Pad web hostinga 2020. godine: Što kažu pregledi klijenta web hosting blokade?

Uvod WebHostingPad

Posjetite web stranicu WebHostingPad i primijetit ćete da se specijalizirala za web hosting s niskim cijenama, iako nudi i reseller / VPS hosting. Tvrtka je osnovana 2005.


Čini se da na njihovoj web lokaciji ima malo podataka o tome tko ih posjeduje. Ured korporacije WebHostingPad sa sjedištem je u Rolling Meadows, IL u SAD-u, a njegovi poslužitelji u Chicagu, IL.

Zanimljivo je da u Kini postoje reference na WebHostingPad koji se kreće u industriju web hostinga.

WebHostingPad hosting planovi

Postoje dva zajednička web hosting plana na WebHostingPadu, Power Plan i Power Plan Plus. Svaki pruža neograničen prostor za hosting i nesmjerni mjesečni pojas. Korisnici također mogu ugostiti neograničene domene, račune e-pošte i MySQL baze podataka.

Power Plan Plus također nudi SSL certifikat, SSH pristup, napredni filtar neželjene pošte i web statistiku, popis poslovnih imenika i napredno sigurnosno skeniranje.

Dva zajednička plana hostinga cijene se prema vremenu na koji se prijavite. Možete sklapati ugovore u rasponu od jedne do pet godina.

WebHostingPad udružio se s drugom web hosting tvrtkom, VPSDepot, kako bi osigurao tri plana za reseller / VPS koji mogu odabrati.

 • Plan za početnike osigurava prostor na disku od 100 GB, 100 GB mjesečne propusnosti, 128 MB zajamčene memorije i jedna namjenska IP adresa.
 • Profesionalni VPS plan daje 50 Gb prostora na disku, neograničenu propusnost, 256 MB zajamčene memorije i 512 MB burzibilne memorije i dva namjenska IP-a.
 • Treći Premium plan sličan je profesionalnom planu, ali sa 100 GB diskovnog prostora, 512 MB zagarantirane memorije i 2 GB propusne memorije.

WebHostingPad također nudi ultra jeftinu uslugu samo za e-poštu koja vam pruža neograničene račune e-pošte i vaše vlastito ime domene. Usluga podržava velike pametne telefone (uključujući BlackBerry) i uključuje do 1 GB prostora za pohranu po poštanskom sandučiću.

Uptime / stanke za WebHostingPad

WebHostingPad može se pohvaliti s 99,9% produženog vremena, iako ne objavljuje nikakve statistike za potporu potraživanja. Daje jamstvo i nadoknađivat će kupce za vrijeme zastoja (proporcionalno).

WebHostingPad N + 1 podatkovni centar nalazi se u Chicagu s 24/7 sigurnosnim sustavom i ventilacijskim sustavima HVAC na licu mjesta. Stranica također ima 48 sati generacijskog goriva kako bi se osiguralo da ostane u slučaju nestanka struje. Ovaj UPS podržani su i sporazumima s lokalnim dobavljačima goriva.

Data centar je sigurnosno kopiran na tjednoj osnovi, ali WebHostingPad nudi i besplatne dodatne sigurnosne kopije alata za vaše web mjesto.

WebHostingPad podrška

WebHostingPad ima 24/7 tim za podršku sa sjedištem u SAD-u, a dostupna je podrška za chat, e-poštu i telefon. Stranica centra za podršku na web mjestu također nudi pristup službi za pomoć u Kajaku gdje možete predati kartu za podršku.

Postoji i velika baza znanja koja možete konzultirati za savjet i korisničke vodiče. Postoji stranica vijesti za najave tvrtke, ali ne prikazuje se u vrijeme pisanja.

Facebook stranica WebHostingPad i Twitter računi prilično su aktivni, no većina korisnika s upitima se preusmjerava na ostale kanale podrške. Osoblje objavljuje najave i druge članke vezane uz vijesti kako bi svoje sljedbenike ažurirali.

WebHostingPad u vijestima

Osim nekih kineskih novinskih članaka koji se odnose na njih na ulasku na tržište hostinga, vrlo je malo drugih vijesti vezanih uz tvrtku, dobre ili loše. Možemo samo pretpostaviti da je njihova usluga hostinga relativno solidna i pouzdana.

Upravljačka ploča WebHostingPad

Upravljačka ploča koju koristi WebHostingPad pokreće cPanel. To pruža alate za izradu sigurnosnih kopija i vraćanja, mogućnost pokretanja poslova cron, provjere analitike web mjesta, provjere web pošte i još mnogo toga.

Dodaci WebHostingPad

WebHostingPlus podržava Softaculous koji omogućava instalaciju jednim klikom za čitav niz alata, uključujući WordPress., Drupal i još mnogo toga. Bonus značajke uključuju ploču za poruke, skriptu obrasca, PHP Nuke, popis za slanje poruka, galerije slika / bakar / bakar, mambo, Joomla, Perl, Python i druge.

Prijavite se za zajednički hosting i dobit ćete besplatno ime domene, Google Adwords kredite, Yahoo & Bing krediti, Facebook reklamni krediti i softver za zaštitu web mjesta Access Guardian.

