SingleHop – njihove brojke uspjeha kažu sve (ali slažu li se stvarni korisnici?)

Uvod u SingleHop

SingleHop je web hosting tvrtka koja je u potpunosti usmjerena na vrhunski kraj hosting tržišta. Od posvećenih poslužitelja do javnih i privatnih oblaka, SingleHop je čisto poslovni i poslovni domaćin: ovdje nećete naći nijedan jeftini zajednički hosting.


Formiran 2006. godine, SingleHop zapošljava više od 100 ljudi na više lokacija. Ima urede u Chicagu, IL, Phoenixu, AZ-u i Columbusu, OH koje opslužuju više od 3.500 kupaca. Tvrtku su suosnivali Zak Boca i Dan Ushman, koji sada sjede u vodećem timu kao CEO i CMO. Dvojica muškaraca prethodno su osnovali midPhase koji je dalje kupila grupa UK2.

Iako se čini da je baza klijenata SingleHopa mala, visoka vrijednost njegovih paketa znači da je i dalje značajan, brzo rastući konkurent na tržištu hostinga. Evidencija zapisa SingleHopa fantastična je što se tiče produktivnosti i pouzdanosti, a tvrtka je zainteresirana za prodaju svojih SLA-ova, aplikacija i vrhunske podrške.

SingleHop planovi hostinga

Osnovni fokus SingleHopa posvećen je hostingu, s izborom sustava Windows ili Linux i širokim rasponom opcija koje možete odabrati.

Tvrtka nudi ogroman niz hardverskih kombinacija, raspoređivanja memorije i veličine diska, tako da bi svatko na tržištu za namještenog pružatelja usluga hostinga bio nesumnjivo razmažen izborom. Dugi popis planova namjenskih poslužitelja može se filtrirati prema vrsti procesora, lokaciji podatkovnog centra i drugim čimbenicima, a poslužitelji se također mogu usporediti jedan pored drugog. Svi namjenski poslužitelji uključuju neograničenu ulaznu propusnost. Nakon odabira, tvrtka kaže da će dobiti vaš server na mreži u roku od sat vremena (dobro, 42 minute, ako budemo precizni).

Što se tiče hostinga u oblaku, kupci se mogu odlučiti za postavljanje javnog ili privatnog oblaka s SingleHop-om. Opet su planovi vrlo prilagodljivi, a prostor za pohranu, podatkovni centar, OS, propusnost i CPU variraju ovisno o trošku. Cloud planove korisnik zapravo može prilagoditi korisniku, sve do vrlo detaljne razine. Korisnici se također mogu odlučiti za kupnju dodataka za upravljanje uslugama, poput skeniranja virusa, ažuriranja OS-a i sigurnosnih kopija.

Planovi za distributere za namjenski i oblačni hosting dostupni su, a klijenti ih mogu slobodno označiti po njihovom mišljenju. Planovi preprodavača nude se pod markom Tandem, a klijenti mogu implementirati primjerke oblaka za klijente, izgraditi privatni oblak za korisnike ili preprodavati čitave poslužitelje s prilagođenim konfiguracijama.

SingleHop ne oglašava nijedan oblik zajedničkog hostinga.

Jednokratni prekid / prekid rada

Za razliku od većine web-hostinga koje sam pregledao, SingleHop fantastično objavljuje svoju povijest produžetka. Tvrtka se može pohvaliti tri godine neprekidnog 100% produžetka i pruža statistiku o svojim pojedinačnim podatkovnim centrima zajedno s prosječnim vremenima odziva karte i grafovima prometa. Postoji 100% produženo jamstvo za sve kupce.

Tvrtka vodi tri podatkovna centra. CHI-2, u Chicagu, najveći je od tri, sa 8.000 poslužitelja. CHI-1 se nalazi u blizini i sadrži 2.200 poslužitelja. PHX-1 se nalazi u Phoenixu u Arizoni. Svi podatkovni centri su vrhunski, kao što biste i očekivali, s biometrijskim bravama, CCTV-om i sigurnim ulaznim sustavima; postoji puno dodatnih tehničkih podataka o svakom od njih na SingleHop web mjestu (previše previše ovdje za podsjetiti). SingleHop se izuzetno ponosi svojim robusnim planiranjem katastrofa: podatkovni centri su opremljeni s više slojeva sigurnosne kopije u slučaju da originalne sigurnosne kopije ne uspiju, na primjer.

Domaćin objavljuje detaljne dijagrame, specifikacije i fotografije o sva tri objekta. Domaćin čak nudi mogućnost kupcima da rezerviraju turneju kako bi osobno mogli vidjeti podatkovni centar.

Podrška za SingleHop

SingleHop pruža više kontakt brojeva koji pokrivaju SAD, Australiju, Bugarsku, Francusku, Meksiko, Veliku Britaniju i Kanadu. Čini se da su lokalni, besplatni brojevi i SingleHop obećavaju da pozivi nikada neće biti preusmjereni u pozivni centar, bez obzira na sve.

