Shopify 2020: Što kažu pregledi kupaca?

Otkrijte uvod

Shopify Featured Image


Ako tražite jedan od najlakših načina za početak e-trgovine, ne tražite dalje od Shopifyja.

Shopify je vodeće mjesto za hosting e-trgovine “ključ u ruke”. Nudi sve potrebne usluge, uključujući registraciju domene, hosting hostinga, upravljanje sadržajem i obradu plaćanja. Novi klijenti dobijaju 14-dnevno besplatno probno razdoblje
.

E-trgovina je Shopifyv ekskluzivni fokus. Iako je u načelu moguće koristiti platformu za izradu drugih vrsta web lokacija, druge tvrtke (i njihove usluge) imaju više smisla ako prodaja putem Interneta nije vaša glavna svrha.

O Shopifyju

Prva internetska trgovina Shopify izgrađena je bila vlastita. Tvrtka je pokrenuta prije više od desetljeća, prodaju opreme za snowboard izravno potrošačima, umjesto da se bave posrednicima ili se odluče za tržište.

I digitalni i opekarski srednjovječni ljudi koji su u to vrijeme postojali bili su izvan petlje.

S vremenom se Shopify okrenuo od korijena u snowboardingu i počeo se predstavljati kao platforma bez problema, za tvrtke koje žele prodavati putem interneta
. Otada se tvrtka fokusirala na “bolju trgovinu za sve.”

Koliko je popularna Shopify?

Danas, Shopify ovlasti 600.000 trgovina na mreži, 1 milijun aktivnih korisnika i prodano je više od 63 milijarde dolara robe putem Shopify trgovina
.

Shopify se razvio iz pet zaposlenika koji rade u kafiću na preko 3000 zaposlenika koji rade u pet ureda u Sjevernoj Americi.

Nastavlja se nakon korisničkih pregleda

Shopify - kako to radi

Kako djeluje Shopify

Prema web lokaciji Shopify, web mjesto možete stvoriti “u roku od nekoliko sekundi od prijave”. Ovo je malo pretjerivanje, ali postupak jest glatka i jednostavna.

Tvrtke mogu brzo postaviti web mjesto koristeći standardni predložak
ili potrošiti puno vremena prilagođavajući je izgledu koji žele. Alati za testiranje omogućuju klijentu obavljanje probnih transakcija prije nego što se krene uživo.

Shopify može ugostiti postojeću domenu ili klijenti mogu registrirati domenu putem Shopify. Najviše ekonomična opcija je zatražiti poddomenu stranice myshopify.com bez ikakvih troškova. Klijenti mogu u primarnu domenu dodati onoliko poddomena koliko žele.

Sigurnost i sigurnost

Sigurnost je jedno od glavnih potencijala Shopifyja. Prihvaćanje plaćanja putem kreditnih kartica putem interneta zahtijeva poštivanje PCI standarda, a Shopify ispunjava sve razine PCI usklađenosti.

Sve klijentske web lokacije na Shopifyju (pod pretpostavkom da kupac nije implementirao upitne postupke) u skladu su za PCI.

Svaka web lokacija dolazi s SSL certifikatom bez dodatnih troškova. Sav sadržaj Shopify šifrira se i šalje putem HTTPS-a da biste bili sigurni osobni se podaci ne mogu presresti a taj se sadržaj ne može promijeniti u prijevozu.

Budući da je Shopify usluga u oblaku, softver web lokacije uvijek je ažuriran. Vlasnici prodavaonica ne moraju se brinuti oko sigurnosnih kopija ili nadogradnji softvera.

Kupite planove za hosting

Shopify Planovi

Shopify ponude tri različita plana cijena
od kojih kupci mogu birati. Sve uključuje obradu plaćanja putem usluge Shopify Payments (koja kupcima omogućuje prihvaćanje plaćanja putem kreditne kartice).

Planovi viših razreda naplaćuju se više mjesečno, pod uvjetom da nekoliko koristi zauzvrat:

 • Niže naknade za kreditne kartice
 • Niže naknade na vanjskim pristupnicima plaćanja
 • Više računa osoblja
 • Popusti na otpremu
 • Značajke izvješćivanja

Obrada kreditne kartice (putem Shopify Paymentsa) standardna je značajka, a Shopify ne procjenjuje naknadu za transakcije za kupnje obavljene ovom uslugom..

