Pregled u Velikoj Britaniji: Njihova web stranica daje malo tragova. Odlučili smo testirati ovog domaćina.

Uvodno.co.uk Uvod

Easily.co.uk je trgovački naziv tvrtke Easily Ltd, koja je dio NetNames grupe. Lako je Ltd započeo kao EasyWebNames 1999. godine, a tvrtka je u UK uvela koncept jeftinih domena. I dalje daje prednost prodaji imena domena na svojoj web stranici, a sada nudi niz novih gTLD-ova zajedno sa utvrđenim .uk domenama.


Danas Easily.co.uk ima više od 100.000 kupaca u 150 zemalja. I dalje se fokusira na jeftine usluge i naglašava prisutnost Velike Britanije u svom marketinškom materijalu. Paketi su usmjereni prema osobnim i malim poslovnim kupcima, a usredotočena je na jednostavnost i brzinu.

Planovi hostinga lako.co.uk

Easily.co.uk se fokusira na zajednički hosting, izradu web stranica i registraciju imena domena. On nudi malo za srednja ili velika poduzeća.

Dostupna su tri Linux zajednička hosting plana i tri Windows planova. Svi imaju ograničenja za korištenje web prostora, ali uključuju neograničenu propusnost. Marka upravljačke ploče nije navedena na njegovoj web stranici za hosting.

WordPress je na Linux planovima dostupan kao instalacijski paket jednim klikom, ali nema namjenskih WordPress planova. Ne postoje ni oglašeni parovi VPS, oblak ili namjenski poslužiteljski paketi.

Ostale web usluge uključuju E-shop Creator i njegovu uslugu slanja tražilice.

Infrastruktura lako.co.uk

Easily.co.uk ne oglašava lokaciju svojih centara podataka. Ne pruža nikakve informacije o pogodnostima koje koristi, njenim mrežama ili hardveru poslužitelja.

Matična tvrtka EasyNo.co.uk, NetNames, koristi centar podataka u Velikoj Britaniji. Međutim, nema podataka o tome je li taj podatkovni centar u Velikoj Britaniji onaj u kojem se pohranjuju podaci kupaca tvrtke Easyily.co.uk.

Podrška za lako.co.uk

Kupci portala Easily.co.uk mogu dobiti 24/7 pomoć putem e-pošte. Telefonske linije otvorene su samo između 9:00 i 17:30, a samo radnim danom. Na njegovoj web stranici nalazi se mala količina pomoćnog materijala i mrežni sustav za kupnju karata u kojem kupci mogu postavljati pitanja.

Pravila garancije za povrat novca / otkaza novca

Easily.co.uk nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca za nove kupnje zajedničkog hostinga, E-shopa i plana izrade web stranica. Jamstvo se naziva Jednostavno 30-dnevno obećanje i ne odnosi se na obnavljanje ili narudžbe za nadogradnju.

Također ne možete zatražiti povrat sredstava za bilo koja imena domena ili prijave tražilice.

Ako otkažete nakon što prođe prvih 30 dana, nećete imati pravo na povrat novca. I dalje je važno otkazati uslugu ako ne želite da se obnovi.

Sažetak.co.uk

Easily.co.uk je etablirana britanska hosting tvrtka, ali raspon paketa prilično je uzak, a malo je informacija o njegovoj infrastrukturi. Kupci u Velikoj Britaniji vjerojatno će znati točno gdje se pohranjuju njihovi podaci, pa je prilično iznenađujuće što se čini da se te informacije ne daju..

Ako želite zajednički hosting paket ili graditelj web lokacije, a rado koristite podršku e-pošte izvan radnog vremena, Easily.co.uk bi mogao biti pravi izbor. Za WordPress vjerojatno postoje bolji domaćini koji imaju cjelovitije mogućnosti u ponudi.

Jednostavno.co.uk Često postavljana pitanja

 • Što hosting proizvodi jednostavno podržava?

  Jednostavno nudi samo zajednički hosting. Oni su to podijelili na hosting hostinga, nekoliko slojeva zajedničkog hostinga i neke planove za e-trgovinu.

 • Kakva se rješenja e-pošte lako nude?

  Oni nude niz rješenja za hosting za e-poštu koja pokrivaju sve pojedince koji samo žele osobnu adresu e-pošte sve do pokrivanja malog tima. Njihovi planovi e-pošte djeluju unutar klijenata za e-poštu poput MS Outlook.

 • Jednostavno nudi Windows i Linux hosting?

  Da, svi njihovi zajednički planovi nude se na Windows i Linux poslužiteljima.

 • Koji se programski jezici lako podržavaju?