WebHostingPad pruža besplatan graditelj web stranica, ali također možete kupiti prilagođeno web mjesto na temelju vaših potreba. Da biste kupili ovu dodatnu značajku, morate im se obratiti za ponudu.

Postoji partnerski program koji vam zarađuje za svaku prodaju.

Jamstvo povrata novca WebHostingPad

WebHostingPad nudi povrat novca za obje dijeljene hosting usluge i VPS usluge.

 • Dijeljeni hosting dolazi s 30-dnevnom garancijom povrata novca, iako to ne obuhvaća obnavljanje računa, dodatne stavke i usluge ili registraciju imena domene.
 • Garancija za povrat VPS-a ograničena je na 5 dana i uključuje samo usluge hostinga. Nisu uključene dodatne usluge kao što su WHM / cPanel licence, IP adrese i graditelji web mjesta.

Sažetak webHostingPad-a

WebHostingPad nudi razne povoljne usluge web hostinga s velikim naglaskom na vrijednosti za novac. Iako možda ne dobijete web mjesto sa svim ‘zviždaljkama’, dobar solidni hosting bit će atraktivan prijedlog za ljude koji žele jednostavnu uslugu uz nisku cijenu.

Web Hosting Pad često postavljana pitanja

 • Gdje se nalazi tvrtka?

  Podružnice se nalaze u Buffalo Groveu, IL u SAD-u.

 • Da li web hosting Pad nudi Windows hosting?

  Ne. Web Hosting Pad specijaliziran je za Linux hosting.

 • Da li Web Hosting Pad nudi VPS hosting?

  Da, nudi upravljano i neupravljano VPS hosting.

 • Je li uključena domena uz kupovinu hosting plana?

  Da. Novi planovi hostinga uključuju besplatnu registraciju imena domene na godinu dana.

 • Koje jamstvo zadovoljstva nudi?

  Web hosting hosting nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

 • Koje su mogućnosti podrške?

  Svi kupci hostinga imaju pristup 24/7 telefonskoj, e-pošti i podršci za chat uživo.

 • Koja su ograničenja prostora i prijenosa podataka tamo?

  Web Hosting Pad nudi neograničen prostor na disku i nesmjernu propusnost na zajedničkim planovima. VPS i namjenski planovi ograničeni su veličinom diska i širinom pojasa određenog plana, mada neki VPS planovi također nude neograničenu propusnost..

 • Kojim će jezikom govoriti tim za tehničku podršku kad nazovem?

  Tehnička podrška dostupna je samo na engleskom jeziku.

 • Gdje se nalaze datacentri za web hosting podmetač?

  Ima jedan podatkovni centar koji se nalazi u Chicagu, IL u SAD-u.

 • Koje jezike za razvoj podržava Web Hosting Pad?

  Podržava tehnologije koje su obično povezane s Linux hostingom, kao što su PHP, Perl, Python i MySQL baze podataka.

 • Da li web hosting Pad nudi hosting hostinga?

  Ne postoje planovi specifični za preprodavače. Međutim, njegovi VPS planovi nude neograničene domene, baze podataka i e-adrese, a oni se mogu koristiti kao plan preprodavača ako želite.

 • Hoće li mi web hosting Pad pomoći da prebacim postojeću web stranicu?

  Web Hosting Pad će besplatno prenijeti datoteke i baze podataka vaše web stranice, sve dok web stranica ima manje od 2 GB, a vaš stari domaćin koristi cPanel. Ako ste koristili bilo koju drugu upravljačku ploču, morat ćete migrirati vlastite podatke.

 • Mogu li ugostiti više web lokacija na zajedničkom računu za hosting?

  Dijeljeni web hosting paneli i VPS planovi omogućuju vam hostiranje neograničenih domena. 

 • Postoji li graditelj stranica?

  Da. Svi planovi hostinga dolaze s Weebly Site Builderom kao besplatna proba. Dolazi sa stotinama predloga za pojednostavljenje izrade web mjesta pojedincima svih razina vještina. Ako vam se sviđa Weebly, možete platiti za jednu od premijskih verzija.

 • Koji su programi za instalaciju jednim klikom?

  Planovi hostinga dolaze također sa Softaculousom, knjižnicom od stotina skripti i aplikacija.

  Aplikacije su idealne za netehničke korisnike, a svaka se može instalirati u nekoliko minuta.

  Paket skripti uključuje WordPress, Joomla, Drupal, phpBB, Gallery i Coppermine.

 • Mogu li koristiti web hosting pad za web mjesto s velikim brojem slika?

  Da. Svi zajednički planovi također dolaze s neograničenim prostorom na disku za pohranu slika, kao i nepromjerenom propusnošću, što Web Hosting Pad odličan izbor za hosting slika i galerija. 

 • Koje su upravljačke ploče u ponudi?

  Svi planovi dolaze s upravljačkom pločom cPanel.

 • Koje su opcije plaćanja podržane?

  Pored glavnih kreditnih kartica, kupci mogu platiti i putem PayPala i Alipaya.

 • Što se jamstvo produženog roka pruža?

  Web Hosting Pad pruža 99% jamstva za produženje vremena.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me