Pregled hostinga zamašnjaka: WordPress hosting za dizajnere?

Uvod u zamašnjak

Flywheel je hosting tvrtka sa sjedištem u Omahi, Nebraska, a osnovana je 2012. Tvrtka dizajnira svoje planove na temelju potreba zajednice web dizajna.


Njegovi planovi hostinga imaju za cilj dizajnere pojednostaviti web hosting i upravljanje klijentima. Odabirom hosting planova kompanije Flywheel dizajneri se mogu fokusirati na dizajn i stvaranje sadržaja za svoje klijente.

Usluge i specijalizacije

Glavni fokus Flywheel-a su planovi hostinga za WordPress. Planovi odgovaraju individualnim dizajnerima koji žele uspostaviti vlastite web stranice kao i dizajnerskim tvrtkama koje upravljaju s više klijenata.

Tvrtka nudi 3 WordPress hosting plana: Starter, honoraran, i Agencija. Freelance plan podržava do 10 web stranica, a plan Agencije podržava do 30.

(Oni koji žele ugostiti više od 30 web lokacija na jednom planu mogu se obratiti Flywheelu radi “korisničkog” plana plana.)

svojstvo
Starter plan
Slobodni plan
Agencijski plan
Cijena / mj$ 23$ 105$ 266
Web lokacije podržane1Do 10Do 30
Mjesečni posjetitelji (kapacitet)25k100k500k
skladištenje5 GB20 GB50 GB
Telefonska podrška
Namjenski upravitelj računa

Planovi se razlikuju ovisno o količini prostora na disku i dopuštenoj širini pojasa. Kupci koji biraju plan trebali bi odabrati jedan na temelju broja očekivanih posjetitelja mjesečno. Više posjetitelja izjednačava se s povećanim zahtjevima za propusnim opsegom.

Tvrtka nudi uvodne cijene za korisnike koji žele isprobati uslugu.

Planovi uključuju besplatne SSL certifikate, besplatnu migraciju web mjesta i CDN (mreža za isporuku sadržaja).

Free and Agency planira podržati upotrebu na više mjesta. Kupci kojima je potreban dodatni kapacitet mogu također izraditi vlastiti prilagođeni plan.

Planovi skupnoga zamašnjaka slični su njegovim planovima za pojedinačnu instalaciju. Ovi planovi imaju puno veće količine diskovnog prostora i širine pojasa što ih čini idealnim za preprodavače koji trebaju ugostiti više WordPress web lokacija.

Kao i po planovima web mjesta, planovi preprodavača sadrže SSL, CDN i MultiSite podršku. Kupci kojima je potrebno više instalacija za WordPress od trenutnih ponuda morat će se obratiti prodaji kako bi stvorili prilagođeni plan.

Svi planovi hostinga za WordPress tvrtke Flywheel uključuju više značajki.

Jedna takva značajka je SFTP pristup koji kupcu omogućuje upravljanje svim njihovim web mjestima iz jedne prijave.

Ova je značajka također pojednostavljena kako bi se kupcu omogućilo jednostavno dodavanje i brisanje pristupa neograničenom broju suradnika bez potrebe za održavanje zasebnog popisa korisničkih imena i lozinki. Osim SFTP-a, Flywheel sadrži i sustav za spremanje podataka koji je uključen tako da kupci neće morati trošiti vrijeme na konfiguriranje ili instaliranje povezanih dodataka.

Osim ugrađenog sustava za predmemoriranje, svi planovi sadrže i besplatne demo web stranice. To omogućava dizajnerima da nastave razvijati web mjesto dok ne bude spremno, a zatim prenose naplatu svojim klijentima. Flywheel također nudi značajku stalnog ažuriranja WordPress-a na najnoviju i najsigurniju verziju.

Infrastruktura

Novo partnerstvo Flywheela-a sa Google Cloud Platform daje im Googleove centre podataka širom svijeta.

Flywheel također ima svoje centre podataka u Sjevernoj Americi, Europi i Aziji. Pored toga, tvrtka ima i CDN s do 30 čvorova koji pomažu garantirati brza vremena odziva i dopuštaju skaliranje web lokacija kako bi mogle upravljati milijunima posjetitelja.

Sigurnost i sigurnosne kopije

Većina planova Flywheel ima sigurnosnu kopiju koja uključuje noćne sigurnosne kopije koje se pohranjuju do 30 dana.

Kada kupci trebaju vratiti prethodnu verziju web stranice, to mogu učiniti jednim klikom.

Uz to, kupac može napraviti sigurnosnu kopiju prije instalacije dodatka ili promjene mjesta i odmah se vratiti na prethodnu verziju.

Značajka sigurnosnog kopiranja na volanu eliminira potrebu instaliranja i konfiguriranja dodataka. Također, tvrtke se automatizirane sigurnosne kopije pohranjuju izvan mjesta na Amazonu kako bi se osigurala integriteta sigurnosne kopije.

Uz automatiziranu sigurnosnu kopiju, Flywheel nudi sigurnost za web stranice kupaca. Značajka uključuje uklanjanje zlonamjernog softvera za sve web lokacije u slučaju da se web mjesto hakuje.

Tvrtka koristi Sucuri, dobavljača sigurnosti WordPressa, za skeniranje zlonamjernog softvera. Oni provode strogu politiku zaporke i ograničavaju broj pokušaja prijave.

Podrška i služba za korisnike

Flywheel nudi 24/7/365 hitnu pomoć, kao i standardnu ​​podršku tijekom uobičajenog radnog vremena, od ponedjeljka do petka.

Kupci mogu potražiti podršku slanjem e-maila, razgovorima preko telefona ili live chatom sa stručnjacima za podršku.

Tvrtka također nudi članke o raznim temama, uključujući dodatke, baze podataka i osnovno postavljanje za korisnike koji žele samopomoću.

Osim pomoći u tehničkim pitanjima, tvrtka nudi besplatna migracija pomoć kupcima koji dolaze od drugih pružatelja usluga hostinga.

Garancija na vrijeme

Flywheel nudi a 99,9% produženog jamstva što je potkrijepljeno ugovorom o razini usluge. Tvrtka ima široku mrežu isporuke sadržaja i centre podataka širom svijeta, kao i kontinuirano nadgledanje sigurnosnih pitanja kako bi se zadovoljilo ovo jamstvo.

Naplata

Flywheel primarno mjesečno naplaćuje kupcima većinu planova i nudi popuste za plaćanje unaprijed godinu dana. Neki planovi hostinga uključuju mnogo značajki bez ikakvog troška, ​​dok drugi planovi dodatno naplaćuju.

Flywheel je fleksibilan u pogledu načina plaćanja i prihvaća PayPal i većinu glavnih kreditnih kartica. Tvrtka također prihvaća osobne čekove za godišnje račune.

Sažetak

Flywheel nudi specijalizirani oblik hostinga koji služi dizajnerima – omogućava im da se usredotoče na svoje klijente, a ne na tehničke aspekte web hostinga.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me