Mozello u 2020. godini: Što kažu pregledi klijenata Mozello?

Ako tražite jednostavan način da nabavite blog, web stranicu ili internetsku trgovinu e-trgovine koja nudi čistu estetiku, intuitivno sučelje i cijene koje cijene proračun, Mozello
zaslužuje ozbiljno razmatranje.


Zapravo, Mozello tvrdi da je najjednostavniji svjetski graditelj web stranica. Hoće li izgraditi vrstu web stranice, bloga ili internetske trgovine o kojoj imate na umu ovisi o brojnim čimbenicima, ali nudi mnoštvo popularnih i impresivnih značajki koje vrijedi pogledati.

Mozello pregled gostovanja

O Mozellu

Mozello je u vlasništvu tvrtke iz Latvije koja se zove Mozello SIA. Čini se da je lansirana u 2015., pa se kvalificira kao mlada tvrtka.

Mozello-ova ciljna publika sastoji se od onih koji žele brzo napraviti atraktivne, funkcionalne web stranice i koji žele izbjeći dug, nacrtan razvojni proces. U tom je cilju njegova vodeća značajka – alat za izgradnju web mjesta – dizajnirana s intuitivnim sučeljem koje izrađuje web mjesto što jednostavnije i brže..

Mozello tvrdi da nudi prvu aplikaciju za izradu web lokacija koja radi na mobilnim uređajima.

S Mozellom je stvoreno preko 20 000 mjesta. Tvrtka vam pomaže stvoriti višejezične web stranice, pa čak nudi i svoju web stranicu na petnaest jezika osim engleskog.

Planovi i usluge Mozello

Mozello nudi tri razine plana, uključujući besplatni plan koji je dijelom podržan oglašavanjem niskih profila na vašoj web lokaciji.

Za kupce koji su se pretplatili na gornje dvije razine plana, Mozello stranice su potpuno bez oglasa.

Besplatni plan ulazne razine dolazi s drugorazrednom domenom (tj. Vašite.mozello.com), ograničenom količinom prostora za pohranu i pristupom podršci za optimizaciju tražilice. Također uključuje mogućnost instaliranja Google Analyticsa na vašu web lokaciju, tako da možete pristupiti podacima poslovne klase i podacima o mjernim podacima o prometu i web lokaciji..

Mozello planovi

Iako web mjesto Mozello tvrdi da će čak i besplatni plan korisnicima omogućiti pristup osnovnom HTML kodu, ograničen je pristup. Na besplatnom planu možete dodati HTML samo u odjeljak tijela; korisnici premium plana također mogu dodati HTML u glavi odjeljak. Ukratko, HTML pristup nije dovoljan da podrži potpuno novi dizajn.

U zamjenu za besplatne značajke, vaše će web mjesto prikazivati ​​malu vezu do Mozella; oba plaćena plana uklanjaju besplatno oglašavanje.

Ako besplatni plan ne odgovara vašim potrebama, Mozello nudi dva premium plana. Oba plaćena plana dolaze s besplatnom domenom najviše razine; raspoloživa proširenja uključuju .com, .org, .net, .biz, .info, .eu ,L.com i nekoliko domena specifičnih za zemlju.

Kako se Mozello rukuje s e-trgovinom?

Sva tri plana, uključujući besplatni, omogućuju kupcima da izgrade i pokrenu internetsku trgovinu.

Besplatni plan je pomalo ograničen kada je u pitanju e-trgovina. Omogućuje vam samo da ponudite pregršt proizvoda na prodaju, a obradu obrađujete isključivo putem PayPala.

Dva premium plana nude mnogo veću slobodu od izgradnje i uzgoja vaše internetske trgovine. Plan najviše razine omogućuje vam da ponudite neograničene proizvode na prodaju, a uz PayPal također nudi pristup raznim procesorima plaćanja.

Kao i kod blogova i tradicionalnih web lokacija, glavni mozel za nove programere je da Mozello ne zahtijeva znanje ili iskustvo kodiranja kako bi napravili košaricu, dodali proizvode i upravljali prodavaonicom..

Mozello ne naplaćuje postavljanje ili naknadu za web mjesta e-trgovine, osim cijene mjesečne pretplate za vaš specifični plan.

Alati za izradu web lokacija, dizajn i predlošci

Kao što je prikazano u nekoliko primjera iz stvarnog života, kao i prikazani demo tvrtke na mnogim drugim načinima izbora, Mozello predloške su čisti, pune širine i atraktivni.

Možete odabrati između pedesetak dizajna za svoju web stranicu. Svaki predložak može se mijenjati na više načina. Možete promijeniti većinu boja za glavne elemente, izmijeniti fontove i zamijeniti slike. Izgled stranice također možete izmijeniti odabirom među pregršt stilova, uključujući cijelu širinu, dvo ili tri stupca i više.

Osnovne predloške za početak predstavljaju širok raspon boja, ukupnih stilova i općih izgleda. Međutim, u pravilu su dizajni modernog izgleda i primamljivi.

Nemojte očekivati ​​da ćete moći stvoriti vlastiti dizajn ili uvoziti dizajn web mjesta koji je netko drugi napravio za vas, barem ne bez plaćanja skupe dodatne naknade. Mozello će također rado pružiti usluge dizajniranja prilagođenih stranica uz dodatni trošak.

Podrška za Mozello

Korisnička podrška

Mozello nudi rijetku pisanu dokumentaciju s vodičima i savjetima o osnovnim pitanjima poput “Kako mogu otkazati račun?” i “Kako mogu promijeniti adresu svoje web lokacije?”

Kupci kojima je potrebna veća individualizirana pažnja mogu pismeno zatražiti e-poštu.

Naplata & garancije

Korisnici Mozello račune tvrtke mogu platiti bilo kojom glavnom kreditnom karticom ili putem PayPal računa. Životni prijenosi dostupni su i stanovnicima zemalja Europske unije.

Uz to, Mozello za stanovnike EU dodaje porez na PDV na planiranu cijenu.

Mozello: Dno crta

Ako tražite jednostavnog za upotrebu alata za izradu web stranica sa ugrađenim rješenjem za hosting po cijenama svjesnim vrijednosti, Mozello
odličan je izbor za razmatranje. Možete se prijaviti za besplatni račun da biste isprobali opcije i sučelje, a zatim nastavite s njim ako to odgovara vašim potrebama. Ili možete odabrati plaćeni plan koji funkcionira za vas.

Međutim, ako niste zadovoljni s vašom sposobnošću prilagođavanja i mijenjanja dostupnih predložaka, imajte na umu da će vam trebati znatno veći proračun za nabavku ili korištenje prilagođenog dizajna.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map