Prihvaćanje kreditnih kartica

Kupci koji žele prihvatiti kreditne kartice (ili dodatne oblike plaćanja) putem integracije treće strane po vlastitom izboru, mogu to učiniti. No, Shopify procjenjuje naknadu za transakciju ove vrste plaćanja.

Dostupno je nekoliko planova, a oni s višim mjesečnim stopama naplaćuju manje po transakciji.

Tvrtke s vrlo velikim količinama prodaje mogu zatražiti ponudu za plan poduzeća Shopify Plus za tvrtke
. Ovo ih dobiva dodatna podrška i alati za migraciju ali budite svjesni da ova opcija ne dolazi jeftino.

Naknade za transakcije

Transakcijske naknade su one koje procijeni Shopify iznad i iznad mjesečne naknade
potreban za upotrebu same platforme.

Kupci koji prihvaćaju plaćanja koristeći Shopify Payments ne naplaćuju nikakve transakcijske naknade (iako biste trebali biti svjesni da Shopify i dalje ocjenjuje nešto što zove Stopa kartice, što varira ovisno o planu Shopify koji ste odabrali).

Loša strana ove opcije je ta što Shopify Payments funkcionira samo s slijedi 6 vrsta debitnih kreditnih kartica:

 1. Visa
 2. MasterCard
 3. American Express
 4. JCB
 5. Otkriti
 6. Diners Club

Načini i naknade ručnog plaćanja

Transakcijske naknade ne primjenjuju se na ručne načine plaćanja, uključujući gotovinu po isporuci (COD), bankovne depozite, čekove, naloge za testiranje i nacrte naloga označene kao čekanog ili plaćeni.

Transakcija naknade se također ne primjenjuju na narudžbe na prodajnom mjestu (za one koji obavljaju osobne poslove).

U osnovi, Shopify procjenjuje naknade za transakcije samo na temelju narudžbi koje je Shopify posredovao i koje plaćaju za korištenje gatewaya plaćanja treće strane.. Naknade se kreću od 2,4% od ukupno narudžbe + 0,30 do 2,9% od ukupno narudžbe + 0,30 USD.

Naknade za transakcije Shopify obično su na višoj strani (u usporedbi s vršnjacima). Zapravo, neki od njegovih konkurenata ne procjenjuju nikakve naknade za transakcije.

Alternativni Shopify planovi i opcije

Shopify Lite plan je jeftin
, plan bez dodatka koji kupcima omogućuje prodaju na platformi po njihovom izboru (uključujući Squarespace, WordPress, Tumblr i još mnogo toga), dok proizvode prikazuju na svojim Facebook stranicama.

Korisnici mogu dijeliti proizvode svoje trgovine, koristite Facebook Messenger za pružanje razgovora uživo podrška, nude kupcima koji plaćaju praćenje narudžbi, prihvaćanje plaćanja te kreiranje i slanje računa.

Shopify Plus i Buy Button

Shopify Plus plan
obuhvaća sva rješenja poduzeća za velike tvrtke i velike trgovce.

Shopify gumb za kupnju omogućuje kupcima prikaz i prodaju proizvoda na bilo kojoj web stranici ili blogu. To je widget koji se može ugraditi u potpunosti prilagoditi.

Kupite suđenja, CDN-ove i e-poštu

Kupci koji nisu sigurni koji Shopify plan najbolje zadovoljava njihove potrebe mogu odgoditi odluku tijekom četrnaestodnevno probno razdoblje
i jednostavno započnite s Shopifyjem.

Mreže za isporuku sadržaja (CDN-ovi)

Mreže za isporuku sadržaja (CDN-ovi) korisne su za poboljšavanje performansi web stranica iz perspektive korisnika. Predmemoriranjem i slanjem web stranice s web poslužitelja bliskog korisniku, web mjesto se učitava u kraćem vremenu.

