Pregled MyHosting.com: Saznajemo želite li zaista.

Uvod u MyHosting

MyHosting je kanadska web hosting tvrtka koja pruža usluge hostinga od web stranica od 1997. Tvrdi da ima 50.000 kupaca u više od 170 zemalja.


MyHosting je u vlasništvu SoftCom Inc-a, privatne tvrtke sa sjedištem u Torontu. Ova matična tvrtka također posjeduje Mail2web, uslugu internetske pošte. Turker Sokullu suosnivač je SoftComa i MyHostinga.

Za razliku od mnogih jeftinih domaćina, MyHosting gura poslovno hosting na čelo svog portfelja. Nudi zajednički hosting, hosting samo za e-poštu, nazive domena, VPS usluge i niz plaćenih i besplatnih usluga koje su uglavnom usredotočene na poslovanje, poput marketinga i aplikacija.

MyHosting planovi hostinga

MyHosting nudi vrlo opsežan raspon paketa za hosting web mjesta, a web stranica je prepuna tehničkih detalja. Radi kratkoće, samo ćemo pogledati osnove.

 • Paketi web hostinga podijeljeni su u tri plana: osobna web stranica, poslovni hosting i e-commerce hosting. Osobni je najosnovniji plan i usluga je samo za Linux. Poslovni hosting je neobičan po tome što korisnici imaju pristup i Windows i Linux poslužiteljima na istom planu, što ga čini idealnim za tvrtke koje rade na više platformi. Konačno, e-commerce hosting isto je kao i plan poslovnog hostinga, ali uključuje alate specifične za e-trgovinu, poput košarica za kupovinu, vlastitog SSL certifikata i neobaveznih dodatnih dodatnih vijka kako bi vaša trgovina nesmetano radila..
 • U odjeljku VPS, MyHosting nudi niz planova: Custom VPS, VPS za razvojne programere, Business VPS i VPS za prodavača. Prve dvije dostupne su na Hyper-V cloud Windows ili Linux (posljednji s cPanel), dok je Business VPS podijeljen na Linux s Plesk ili Windows SharePoint Services cloud hostingom. U odjeljku za preprodavače korisnici mogu odabrati Linux s cPanel ili Hyper-V planovima Windows Reseller planova. Budite pažljivi pri odabiru Linux plana: za neke od njih naplaćuje se cPanel i Plesk.
 • Izgleda da MyHosting ne nudi posvećen hosting, ali nudi hosting putem e-pošte, SharePoint hosting i Hosted Exchange.

UHO / stanke za MyHosting

MyHosting kaže da nudi 100% produženu garanciju. Iako to ne mora nužno značiti da se vaše web mjesto neće srušiti, ipak osigurava da ćete dobiti besplatni dnevni kredit za svaki sat kada usluga nije dostupna. Podaci na servisnim stranicama sukobljavaju se s ovim i obećavaju 99,9% produženog vremena mreže. Nije jasno što je istina, ali moglo bi utjecati na naknadu koju primate ako imate problema.

Za razliku od manjih domaćina, MyHosting vrlo brzo očekuje svoje centre podataka. Koristi dva postrojenja drugih proizvođača: jedan u Torontu i jedan u New Yorku. Svi podatkovni centri imaju četverojezgrene Dell poslužitelje instalirane sa 16 GB RAM-a i NetApp za pohranu. Zgrade kontroliraju unos ključnim karticama, zaštitari i CCTV, a mreža je zaštićena višestrukim vatrozidima, sigurnosnim upozorenjima, skenerima i 24-satnim sustavima nadzora osoblja.

Uz to, pogoni koriste dizelske generatore i UPS kutije, HVAC hlađenje i ekološku zaštitu od požara koja je posebno odabrana da umanji rizik od oštećenja hardvera ako se koriste.

Podrška za MyHosting

Tehnička podrška dostupna je 24 sata tokom cijele godine. Podrška se pruža putem telefona, e-pošte i live chat bez dodatnih troškova za kupce.

