Pregled hostinga za X-košarice: Hosting e-trgovine s punim značajkama, jednostavan za korištenje

Uvod u X-košaricu

Osnovan 2001. godine od strane Ruslana Fazlyeva, X-Cart je prva u svijetu preuzeta platforma za kupovinu PHP / MySQL. Tvrtka je brzo rasla, a X-Cart danas upravlja preko 35 000 prodavaonica u 111 različitih zemalja koje su, kako se kaže, odgovorne za transakcije ukupne vrijednosti preko 2,5 milijardi USD.


X-Cart je platforma za e-trgovinu otvorenog koda koja se ponosi time što je jednostavna za upotrebu, održavanje i izmjenu. Sa potpunim open-source PHP backupom, imate potpunu kontrolu nad vašom instalacijom.

Značajke

X-Cart je potpuna platforma za e-trgovinu koja dolazi zajedno s graditeljem web stranica koja vam daje kontrolu nad svim elementima vaše trgovine. Administrator portala jednostavan za korištenje znači da možete preuzeti odgovornost za dizajn i korisničko iskustvo, konfiguraciju hostinga i drugo – čak i ako sebe ne smatrate “tehnikom”.

Osnova vaše trgovine je predložak koji odaberete. X-Cart isporučuje se s više od 40 tema profesionalnog izgleda (od kojih su sve prilagođene mobilnim uređajima), a koje potom možete izmijeniti da odražavaju potrebe vašeg poslovanja. Uređivač u koji izvršite ove promjene je intuitivan i puno toga se može učiniti jednostavnim potezanjem povuci i ispusti. Međutim, ako ste dobro upućeni u CSS, HTML ili JavaScript, možete pristupiti izvornim datotekama da biste na taj način napravili promjene..

Ako vam je potrebna dodatna pomoć pri izgradnji vaše web stranice, možete zatražiti prilagođene ponude za usluge web dizajna. Također možete koristiti svoj postojeći dizajn jer vam tim X-Cart pomoći da ga pretvorite u temu i primijenite ga na svoju web stranicu.

X-Cart izgrađen je s međunarodnom prodajom. Možete prikazati cijene proizvoda u više valuta, prevesti svoju trgovinu i katalog proizvoda na preko 40 jezika i postaviti tekst na odgovarajući način za one koji se koriste za čitanje s desna na lijevo. X-Cart će upravljati bilo kojim državnim porezima i državnim porezima ovisno o tome gdje vi kupci trenutno živite.

Zalihe, marketing i SEO zaokružuju značajke dostupne za podlogu izloga. Pored toga što web stranice X-Cart-a prema zadanim postavkama pripremaju SEO, možete prikupiti odgovarajuću analitiku kako biste formulirali poslovni plan, ponudili aukcije, kupone i popuste i putem ugrađenih alata za marketing e-pošte stupili u kontakt sa svojim kupcima. X-Cart također podržava posebne ponude za mobilne uređaje, kao i integraciju društvenih medija, što posjetiteljima olakšava dijeljenje proizvoda s prijateljima i obitelji putem Twittera, Facebooka i tako dalje.

Korisničko iskustvo

Sve web stranice izgrađene korištenjem X-košarice imaju sljedeće značajke dizajnirane za poboljšanje iskustva vaših posjetitelja:

  • Pametno pretraživanje u stvarnom vremenu omogućuje posjetiteljima da brzo pronađu ono što im je potrebno; pretraživanje nudi prijedloge u stvarnom vremenu na temelju podataka koje je korisnik upisao, provjere pravopisa i podrške za sinonime, promocije i statistike.
  • Odgovarajuće teme pružite bolje rangiranje u rezultatima pretraživanja, kao i smanjenu frustraciju vaših korisnika kada pristupaju vašoj web lokaciji s mobilnog uređaja; vaša će web lokacija izgledati dobro bez obzira na veličinu korisnikovog zaslona.
  • Integracija WordPress-a omogućuje vam laganu integraciju bloga u svoju web lokaciju, kao i prikaz proizvoda za prodaju na vašem blogu.

Implementacije X-košarica također podržavaju više od 120 različitih integracija s gateway-ima plaćanja poput Amazon Payments, PayPal, Sage Pay i Skrill. Možete odabrati i kupnju u jednom koraku pored tradicionalnog postupka u više koraka, kao i odjava gosta (za koji se korisnik ne zahtijeva da se registrira prije nego što dovrši transakciju). Sve ove značajke vezane uz praktičnost dizajnirane su tako da poboljšaju vjerojatnost da će korisnik pretvoriti u kupca.

X-Cart podržava brojne sigurnosne značajke, a sve one čuvaju osjetljive podatke vaših kupaca i produbljuju povjerenje vaših kupaca u vaše poslovanje. Osim što podržava PCI-DSS, što znači da ispunjavate sigurnosne zahtjeve i najbolje prakse koje postavlja industrija kreditnih kartica, dobivate i otkrivanje prijevara, HTTPS / SSL podršku za sigurne transakcije i zaštitu od XSS i CSRF napada , kao i SQL injekcije. Također možete omogućiti dvofaktorsku provjeru autentičnosti osiguravajući da samo ovlašteni korisnik može kupovati s vaše web lokacije.

Čini se da još nemamo recenzije za X-Cart.

cijena

Jedina naknada koju morate posebno platiti za X-Cart je jednokratna naknada za licencu. Nakon toga, dobivate pristup svim dodatnim nadogradnjama za prvu godinu bez dodatnih troškova (dodatne nadogradnje nakon te točke zahtijevaju godišnju pretplatu). Ne morate plaćati nikakve dodatne naknade, poput onih za upotrebu. X-Cart nudi besplatni plan za one koji tek započinju, ali uključuje i planove za srednje velika i rastuća poduzeća, kao i za velike organizacije poduzeća.

Usluge poslužitelja

Kada kupujete licencu X-Cart, od vas će se pitati želite li biti odgovorni za vođenje implementacije svoje X-košarice ili želite isprobati hosting paket X-Cart..

X-Cart nudi četiri različita hosting paketa od kojih možete izabrati. Dvije najskuplje opcije omogućuju vam pristup tehničkoj podršci, kao i besplatnu licencu za X-Cart. Svoje planove možete plaćati mjesečno, ali ako plaćate unaprijed za godišnju pretplatu, uštedjet ćete 10%. Imajte na umu da su naknade za hosting za dva najjeftinija paketa dodatno uz naknadu za korištenje X-Cart-a.

Podrška i služba za korisnike

Osim što nudi hosting, prilagođeni dizajn i web razvoj, savjetovanje u vezi sa SEO-om, X-Cart nudi i pomoć u vezi s migracijom, postavljanjem i sigurnošću web mjesta..

X-Cart nudi nekoliko mogućnosti podrške. Možete odlučiti platiti pomoć u slučaju jednog incidenta (hitni incidenti koji koštaju više od uobičajenih incidenata, iako ste dobili žurni odgovor u roku od dva sata od slanja zahtjeva i Skype LiveChat pristupa članovima tima X-Cart) ili možete kupiti mjesečna ili godišnja pretplata za neograničenu tehničku podršku.

Sažetak

X-Cart je cjelovita i robusna platforma za e-trgovinu otvorenog koda koja zadovoljava vaše potrebe, bez obzira na to jeste li tek započeli u svijetu e-trgovine ili ste velika tvrtka koja radi milijune dolara u poslu. Njegov jednostavan za korištenje proizvod potpomognut je izvrsnom dokumentacijom i podrškom, tako da ste u dobrom društvu ako odaberete korištenje X-košarice za potrebe e-trgovine..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me