Brzo CDN povezuje Shopify s korisnicima širom svijeta. Brzi odgovor važan je za pribavljanje i zadržavanje kupaca na web mjestu, a brzi rubovi poslužitelja i predmemoriranje onemogućuju korisnicima da čekaju.

E-mail

E-pošta je jedna od glavnih načine na koji prodavači komuniciraju sa svojim kupcima. Iako Shopify ne pruža hosting hosting, plan hostinga
da svi korisnici dobiju neograničen broj adresa za prosljeđivanje e-pošte.

To znači da kupci mogu poslati e-poštu adresu čija se domena podudara s web stranicom.

Kako bi prodavač spasio komunikacije i odgovorio, hoće trebate postaviti prosljeđivanje e-pošte na račun koji vodi domaćin treće strane. Aplikacije kao što su G Suite ili Zoho Mail dovoljne su.

Shopify - Izrada web mjesta za e-trgovinu

Izrada web lokacije za e-trgovinu

Upute na Shopify web mjestu počinju s detaljnim informacijama o planiranju internetske trgovine
prije postavljanja trgovine. Ove upute vodite korisnika kroz sve potrebne korake, počevši od načina dobivanja imena domene za objavljivanje web mjesta.

Prvi koraci nakon postavljanja domene su dodavanje proizvoda i odabir tema. Statičke se stranice tada mogu dodavati po potrebi zajedno s izbornikom za povezivanje na njih.

Proces početnog postavljanja

Zatim postupak postavljanja omogućava korisniku odabir načina plaćanja i otpreme i navođenje poreznih zahtjeva. Nakon izrade web stranice, korisnik može testirati i izdati lutke kako bi se uvjerili da sve radi.

Sve u svemu, postupak postavljanja prodavaonice dovoljno je jasan da je potrebno malo tehničkog znanja. Način testiranja omogućuje klijentima da provjere je li mjesto onako kako žele prije objavljivanja web mjesta.

Prilagodba trgovine

Postoje dva glavna načina na koje korisnici mogu prilagoditi izgled, osjećaj i ponašanje svoje web stranice:

 • teme
 • Aplikacije

Uz to slobodno dostupne teme i aplikacije, postoje premium opcije koje kupci mogu kupiti. Shopify svojim kupcima također pruža mogućnost stvaranja vlastitih tema i aplikacija.

teme

Shopify svojim korisnicima omogućuje prilagođavanje izgleda i izgleda njihovih web stranica uz upotrebu tema.

Shopify temePostoje stotine Shopify tema
izabrati od.

Klijenti se mogu odlučiti za korištenje jedne od dostupnih besplatnih tema ili se odluče za kupnju i korištenje premium opcije.

Trenutno postoje više od stotinu različitih tema na raspolaganju, a kupci mogu filtrirati kroz dostupne opcije na temelju broja proizvoda koje njihova prodavaonica prodaje, vrste poslovanja, stila izgleda i tako dalje.

Predlošci, izgled i oblikovanje

Tema Shopify sastoji se od različitih izgleda i predložaka i možete ih zadržati ili mijenjati koliko god želite (ili ono malo). Ugrađeni uređivač kupcima olakšava promjenu stvari na temu. Kupci također mogu napisati i koristiti vlastiti CSS i HTML.

Jedno Shopify web mjesto može imati čak dvadeset tema
instaliran, ali istovremeno može biti objavljen i aktivan samo jedan (i stoga prikazan posjetiteljima).

Samostalne teme

Ako se nijedna od raspoloživih tema ne sviđa nekome, sigurno može dizajnirati vlastitu.

Shopify razvitak tema zahtijeva da se programer pridruži Shopify partnerskom programu, koji im omogućuje stvaranje besplatnih razvojnih prodavaonica koje se mogu koristiti u svrhu testiranja..

Alati za razvoj tema

Da bi razvili temu, programeri mogu koristiti bilo koji od tri alata Shopify:

 • škriljac: Slate dolazi s temom
  skele (predlošci, odjeljci, stilovi pokretača i pomoćne skripte) i skup naredbi koji sastavljaju tematske datoteke i sinkroniziraju lokalne datoteke u razvojnoj trgovini
 • Shopify Theme Kit: potpuno razvojno okruženje za izradu tema (ova je opcija mnogo prilagodljivija od Slate)
 • Shopify online uređivač koda: mrežni urednik izvrsno za brze popravke i pregleda

Teme Shopify razvijaju se pomoću obrasca za obradu naziva Liquid, an otvoreni izvor, Ruby-based jezik koji je kreirala tvrtka za učitavanje dinamičkog sadržaja na stranice internetskih trgovina
.

