Recenzija hostinga na web lokaciji Sitelio.com: Izradite web lokaciju bez dopisivanja s HTML-om

Uvod u Sitelio

Sitelio je davatelj web hosting usluga za tvrtke s graditeljem web stranica koje ima mnogo atraktivnih predložaka. Sjedište tvrtke je u Burlingtonu, Massachusetts. Sitelio je usredotočen na graditelja svojih web stranica i svoju sposobnost brzog objavljivanja web stranica.


Graditelj web stranica

Tvrtka ima opsežan popis unaprijed definiranih predložaka za izradu svojih web stranica, razvrstanih u kategorije. Ti predlošci imaju specifičnu upotrebu, poput vjenčanih fotografa ili restorana.

Nakon što korisnici odaberu predložak, mogu prilagoditi dizajn pomoću WYSIWYG uređivača s povlačenjem i ispuštanjem. Korisnici mogu pregledati kako će izgledati njihova web lokacija i na radnom stolu i na mobilnom pregledniku. Zapravo postoji posebni uređivač za mobilne web lokacije. Elementi se mogu preurediti slično kao u uređivaču za web stranice stolnih računala. Ovo je za klijente koji žele prilagoditi svoju web lokaciju za mobilne preglednike.

Iako Sitelio kaže da izrađivač web stranica radi na svim glavnim preglednicima, tvrtka preporučuje Chrome. Iako je Chrome trenutno najpopularniji web preglednik, bolje je ciljati sve glavne preglednike. Srećom, daleko smo od ratova preglednika 90-ih, a većina web stranica ovih će dana dobro funkcionirati na glavnim preglednicima. Klijenti bi to trebali imati na umu ako korisnici naiđu na čudne probleme s prikazom na svojim web stranicama.

Klijenti Sitelio mogu imati više stranica kao dio svoje web stranice, a mnogi od predložaka već su dostupni na više stranica. Korisnici mogu nego uređivati ​​i mijenjati izgled svih njih. Broj stranica koje klijenti mogu imati povezan je s razinom usluge koju su odabrali, a koja se spominje kasnije u ovom pregledu.

Većina će ljudi htjeti imati dosljedan izgled među svojim web stranicama. Mogu postaviti pozadinsku sliku na web mjestu, kao i na razini stranice. Ostali elementi, poput shema boja, mogu se definirati na cijelom mjestu kroz izbornik dizajna u uređivaču.

Klijenti mogu promijeniti bilo koji dio dizajna u WYSIWYG uređivaču iz predloška. Možda bi željeli dodati logotip tvrtke ili zamijeniti svoje slike. Elementi se mogu zakretati i skalirati, kao i imati zaobljene kutove. Moguća je i promjena veličine stranice. Konačno, korisnici mogu prenijeti dokumente i slike na svoje web mjesto.

Elementi se mogu grupirati u “spremnike” koji djeluju kao jedan element. Slika i blok teksta mogu se kombinirati u spremnik. Kada promijenite veličinu prozora preglednika, spremnik će se pravilno prikazati. Ovo je važno kod mobilnih uređaja. Sadržaj u spremnicima može se dalje grupirati u kartice. To omogućuje dizajnerima da odrede sadržaj koji će se prikazivati ​​selektivno. Kartica, na primjer, može prikazati nekoliko stavki u trgovini e-trgovine za promociju, prelazeći među stavke.

Nakon što se klijent odluči za dizajn, može kliknuti gumb „objavi“ i potisnuo ga na web.

Klijenti mogu ugostiti blogove na svojoj web stranici kao i statički sadržaj. Dio za bloganje je samo još jedan element koji mogu odabrati izvođača web stranica.

Sitelio također podržava dodavanje prodavaonica e-trgovine na web mjesto uz mogućnost dodavanja proizvoda pomoću obrazaca. Klijenti također mogu postavljati gumbe PayPal-a na svojim web mjestima, kao i prilagoditi porezne i dostavne podatke. Također mogu postaviti kodove popusta za sve promocije koje žele pokrenuti. Međutim, imajte na umu da samo značajke više razine usluga mogu upotrebljavati značajke e-trgovine.

Društveni mediji

Sitelio nudi integraciju društvenih medija sa svojim graditeljem web stranica, što je neophodno za svako poslovanje koje ima web mjesto. Tvrtka integrira Facebook i Twitter. Usluga SocialBooster automatski planira postove, prati dolazne poruke, upravlja Facebook oglasima, prikazuje analitiku i isporučuje sadržaj putem RSS-a.

Osim Facebooka i Twittera, SocialBooster se integrira s LinkedIn-om, Instagramom i YouTubeom. Sitelio omogućuje spajanje do 20 profila.

SEO

SEO je još jedna bitna funkcija za poslovnu web stranicu. Korisnici mogu dodavati opise u zaglavlje web lokacije putem alata za izradu web mjesta. Po želji mogu dodati i HTML kôd, kao i ključne riječi i metaoznake. Klijenti također mogu dodati Google Analytics kôd za dublju analizu nego što pruža Sitelio.

Imena domena

Klijenti mogu koristiti svoje postojeće nazive domena za svoje web stranice. Ako im treba, mogu kupiti i ime domene putem Sitelio-a, birajući između nekoliko TLD-ova.

podrška

Sitelio održava bazu znanja na svom web mjestu. Neke teme imaju i videozapise s vodičima. Pored toga, klijenti mogu stupiti u kontakt putem e-pošte i web chata. Postoje brojevi telefona za SAD i Kanadu, Veliku Britaniju i Australiju.

Na njihovoj web stranici tvrtka ne polaže zahtjeve za produženje rada ili infrastrukturu ili čak tamo gdje se nalaze njeni centri podataka.

Naplata

Sitelio nudi besplatnu verziju koja podržava samo pet stranica, s pet megabajta za prijenos datoteka i 1 gigabajtom propusnosti. Oni također nude 15-dnevno besplatno probno razdoblje. Ostali slojevi imaju neograničen broj stranica. Tvrtka prihvaća glavne debitne i kreditne kartice, uključujući Visa, MasterCard i American Express. Sitelio također prihvaća PayPal. Klijenti se mogu naplaćivati ​​na mjesečnoj, godišnjoj ili dvogodišnjoj osnovi uz račune prikazane na upravljačkoj ploči.

Svi nivoi usluga iznad besplatnog nude besplatna imena domena, besplatni hosting i besplatne bonuse za oglase. Viši slojevi imaju SEO pomoć i omogućuju klijentima obavljanje plaćanja putem e-trgovine. Najviši nivo pruža besplatnu e-poštu s nazivom domene i prioritetnu podršku.

Nema zaključaka ugovora. Ako klijent želi promijeniti uvjete naplate, kao što su iz godišnjeg u mjesečni ili obrnuto, to može tako jednostavno. Klijenti koji promijene uvjete dobit će ili djelomični povrat novca ili unaprijed proviziju. Tvrtka ima brojeve za podršku za naplatu za SAD i Kanadu, Veliku Britaniju, EU, Australiju i druge zemlje.

Partneri

SItelio ima podružnički program, s do 100 USD po preporuci na račun s plaćenim računom. Za klijente koji žele uputiti veće brojeve, marketinški tim može postaviti druge uvjete.

Poanta

Sitelio je dobar za tvrtke koje žele atraktivne web stranice, uključujući blogovanje i e-trgovinu, a da se ne moraju sukobljavati s HTML-om.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me