SiteBuilder.com prodaje jednostavnost: pitali smo 11 stvarnih korisnika ako se zahtjevi slažu

SiteBuilder se fokusira na pružanje jednostavnih, sveobuhvatnih paketa za izgradnju web stranica po niskim cijenama.


Značajke

Planovi SiteBuilder dolaze sa svime što vam je potrebno za pokretanje i pokretanje vaše web stranice, uključujući:

 • naziv domene: Kupci koji kupuju godišnji plan s besplatnim prilagođenim nazivom domene za prvu godinu usluge pomoću SiteBuilder-a

 • Graditelji web stranica: Ako nemate web mjesto, SiteBuilder nudi vam dvije mogućnosti za početak: AI-potaknut Express Editor i a tradicionalni urednik koji nudi funkcionalnost povlačenja i ispuštanja i uključuje stotine prilagodljivih predložaka

 • Analitika: SiteBuilder dolazi sa značajkama prikupljanja podataka i analitičkim podacima tako da možete prikupljati podatke o svojim posjetiteljima, koje stranice pregledavaju, koliko su vremena proveli na vašoj web stranici i tako dalje

 • Blogovi: Ako želite pokrenuti blog koji je povezan s vašom web stranicom, to možete učiniti s uključenom funkcijom bloganja
 • Funkcija e-trgovine: Oni s plaćenim planom najviše razine mogu postaviti internetsku trgovinu pomoću uključene funkcionalnosti e-trgovine

Ponude SiteBuilder-a usluge e-pošte, ali ovo je dodatak. Pomoću dodatka za e-poštu možete primati poruke pomoću domene vaše web lokacije.

Planovi

SiteBuilder nudi tri različita plana iz kojih možete izabrati.

Bilješka: SiteBuilder prethodno nudi ponuditelja besplatni plan, to više nije opcija. Svi planovi SiteBuilder-a su premium ponuda.

profesionalac

Ulazna razina profesionalac plan, koji je najpopularnija opcija SiteBuilder-a, dolazi s:

 • Besplatno hosting
 • Pristup graditelju web mjesta za povuci i ispusti
 • Prilagodljivi predlošci za upotrebu u sastavljaču web mjesta
 • Naziv domene (uz kupnju jednogodišnjeg ili dvogodišnjeg ugovora)
 • Statistike web stranica / funkcionalnost analitike
 • Oglasni bodovi za skok započinju marketinške napore za vaše web mjesto

Premija

Srednji opseg Premija plan je identičan Pro Pro planu u značajkama. No kupci s Premium planom dobivaju prioritetnu podršku.

eCommerce

High-end eCommerce plan nadograđuje na Premium planu dodavanjem podrške za trgovinu e-trgovine. I dalje ćete dobiti iste značajke i funkcionalnosti kao i oni koji imaju Pro i Premium planove, kao i prioritetnu podršku.

Cijene i plaćanja

Pretplatu možete odabrati da plaćate svaki mjesec, godišnje ili svake dvije godine. Oni koji se odluče za produženi ugovor, dugoročno će dobiti besplatno ime domene i niže cijene mjesečno.

Da bi platio svoje hosting planove, SiteBuilder prihvaća sve glavne kreditne kartice (uključujući Visa, MasterCard, Discover i American Express), kao i PayPal.

Povrati i garancije povrata novca

SiteBuilder nudi svojim kupcima 14-dnevno jamstvo povrata novca. Ako otkažete pretplatu u roku od 14 dana, dobit ćete puni povrat, umanjen za bilo kakve naknade u vezi s nazivom domene.

Ako otkažete pretplatu nakon 14 dana, nećete dobiti povrat.

Podrška i služba za korisnike

Tim za korisničku službu SiteBuilder može se dobiti na jedan od tri načina:

 1. Telefon
 2. Live Chat
 3. E-mail

Ako se odlučite komunicirati s SiteBuilder-om putem e-pošte, tim vas traži da im omogućite 24-48 sati da odgovore.

Bez obzira koju metodu koristite, prednost će se dati kupcima s premijskim ili e-trgovinskim planovima.

U pogledu resursa za samopomoć, SiteBuilder.com nudi bazu znanja koja može pretraživati ​​i uključuje odgovore na često postavljana pitanja o temama kao što su izrada web mjesta, imena domena i e-pošta.

Zaključak

SiteBuilder nudi sve-u-jednom pakete web stranica koji uključuju sve što je potrebno za početak. Tvrtka ne nudi široku lepezu mogućnosti, ali netko tko traži jednostavnu, jednostavnu za upotrebu web mjesto i mogućnost hostinga bit će zadovoljan jednostavnošću SiteBuilder-a. Oni kojima je potrebna web lokacija izvan jednostavne web stranice i bloga, bilo bi dobro potražiti još bogatu ponudu.

SiteBuilder.com Najčešća pitanja

 • Što je SiteBuilder?

  SiteBuilder je alat za izradu web stranica koji vam omogućuje brzo stvaranje funkcionalne web stranice. Dizajniran je tako da se lako koristi, pa vam ne treba nikakvo znanje o web razvoju ili kodu. SiteBuilder.com je hosting tvrtka koja pruža pristup ovom alatu. Na raspolaganju su četiri plaćena plana.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map