Aplikacije

Dok teme mijenjaju izgled i izgled trgovine, aplikacije mijenjaju ponašanje trgovine.

Mnoge su aplikacije dostupne u Shopifyjevoj trgovini aplikacija. Oni pružaju dodatnu funkcionalnost na područjima kao što su marketing, prodaja, otprema i računovodstvo.

Na primjer, netko će možda odlučiti instalirati aplikaciju Shippo kako bi se lakše ispisao poštanske naljepnice i na iskoristite USPS popuste za otpremu i aplikaciju Obavijesti me u slučaju da jedan ili više njihovih proizvoda nestane s zaliha.

Neke su aplikacije dostupne besplatno, dok su drugi dostupni za fiksnu stopu ili mjesečnu naknadu.

Samostalne aplikacije

Programeri mogu kreirati vlastite aplikacije ili mogu upotrebljavati proširenja i biblioteke ugrađenih aplikacija za proširenje postojeće aplikacije.

Poput onih koji žele stvarati teme, programeri se prvo moraju pridružiti Shopify partnerskom programu, a zatim stvoriti besplatne prodajne prodavaonice koje se mogu koristiti u potrebe testiranja..

Specifičnosti prilagođene aplikacije mogu se razlikovati, ali Shopify ima pristupni API kojem aplikacija može pozivati. Kupujte se također otprema knjižnicu to pomaže programerima upravljati autentifikacijom i autorizacijom, težak zadatak za rukovanje kodom.

Upravljanje prodavaonicama

Shopify nudi brojne mogućnosti za pomoć vlasnicima web lokacija u upravljanju svim aspektima njihovih mrežnih trgovina
.

Kupci

Shopify dopušta kupci za praćenje informacija imaju svoje kupce, uključujući:

 • Imena i podaci za kontakt
 • Povijest Reda
 • Komunikacijski zapisi

Inventar

Kupite rješenja za upravljanje zalihama mogu pomoći kupcima:

 • Postavljanje i organiziranje proizvoda (uključujući varijacije proizvoda, kao što su boja ili veličina)
 • Dodijelite jedinstvene identifikatore svemu što prodaju
 • Pratite detalje svog inventara kako bi se vidjelo što se dobro prodaje, a što ne

Dostava i ispunjenje

Nakon što se artikli prodaju, Shopify se može integrirati s uslugama dostave trećih strana za stvari poput plaćene poštarine ili s dobavljačima u oblaku za isporuku digitalnih datoteka.

savjeti za web hosting

Zainteresiran za Shopify?
Nabavite internetsku trgovinu već danas: koristite našu posebnu vezu za popust
da biste dobili najbolju dostupnu cijenu. Upamtite, dobit ćete besplatnu probnu verziju od 14 dana.

Shopify Podrška i Uptime

Podrška i vrijeme rada

Ako imate problema sa Shopifyjem, možete učiniti nekoliko stvari.

Kupci koji imaju problema sa uslugom Shopify, imaju nekoliko mogućnosti izbora za dobivanje pomoći koja im je potrebna.

Shopify Čarobnjak za podršku

Prvo, Shopify ima čarobnjaka za podršku u kojem klijent može pružiti pojedinosti o problemu.

Ovaj je čarobnjak u osnovi fantastična tražilica koja vraća dokumentaciju za koju kupac može biti korisna. Ako ništa korisno ili korisno ne iskrsne, kupac tada može kontaktirati Shopify predstavnika.

Podrška uživo

Kupci mogu zatražiti osobnu pomoć putem e-pošta, telefon ili chat uživo 24/7. Shopify prati sve probleme i uključuje stvari poput informacija o statusu kako bi kupac znao kada se na njegovom problemu radi i što se dogodilo ili nije..

I na kraju, Shopify pruža javno dostupne internetske forume koji svojim klijentima omogućuju raspravu o problemima i traže prijedloge.

