Pregledni hosting hosting: WordPress blog domaćin. Je li to pravi za vas?

Uvodni pritisak

Osnovan u svibnju 2010. u sunčanom San Antoniju, Pressable se identificira kao “WordPress hosting hosting”. S planovima hostinga osmišljenim da privuku tvrtke i programere, Pressable se fokusira na isporuku skalabilnog, sigurnog i visoko-performansnog WordPress hostinga.


Upravljani WordPress pružatelji usluga hostinga poput Pressablea obično se izdvajaju od uobičajenih davatelja usluga zajedničkog hostinga na tri načina:

 • Oni koštaju znatno više od zajedničkog hostinga, ali s dobrim razlogom;
 • Oni nude okruženje za hosting dizajnirano posebno za web mjesta WordPress, a WordPress jezgru, kao i sve instalirane teme i dodatke ažuriraju za vas;
 • Oni održavaju osoblje za podršku koje ima duboko znanje o WordPress-u i voljno se baviti stvarima koje dijele tehnike podrške pružatelja usluga hostinga obično se neće dotaknuti – stvari poput instaliranja tema, rada s dodacima i popravljanja pokvarenih WordPress instalacija.

Usluge i specijalizacije

Pressable nudi jedan proizvod: upravljani WordPress web hosting.

Planovi hostinga razlikuju se ovisno o broju web mjesta koje želite biti domaćin i broju mjesečnih pregleda stranica koje predviđate. Planovi oglašeni na web stranici počinju sa 5 web stranica i 15.000 mjesečnih pregleda stranica i kreću se na 20 web stranica i 100.000 mjesečnih pregleda stranica. Dostupni su veći planovi i nadopunjuju se s planom pogodnim za neograničen broj pregleda stranica i neograničen broj WordPress web stranica.

Kupce kojima je potreban vanjski plan hosting hostinga potiče se da se izravno obrate Pressableu kako bi izradili prilagođeni plan hostinga.

Svi planski hosting programi uključuju impresivan niz dodataka:

 • Vrhunska mreža za isporuku sadržaja (CDN), tako da se vaša web stranica brzo učitava bez obzira na to gdje je prikazana.
 • Poslužitelji konfigurirani posebno za hosting web mjesta WordPress.
 • Jednostavno stvaranje WordPress web mjesta na poslužiteljskom serveru, kloniranje uživo web mjesta u jednom kliku u razvojno okruženje i mogućnost jednostavnog guranja promjena iz razvojnog okruženja u live server.
 • Sposobnost stvaranja privremenih vjerodajnica za suradnike za dizajn i razvoj web stranica. Nema potrebe dijeliti osjetljive vjerodajnice s suradnicima, kreirati privremene vjerodajnice i brisati ih nakon obavljenog posla.
 • SFTP pristup izlaznom dijelu svake WordPress instalacije.
 • Svakodnevne sigurnosne kopije svih web lokacija s besplatnim vraćanjem web stranica iz nedavne sigurnosne kopije.
 • Pregledavanje i uklanjanje zlonamjernog softvera vrši se svake večeri.
 • Ažuriranja za jezgru, teme i dodatke za WordPress.
 • Izborni SSL certifikati za https pristup.

Infrastruktura

Pritisnuti poslužitelji razaraju se u podatkovnim centrima Rackspace. Web stranice su raspoređene u tzv. Galaksijama, a ne u okruženju posvećenom hostingu. Kao rezultat, potpuno je moguće da će se vaše WordPress web stranice s hostom Pressable ugostiti u različitim galaksijama i fizički pohraniti na različitim poslužiteljima.

Podrška i služba za korisnike

Podrška je ono što zaista izdvaja Pressable osim mnogih drugih pružatelja usluga hostinga. Sve osoblje za podršku Pressable oglašava se kao “WordPress stručnjaci” koji su spremni i sposobni pomoći u svim aspektima upravljanja WordPressom. To znači da ako imate problem s dodatkom za WordPress, trebate pomoć oko instaliranja teme ili budete zaključani izvan administrativnog područja vaše web stranice, imat ćete WordPressove stručnjake koji čekaju da vam pomognu riješiti problem..

