Pregled gostovanja MilesWeb: Evo svega što trebate znati o ovom indijanskom domaćinu.

MilesWeb pregled

MilesWeb je veliki pružatelj usluga hostinga, koji nudi čitav niz hosting usluga. Sjedište tvrtke je u Nashik, Maharashtra, Indija i koristi poslužitelje smještene u centrima podataka u Sjedinjenim Državama, Velikoj Britaniji, Rumunjskoj i Indiji. MilesWeb jedna je od najboljih hosting kompanija u Indiji, s vrlo informativnom i detaljnom web stranicom, koja nudi širok spektar mogućnosti hostinga.


Usluge i specijalizacije

MilesWeb se fokusira na pružanje cjelovitog asortimana visokokvalitetnih planova hostinga, s 99,95% produženog jamstva i 30-dnevnim jamstvom povrata novca. Dostupni su i Linux i Windows planovi, kao i VPS i namjenski planovi poslužitelja.

MilesWeb nudi četiri pristupačna LAMP hosting planova u cjenovnom rasponu od 15 do 30 dolara. Čak i ovi osnovni planovi nude lijepe značajke, kao što su podrška 24 sata dnevno i besplatna usluga dnevnog kopiranja i vraćanja.
Dostupna su tri poslovno orijentirana LAMP planova hostinga sa značajkama kao što su SSD pohrana, neograničena propusnost, neograničene baze podataka i računi e-pošte. Ovi planovi hostinga dolaze s vizualnim graditeljem web stranica i besplatnim privatnim SSL certifikatom.

cPanel hosting paketi dostupni su u tri okusa, s različitim SSD pohranjivanjem i ograničenjem propusnosti. Ovi zajednički planovi također se temelje na LAMP platformi i unaprijed su konfigurirani za jednostavnu instalaciju aplikacije jednim klikom pomoću Softaculous i cPanel.

MilesWeb također nudi specijalizirane upravljane WordPress hosting planove u istom cjenovnom rangu kao i njegovi poslovni planovi. Ovi planovi hostinga dolaze unaprijed konfigurirani za WordPress, uz jednostavnu instalaciju WordPressa pomoću softvera Softaculous. Ostale značajke uključuju automatska ažuriranja, SSD pohranu i pristup širokom rasponu besplatnih CMS i predložaka e-trgovine, tema i dodataka.

Ako su vam potrebne Microsoftove tehnologije u vašem hosting planu, MilesWeb ima tri upravljana Windows hosting plana koja možete odabrati. Windows planovi hostinga koriste poslužitelje Windows 2008/2012 s upravljačkom pločom Plesk. Podržavaju ASP.Net, Ajax, PHP i Perl s MS SQL i MySQL bazama podataka. Svi Windows hosting planovi koriste SSD pohranu.

MilesWeb ima vrlo bogatu VPS ponudu za hosting, s širokim rasponom upravljanih i neuspjelih opcija koje se pokreću na OpenVZ ili KVM s opcijama Linux ili Windows operativnog sustava. Izbrojali smo ukupno 24 različita VPS hosting planova u ponudi.

Ponuda poslužitelja MilesWeba vrlo je detaljna, s 13 različitih konfiguracija poslužitelja za izbor. Dostupan je širok raspon hardverskih platformi, od jeftinih poslužitelja zasnovanih na starim procesorima Intel Core2 Duo E4500 s DDR2 memorijom, do visoko-performansi poslužitelja temeljenih na Intel Xeon E5-2630v2 s DDR3 memorijom i SAS pohranom. Svi namjenski poslužitelji povezani su uz brzu, redundantnu mrežu i podržani su 24/7 podrškom, proaktivnim nadzorom poslužitelja i 100% produženim SLA-om..

Infrastruktura MilesWeb-a

MilesWeb koristi centre podataka tier-3 i tier-4 u SAD-u, Velikoj Britaniji, Rumunjskoj i Indiji, a infrastruktura je optimizirana za pouzdanost i brzinu. Svi su datacenterski objekti opremljeni višeslojnim suvišnim elektroenergetskim sustavima i HVAC opremom te 24/7 zaštitom. MilesWeb jamči da će njihov podatkovni centar HVAC i napajanje biti dostupni 100% vremena, isključujući redovito i hitno održavanje.

Detaljne specifikacije poslužitelja nisu navedene, ali namjenski planovi za hosting poslužitelja otkrivaju više informacija o hardveru poslužitelja koji se koristi u njihovim centrima podataka.

Podrška i služba za korisnike

MilesWeb tvrdi dobru razinu podrške, s opcijama kao što je svakodnevna podrška putem telefona, služba za pomoć na temelju e-pošte i podrška za chat uživo – a sve to s 24/7 dostupnošću. Telefonska podrška za korisnike iz Indije dostupna je i putem besplatnog telefonskog broja.

Sažetak

MilesWeb je relativno veliki igrač na indijskom potkontinentu. Izdvaja se kao veliki pružatelj usluga hostinga, sposoban podmiriti gotovo sve potrebe. Tvrtka može ugostiti tvrtke, kao i hobiste, a može se pohvaliti impresivnom infrastrukturom. Uprkos tome, neki od hardvera koji se koristi u početnim hosting planovima već je najvažniji.

MilesWeb je popularna tvrtka za web hosting u Indiji – i imajte na umu da govorimo o ogromnom tržištu. Zato je u mogućnosti ponuditi nevjerojatan spektar usluga, usmjeren prema lokalnom tržištu. Također ima međunarodnu privlačnost, zbog svojih politika i resursa podrške.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me