Pomoć i podrška pružaju se preko ogromnog portala. S jedne stranice možete pristupiti detaljima svog računa, obratiti se tehničkoj podršci, razgovarati o problemima u zajednicama, pročitati često postavljana pitanja, provjeriti stranice sa statusom poslužitelja, pročitati Wiki, poslati prijedloge i pristupiti blogu MyHosting. Otkrio sam da su tehničke i pomoćne informacije vrlo detaljne i više nego prikladne za napredne korisnike.

MyHosting Control Panel

VPS hosting može se kupiti pomoću cPanel ili Plesk kontrolnih ploča. Planovi zajedničkog hostinga koriste vlasnički sustav koji integrira vaš račun, hosting i upravljanje domenama sve u jednom. Ovo je također dostupno za VPS hosting planove.

MyHosting dodaci

Kao i kod ostalih usluga pružanja usluge MyHosting, raspon dodatnih pogodnosti koje nudi je vrlo detaljan i složen.

 • Na dijeljenim planovima hostinga dobit ćete besplatno ime domene, besplatni Outlook e-mail, 25 USD u Google Adwords, 25 USD u Bing / Yahoo! Dodaci za oglašavanje, e-trgovina, instalatori jednim klikom i izrađivač web mjesta.
 • Plan poslovnog hostinga povećava oglašavanje na vaučer u iznosu od 50 USD za svaku web lokaciju, a plan e-trgovine pretplaćuje se na 75 USD za svaku web lokaciju plus određene pogodnosti za e-trgovinu..
 • Instalacijski programi jednim klikom uključuju WordPress, Joomla, Drupal, Magento e-trgovinu, phpBB i tako dalje.
 • Nema očiglednih besplatnih poticaja s VPS planovima.

Pravila jamstva / otkazivanja vraćanja novca MyHosting

MyHosting nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca klijentima koji godišnje plaćaju zauzvrat brzu poštu. Povrat novca ne uključuje stvari poput imena domena, kazne za prekoračenje raspoređivanja i kazne za prekoračenje ograničenja propusnosti.

Jamstvo povrata novca nije dostupno planovima kada kupac plaća mjesečno, niti kada je kupac otkazao svoj račun u roku od 90 dana prije novog potraživanja.

MyHosting ne nudi povrat sredstava nakon što ste u ugovornom terminu. Ako ste nesretni i želite otići, nemate pravo na povrat novca.

Sažetak MyHostinga

Prvi dojam MyHostinga je da je to dobar izbor za poslovanje i visoko tehničku upotrebu. Tvrtka ima dovoljno planova za pokrivanje većine poslovnih potreba, mada svatko bez prethodnog tehničkog znanja može otkriti da je sama tehnička pojedinost na web mjestu veća nego što treba znati.

Ako ste spremni napraviti skok s osnovnog računala na sveobuhvatniji, MyHosting bi mogao biti dobra opcija. Politika povrata novca ne čini se osobito prijateljskom, prisiljavajući korisnike da plaćaju cjelokupnu uslugu za uslugu koju možda žele napustiti. Ostali domaćini omogućit će otkazivanje termina u zamjenu za povrat novca, tako da je ovo moguća negativna strana ako se ustručavate ići dalje.

Najčešća pitanja o MyHostingu

 • Gdje se nalaze centri za podatke MyHosting.com?

  Koristi dva podatkovna centra; Equinix u Torontu u Kanadi i Earthlink uRochesteru, NY. 

 • Gdje se nalazi tvrtka?

  Sjedište MyHosting-a je u Torontu u Kanadi.

 • Ima li MyHosting.com planove za Windows hosting?

  MyHosting nudi i Windows i Linux hosting. Osobni planovi su samo za Linux, dok poslovni i e-commerce planovi nude izbor operativnog sustava. Planovi VPS-a dostupni su i sa sustavom Windows ili Linux.