Korisnička podrška dostupna je od 8:00 do 22:00 CST. No, cijela mreža se nadzire 24/7 i Pressable će odmah reagirati na krizne situacije u cijelom sustavu. Na običnom engleskom jeziku to znači da ako poslužitelj padne u 2 ujutro, Pressable će odmah početi raditi na popravljanju problema, ali ako se slučajno zaključite iz vašeg Admin područja u 2 ujutro, morat ćete pričekajte do 8 ujutro kada pomoćno osoblje dođe na posao.

Zahtjevi za podršku vrše se putem mrežnog sustava za kupnju karata, a dostupna je i baza znanja za odgovor na brojna uobičajena pitanja.

Pravila naplate i plaćanja

Kada se prijavite za Presstable hosting plan, možete odabrati godišnji ili mjesečni ciklus naplate. Kupci koji se odluče za godišnji plan plaćaju samo 10 mjeseci usluge i štede oko 17% kao rezultat godišnjeg troška hostinga. Svi planovi uključuju besplatno 15-dnevno probno razdoblje u kojem možete isprobati Pressableove usluge, a da se ne obvezate plaćati uslugu.

Uvjeti pružanja usluge jasno ne definiraju pravila povrata za kupce koji se odluče za godišnji plan, ali otkazuju prije kraja faze naplate. Ako razmišljate o plaćanju godišnjeg plana i mislite da bi politika povrata mogao nastupiti, obratite se izravno korisničkoj podršci Pressable da razjasni uvjete povrata prije donošenja konačne odluke.

Prihvaćaju se sve glavne kreditne kartice, a računi se automatski obnavljaju pomoću datoteke u datoteci osim ako se račun ne otkaže pismeno ili pomoću upravljačke ploče računa.

Sažetak

Ako tražite najjeftinije moguće okruženje za smještaj WordPress instalacije, Pressable nije ono što tražite. Međutim, ako zarađujete za život sa svojim web-lokacijama za WordPress, domaćin poput Pressablea osigurat će mrežu najboljih klasa uparenih s visoko osposobljenim pomoćnim osobljem koje će stvari učiniti nekoliko koraka dalje od većine drugih domaćina. Platit ćete prilično malo za prvoklasni tretman, ali ako tražite vrhunsko okruženje u kojem ćete implementirati WordPress web stranice koje drže račune, Pressable bi trebao biti visoko na vašem popisu.

Često postavljana pitanja sa pritiskom

 • Jesu li računi e-pošte uključeni u planove hostinga?

  Računi e-pošte nisu uključeni. Međutim, Pressable će konfigurirati poslužitelje razmjene e-pošte vašeg domena tako da se vaša e-pošta isporučuje davatelju usluga e-pošte koji ste odabrali.

 • Postoje li usluge migracije web mjesta?

  Migracija WordPress web mjesta na Pressable hosting nudi se i mogu se organizirati putem upravljačke ploče. Premještanje s drugih sustava za upravljanje sadržajem ili statičkih HTML i CSS datoteka nije ponuđeno, no Presable vas može uputiti kvalificiranom savjetniku radi pomoći s migracijom.

 • Je li WordPress unaprijed instaliran na moj račun?

  Da, WordPress instalacije kreiraju se automatski. Međutim, postupak instalacije pokrećete pomoću alata za izradu web mjesta na upravljačkoj ploči vašeg računa.

 • Mogu li ugostiti bilo koju vrstu web mjesta osim web stranice WordPress?

  Pritisnuti hosting je samo za WordPress web stranice. Ako planirate ugostiti i WordPress i web stranice koje nisu WordPress, morat ćete koristiti drugi host za svoje web stranice koje nisu WordPress..

 • Jesu li potrebni neki dodatni dodaci?

  Standardna WordPress instalacija koja se može pritisnuti uključuje nekoliko popularnih dodataka, poput Akismet i Jetpack, koje možete deinstalirati ako želite. No, postoji nekoliko drugih dodataka koji se ne mogu ukloniti: Batcache, lozinke nikad e-pošte, nginx, onemogući e-poštu dobrodošlice, WP SMPT Config, Pressable i Gauge.es.

 • Postoje li dodaci koje ne mogu koristiti?