Prekid i stanke

Kada je riječ o e-trgovini, produžetak je važan. Napokon, nedostupna web lokacija znači da kupci ne mogu kupiti artikle. Ovaj je problem nešto što izravno utječe na posljednji rezultat tvrtke.

Provjerite vrijeme povrata i reakcijeShopify
nevjerojatno je transparentan sa širokim spektrom statistika performansi na zaslonu.

Shopify obećava svojim kupcima a 99,98% produženje rada.

Korisnici mogu u bilo kojem trenutku provjeriti stanje Shopifyeve infrastrukture i performanse platforme.

Shopify Partneri

Program Shopify Partners sastoji se od stručnjaka za e-trgovinu, koji su u partnerstvu s Shopifyom, kako bi ponudili rješenja Shopifyjevim kupcima..

Shopify potiče slobodnjake i agencije da se uključe u program Shopify Partners. Kao dio programa podrazumijevaju se:

 • Zarađivanje dodatnih prihoda
 • Dosezanje široke publike s vašim proizvodom
 • Steknite dodatni promet svom poslu
 • Popusti na proizvode za razvoj poslovanja, upravljanje projektima, dizajn proizvoda i testiranje

Otkrijte alternativne mogućnosti

Alternativa za Shopify

Iako je Shopify sigurno važan igrač na areni platforme za e-trgovinu, dostupne su i druge mogućnosti vrijedne razmatranja. Oni uključuju:

 • 3dcart
 • BigCommerce
 • Magento Commerce
 • WooCommerce

Samo da dobili ideju o cijenama, ovdje je tablica početnih cijena za svaku od sljedećih opcija:

3dcart
BigCommerceMagento CommerceWooCommerce
Najjeftiniji plan (po mjesecu)$ 19.00$ Cijena: 29,95PUI (Cijena na upit)Ovisi o produžetku
Besplatna proba?14 dana15 danaNe14 dana

3dcart

3dcart je potpuno opremljena platforma za e-trgovinu koja naglašava SEO spremnost svih web stranica izgrađenih pomoću njenog proizvoda.

3dcart-a ponude su više ograničene od Shopifyjevih, ali sigurno vam ne nedostaje ništa bitno za pokretanje vaše internetske trgovine.

Značajke 3dcart-a

Nadalje, 3dcart
ne procjenjuje transakcijske naknade i standardno dolazi sa značajkama poput:

 • Namjenski SSL certifikati za sigurnost vaše web lokacije
 • Funkcionalnost bloganja
 • Podrška za poklon kartice
 • Izvještavanje i analitika
 • Podrška za preko 160 vrsta načina plaćanja
 • Dostupno je više tema (sve besplatno)

3dcart vs Shopify

U suštini, 3dcart je prilagodljivija opcija, dok je Shopify mogućnost proširivanja.

BigCommerce

BigCommerce je glavni konkurent Shopifyju. Tvrtka je svjesna da podržava samo djelić internetskih trgovina koje Shopify radi. Teži tome dobiti tržišni udio pružanjem veće vrijednosti (tvrtka nudi više mogućnosti za svoje kupce uz niže troškove).

Kupujte BigCommerceBigCommerce ima nekoliko impresivnih statistika.

Neki od najveće pogodnosti odabira za BigCommerce preko Shopify uključuju:

 • Nema naknada za transakcije
 • Još izvornih značajki koje ne zahtijevaju dodavanje dodatnih aplikacija
 • Bolji sustav kataloga proizvoda

Prema tome, čini se da BigCommerce zaostaje za Shopifyjem javno dostupne recenzije, je u službi za korisnike i pomoć u marketingu.

Magento Commerce

Magento Commerce fleksibilna je platforma za e-trgovinu koja se isporučuje s inačicom besplatne za upotrebu s otvorenim kodom, kao i sa plaćenim izdanjem u oblaku.

najveća pogodnost korištenja Magento (osim što je besplatno ako ste se odlučili za verziju otvorenog koda) je da jest potpuno prilagodljiv. Bez obzira na to koje značajke kupca žele, programer može učiniti da se ta značajka dogodi.

