Sinteza hosting pregled: mali početni paket, ali prilagođeni WordPress

O sintezi

Važno: Sinteza je sada dio WP Engine-a


Iako je Synthesis sama započela 2010. u SAD-u, bilo je 4 godine prije nego što se ideja koja se nalazi iza ove hosting kompanije prvo oblikovala.

Dok je čovjek po imenu Brian Clark odrastao svoju tvrtku, Copyblogger, od web stranice jednog čovjeka do mreže sadržaja i web mjesta proizvoda, privukavši više od 2,5 milijuna pregleda stranica svakog mjeseca do 2011 .; Derick Shaefer osnivao je tvrtku pod nazivom Orangecast, koja je razvila vlastiti prilagođeni rješenje za slaganje poslužitelja za podršku opsežnog web mjesta za sportsko bloganje.

Kad su se dvojica muškaraca upoznala 2010. godine, postalo je očito da bi se kombiniranjem Copybloggerove vještine u mrežnom objavljivanju i marketingu sadržaja, s potencijalom skalabilnosti Orangecast-a, mogla stvoriti stručno podržana WordPress hosting usluga.

Tako je nastala Sinteza.

Hosting posebno prilagođen za WordPress

Ključni fokus na Synthesis je maksimalno iskorištavanje WordPressa.

Čitava tvrtka podržava ovlasti sustava WordPress i promatra načine kako prilagoditi njihovu ponudu kako bi iskoristili potencijal unutar paketa i maksimizirali koristi za svoje korisnike.

Koristeći minimalno mnoštvo hostinga, temeljeno na Nginx, PHP-FPM i APC arhitekturi, Synthesis nude WordPress specifičnom hostingu koji maksimizira brzinu naslovnica i samo skalira prometom.

To omogućuje svakom poslužitelju da podvoji dvostruku količinu prometa većine svojih konkurenata, dok koristi jednu osminu resursa za to.

Godine 2013 Synthesis je na svaki račun dodao svoj vlastiti softver za marketing sadržaja Scribe, čime je njihova sposobnost hostinga brža, efikasnija i lakša za korištenje.

S obzirom na budućnost, Synthesis je također od samih početaka ugradila potencijalne slučajeve za buduće protokole. To znači da već podržavaju protokole u nastajanju, kao što je Googleov SPDY i spremni su za daljnji razvoj čim se materijaliziraju.

Planovi hostinga za sintezu

Sinteza nudi četiri prilagođena paketa, u rasponu od osnovnog paketa Starter i Professional, do naprednih i Enterprise rješenja, kao i prilagođenih hosting hostinga za one koji žele nešto preciznije.

Svaki standardni paket nudi VPS s upravljanom izvedbom, iWatch podršku i upravljanje vremenskim prilikama kao dio svoje ponude. Međutim, samo napredni i Enterprise paketi nude namjenski VPS, a samo unutar Enterprise hostinga pristup CloudFlare Railgun postaje moguć.

Najpopularniji paket je Professional koji nudi mogućnost smještaja više od dva imena domena unutar 2 GB memorije koji nudi 40 GB prostora za pohranu i 650 GB mjesečne propusnosti. Ovo se izjednačava sa dnevnim prometom do 20 000 pregleda.

Ono što ostaje još jedinstvenije u Synthesis Hosting planovima je kvaliteta marketinških alata koji su dostupni kao dio njihove osnovne ponude. Sve su one izravno dostupne sa upravljačke ploče WordPress-a i; zajedno sa ponuđenom sigurnošću, korisničkom uslugom i specijalizacijom; su ključni razlozi za razmatranje Synthesis hostinga.

Optimizacija web stranica, optimizacija web stranica, istraživanje ključnih riječi, istraživanje društvenih medija i alati za upoznavanje influencera dostupni su besplatno za sve hosting pakete, nudeći značajnu dodanu vrijednost svakom korisniku..