  Budući da su sigurnosne kopije uključene u svaki hosting račun, dodaci za sigurnosno kopiranje su zabranjeni. Nekoliko drugih web mjesta za upravljanje, predmemoriranje, baze podataka i ostali dodaci su zabranjeni. Pogledajte bazu znanja ili podršku za dodatne pojedinosti o određenim dodacima koji nisu dopušteni.

 • Mogu li koristiti Pressable za hostiranje WordPress multisite mreže?

  Standardni hosting planovi ne dopuštaju omogućavanje višestranskih mreža. Ako želite ugostiti višestraničnu mrežu, javite se Pressableom za prilagođeni citat.

 • Postoje li usluge registracije domena?

  Registracija imena domena nije ponuđena. Kupci moraju koristiti drugi registar imena domena, kao što je GoDaddy ili eNom, kako bi registrirali imena domena, a zatim domene usmjerili na Pressableove nazive poslužitelja.

 • Jesu li ažuriranja za WordPress automatske??

  Sva ažuriranja za WordPress jezgru instaliraju se automatski. Uz to, svi dodaci s hostom na WordPress.org automatski će se ažurirati. Morate ažurirati teme i komercijalne dodatke sami. Međutim, podrška će vam pomoći u postupku ažuriranja ako s njim niste upoznati.

 • Koje se vrste sigurnosnih kopija web stranica nude?

  Sve se stranice sigurnosno kopiraju jednom dnevno. Uz to, dostupan je i vodič koji omogućuje kupcima da ručno izrađuju sigurnosne kopije svojih web stranica – preporučeni dodatni korak u osiguravanju podataka na web mjestu. Za dodatni trošak, sigurnosne kopije mogu se ugostiti izvana.

 • Mogu li instalirati WordPress u podmapu?

  Ne, postavljanje hostinga ne podržava instalaciju WordPress-a u podmapu. No podržano je lociranje WordPress-a u poddomeni.

 • Je li dostupna podrška za chat uživo?

  Nekako. Na raspolaganju je lagani kanal, nazvan Pressable lounge. Međutim, ovo je polu-javno mjesto jer će osoblje Pressablea i ostali kupci moći vidjeti poruke. Odlično je mjesto za razgovor o problemima sa WordPressom općenito, ali ako imate određene probleme sa podrškom, treba ih rješavati kroz sustav ulaznica za podršku.

 • Koliko su brzi WordPress web stranice koje održava Pressable?

  Uključen je CDN radi ubrzavanja isporuke web mjesta predmemoriranjem statičkog sadržaja, a Pressable je u partnerstvu s Google PageSpeed ​​radi optimizacije web stranica koje se nalaze na njihovim poslužiteljima. Sve naznake su da bi se web lokacije trebale učitati vrlo brzo kad se nalaze na Pressableovim poslužiteljima. Međutim, imajte na umu da će konfiguracija vaše web stranice utjecati na brzinu učitavanja stranice.

 • Kako postaviti web mjesto za postavljanje mjesta za razvoj prije nego što ga objavim?

  Kada stvorite novu web stranicu, ona će se u početku izrađivati ​​kao početna web stranica i neće biti objavljena uživo na webu dok ne budete spremni za to. Drugim riječima, postavljanje web stranice automatski se izrađuje kada koristite alat za izradu web mjesta na upravljačkoj ploči računa.

 • Je li dostupan pridruženi program?

  Da, nudi se partnerski program. Potražite vezu “WordPress affiliate program” u izborniku podnožja bilo koje stranice web stranice kako biste saznali više.

 • Postoje li računi preprodavača?

  Tipični računi hosting prodavača nisu dostupni. No čini se da Pressable može biti konfiguriran za hosting web stranica klijenta. Ako želite ugostiti web stranice za klijente, ali im pružiti privatno područje za upravljanje njihovim računom, kontaktirajte Pressable da biste odredili što možete postaviti.

 • Da li se pružaju ažuriranja u stvarnom vremenu kada postoje tehnički problemi u cijelom sustavu?

  Web lokacija o statusu sustava dostupna je, a ažuriranja o pitanjima na razini sustava objavljuju se odmah. Da biste posjetili stranicu potražite vezu “Status” u izborniku podnožja bilo koje stranice web stranice ili u padajućem izborniku pod opcijom “Pomoć” u glavnoj navigaciji po web mjestu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map