 • Je li uključena domena uz kupovinu hosting plana?

  Da. Svi planovi zajedničkog hostinga uključuju besplatnu domenu na godinu dana.

 • Da li MyHosting nudi VPS hosting?

  Da. VPS planovi dostupni su s operativnim sustavima Linux i Windows. 

 • Jesu li cijene obnove više od uvodne cijene?

  Možda. Na neke planove MyHosting nudi popuste ako plaćate unaprijed. Tvrtka ne jamči da će ista cijena biti dostupna kada dođe vrijeme za vašu obnovu.

 • Mogu li na svom računu ugostiti više web lokacija ili domena?

  Da. Zajednički planovi MyHosting.com nude mogućnost hostinga neograničenih web stranica.

 • Koje jamstvo zadovoljstva nudi?

  Svi planovi dolaze s 30-dnevnim jamstvom povrata novca.

 • Koje su opcije plaćanja podržane?

  Kupci mogu platiti putem PayPala ili glavne kreditne kartice.

 • Kako dobiti podršku?

  Svi kupci hostinga imaju pristup podršci za e-poštu, chat uživo i 24/7 telefonsku podršku. Lokalni brojevi dostupni su za nekoliko različitih zemalja, ali podrška je dostupna samo na engleskom jeziku.

 • Koje jezike za razvoj podržava MyHosting.com?

  Windows poslužitelji podržavaju ASP.NET, PHP, Perl, IIS7, Visual Studio, Microsoft SQL, MySQL i PostgreSQL. Linux poslužitelji pokreću CentOS i nude PHP 5.5.3.

 • Što se jamstvo produženog roka pruža?

  MyHosting.com pruža 100% produženu garanciju na sve svoje hosting pakete. Ako usluge propadnu, kupcima se dodjeljuje kredit 1 na 1.

 • Koja je sigurnosna kopija pravila MyHostinga?

  Svi VPS poslužitelji redovito su sigurnosno kopirani od strane MyHosting.com tehničkog tima. Na zajedničkim računima za hosting ne nudi se sigurnosna kopija i preuzimanje. U hitnim situacijama MyHosting možda može dohvatiti sigurnosnu kopiju uz naknadu, ali najbolje je ne oslanjati se na to.

 • Je širina pojasa i pohrane neograničena?

  MyHosting.com nudi neograničen prostor na disku i neograničen prijenos podataka na zajedničkim hosting planovima.

 • Koje su upravljačke ploče u ponudi?

  VPS poslužitelji imaju WHM / cPanel ili Plesk. Dijeljeni računi hostinga imaju vlastitu upravljačku ploču.

 • Daje li MyHosting.com planove s popustom za škole i neprofitne organizacije?

  Neprofitne, obrazovne organizacije i neke vladine organizacije mogu se prijaviti za besplatan web hosting.

 • Koliko ima adresa e-pošte?

  Računi za e-poštu kreću se od 10 do 50 za paket, ovisno o odabranom planu. Planovi zajedničkog hostinga nude neograničen prostor na disku. Kod planova samo za e-poštu raspoređivanje prostora kreće se od 1GB do 4GB po računu.

 • Mogu li prenositi video i audio sa svoje web stranice?

  Streaming je onemogućen na zajedničkim hosting planovima, zbog ograničenih resursa. Međutim, i Windows i Linux VPS planovi nude mogućnosti streaminga medija.

 • Ima li MyHosting.com graditelja web mjesta?

  Da. Svi planovi hostinga dolaze s alatom za izradu web stranica sa stotinama predložaka kako bi se olakšalo stvaranje web stranice osobama svih razina vještina. Osobni planovi uključuju kapacitet za jedno web mjesto za izradu web stranica, dok poslovni planovi dolaze s dva. Planovi e-trgovine uključuju kapacitet za tri stranice. Za malu naknadu možete dodati više.

 • Koje se mjere sigurnosti nude?

  Dostupni su HackerWise, StopTheHacker i SiteLock.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me