Names.co.uk u 2020. godini: Što kažu pregledi klijenata Names.co.uk?

Names.co.uk Uvod

Names.co.uk je izvorno markirao Namesco, a osnovan je 2000. godine. Sada je dio Dada Group, europske tvrtke koja posjeduje razne tvrtke za hosting i oglašavanje. Sjedište kompanije Names.co.uk ima u Velikoj Britaniji, ali Dada ima urede i za druga oružja tvrtke u Italiji, Španjolskoj, Irskoj, Francuskoj, Portugalu i Nizozemskoj. Prije toga, Names.co.uk je povezan s drugim brandovima kao što su Simply Names, Register365 i UKdomains.


Hosting dostupno na Names.co.uk osmišljeno je s obzirom na mala britanska poduzeća: kupci mogu uključivati ​​i isključivati ​​PDV, što je prilično solidan pokazatelj ciljanog tržišta. Svi paketi su u osnovi dijeljeni planovi hostinga.

Names.co.uk Planovi hostinga

Paketi hostinga za Names.co.uk opisani su na jednostavnom jeziku uz puno pomoći kako bi se pomoglo ne-tehničkim korisnicima. Usredotočuje se uglavnom na zajednički hosting. Paketi tvrtke Names.co.uk imaju nekoliko previda koje možda niste vidjeli drugdje.

 • Starter i Professional planovi prilično su standardni planovi s ograničenjima za pohranu, propusnost, baze podataka i račune e-pošte. Obje su dostupne na Linuxu ili Windows-u i dolaze s prilagođenom upravljačkom pločom. Premium i Platinum planovi su, začudo, dostupni kao dualni planovi. U osnovi, imate mogućnost sustava Windows i Linux pod istim paketom, što je neobično. Platinum je također plan preprodavača. Opet, obje platforme imaju prilagođenu upravljačku ploču koja je jedinstvena za Names.co.uk.
 • Names.co.uk također nudi plan za izradu web stranica SiteMarker. Postoje dvije verzije, SiteMaker i SiteMaker Pro. Oboje nude po 100 predložaka, modul za izradu prodavaonica i modul za kreiranje mobilnih stranica.
 • Postoje četiri plana e-trgovine – oni su u osnovi planovi za izgradnju web lokacije skočni prema maloprodaji putem interneta. Značajke nisu različite poput Magento-a; kupci se u osnovi naplaćuju s obzirom na broj proizvoda koje žele prodati.
 • U izborniku Serveri naći ćete namjenske poslužitelje i VPS hosting. Oba su dostupna sa Linuxom ili Window-om, a Plesk se standardno isporučuje sa svim planovima.

Iako je vrlo pojednostavljen, sadržaj na web mjestu u pravilu je prilično solidan i novakinje će se moći prilično brzo snaći oko hostinga. Postoje neke čudne fraze – WordPress je, primjerice, opisan kao “vanjska aplikacija”, ali ako imate osnovno utemeljenje u hostingu, moći ćete pronaći ono što tražite.

Names.co.uk Uptime / Downtime

Kupci tvrtke Names.co.uk imaju koristi od 99,99% produženog jamstva. Kada provjerite tehničke podatke za hosting paket, vidjet ćete da je ovo navedeno kao 99%, ali mali otisak potvrđuje da je 99,99%. Vjerojatno je alternativna figura pogreška pri upisu.

Tvrtka koristi tehnologiju oblaka, pa bih očekivala da će bez previše problema ispuniti ovo obećanje o produženju vremena. Stranica Status mreže prikazuje trenutnu dostupnost na svim poslužiteljima, ali ne sadrži nikakve arhivirane ili povijesne uptime podatke.

Svi podatkovni centri tvrtke Names.co.uk nalaze se u Velikoj Britaniji, što je još jedan dobar razlog da tvrtke u Velikoj Britaniji pokušaju ugostiti ih. Prostor je smješten u objektu Tier 4 Pulsant u Milton Keynesu, a koristi i neke centre podataka Telehouse (vjerojatno u Londonu). Informacije o njegovim podatkovnim centrima prilično su oskudne, ali ako vas zanima više o njima, možete ih istražiti izravno na web stranicama Pulsant ili Telehouse.

Ne spominje se nijedna rezerva sigurnosna kopija, pa ćemo morati pretpostaviti da sigurnosne kopije nisu predviđene kao dio posla..