Podrška i služba za korisnike

Fokus Synthesisa je pružanje potpuno upravljanog WordPress hostinga. U sinteznom smislu to znači potpuno preuzimanje odgovornosti za upravljanje, optimizaciju i podršku Linuxa, Apachea, PHP-a, NGINX-a i MySQL-a..

Nadalje, služba za pomoć 24/7 osigurava da uvijek postoji stručnjak koji će odgovoriti na vaša pitanja, bilo da vam je potreban savjet o prilagodbi WordPress-a ili pomoć oko sitnica CBM dodataka..

Usluga podrške nudi i mnoštvo tutorijala i ispravki programskih pogrešaka za WordPress značajke, kao i informacije i savjete o bilo čemu vezanom za WordPress ili bilo koji Copyblogger proizvod.

Osobni rezervni objekt

Sintetičko gostovanje uvijek je nudilo besplatne osobne sigurnosne kopije svakom svom kupcu. No, izdavanje sigurnosnog sustava S3 dovelo je oporavak od katastrofe na potpuno novu razinu.

Ne samo da tvrtka nastavlja provoditi vlastiti postupak sigurnosnog kopiranja na razini Linuxa, koji je pohranjen gotovo 1500 milja od najbližeg poslužitelja, sigurnosna kopija S3 sada omogućuje svakom korisniku da konfigurira postavke sigurnosnog kopiranja i da im se izravno pošalje sigurnosna kopija na određeni S3 račun.

Ta se datoteka tada može selektivno koristiti za rehabilitaciju bilo kojeg dijela web mjesta, a umjesto prepisivanja cijele web stranice, pruža učinkovit sustav za oporavak od katastrofe koji je brz, učinkovit i jednostavan za korištenje.

Četiri slojna sigurnost

Sinteza pruža četverostruku sigurnosnu ponudu:

  • Revidirane konfiguracije zaključavanja – za pružanje dodatne sigurnosti bez ograničavanja mogućnosti objavljivanja
  • DOS / DDOS zaštita
  • Synthesis Security Software – nudi prilagođenu zaštitu od hakera bez narušavanja performansi.
  • Pametna analiza uzorka – Pruža inteligentnu identifikaciju i iskorjenjivanje potencijalnih problema bez rizika od lažnih pozitivnih rezultata.

Totalno rješenje nadzora

Sinteza tvrdi da će se, ako se vaša web stranica pokvari, njihov sustav za nadzor senzora web stranice osigurati da o tome odmah saznate.

Njihov sustav za nadzor web stranica 24/7 uključuje sve uobičajene provjere produženog vremena, ali nudi i dodatne dodatke kao što su provjera ključnih riječi i specifični faktori WordPressa, uključujući svježinu vašeg RSS feeda i XML sitemapa.

A kad nešto nije u redu, senzor web stranice odmah će vas obavijestiti putem aplikacije, SMS-a, automatiziranog telefonskog poziva ili e-pošte, tako da se odmah mogu poduzeti odgovarajuće akcije.

Sinteza politike povrata novca

Uvjeti plaćanja u Synthesisu jasni su kao i rješenje koje nude. Postoji standardna pravila o povratu novca od 30 dana, ukoliko se nakon kupovine predomislite. Ali nakon tih 30 dana ne postoje dodatne odredbe.

Povrat pro-rate ne daje se preostalo vrijeme na otkazane račune, a nakon otkazivanja web stranica će biti deaktivirana i datoteke izbrisane.

Plaćanje se vrši mjesečno, tromjesečno ili godišnje na godišnjicu pridruživanja.

Zaključak

Ako želite kvalitetan hosting koji je posebno prilagođen da iskoristi prednosti WordPress-a, onda Synthesis posjeduje stručnost i motivaciju za postizanje uspjeha vaše web stranice.

Paket za početnike može se činiti malim, ali kad su u pitanju dodaci dodaci i korisnička podrška, Synthesis je tamo gore s najboljima.

Radi sigurnosti, brzine i vrlo učinkovite WordPress stranice, Managed Hosting by Synthesis nudi mnogo toga.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me