S druge strane, takva fleksibilnost može biti problematična za one koji nemaju tehničke vještine potrebne za upravljanje tako složenom platformom.

Magento Commerce je moćan i bogat značajkama, ali nije lako rješenje za ustajanje i pokretanje, niti je lako upravljati i održavati.

WooCommerce

Za one koji su zainteresirani za izgradnju trgovine e-trgovine putem platforme WordPress, razmislite o WooCommerce.

WooCommerce je open-source platforma za e-trgovinu građena isključivo za korisnike WordPress-a, i potpuno je prilagodljiv.

WooCommerce je proširiv, fleksibilan i moćan. Mi to smatramo zauzimajući sredinu između Shopifyja (super jednostavan za upotrebu, ograničenja u onome što možete učiniti zbog same platforme) i Magento (super proširiv i fleksibilan, ali zahtijeva pomoć programera).

Shopify Pregled

Prednosti i nedostaci shopify

Nakon što smo objavili osnove Shopifyja, koje su prednosti i nedostatke ove platforme za e-trgovinu?

prozodija

 • Shopify čini mnogo stvari ispravno, što je dobar izbor za tvrtke koje žele uspostaviti solidnu web lokaciju za e-trgovinu
  ali ne želite je graditi ispočetka.
 • Tvrtke mogu postaviti sve što je potrebno za internetsku prodaju bez potrebe za programiranjem ili veb dizajnom. Svi su koraci dobro objasnjeni. Dostupne su mnoge mogućnosti prilagođavanja kako bi web lokacija izgledala prepoznatljivo i profesionalno. Uz 99,98% produženog vremena i bez ograničenja propusnosti, dostupnost neće biti problem.
 • Značajke hostinga pomažu u osiguravanju širokog dosega. Sve teme
  su mobilni i internacionalizirani. Optimizacija za tražilice ugrađena je u svaku web lokaciju.
 • Trgovina aplikacija nudi brojne dodatne značajke za uspješnije poslovanje na mreži.

kontra

Nijedna usluga nije idealna za sve, i neki aspekti Shopifyja mogu spriječiti da bude najbolji izbor tvrtke.

 • Pruža manju fleksibilnost od web lokacije kojom samostalno upravljaju. Tvrtke koje žele najširi raspon opcija možda će htjeti potrošiti potreban novac na prilagođeni razvoj pomoću CMS-a.
 • Ne postoji dobar način izvoza web lokacije i premještanja negdje drugdje. Tekući jezik ne koristi se široko izvan Shopifyja, pa će ga morati preispitati. Tvrtka koja kasnije želi preći na CMS imat će priličnu količinu posla.
 • Blagajna za preusmjeravanje s vlastite domene trgovca da bi provjerila shopify.com. Neki su izrazili zabrinutost na forumima da gledanje promjene domene može uplašiti kupce baš kao što će uskoro platiti.

savjeti za web hosting

Zainteresiran za Shopify?
Već danas možete stvoriti svoju internetsku trgovinu. Koristite našu jedinstvenu vezu s popustom
da biste dobili najbolju dostupnu cijenu. Upamtite, dobit ćete besplatnu probnu verziju od 14 dana.

Sažetak

Ciljno tržište Shopifya su mala i srednja poduzeća koja žele rješenje e-trgovine “ključ u ruke”
. To tržište dobro služi. Shopify omogućava prilagođavanje svog proizvoda putem tema i aplikacija.

Ostale usluge hostinga i platforme za e-trgovinu omogućuju veću kontrolu nad web mjestom, ali zahtijevaju više radova na razvoju i održavanju. Shopify pruža vrlo dobro iskustvo e-trgovine za razumne troškove i malo truda.

Otkrijte često postavljana pitanja

 • Da li Shopify pruža hosting?

  Shopify pruža hosting e-trgovine za sve svoje račune. Ovisno o planu, možete koristiti vlastito ime domene ili imati poddomene shopify.com. Ako vas zanima hostiranje web-lokacije koja nije Shopify, vjerojatno vam je bolje s drugim domaćinima. Ali ako želite pokrenuti web-mjesto sa sjedištem u Shopifyju, Shopify pruža sve potrebne alate.

