Name.com 2020. godine – stvarni korisnici donose svoju iskrenu presudu. I to je Juicy

Name.com Uvod

Ime.com sa sjedištem je u Denveru, Colorado, i pruža registraciju imena domena i hosting od 2003. Oni su podružnica tvrtke Rightide u stopostotnom vlasništvu. Oni su ICANN-ov registrator domena i cilj im je pružiti usluge kupcima svjetske klase i sjajne cijene za registraciju domena, hosting i izgradnju web stranica..


Usluge i specijalizacije

Name.com nudi tri razine planova dijeljenja hostinga, na temelju broja web stranica koje želite ugostiti i resursa koji su vam potrebni. Oni se kreću od početnog paketa koji je najbolji za jednu web stranicu, s fiksnom količinom diskovnog prostora, propusnom širinom, računima e-pošte i bazama podataka MySQL, sve do njihovog vrhunskog paketa, dizajniranog za neograničene web stranice, s neograničenim prostorom na disku, propusnost, računi e-pošte i baze podataka. Gornji paket također uključuje SSL certifikat koji je dostupan kao dodatak za ostale planove uz dodatnu naknadu.

Svi paketi hostinga Name.com uključuju cPanel, Enterprise Web Stats za praćenje prometa, neograničeni FTP računi, internetski upravitelj datoteka, zaštitu od neželjene pošte, PHP 5, automatizirane noćne sigurnosne kopije i preko 50 unaprijed instaliranih skripti. Oni također imaju phpmyadmin za upravljanje bazama podataka, sigurnu enkripciju e-pošte, MySQL 5, Perl 5.8, Git i Python 2.6 jezičnu podršku. Uključeni hosting za e-poštu omogućuje neograničene prosljeđivanje, neograničene automatske odgovore i poslovno sučelje web pošte.

Ako vam nisu potrebne sve ove značajke, Name.com također nudi pakete za izradu web stranica koji su isključivo namijenjeni dizajniranju i hostovanju vaše web stranice. Paketi se kreću od malih planova za web stranice koji nudi fiksni broj stranica i ograničenog prostora za pohranu do planova za velike web stranice s neograničenim brojem stranica i prostora za pohranu. Iako oni nude jednostavnu alternativu tradicionalnom hostingu, osim ako se ne preplašite korištenjem CMS-a za izradu vaše web stranice, instalacija WordPress-a na jedan od njihovih standardnih hosting paketa bit će mnogo svestranija i isplativija.

Ako vam je WordPress sve što trebate, imaju i WordPress hosting, što može biti vrlo isplativo. Svi njihovi WordPress planovi sadrže instalaciju jednim klikom, neograničeno spremanje i propusnost, dnevne sigurnosne kopije i potpunu podršku za WP teme i dodatke. Sve osim njihovog plana unosa uključuje i e-poštu.

Name.com nudi i ekskluzivne planove hostinga za korisnike koji ne trebaju web prisutnost (ili je već imaju), ali trebaju e-poštu za svoju domenu. Oni nude niz planova ovisno o broju personaliziranih adresa e-pošte koji vam trebaju.

Podrška i služba za korisnike

Name.com ima na raspolaganju osoblje za korisničku podršku koje vam može pomoći telefonom u uobičajeno radno vrijeme i putem e-pošte od 6 do 22 sata, planinsko standardno vrijeme. Na zahtjeve za podršku poslane putem e-pošte odgovarat će se u roku od 1 radnog dana. Oni također imaju opsežnu bazu znanja koja su dostupna na mreži s detaljnim uputama za mnoge postupke instalacije i postavljanja.

Sigurnost i sigurnosne kopije

Svi planovi hostinga uključuju automatske noćne sigurnosne kopije. Iako ove mogu zaštititi vašu web lokaciju u slučaju korupcije ili problema sa sustavom, uvijek se preporučuje održavanje vlastitih zasebnih sigurnosnih kopija datoteka. Na taj način možete zadržati nekoliko tjedana ili čak mjeseci sigurnosne kopije za potencijalne probleme koji se protežu izvan razdoblja zadržavanja sigurnosne kopije vašeg domaćina..

Računi hostinga Name.com uključuju besplatan, neobavezan postupak provjere u 2 koraka kako bi se spriječio neovlašteni pristup vašem računu. Nakon omogućavanja, nakon što unesete svoje korisničko ime i lozinku, od vas će se zatražiti da unesete sigurnosni kôd koji se šalje na vaš pametni telefon.

Garancija na vrijeme

Name.com nudi 99,9% jamstva za produženo vrijeme.

Pravila naplate i plaćanja

Paketi su dostupni s mjesečnim ili godišnjim planovima plaćanja, ali dobit ćete znatan popust s godišnjim planom. Novi planovi hostinga uključuju besplatnu registraciju domena za prvu godinu, što je popust na standardnu ​​naknadu za registraciju domena. Plaćanja se mogu izvršiti pomoću PayPal-a, Visa, MasterCard-a ili American Express-a.

Planovi hostinga uključuju 30-dnevno jamstvo povrata novca. Ako otkažete u roku od trideset dana, dobit ćete puni povrat, umanjen za cijenu registracije domene.

Zaključak

Name.com želi biti lako, jeftino odredište za registraciju domena i web hosting. To može biti posebno privlačno ako se ne želite zabrljati oko ažuriranja poslužitelja imena i postavke DNS-a. Također je privlačna opcija za WordPress hosting. Za općeniti web hosting oni su usporedivi s većinom ostalih jeftinih, dijeljenih hosting planova. Međutim, ako tražite početni paket, a u budućnosti planirate prebaciti na privatni poslužitelj, morat ćete pronaći drugog domaćina kada dođe vrijeme za taj prijelaz. Isto tako, ako trenutno tražite dodatnu sigurnost VPS-a ili namjenskog hostinga, morat ćete potražiti drugdje.

Iako možda ne narušavaju nijednu osnovu u pogledu opcija hostinga, Name.com nudi jedinstveno iskustvo u zajednici. Žele da poznajete ljude izvan njihovog proizvoda, pa objavljuju profile podrške, prodaje i tehničkih timova, te njihovih kućnih ljubimaca. Slike korisničke podrške koje vidite na njihovoj web stranici nisu fotografije dionica, kao što ih koristi većina tvrtki, već slike njihovog stvarnog tima. Iako ovo možda ne čini njihove servere moćnijima, to je dobar pokazatelj da podržavaju članove svog tima; a dobro podržani i cijenjeni tim obično pruža daleko bolju podršku svojim kupcima.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map