OrangeWebsite u 2020. godini: Što kažu pregledi kupaca OrangeWeb?

OrangeWeb stranica

OrangeWebsite je davatelj web hostinga sa sjedištem u Islandu. Tvrtka je osnovana 2009. godine i sada ima klijente u preko 100 različitih zemalja. Oni su davatelji web hostinga sa slobodom govora i sa misijom su osigurati mjesto svima na svijetu za objavljivanje svojih riječi bez uznemiravanja ili cenzure.


Oni su i zeleni domaćin, što znači da sve svoje energetske potrebe pokreću prirodni energetski resursi, kako bi se ublažio njihov utjecaj na okoliš. Njihove usluge su u potpunosti pogođene hidroenergetskom geotermalnom energijom. Kako bi dodatno smanjili svoj ugljični otisak, većini svog osoblja omogućuju daljinski rad, minimizirajući energetske potrebe ureda i privremeni promet.

Usluge i specijalizacije

OrangeWebsite nudi mnoštvo offshore rješenja za hosting. Budući da se svi njihovi poslužitelji nalaze na Islandu, nude zaštitu islandske inicijative za moderne medije (I.M.M.I), koja pruža niže razine internetske cenzure i dodatne mjere privatnosti od onih u većini drugih zemalja. A budući da su neovisna država, nisu ograničeni nijednom EU ili američkom regulativom.

Nude 4 razine zajedničkih hosting planova, od kojih svi uključuju cPanel sa SSL sigurnošću, SSL-om zaštićenu web-poštu, osCommerce košaricu, Spam Assassin, Green Site Seal i Softaculous instalaciju jednim klikom, s preko 330 skripti, uključujući WordPress, Drupal , i dupin Boonex. Svi uključuju naprednu zaštitu od DDoS-a i besplatan graditelj web mjesta. Planovi se razlikuju ovisno o web prostoru, prometnim dozvolama, broju domena i poddomena koje možete ugostiti, broju računa e-pošte koje možete stvoriti kao i broju MySQL baza podataka koje možete postaviti.

Oni nude 7 razina potpuno upravljanih virtualnih namjenskih poslužitelja (VPS), koji uključuju 1 namjensku IP adresu, korijenski pristup i podršku 24/7. Oni nude nekoliko izbora za distribucije Linuxa i verzije za Windows Web Server, kao i niz unaprijed instaliranih kontrolnih ploča, uključujući cPanel i Encompass. Planovi se razlikuju ovisno o broju jezgara procesora, RAM-u, diskovnom prostoru i mjesečnom prometu. Uz dodatnu naknadu, možete uključiti i posebnu CPU jezgru, sigurnu vanjsku sigurnosnu kopiju i / ili naprednu DDoS zaštitu.

Također nude 4 namjenska poslužiteljska plana, od kojih svaki uključuje četverojezgreni procesor, 4 namjenske IP adrese, besplatno postavljanje, možete odabrati predinstalirane upravljačke ploče, root pristup, podršku 24/7, KVM, DDoS zaštitu i u potpunosti se upravlja njima , Opcije poslužitelja razlikuju se ovisno o procesoru, RAM-u, diskovnom prostoru i propusnom opsegu.

Podrška i služba za korisnike

OrangeWeb stranica pruža 24-satnu internu tehničku podršku. U svakom trenutku imaju stručnjake za poslužitelje i odgovore na zahtjeve za podršku u roku od jednog sata. Tim za podršku čine stručnjaci za Linux i Windows, IP, mreže, programiranje i hardver poslužitelja.

Sigurnost i sigurnosne kopije

OrangeWebsite redovito provodi sigurnosne revizije kako bi osigurao da je njihov softver ažuriran protiv najnovijih sigurnosnih prijetnji. Također održavaju tim stručnjaka za sigurnost poslužitelja i etičkih hakera koji testiraju svoje servere na bilo kakve ranjivosti.

Da bi osigurali sigurnost vaših osobnih podataka, oni smanjuju količinu podataka koje prikupljaju i pohranjuju za svakog klijenta i pružaju dvofaktorsku provjeru autentičnosti za prijavu računa kako bi se smanjila mogućnost neovlaštenog pristupa.

Zajednički poslužitelji sigurnosno kopiraju se svake sekunde, a više sigurnosnih kopija održava se na poslužitelju za pohranu. Međutim, ove sigurnosne kopije nisu zagarantovane, a može se primijeniti naknada za korištenje tih datoteka u svrhu obnove. Kao i kod bilo kojeg plana hostinga, uvijek je preporučljivo održavati vlastite sigurnosne kopije i spremati ih na zasebno mjesto. Automatizirane sigurnosne kopije i pohrana također su dostupna za VPS i namjenske poslužitelje, ali vaša je odgovornost da ih postavite.

Garancija na vrijeme

Web stranica OrangeWeb pruža 99,9% jamstva za produženo vrijeme. Ako ne ispune taj SLA, možda imate pravo na jednomjesečni kredit na vašem računu.

Pravila naplate i plaćanja

OrangeWebsite prihvaća kreditne kartice, PayPal, Bitcoin, bankovne prijenose, Western Union plaćanja, čekove i novčane naloge.

Računi se mogu otkazati u bilo kojem trenutku putem upravljačke ploče ili e-pošte. Ako otkažete unutar prvih 30 dana, dobit ćemo puni povrat. Nakon toga otkaz će stupiti na snagu sljedećeg datuma obnove. Povrat novca nije dostupan, osim u slučaju garancije povrata novca.

Zaključak

Na mnogo načina, OrangeWebsite izgleda kao i svaka druga hosting tvrtka. Nude standardne zajedničke, VPS i namjenske pakete. Ponosni su na svoju korisničku uslugu. Oni poduzimaju dodatne mjere kako bi osigurali vaše osobne podatke i podatke poslužitelja. Sve standardno za pristojnog web domaćina.

No OrangeWebsite nudi dvije vrlo različite prednosti u odnosu na vašeg prosječnog domaćina, obje izravne posljedice njihove lokacije. Zahvaljujući islandskoj inicijativi za moderne medije, OrangeWebsite može jamčiti bolju privatnost za vaše mrežne informacije i nižu cenzuru. Dakle, ako tražite mjesto za otvoreno izražavanje bilo koje ideje, bez ikakvog straha od naplate ili cenzure, ovo je definitivno domaćin koji vrijedi razmisliti.

Ako vas zanima količina energije koju vaš domaćin potroši u vaše ime, možete se lako odmoriti znajući da OrangeWebsite nudi 100% zeleni hosting. Island pruža obilnu opskrbu prirodnim izvorima energije, što oni u potpunosti iskorištavaju. Možete čak i obavijestiti svoje posjetitelje dodavanjem ekološkog pečata na vašu web stranicu.

Također biste trebali razmotriti OrgangeWesbite ako planirate pokrenuti Boonex Delphin. Web stranica OrangeWeb je njihov najbolji preporučeni domaćin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me