Selz 2020. godine: Što kažu recenzije klijenata Selza?

Selz
je graditelj e-trgovine izgrađen za kreativnu klasu. Ako ste tražili brz i jednostavan način unovčavanja svog digitalnog sadržaja ili mrežne prisutnosti, to bi mogao biti alat koji tražite.


U nastavku detaljno pogledamo Selz, tako da možete utvrditi hoće li to biti pravi graditelj e-trgovine za vaš novi projekt.

Pregled gostovanja u Selzu

O Selzu

Selz je zaživio u 2013. godini, što ga čini jednim od mlađih proizvođača e-trgovine na tržištu. Međutim, u tom kratkom vremenu izgradila je korisničku bazu od preko 125 000. Pohvaljujući mladom i agilnom timu s uredima sa sjedištem u cijelom svijetu, Selz kontinuirano izbacuje nove značajke koje imaju koristi od njihove rastuće baze.

Daleko od toga da je graditelj e-trgovine koji zadovoljava sve, Selz je usmjeren prema kreativnim poduzetnicima, startapima i malim tvrtkama koji žele započeti unovčavati svoj posao..

Je li jednostavno za korištenje?

Prodaja proizvoda putem Interneta jednostavna je kao i nekoliko klikova sa Selzom. Nakon što stvorite svoj račun, moći ćete odabrati kako želite prodavati svoje proizvode na mreži. Imat ćete mogućnost izrade pune trgovine e-trgovine, ali možete je lako prodati i preko postojećih platformi i kanala..

Najteži dio korištenja ovog alata je odabir načina na koji želite prodavati svoje proizvode. osim tog postupka izbora, mogućnosti podešavanja, prilagođavanja trgovine i upravljanja vrlo su jednostavne za korištenje.

Značajke Selza

Čini se da još nemamo recenzije za Selz.

Što Selz čini jedinstvenim?

Selz je nišan dodatak prostoru za izgradnju e-trgovine. Umjesto da su graditelji za sve, ustupili su svoje usluge kreativnim poduzetnicima i osobama s postojećom publikom koji žele započeti prodaju na mreži. U nastavku pogledajte nekoliko najkorisnijih značajki.

Višestruke metode prodaje

Kod većine građevinara jedina opcija koju imate je izgradnja samostalne prodavaonice e-trgovine. Sa Selzom to možete postići, ali također imate mogućnost prodaje kupcima u različitim formatima. Nakon stvaranja računa imat ćete četiri mogućnosti za odabir

  • Dodajte jednostavan gumb za kupnju na postojeću web stranicu
  • Prodaja svojim sljedbenicima na Facebooku, Twitteru i drugim podržanim mrežama
  • Ugradite trgovinu e-trgovine u postojeću web stranicu
  • Izradite samostalnu trgovinu za e-trgovinu.

Jednom kada odaberete željenu opciju, postavit će vam se set pitanja za odgovor i graditelj će obraditi većinu početnih postavki za vas.

Raznovrsna podrška za proizvode

Sa Selzom imate širok spektar vrsta proizvoda koje možete prodati. Na primjer, imate mogućnost prodaje digitalnih proizvoda, fizičkih proizvoda, kao i usluga temeljenih na uslugama.

Uz prodaju različitih vrsta proizvoda imat ćete i razne mogućnosti prilagodbe kako bi se vaš proizvod istaknuo poput dodavanja videozapisa u pretpregled, audio i slika na popis proizvoda. To je lijep dodir ako prodajete nešto više umjetničke prirode, poput videozapisa ili pjesme.

S digitalnim proizvodima imate više opcija da ponudite svojim kupcima za preuzimanje i pristup datotekama.

Napredne aplikacije i integracije

U veliku trgovinu možete brzo dodati još značajki pomoću opsežnog popisa integracija. Na primjer, moći ćete raditi stvari poput integriranja web lokacije s MailChimp-om, Aweber-om ili monitorom kampanje, uključivati ​​recenzije kupaca i čak omogućiti komentare na vašu web lokaciju.

Selz prodaja

Izgradnja trgovine

Imat ćete puno različitih opcija za izgradnju svoje trgovine i prodaju proizvoda na mreži. Ako želite izgraditi samostalnu trgovinu za e-trgovinu, tada možete odabrati jednu od 20 različitih tema. Temu možete urediti po želji pomoću uređivača povuci i ispusti.

Ne postoji ogroman niz značajki prilagodbe, ali moći ćete raditi stvari poput promjene boje, zaglavlja i podnožja, izbora fonta i nekoliko drugih elemenata marke. Osim prilagođavanja izgleda možete dodati više elemenata sadržaja poput bloga, stranice i stranice kontakta.

Ako koristite druge mogućnosti prodaje, poput dodavanja gumba za kupnju ili prodaje na društvenim mrežama, tada će postupak biti još lakši. Samo prenesite proizvode na stražnji kraj i slijedite početne upute za postavljanje i prodavat ćete se u roku sat vremena.

Zašto treba koristiti Selz?

Selz je savršeno pogodno za internetske poduzetnike koji žele jednostavan način prodaje proizvoda postojećoj publici. Ako već imate web stranicu ili publiku na kanalu društvenih medija, tada je možete vrlo brzo unovčiti sa Selzom, vjerojatno unutar popodneva.

Brzina i lakoća kojom ćete moći početi prodavati proizvode putem interneta savršeni su za poduzetnike ili vlasnike web lokacija koji ne zahtijevaju složene značajke e-trgovine, već umjesto toga žele jednostavan način za početak prodaje digitalnih proizvoda.

Zamislite to kao dodatak e-trgovini za vašu postojeću internetsku prisutnost.

Selz prodaje s WordPressom

Zašto biste koristili različitog graditelja?

Selz je izgrađen s manjim prodavačima na umu. Iz tog razloga možda neće biti baš najbolje ako želite stvoriti veliku samostalnu trgovinu za e-trgovinu. Na primjer, ako prodajete veliku količinu proizvoda, visoke naknade za transakcije koje ćete platiti mogu biti prekomjerne.

Kako graditelj trenutno stoji nije najbolje u trgovinama i velikim trgovinama koje brzo rastu. Budući da je dizajniran za početnike na umu, nema zaista puno opcija koje bi vam pomogle u stvaranju potpuno jedinstvene prodajne kuće ili upravljanju velikim inventarom.

Ako znate da želite izgraditi veliku samostalnu trgovinu za e-trgovinu koja premješta puno proizvoda, tada je dobra ideja nastaviti s pretraživanjem graditelja web mjesta.

Početna stranica Selza

Završne misli

Selz
neće biti pravi izbor za sve. Ovaj graditelj sjaji u svojim fleksibilnim mogućnostima prodaje i savršeno je pogodno za ljude koji imaju postojeću publiku koju žele unovčiti. Kreativne tvrtke vode se malo drugačije, a ovaj graditelj e-trgovine može zadovoljiti te potrebe.

Kao punopravni proizvođač prodavaonica e-trgovine, mogućnosti prilagođavanja i struktura cijena mogu biti malo ograničavajuće, pogotovo ako želite izgraditi veliku trgovinu. No, za ljude koji žele prodati nekoliko proizvoda tu i tamo na najlakši mogući način, ovo je alat koji vrijedi provjeriti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me