PowWeb u 2020. godini: Što kažu recenzije PowWeb klijenata?

Uvod u PowWeb

PowWeb je osnovan 1999. godine, ali poput mnogih sličnih kompanija, sada ga je kupila Endurance International Group – ista tvrtka koja vodi iPage, iPower i mnoge druge tvrtke koje se bave web hostingom. Prema web stranici PowWeb Migration, čini se da se akvizicija dogodila početkom 2006.


Trenutno tvrtka nudi jedan zajednički plan hostinga i čini se da ima sjedište u SAD-u. Veći dio web-lokacija vrlo je sličan po izgledu i ostalim web-lokacijama hostinga u vlasništvu EIG-a, s tim da su male tvrtke i pojedinci njihovo primarno ciljno tržište. Cijene su konkurentne, s nekoliko upozorenja.

PowWeb planovi hostinga

Jedini plan za web hosting koji PowWeb nudi jednostavan je neograničeni zajednički plan hostinga na Linuxovoj farmi poslužitelja tvrtke. Prema staroj dokumentaciji za pomoć tvrtkama, nekada su koristili RedHat, ali nije jasno je li to još uvijek slučaj.

Plan uključuje besplatno ime domene s mogućnošću hostinga neograničenih domena, plus podršku za MySQL, PHP, SSL, CGI i više mogućnosti. Svi su prilično standardni u ovoj cijeni.

Čini se da nijedan napredni proizvod, kao što je VPS ili namjenski hosting, ne nudi se putem web stranice PowWeb. Tvrtka nudi hostovanu e-poštu s Exchangeom i neke druge alate za podešavanje kroz koje ću naići u odjeljku Dodaci.

Vrijeme prekida / prekida rada PowWeb

PowWeb ne spominje nikakve garancije za produženje rada, što je prilično tipično za domaćine u vlasništvu ove grupe. Nema niti podataka o njihovoj produženoj povijesti na web mjestu.

Prema internetskim stranicama o migraciji starenja, podatkovni centar tvrtke nalazi se u Walthamu, MA, u SAD-u. To možda sada nije slučaj. Osim toga, nema mnogo informacija koje trebate potražiti. Na web mjestu se navodi da PowWeb koristi Tier 1 okosnice i klasteriranu RAID tehnologiju zajedno sa Dell poslužiteljima.

PowWeb podrška

PowWeb forumi koriste se za komuniciranje najava i pružanje podrške korisniku. Ti su forumi aktivni, no najave osoblja su rijetke, a najnoviji zakačeni post datira iz 2006. godine. Čini se da osoblje objavljuje svaka tri do četiri mjeseca u odjeljku najava.

Portal za podršku identičan je mnogim stranicama za podršku web hosting tvrtki Endurance International Group. Korisnici pružaju prilično dobru dokumentaciju kako bi si pomogli, a to je predstavljeno vezom do sustava ulaznica za podršku i 24/7 alata za razgovor uživo. Baš kao i njihov bračni brat, iPower, PowWeb nudi američki besplatni broj podrške; taj je broj isti bez obzira na zemlju koju odaberete s padajućeg popisa web mjesta, a nema međunarodne alternative.

PowWeb u vijestima

Osim anegdotskih postova na blogovima i raspravama na forumu, u arhivama nema velikih vijesti koje se odnose na PowWeb. Čini se da usluga nije bitna zbog velikih skandala s naplatom ili dostupnošću.

Upravljačka ploča PowWeb

Na web mjestu PowWeb ne spominje se Cpanel ili Plesk. Čini se da tvrtka nudi prilagođenu upravljačku ploču, vDeck. Opet, to je uobičajena značajka koju nude njegove braće i sestre. Iako je vDeck dovoljno sposoban, nije toliko jednostavan za korisnika ili atraktivan kao neka druga rješenja.

PowWeb Extras

Novi PoweWeb korisnici dobivaju besplatno ime domene, plus Google, Yahoo! / Bing i Facebook reklamne bodove. Tvrtka nudi velikodušan program preporuka za klijente. Za manje iskusne vlasnike web stranica PowWeb također nudi jednostavan alat za izradu web stranica da bi web mjesto bilo što brže i brže..

U pogledu besplatnih aplikacija, PowWeb nudi oko 25 skripti koje se mogu instalirati s korisničke upravljačke ploče. Te skripte uključuju Joomla, WordPress, phpBB, osCommerce i razne knjige gostiju, alate za chat i galeriju.