 • Što je web mjesto za e-trgovinu?

  Web stranica za e-trgovinu virtualna je trgovina na Internetu. Web lokacije za e-trgovinu obično imaju niz proizvoda, košaricu, funkciju otplate i način plaćanja putem web stranice.

 • Kako mogu stvoriti internetsku trgovinu?

  Da biste stvorili trgovinu e-trgovine, morat ćete odabrati platformu. Shopify je samo jedna opcija, ali postoje i druge, poput Magento-a. Nakon što postavite platformu, možete kreirati proizvode, dodavati fotografije i postavljati cijene.

 • Ponudi li Shopify besplatno probno razdoblje za svoje planove?

  Shopify nudi svojim kupcima 14-dnevnu besplatnu probnu verziju u kojoj kupci mogu raditi s Shopifyjevim sučeljem i vidjeti različite značajke. Ovo besplatno probno razdoblje ne zahtijeva unos podataka o vašoj kreditnoj kartici.

 • Koje sigurnosne značajke implementira Shopify?

  Shopify implementira 256-bitni SSL certifikat kako bi osigurao da su financijske transakcije koje se odvijaju na vašoj web lokaciji sigurne. Pored toga, Shopify je PCI kompatibilan od razine 1, što znači da se podaci o kreditnoj kartici vašeg kupca pohranjuju i obrađuju na siguran način..

 • Trebam li kupiti SSL certifikat za svoju internetsku trgovinu?

  Svi planovi Shopifyjeve e-trgovine uključuju SSL certifikat. Međutim, ako koristite gumb “Kupi odmah” na vlastitoj web stranici, možda će vam trebati kupiti. Za više pojedinosti obratite se korisničkoj službi.

 • Kakvu vrstu podrške nudi Shopify svojim kupcima?

  Kupci kojima je potrebna pomoć u rješavanju problema sa svojom prodavaonicom mogu se obratiti tvrtki 24/7 putem e-pošte, chata i telefona. Pomoć mogu dobiti i postavljanjem pitanja na forumu zajednice ili pregledom različitih korisničkih vodiča i vodiča u Shopify centru za pomoć. Za kupce zainteresirane da nauče više o općim pojmovima e-trgovine, kao što su crowdfunding ili slanje po pošti, Shopify ima Sveučilište za e-trgovinu.

 • Tko je vlasnik Shopifyja?

  Shopify su osnovali Tobias Lütke, Daniel Weinand i Scott Lake. Tobias Lütke je generalni direktor i bio je originalni programer koji stoji iza projekta. Tvrtka je uvrštena na burzu u New Yorku 2015. godine.

 • Koliko proizvoda mogu staviti u svoju internetsku trgovinu?

  Svi planovi Shopify omogućuju vam da na svoje web mjesto za e-trgovinu stavite neograničen broj proizvoda.

 • Dopušta li mi Shopify da dodajem proizvode na postojeću web lokaciju?

  Da, moguće je dodati proizvode na vašu postojeću web lokaciju pomoću smanjene usluge. Ovaj plan zvan Shopify Lite sadrži JavaScript i HTML kôd koji možete dodati izravno na svoju web stranicu. Cijena ove usluge je nominalna.

 • Je li moguće koristiti Shopify za napajanje internetske trgovine na web stranicama društvenih medija?

  Da, Shopify se može koristiti za stvaranje vlastite trgovine na više web lokacija društvenih medija, uključujući Twitter, Facebook i Pinterest. Na primjer, na Facebooku možete predstaviti proizvode i dodati mogućnost kupnje proizvoda na poslovnoj stranici vašeg Facebook računa.

 • Da li Shopify nudi način prodaje različitih varijacija proizvoda?

  Shopify je dizajniran s obzirom na varijacije proizvoda. Ako imate proizvod dostupan u tri boje, šest veličina i dva materijala, Shopify će vam omogućiti da napravite popis proizvoda koji uključuje sve te varijacije.

 • Mogu li integrirati popuste ili promocije u svoju internetsku trgovinu?

  Da, moguće je stvoriti razne kodove za popust za sve Shopify planove. Međutim, ako želite podijeliti fizičke ili digitalne poklon kartice, morate imati planove Shopify ili Advanced Shopify.

