Razina 3 u 2020. godini: Što kažu pregledi klijenata Level3?

Komunikacije razine 3

Komunikacije razine 3 su komunikacijske i informatičke tvrtke na razini poduzeća, koje pružaju usluge velikim kompanijama, vladama, višenacionalnim organizacijama i mrežnim operaterima.


Sjedište im je u Broomfield-u (CO) i upravljaju mrežnom infrastrukturom, podmorskim optičkim kablovima i podatkovnim centrima širom svijeta. Njihove se usluge šire na preko 500 tržišta u 60 zemalja.

Usluge i specijalnosti

Razina 3 nudi niz prilagođenih inženjerskih IT i komunikacijskih usluga, uključujući specijalizirana rješenja za:

Mrežna sigurnost

Razina 3 pruža brojne usluge pomoću kojih komunikacijske mreže poduzeća ostaju sigurne.

 • Ublažavanje DDoS – Pojačano mrežno usmjeravanje, ograničavanje brzine i IP filtriranje s naprednim mrežnim ublažavanjem kroz regionalno distribuirane centre za ribanje..
 • Mrežni upravljani vatrozid – Globalni, raznovrstan, siguran pristup internetu za poboljšane latencije i performanse aplikacija.
 • E-adresa i web obrana – filtriranje ulaznih i odlaznih poruka e-pošte, šifriranje, kontinuitet i kontrola web sadržaja.
 • Real-time Security Reporting – Sigurnosni analitički alati koji mogu obraditi složene podatke i stvoriti prilagođena izvješća.

Cloud Connect

Razina 3 je prvenstveno pružatelj mrežne infrastrukture, a ne usluge u oblaku. Surađuju s uslugama računalstva u oblaku, poput Googlea i Amazona, i pružaju brze, sigurne podatkovne veze s korisničkih lokacija do podatkovnih centara u oblaku.

Financijske usluge

Razina 3’niska latencija, vrlo sigurna mreža povezuje financijska tržišta širom svijeta i osposobljava komunikacijske potrebe osam od deset najboljih američkih banaka, kao i šest od deset najboljih svjetskih financijskih razmjena.

Vlada

Više od 300 državnih tijela SAD-a koristi razinu 3’s mrežnim uslugama za njihove javne i privatne komunikacijske potrebe.

Razina 3’Vladina rješenja uključuju:

 • Federalna vlada – Kontinuitet operacija, oporavak od katastrofa, konsolidacija podatkovnih centara, voIP VoIP i povećanje osoblja.
 • Državna vlada – objedinjene komunikacije, VoIP, konsolidacija podatkovnih centara, oblačna povezanost, namjenski pristup internetu, web stranice velike brzine, oporavak od katastrofe i upravljanje sigurnošću.
 • Istraživanje i obrazovanje – Glasovna cjelovita, objedinjena komunikacija, upravljane mreže, visoko uspješne web stranice, dostava sadržaja i umrežavanje podatkovnih centara.

Zdravstvo

Zdravstvo ima posebne regulatorne zahtjeve koji su konkurentni čak i industriji financijskih usluga. Zakoni o privatnosti HIPPA-e i zahtjevi HITECH-a (zdravstvena informacijska tehnologija za ekonomsko i kliničko zdravlje) stvaraju teško okruženje IT bolnice za bolnice, liječnike’ uredi, osiguravajuća društva i druge organizacije povezane sa zdravstvom.

Razina 3 pruža pružateljima zdravstvene zaštite i povezanim subjektima visoko sigurne mrežne usluge kao i snažno industrijsko i regulatorno znanje.

Mediji i zabava

 • Osigurajte kodiranje, pohranu i dostavu videozapisa u streamu uživo i na zahtjev.
 • Porijeklo kanala: reprodukcija emitiranog i internetskog videa.
 • Emitiranje distribucije na izravno na kućne, kablovske i IPTV platforme širom svijeta.
 • Satelitske i teleport usluge.
 • Jedinstvena sigurna platforma za video, glasovni i podatkovni promet sa sportskih prostora širom svijeta.
 • SD, HD, Ultra HD 4k i nekomprimirani formati.

Siguran pristup i mobilnost

Raspodijeljeni timovi ponekad još uvijek trebaju sigurnu komunikaciju. Razina 3 omogućuje spajanje privatnih mreža s bilo kojeg mjesta. Oni mogu proširiti šifrirani VPN pristup udaljenim radnicima putem redovnih internetskih veza bilo gdje u svijetu.

Glas

Razina 3 pruža internetsku telefoniju i SIP telefonske usluge putem njihove podatkovne mreže velike brzine.

Čini se da još nemamo recenzije za Level3.

Tehnologija

Razina 3 ima impresivan otisak tehnologije, operativne mreže podataka i podmorske veze za povezivanje širom svijeta.

sigurnosti

Razina 3’mreža je vrlo sigurna. Svaki se sloj prati 24/7 i višestruko je suvišan. Pružaju ublažavanje DDOS-a, mrežne zaštitne zidove, filtriranje e-pošte, šifriranje, ublažavanje katastrofa i usluge kontinuiteta poslovanja..

Sažetak

Razina 3 daleko je više od tvrtke koja pruža usluge web hostinga – oni su glavni dobavljač podataka o poduzeću i mrežne infrastrukture. Njihove usluge su najprikladnije za velike organizacije sa složenim informatičkim potrebama, koje djeluju u međunarodnom okruženju, kao što su vladine agencije, velike korporacije, nevladine organizacije i velike medijske kuće.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map