Pravila o garanciji povrata novca / otkazivanju novca

Jamstvo povrata novca PowWeba ograničeno je na 30 dana. Ako otkažete izvan ovog početnog 30-dnevnog roka, udarit će vas naknada za otkaz od najmanje 35 USD, a za otkazivanje ugovora morat ćete i obavijestiti mjesec dana o otkazivanju. Imajte na umu da se 30-dnevno jamstvo odnosi samo na kupce koji plaćaju putem kreditne kartice.

Sažetak PowWeb-a

PowWeb su prilično standardni web domaćin s jednim prilično standardnim paketom, a mnoge su značajke i uvjeti zamjenjivi s ostalim hosting tvrtkama u vlasništvu EIG-a. Nepostojanje međunarodnog broja za kontakt negativno je, ali ono što PowWeb ima u njihovu korist je količina informacija koje su preostale prije migracije prilikom preuzimanja tvrtke. Nešto je od toga zastarjelo, ali još uvijek je potrebno dosta dokumentacije pronaći ako iskopate dovoljno duboko. Je li to još uvijek relevantno ili ne, druga je stvar. Pri prijavi uzmite u obzir da cijena koju oglašavaju vrijedi samo za početni rok ugovora. Ako želite zaključati uštedu, morat ćete se obvezati na dvogodišnji ugovor.

Najčešća pitanja o PowWeb-u

 • Da li PowWeb pruža Windows hosting?

  PowWeb se specijalizirao za zajednički hosting Linuxa.

 • Ima li PowWeb matično poduzeće?

  Da. PowWeb je jedan od brendova u vlasništvu Endurance International grupe.

 • Hoće li cijena poskupjeti kad dođe vrijeme za obnovu?

  Da. Tvrtka nudi uvodnu cijenu koja će biti veća kada dođe vrijeme za obnovu.

 • Mogu li dobiti uslugu VPS na PowWeb-u?

  Ne. Tvrtka prodaje samo zajednički hosting.

 • Gdje su njegovi centri podataka?

  PowWeb nije službeno objavio lokaciju svojih datacentara.

 • Da li PowWeb nudi telefonsku podršku?

  Da. Tim za podršku dostupan je putem telefona, chata uživo ili putem obrasca na njegovoj web stranici.

 • Ima li jamstvo za produženje rada s kreditima za stanke?

  Ne. Čini se da PowWeb nema jamstvo produženja rada.

 • Koje tehnologije i jezici podržavaju njegove usluge?

  Kupci mogu koristiti PHP 4, PHP 5, Perl, Ruby i Ruby on Rails.

 • Može li pomoći u prijenosu postojeće web lokacije s drugog domaćina?

  Ne. Migracijske i transfer usluge se ne nude.

 • Hoće li dopustiti više domena po računu na bilo kojoj usluzi?

  Korisnici su ograničeni na maksimalno 75 baza podataka, što može ograničiti broj web stranica koje možete stvoriti.

 • Pruža li PowWeb bilo kakav softver tako da lako mogu stvoriti web stranicu?

  PowWeb nudi Weebly web lokaciju za izradu web mjesta, tako da možete stvoriti web stranicu pomoću sučelja povuci i ispusti. Osnovni paket je besplatan.

 • Mogu li prenijeti puno slika?

  Da. Na njegovom hosting planu predviđena je neograničena pohrana i propusnost.

 • Dostavlja li PowWeb upravljačku ploču?

  PowWeb nudi vDeck, koji je standardni kod mnogih domaćina Endurance International grupe. 

 • Mogu li dobiti mjesečne termine?

  Da. Kupci mogu birati između mjesečnih ili godišnjih ugovora o uslugama. Ako odaberete duže uvjete, možete steći cjenovne prednosti.

 • Koliko e-adresa mogu stvoriti?

  PowWebovi planovi sadrže neograničene račune e-pošte.

 • Kako izgleda sigurnosna kopija?

  Sigurnosne kopije tvrtke rade se u potpunosti po vlastitom nahođenju i to ih ne čini dostupnim kupcima. Kao mjeru opreza obavezno napravite sigurnosnu kopiju vlastitih datoteka ako se odlučite prijaviti putem PowWeb-a.

 • Dostupne su aplikacije za instalaciju jednim klikom?

  Omogućuje instalacijske skripte jednim klikom za mnoge uobičajene aplikacije, poput WordPressa, osCommerce i phpBB.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me