 • Jesu li teme Shopify slobodne?

  Ne, nisu sve Shopify teme besplatne. Međutim, od preko 100 tema, postoji 6 besplatnih tema koje možete koristiti za web mjesto trgovine.

 • Moram li kupiti ime domene od Shopify?

  Ne. Ime domene možete kupiti putem usluge Shopify ili od drugog domaćina.

 • Je li moguće stvoriti internetsku trgovinu koja također sadrži blog s Shopifyjem?

  Shopify ne samo da vam nudi alate potrebne za stvaranje košarice i sučelja za vaše kupce za pregled predmeta, već vam pruža i cjelovit sustav za upravljanje sadržajem. CMS vam omogućuje da stvorite posvećeni blog kao i statičke stranice koje možete dodati u svoju internetsku trgovinu.

 • Mogu li primati plaćanja putem kreditne kartice?

  Da. Pored vlastitog gateway-a za naplatu, Shopify podržava širok spektar drugih pristupnika poput Autize.net i PayPal. No ako odlučite koristiti vanjski gateway, pretplatit ćete dodatne transakcijske naknade.

 • Podržava li Shopify integrirajući osobnu prodaju s prodajom na mreži?

  Shopify nudi rješenje na prodajnom mjestu (POS) koje vam omogućuje prodaju putem interneta i osobno sve s jednog računa. Čak imate i besplatni čitač kartica da osobno prihvaćate kreditne kartice koristeći svoj omiljeni mobilni uređaj.

 • Moraju li kupci u mojoj trgovini stvoriti račun kako bi dovršili postupak odjave?

  Shopify kupcima omogućuje stvaranje računa, ali to nije potrebno.

 • Mogu li izraditi prilagođenu temu ili je dizajner dizajnirao za mene?

  Ako imate vještine, možete izgraditi vlastitu temu ili izmijeniti neku kupljenu u trgovini tema. Ako želite pomoć, Shopify ima alat za pretraživanje koji će vam pomoći pronaći stručnjaka Shopify koji odgovara vašem projektu i proračunu. Za izmjene morat ćete odabrati plan koji vam daje potpuni pristup datotekama predložaka kako biste implementirali prilagođenu temu.

 • Odgovaraju li teme Shopify?

  Sve su Shopify teme odgovaraju, što znači da će kupci vidjeti prikladno sučelje bez obzira koriste li svoje računalo, tablet ili telefon.

 • Ima li Shopify značajke za podršku više jezika?

  Ako prodajete kupcima koji ne govore engleski, Shopify nudi alate i dodatke potrebne za prevođenje stranica i proizvoda vaše internetske trgovine na različite jezike.

 • Da li Shopify pruža statistiku kupaca?

  Shopify vam daje integriranu nadzornu ploču koja uključuje širok raspon statističkih podataka koji uključuju broj prodaje i prometa. Također možete dobiti izvješća o raznim proizvodima koje prodajete i razumjeti koji se proizvodi najviše prodaju. Izvješća vam pružaju i uvid u posjetitelje vaše web stranice, kao što su podaci odakle su došli ili kako su pronašli vašu trgovinu.

 • Što su Shopify plaćanja?

  Shopify plaćanja je Shopifyjev pristupnik plaćanja. Ako ga upotrebljavate, odmah ćete moći početi prihvaćati kreditne kartice u svojoj trgovini, bez postavljanja računa s trećim pružateljima obrade plaćanja.

 • Kako postaviti internetsku trgovinu?

  Internetsku trgovinu možete postaviti odabirom platforme s hostom poput Shopify ili instaliranjem softvera na vaš web hosting račun. Na primjer, WordPress možete upotrebljavati s dodatkom za e-trgovinu ili skriptu namjenske košarice za svoj Windows ili Linux poslužitelj.

 • Što je Shopify UK?

  Shopify ima web mjesto u Velikoj Britaniji na www.shopify.co.uk. Tvrtka ima 22 različita regionalna web mjesta, uključujući opcije za Sjedinjene Države, Indoneziju, Irsku, Indiju, Francusku i Kanadu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me