: Što kažu pregledi klijenta Miss Hosting?

Uvod gospođice

Miss Hosting je relativno mlada web hosting tvrtka koja je dio Miss Grupe, niza tvrtki koje pokrivaju web usluge i još mnogo toga. Sjedište joj je podijeljeno između Švedske i SAD-a, što bi se najvjerojatnije moglo svidjeti tvrtkama u Europi i Sjevernoj Americi, iako se njegov podatkovni centar nalazi u Stockholmu, gdje se čini da je njegovo ciljno tržište. Ima devet članova osoblja, a njegove usluge nude se početnicima, a paketi počinju od graditelja web mjesta i povećavaju se od tamo.


Na stranicama Miss Hosting primijetit ćete da se veći dio sadržaja prikazuje na engleskom jeziku, dok se ostali dijelovi, poput baze znanja, mogu prikazati i na švedskom. Osim toga, neki se sadržaji mogu prikazati na finskom i norveškom jeziku.

Usluge i specijalizacije

Miss Hosting nudi četiri glavne kategorije usluga hostinga, sve na Linux uređajima.

Njegov zajednički web hosting cijeni se nadmetati s glavnim pružateljima usluga zajedničkog hostinga, a nudi različite razine usluga, ovisno o značajkama i kapacitetu. Najosnovniji dijeljeni planovi Miss Hosting omogućuju kupcima samo jedno web mjesto, tako da ćete za neograničene web stranice morati pojačati i platiti više. Svi planovi uključuju neograničeni propusni opseg i kapacitet za pohranu e-pošte, dok plan dijeljenog hostinga na najvišoj razini također nudi neograničen prostor za pohranu podataka.

Graditelj web mjesta također je uključen u zajedničke hosting planove, a ovo se također prodaje kao usluga. Alat za izgradnju web mjesta uključuje prilagodljive predloške, odgovarajuće izgleda i sučelje za uređivanje povuci i ispusti.

Slijedi hosting hostinga koji preprodavačima pruža alate potrebne za prodaju neograničenih računa s neograničenim domenama. Opet postoje tri plana, a diskovni prostor i propusnost povećavaju se zajedno s cijenom. Svi računi za hosting prodavače dolaze s cPanelom i WHM-om za jednostavno upravljanje klijentima.

Namjenski paketi poslužitelja podijeljeni su u tri sloja, s procesorskim jezgrama, RAM-om i širinom pojasa zajedno s tarifom za paket.

Konačno, postoji VPS hosting u oblaku koji se naplaćuje mjesečno ili po satu u skladu s vašim željama. Postoji pet slojeva paketa na standardnoj razini, plus dodatni „premium“ paketi namijenjeni poslovnim korisnicima. VPS hosting je predviđen pomoću OnApp. Kupci mogu dodatno kupiti IP adrese iz raznih zemalja uz dodatnu naknadu, što se tvrdi da je to SEO prednost za određene vrste tvrtki..

Miss Hosting također nudi usluge registracije domena, s nizom TLD-ova u ponudi.

datacenters

Datacenter Miss Hosting nalazi se u Stockholmu u Švedskoj. Iz opisa na njegovoj web stranici smatramo da je u pitanju Pionen, podatkovni centar izgrađen u starom nuklearnom bunkeru koji se nalazi 30 metara ispod grada. Nažalost, Miss Hosting na svojoj web stranici posebno ne potvrđuje naziv svog podatkovnog centra, pa nije moguće navesti značajke u povjerenju.

Podrška i služba za korisnike

Miss Hosting pruža 24/7 podršku za sve svoje korisnike hostinga. Kupci moraju podnijeti zahtjeve za podršku putem sustava za prodaju ulaznica ili putem adrese e-pošte na web mjestu. Na njegovom se web mjestu nalazi obrazac koji prijavu novog zahtjeva čini vrlo jednostavnom.

Na web stranici Miss Hosting nalazi se i internetska baza znanja, na engleskom i švedskom jeziku kao što smo prethodno spomenuli. To pruža osnovne informacije o hostingu, ali nedostaju mu napredne informacije.

Ne oglašava se telefonska podrška, pa moramo pretpostaviti da telefonska podrška nije pružena i da se sve mora obaviti putem e-pošte ili karte. Postoji telefonski broj i kućica za razgovor uživo, ali čini se da se oba slučaja prodaju.

Sigurnosne kopije

Miss Hosting uzima noćne sigurnosne kopije podataka svojih klijenata i obećava da će vratiti datoteke ako postoji problem. Nije jasno jesu li te sigurnosne kopije dostupne klijentima ili su isključivo za internu upotrebu domaćina.

Garancija na vrijeme

Miss Hosting oglašava 99,9% produžnog jamstva na sve svoje hosting planove.

Povrat novca zagarantovan

Svi planovi imaju 45-dnevnu garanciju povrata novca, ali to se neće primjenjivati ​​na imena domena koje kupite zajedno sa svojim hostingom.

Sažetak

Miss Hosting je obećavajući domaćin potpomognut iskusnim osobljem. Njegova lokacija u Švedskoj daje joj nišu, a ona nudi širok spektar hosting paketa za bilo koju svrhu. Dobro je vidjeti izbor IP-ova koji će biti zanimljivi trgovcima i SEO profesionalcima. Neke su tvrdnje malo nejasne, ali još uvijek izgledaju kao atraktivna opcija za tvrtke u Skandinaviji i sjevernoj Europi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me