Sustav ulaznica tvrtke nalazi se unutar korisničke ploče za korisnike, LEAP. Ulaznicama se daje isti prioritet kao i zahtjevima za telefonsku podršku, što je dobar znak, a statistika reakcija u vrijeme ovog pregleda sugerira da je vrijeme reakcije na ulaznicama bilo manje od deset minuta. Live chat se također nudi 24/7.

Svi zahtjevi za podršku interno rješava SingleHop tim koji se nalazi u blizini hardvera koji podržavaju, a tehnička pomoć se ne daje u inozemstvo ili ne preusmjerava u druge zemlje. Ponovno je rijetko vidjeti domaćina kako to kaže na svojoj web stranici, ali očito je tim na koji se ponosni.

Neobično, SingleHop svoj SLA izlaže u charteru kupaca, SingleHop Bill of Rights. Ovo određuje vremenske okvire za zamjenu hardvera, produženje rada i druge važne čimbenike. Uz to, kupci mogu tražiti da pogledaju statistiku prilagođenih računa kako bi vidjeli koliko se brzo rješavaju njihovi problemi i kako se ta vremena odgovora uspoređuju s prosjekom. To se naziva izvještajna kartica.

Čini se da se tehnološki tim bavi i upitima za korisničku podršku putem Facebooka, a SingleHop ima aktivni Twitter račun. Postoji i forum zajednice, kojem se pristupa putem LEAP upravljačke ploče.

SingleHop u vijestima

Blog statusa SingleHop spominje povremene DDOS napade za koje se čini da su prošli bez većih incidenata. Jedan je, primjerice, 7. srpnja 2010. riješen u roku sat i pol. Naizgled nema nepovoljnih izvješća o većim tehnološkim ili novinarskim blogovima o izvedbi domaćina.

Upravljačka ploča SingleHop

Klijenti SingleHop mogu slobodno upotrebljavati softver koji žele na planovima posvećenih poslužitelja. Budući da domaćin ne pruža zajednički hosting, nema potrebe da vas brine povezanost na upravljačkoj ploči koju ne želite koristiti: Cpanel, Plesk itd. Su sve opcije.

Pored toga, svim plaćanjima, ulaznicama i forumima pristupa se putem LEAP-a, sekundarne upravljačke ploče. LEAP također omogućuje klijentima da dizajniraju prilagođene pakete, implementiraju nove poslužitelje klikom, dodaju widgete i upravljaju svojim računom putem iPhone, iPad, Android i BlackBerry aplikacija. Postoji čak i API za programere. Čak i ako niste klijent, možete se prijaviti za besplatni LEAP račun i pregledati razne mogućnosti da biste vidjeli želite li vam se.

SingleHop dodaci

SingleHop ne nudi besplatne poklone ili poticaje za stjecanje novih klijenata. To je uglavnom zato što ne nudi zajednički hosting kao takav, pa će mnogi njegovi klijenti biti korporativni kupci koji traže performanse, a ne bonuse za prijavu..

Pravila zajam / povraćaj novca za povraćaj novca SingleHop

Sve usluge naručene putem SingleHopa plaćaju se na tekućem mjesečnom ugovoru, a ne da se naplaćuju unaprijed. Ako kupac želi otkazati, mora pismeno obavijestiti SingleHop tri dana prije sljedećeg datuma naplate i usluga će im prestati. Nema garancije povrata novca, ali kako se novac ne uzima za dugo razdoblje usluge, ovo vjerojatno neće biti problem.

Povrat sredstava na SingleHop-u ne izdaje se tijekom mjesečnog dijela. Ako želite otkazati, morat ćete kontaktirati odjel za naplatu, a ne tehničku podršku.

SingleHop sažetak

Višestruke garancije SingleHop-a govore o kvaliteti njegovih usluga. Kupci koji traže SLA-ove postavljene u kamenu jednostavno ne mogu pogriješiti s ovim domaćinom. Čini se da je podrška vrhunska kada je u pitanju njihova servisna povijest, a na karte se odgovara samo nekoliko minuta, a ne satima. Osim toga, sitnice poput lokalnih brojeva besplatnih telefona privući će tvrtke kojima je potrebno da se problemi brzo riješe.

U vrijeme pisanja usluge domaćin nije doživio gubitak usluge u više od tri godine, a to puno govori o njegovoj posvećenosti pouzdanosti. Bio sam impresioniran SingleHopom – posebno obilascima podatkovnih centara koji su stvarno novi. Pretpostavljam da će i budući kupci biti impresionirani njegovim uslugama.

Najčešća pitanja o SingleHopu

 • Dostavlja li SingleHop i Linux i Windows hosting?

  SingleHop je domaćin informatičke infrastrukture i pružatelja računalskih usluga u oblaku. Omogućuju hosting proizvode, uključujući Windows i Linux operativne sustave.

 • Ponudi li SingleHop zajednički hosting?

  Nemaju zajednički web hosting paket.