Podrška za Names.co.uk

Kad je riječ o podršci, važno je napomenuti da tehničari nisu dostupni svakodnevno. Podrška je dostupna samo od ponedjeljka do petka, od 8 do 19 sati, a vikendom od 10 do 18 sati.

Namjenska podrška za poslužitelj i VPS dostupna je samo radnim danima, što je prilično loše s obzirom da su ovo najskuplji planovi u ponudi.

Kupci se mogu obratiti odjelima za podršku kompanije Names.co.uk putem broja 0845. Ne možete slobodno nazvati. Postoji i obični britanski telefonski broj, ali to se isporučuje samo za kupce koji nisu iz Velike Britanije, što je pomalo sramota.

Stranica podrške u osnovi je velika baza znanja s nekoliko video tutorijala i dokumenata za brzo pokretanje. Postoji upravljački sustav za koji se čini da je spušten na upravljačkoj ploči. Ograničena podrška pruža se i na Facebook stranicama tvrtke Facebook i Twitter. Njegova Google+ stranica nije redovita upotreba.

Names.co.uk u Vijestima

U siječnju 2012. hakeri su dobili pristup sustavu naplate Names.co.uk. Hakeri su ukrali podatke o kreditnoj kartici i osobne podatke koji su pripadali 178 kupaca.

http://www.zdnet.com/hackers-nab-namesco-customer-details-4010025220/

Na Registru se nalazi više informacija o haku. Kupci su bili zbunjeni načinom na koji je Names.co.uk upravljao hakom s kreditnom karticom.

http://www.theregister.co.uk/2012/01/13/namesco_phish_like_security_warning/

Upravljačka ploča Names.co.uk

Kupcima dijeljenog hostinga nudimo prilagođenu upravljačku ploču Names.co.uk. Upravljačka ploča nudi korisnicima pristup većini osnovnih funkcija računa: upravljanju računom e-pošte, pristup izvješćima o propusnoj širini i osnovnoj analitici, internetskom alatu za upravljanje datotekama i osnovnoj prodaji preprodavača. Korisnici također mogu instalirati programe jednim klikom.

Kupci VPS hostinga i namjenski poslužitelji dobivaju pristup Plesku – to je uključeno u naknadu za pretplatu računa, tako da nema naknade za licencu na vrhu.

Dodaci za Names.co.uk

Mnogi planovi Names.co.uk uključuju besplatno ime domene, ali morat ćete platiti godišnje da zatražite svoje. Samo ponude domena co.uk ispunjavaju uvjete za ponudu.

Kupci također primaju 5 besplatnih fotografija s dionicama i 25% popusta od Names.co.uk usluge upravljanja PPC-om. (Nemojte brkati ovo sa stvarnim Google AdWords vaučerom).

U alatu za instalaciju jednim klikom Softaculous naći ćete niz korisnih skripti uključujući WordPress, Joomla, Piwik, Coppermine i još mnogo toga.

Pravila o garanciji / otkazivanju povrata novca Names.co.uk

Pretražio sam web-lokaciju Names.co.uk radi garancije povrata novca, no nisam uspio pronaći nijednu referencu. Uvjeti i odredbe podijeljeni su u nekoliko malih dokumenata i zbog toga mi je bilo teško tražiti reference za garanciju, ali vjerojatno je najbolje pretpostaviti da ne postoji neko viđenje jer se nigdje ne oglašava.

Names.co.uk ima pravilo povrata novca, ali prilično je nejasno – u osnovi piše da će se o zahtjevima za povrat sredstava odlučivati ​​po osnovanosti. Ako želite otkazati, morat ćete poslati zahtjev s upravljačke ploče.

Sažetak imena.co.uk

Names.co.uk ima vrlo jasno definirano ciljno tržište: mala poduzeća u Velikoj Britaniji s ne-tehničkim osobljem. Iako paketi također pokrivaju rub tog sektora, prvenstveno ga zanima privlačenje samohranih trgovaca i poslovnih ljudi koji se nemaju vremena previše uključiti u tehničke aspekte pokretanja web stranice.

Kada domaćini ciljaju ovo tržište, prilično je normalno vidjeti kutove koji se skraćuju u pogledu podrške, a to je očito slučaj ovdje: puna podrška stvarno se pruža samo radnim danom tijekom radnog vremena, što ne nadahnjuje povjerenje, pogotovo kada nema Čini se da je povrat novca garancija da će vam se dogoditi povrat ako ne potražite potporu.

Nakon toga, Names.co.uk je sastavio atraktivan niz hosting paketa koji će označiti sve kutije mnogim neiskusnim korisnicima.