  Njihovi Linux poslužitelji podržavaju PHP i Perl. Njihovi Windows poslužitelji također podržavaju APS, .NET Framework i Flash.

 • Podržava li lako uobičajene aplikacije poput WordPress-a i košarica?

  Ovisi. Svi njihovi dijeljeni Linux hosting planovi dolaze s jednim klikom instalacija za WordPress, Joomla i Drupal, ali ne puni paket aplikacija poput onih koje pruža Softaculous.

  Njihovi Windows poslužitelji ne uključuju instalacije jednim klikom.

 • Mogu li putem mreže jednostavno kupiti SSL certifikat?

  Da. Oni nude Geotrust Quick SSL za dodatni trošak.

 • Jesu li sigurnosne kopije dostupne na jednostavan način?

  Da. Oni imaju dnevne sigurnosne kopije uključene u sve njihove zajedničke hosting planove.

 • Lako nudi jamstvo za produženje rada?

  Ne nisu. Njihovi uvjeti usluge ne spominju produženje rada, samo navodeći da će se Jednostavno maksimalno potruditi kako bi sve web stranice bile spremne i pokrenute u što većem broju.

 • Lako nudi garanciju povrata novca?

  Da. Oni nude 30-dnevno jamstvo povrata novca gdje će vam nadoknaditi troškove kupnje u prvih 30 dana.

 • Hoće li moja cijena obnove brzo doseći?

  Ne baš. To će doći do malog povećanja kao rezultat troškova imena domene, ali to je to.

 • Koji se oblik naplate lako koristi? Kako mogu platiti?

  Godišnje naplaćuju sve svoje politike i kupci mogu plaćati samo s glavnim kreditnim karticama.

 • Jednostavno nudi popuste za produžene ugovore?

  Ne. Njihove cijene su iste i nude samo godišnje uvjete; ne postoji mogućnost potpisivanja bilo čega više od ugovora od 12 mjeseci.

 • Kakvu podršku lako nudi?

  Imaju telefon sa sjedištem u Velikoj Britaniji, chat uživo i podršku putem e-pošte. To se pruža samo tijekom radnog vremena, a ne 24/7. Oni također imaju bazu znanja i sustav ulaznica.

 • Kakav pristup upravljačkoj ploči jednostavno nudi?

  Nude pristup upravljačkoj ploči, ali nisu im jasni kako. Za više informacija kontaktirajte službu za korisnike.

 • Lako će pomoći migrirati moju web lokaciju i moju domenu?

  Da. Imaju alat za migraciju domene koji će vam pomoći da se pomaknete s vaše trenutne domene.

  Iako ne nude nikakvu podršku za migraciju web mjesta, mogu ponuditi cpanel za pomoć u migraciji cpanela. Za više informacija kontaktirajte korisničku podršku.

 • Koje su usluge domene dostupne pomoću značajke Easy?

  Oni nude registraciju domena i upravljanje poddomenama te će vam prenijeti besplatno. Također će vas pokriti za svako preostalo vrijeme na vašoj postojećoj domeni prije nego što se prijavite za registraciju kod njih. Oni također nude puno gTLD-a.

 • Što su gTLD?

  gTLD su generičke domene najviše razine koje nadilaze više uobičajenih gTLD-ova poput .com i .org. Jednostavno ima na raspolaganju puno gTLD-ova, uključujući .London, .website, .international i .xzy.

 • Ima li lako graditelja web stranica?

  Da, jesu. Nude niz dijeljenih hosting paketa koji uključuju njihove vlasničke web programere i predloške, zajedno s ostalim alatima za izradu web stranica za početnike..

 • Što lako znači neograničenom širinom pojasa?

  Iako je njihova pohrana za sve planove ograničena, lako nudi neograničenu propusnost. Međutim, kao i „neograničena“ ponuda drugih kompanija nije zaista neograničena.

  Ako prekršite njihova prihvatljiva pravila upotrebe, tada će vaša web lokacija biti isključena. Zatim, ako vaša web lokacija legalno počne s visokom razinom propusnosti, lako i dalje zadržava pravo da vas prekine ili naplati za dodatnu upotrebu.

  Međutim, ograničenje je toliko veliko da je borba za legitiman dolazak do njega, tako da je za većinu korisnika zapravo neograničeno.

 • Lako nudi bilo kakvu marketinšku podršku?

  Da, neki. Korisnici mogu odlučiti da se njihova web lokacija automatski pošalje na više od 400 pretraživača radi SEO koristi. Jednostavno naplaćuje dodatnu naknadu za ovu uslugu. Oni također nude marketinške bonuse za oglase s nekim zajedničkim planovima za hosting i e-trgovinu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map