 • Hoće li cijena obnove biti veća od uvodne cijene?

  Nemaju uvodne sheme određivanja cijena. Kada obnovite, cijena ostaje ista kao uvodna cijena.

 • Pruža li SingleHop usluge registracije domena?

  SingleHop nije registar domena pa ne nudi usluge registracije domena.

 • Ima li SingleHop jamstvo povrata novca?

  Jednokratni troškovi za usluge kontinuirano, što znači da plaćate dok upotrebljavate njihove usluge, te stoga nemaju garanciju povrata novca.

 • Ponudi li SingleHop telefonsku podršku?

  SingleHop je dostupan za podršku 24/7 telefonom na njihov besplatni broj. Podrška se pruža samo na engleskom jeziku.

 • Gdje imaju njezine centre podataka?

  SingleHop se nalazi u mjestu Chicago. Imaju centre podataka u Chicagu, Arizoni i Amsterdamu.

 • Koji programski jezici podržavaju njihove usluge?

  Podržani programski jezici uključuju PHP, Perl, Ruby, ASP i ASP.NET, na temelju platforme na kojoj radite.

  Na njihovim namjenskim sustavima imate bolji nadzor nad korištenjem verzija i knjižnica jer te značajke instalirate po potrebi.

 • Pružaju li pomoć pri prijenosu postojećeg imena web mjesta / domene?

  Tvrtka nema uslugu prijenosa web mjesta, ali oni pružaju alate, automatizaciju i podršku kako bi se prebacili na njihov poslužitelj..

 • Mogu li imati više od jedne domene po računu u njihovoj usluzi?

  Budući da na većini njihovih usluga imate vlastiti sustav, slobodno možete ugostiti onoliko domena koliko želite. U upravljanom hostingu samo je pitanje koordinacije tražene konfiguracije s njima.

 • Koji su sigurnosni postupci uspostavljeni u centrima podataka SingleHop?

  Okoline SingleHop visoko se prate zbog sigurnosnih problema i nezgoda. Dobro su zaštićeni najnovijim tehnologijama zaštite od vatrozida, otkrivanja i transporta.

 • Jesu li oni davatelj web mjesta za e-trgovinu sa značajkama poput SSL-a?

  Jednostavno možete instalirati softver za e-trgovinu po svom izboru na njihove namjenske, cloud i VPS te upravljane vrste uslužnih okruženja. To uključuje sve, od košarica, SSL-a i svih pratećih tehnologija.

 • Dostavljaju li upravljačku ploču i ako jesu, koja?

  Na proizvodima samoupravljačkog poslužitelja koji koristite možete upotrebljavati različite tipove softvera na upravljačkoj ploči.

  Njihov oblak dolazi s upravljačkom pločom poslužitelja koja vam omogućuje da konfigurirate resurse prema vašim zahtjevima i zajedno s izvješćivanjem.

 • Koje mogućnosti plaćanja nudi SingleHop?

  Oni prihvaćaju sve glavne načine plaćanja kreditnom karticom poput Visa, MasterCard i Discover. Također prihvaćaju PayPal i čekove.

 • Ima li SingleHop jamstvo produženja rada?

  SingleHop ima 100% produženu garanciju i u slučaju zastoja dobivate uslužne bonuse.

 • Postoje li neke posebne sigurnosne značajke koje dolaze s njihovim uslugama?

  SingleHop nudi naprednu uslugu ublažavanja napada koja pomaže u sprječavanju incidenata, reagira na postojeće incidente i poboljšava vaše sigurnosno držanje.

 • Nude li CDN usluge na svojoj platformi?

  SingleHop nudi opcionalne CDN usluge tako da možete osigurati brze performanse web mjesta.

 • Kakva je sigurnosna kopija politike na SingleHopu?

  SingleHop svakodnevno izrađuje sigurnosne kopije vlastitih poslužitelja, posebno u oblačnom servisnom okruženju. Svako se preporučuje da svaki kupac izrađuje sigurnosnu kopiju vlastitih podataka, ali oni nude i specijaliziranu uslugu da se to izvrši.

 • Koliko adresa e-pošte dobivam koliko prostora za pohranu dopuštaju za e-poštu?

  E-pošta jedna je od stvari koja ovisi o vašoj konfiguraciji, broju kapaciteta koji ste kupili i što trebate izgraditi. To je potrošna usluga koja je u skladu s vašim potrebama.

 • Dobivam neograničenu širinu pojasa i prostora?

  SingleHop se odnosi na plaćanje i iskorištavanje onoga što trebate. Neograničena propusnost i upotreba diska su vaši zahtjevi, ali to košta više u njihovim oblačnim modelima, za razliku od statičkog modela na namjenskim i VPS.

 • Postoji li dostupan plan koji je pogodan za streaming videa?

  Streaming videozapisa ima brojne zahtjeve koji su u potpunosti prihvatljivi u svojim namjenskim resursima poput VPS-a i namjenskih poslužitelja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me