Names.co.uk Često postavljana pitanja

 • Da li nude Windows i Linux hosting?

  Da, names.co.uk je ponudio Windows i Linux poslužitelje. Za svakoga nude različite planove koji se razlikuju u pogledu značajki. Osim toga, oni nude planove na dualnim platformama.

 • Što upravljačka ploča koristi names.co.uk?

  Zadani upravljački paneli su cPanel na Linux poslužiteljima i Plesk na Windows poslužiteljima. Names.co.uk također ima svoju vlastitu upravljačku ploču.

 • Gdje se nalazi names.co.uk?

  Names.co.uk je tvrtka iz Velike Britanije. Glavni im je centar podataka u pogonu Tier 4 Pulsant u Milton Keynesu. Oni također koriste pogodnosti Telehousea.

 • Koje su opcije plaćanja dostupne?

  Možete koristiti debitne i kreditne kartice s Visa, MasterCard, Maestro i American Express. Također se prihvaćaju plaćanja putem BACS-a i poštanskog naloga. Names.co.uk ne prihvaća PayPal.

 • Koji je minimalni ugovor?

  Minimalni ugovor za većinu planova hostinga je godinu dana i nekoliko različitih ciklusa naplate je dostupno, ovisno o hostenskom planu ili usluzi koju odaberete..

 • Je names.co.uk registrator domene?

  Da.

 • Da li nude besplatnu registraciju domena?

  Names.co.uk nudi jednogodišnju besplatnu registraciju domena uz kupnju jednogodišnjeg hostinga. Ovo je uvodni posao i odnosi se samo na prvu godinu.

 • Da li nude novija proširenja domene?

  Names.co.uk nudi većinu novijih proširenja domene poput .bargains i .marketing. Više informacija potražite na njihovoj web lokaciji.

 • Mogu li dobiti registraciju privatnosti domene?

  Da, dostupne su usluge privatnosti domena.

 • Da li names.co.uk nudi garanciju povrata novca?

  Povraćaji su diskrecijski i vršit će se u roku od 10 radnih dana. Oni ne nude politiku “bez pitanja”.

 • Kakvu podršku pruža names.co.uk?

  Names.co.uk nudi telefonsku podršku uživo od ponedjeljka do petka, od 8 do 19 sati po lokalnom vremenu. Oni nude potporu vikendom od 10 do 18 sati. Također imaju sustav karata za podršku. Sva podrška je na engleskom jeziku.

 • Hoće li mi imena.co.uk pomoći da prebacim web-lokaciju?

  Oni će vam pružiti određenu pomoć u prijenosu vaših web stranica. Međutim, ne pružaju specifičnu pomoć u prijenosu sustava kao što su WordPress, Joomla! i Magento. Ako imate pitanja, obratite se korisničkoj službi.

 • Mogu li ugostiti više web stranica s jednim planom?

  Ovisi o planu. Pogledajte web stranicu names.co.uk ili potražite više informacija od službe za korisnike.

 • Koji su alati za e-trgovinu dostupni?

  Names.co.uk trenutno nudi tri plana za e-trgovinu – graditelj web mjesta koja se temelji na oblaku. Oni također nude četiri različita SSL plana, od GeoTrusta i Nortona.

 • Mogu li prenositi audio i video zapise?

  Names.co.uk je usmjeren na mala poduzeća. No, neki od njihovih naprednijih planova trebali bi vam omogućiti strujanje medija. Razgovarajte s korisničkom podrškom o vašim specifičnim potrebama.

 • Nudi li names.co.uk poseban alat za početnike za postavljanje web stranice?

  Graditelji web stranica SiteMaker i SiteMakerPRO dostupni su kao dodaci. Dostupne su i besplatne fotografije.

 • Koje je njihovo jamstvo za produženo vrijeme?

  names.co.uk pruža 99,99% vremena za planove hostinga utemeljenih na oblaku.

 • Jesu li propusnost i prostor za pohranu na zajedničkim planovima doista neograničeni?

  Kao i sve web hosting tvrtke, names.co.uk zadržava pravo da smanji propusnost ako velika glasnost počne negativno utjecati na ostale korisnike. Međutim, tvrtka navodi da se nikada nije morala tome obraćati.

 • Da li nude partnerski program?

  Da, Names.co.uk ima jednostavan partnerski program i nudi do 90 funti provizije na prodaju proizvoda novim kupcima.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map