TMDHosting u 2020. godini: Što kažu pregledi klijenata TMDHosting?

Pregled web-domaćina: TMDHosting


TMDHosting nisu toliko poznati kao tvrtke poput GoDaddy ili Bluehost, no čini se da je tvrtka izgradila solidnu korisničku bazu i privlači pažnju onih koji je znaju (tvrtka je bila jedan od domaćina uključenih u listu Editor’s Choice’s Editor’s Choice za 2018. godinu ).

Pored toga što nude veliki izbor upravljanih hosting paketa koji uključuju bonuse koje druge tvrtke smatraju dodacima, TMDHosting nudi korisničku uslugu koju malo tko nadilazi.

TMDHosting Pozadina

pozadina

TMDHosting, sa sjedištem u Orlandu, FL, djeluje od 2007. Tvrtka ima svoje korijene u otvorenom izvoru hostinga, a s vremenom je proširila svoju podršku širokom rasponu platformi i tehnologija (open source ili ne). Ako imate nišnu platformu za koju vam treba hosting, TMDHosting bi vam mogao biti davatelj usluge.

Trenutno TMDHosting ugošćuje web poslužitelje na:

 1. Amsterdam, Nizozemska
 2. Chicago, IL
 3. London, Engleska
 4. Phoenix, AZ
 5. Singapur, Singapur
 6. Sydney, Australija
 7. Tokio, Japan

(Nažalost, čini se da posebno dijeljeni hosting, na razini ulaznih planova, ne nudi mogućnost odabira datacentra.)

TMDHosting web hosting

Web hosting

TMDHosting nudi sljedeće vrste web hostinga:

 • Dijeljeni hosting
 • Cloud hosting
 • Virtualni privatni poslužitelj (VPS) hosting
 • Windows VPS hosting
 • WordPress hosting
 • Joomla Hosting
 • Drupal hosting
 • Hosting prodavača
 • Namjenski poslužitelji

TMDHosting također nudi mogućnosti niša hostinga, poput onih za određene platforme e-trgovine (npr. Magento, PrestaShop), internetske zajednice (npr. SocialEngine, Dolphin) i obrazovne platforme (npr. Moodle). Oni su vrlo slični zajedničkim planovima hostinga, ali ugrađujete platformu po svom izboru.

TMDHosting početna stranica
Snimak ekrana putem TMDHostinga

Ako vam treba Windows hosting, TMDHosting nudi i ovo. Postoje tri plana iz kojih možete odabrati i svi isporučite s podrškom za .NET Framework, SQL Server baze podataka i tako dalje.

Zajednički planovi hostinga

Kako se TMDHostingovi zajednički planovi hostinga razlikuju od onih koje nude konkurenti? Vidimo nekoliko stvari:

 1. 99,999% jamstva za produženo vrijeme – to je nešto što obično vidimo s više premijskih planova, pa čak i tada ćete vjerojatno morati platiti tako visok ugovor o razini usluge
 2. Sigurnost vojnog stupnja koju provodi osoblje TMDHosting i ne zahtijeva aktivno sudjelovanje s vaše strane
 3. Uključivanje usluga koje naplaćuju drugi davatelji web hostinga – na primjer, TMDHosting vam daje besplatne dnevne sigurnosne kopije i pomoć u migraciji, a tvrtka će vam dodijeliti neiskorištene mjesečne usluge kod vašeg prethodnog pružatelja usluga hostinga

Uz to rečeno, jesu li specifičnosti web hosting planova dobre? Rekli bismo da. Evo zašto.

Linux ili Windows

Kada kupite zajednički plan hostinga, možete se odlučiti za standardnu ​​instalaciju Linuxa ili možete platiti malo više za Windows hosting.

Napominjemo da planovi za dvije vrste hostinga su ne identičan uz samo promjenu operativnog sustava – Windows planira, dok su skuplji, dobiti i malo više (npr., s najnižim planom, dobivate podršku za šest web stranica umjesto samo jedne)

Bez obzira koji operativni sustav koristite, postoje tri plana iz kojih možete birati. Svi dolaze sa:

 • Besplatno ime domene
 • Neograničena propusnost i SSD pohrana
 • cPanel Control Panel
 • NGINX kao vaš web poslužitelj
 • Neograničene adrese e-pošte
 • Sigurnost i zaštita od neželjene pošte

Predavanje i SSL

Dobit ćete i predmemoriranje web mjesta i SSL certifikat, ali specifičnosti ove dvije stavke su plan ovisan – bolji plan, bolji predmemoriranje i SSL certifikat.

TMDHosting zajednički planovi hostinga
Snimak ekrana putem TMDHostinga

cPanel

Korisnici s zajedničkim planovima hostinga mogu upravljati svojim uslugama web hostinga, web poslužiteljem i svim stvarima vezanim za njihov web hosting pomoću pružene cPanel Control Panel. TMDHosting ni na koji način ne mijenja cPanel, tako da ako imate iskustva u korištenju cPanela sa svojim hosting računima, osjećat ćete se kao kod kuće.

Nadalje, uključivanjem cPanel sa svim planovima, automatski dobivate podršku za Cloudflare CDN-ove i Softaculous autoinstalatora za jednostavno dodavanje značajki i funkcionalnosti na vašu web stranicu. Dobit ćete i funkcionalnost graditelja web mjesta. Graditelj web mjesta isporučuje se s tisućama besplatnih predložaka koje možete koristiti, kao i intuitivnim uređivačem web mjesta za povlačenje i ispuštanje.

Napredne mogućnosti hostinga

Trebate više od onoga što nudi zajednički plan hostinga? TMDHosting ima i druge mogućnosti koje bi vas mogle zanimati. Trenutno tvrtka nudi:

 1. Cloud hosting
 2. Hosting koji je specifičan za platformu
  1. WordPress
  2. osCommerce
  3. Joomla
  4. Drupal
  5. I još mnogo toga
 3. Hosting prodavača
 4. VPS hosting
 5. Namjenski poslužitelji

Cloud hosting

Planovi hostinga u TMDHostingu u oblaku vrlo su slični planovima zajedničkog hostinga – o njima možete razmišljati kao o prilagođenim verzijama svojih kolegica s tvrtkama koje se bave hostingom.

Cloud hosting planovi su brži, snažniji i sigurniji i robusniji od dijeljenih hosting hosting planova. Što je još važnije, jesu lako skalabilno na način da zajednički planovi nisu – za nekoliko dolara više mjesečno, dobivate bolji plan koji vas ujedno predstavlja i protiv prerastanja plana koji sada djeluje za vas (ali možda kasnije ne bi bio baš sjajan).

WordPress hosting

Naslovili smo ovaj odjeljak WordPress hosting, jer je to vjerovatno najpopularnija i najtraženija opcija, ali uistinu, TMDHosting ima sjajan uspjeh na platformi specifičnom hostingu u izoliranim okruženjima. Hosting planovi specifični za platformu u osnovi su dijeljeni planovi hostinga, ali s platformom po vašem izboru instaliranom od strane TMDHosting tako da imate još manje posla prije nego što se web stranica pokrene i pokrene..

Kada je u pitanju hosting za specifične platforme, postoje tri opcije od kojih možete izabrati. Navedene značajke čine da ove opcije padaju negdje između opcija zajedničkog hostinga i oblaka hostinga.

Hosting prodavača

TMDHosting nudi hosting za sve SSD diskove poduprte garancijom 99,99% produženog rada. Postoje tri različita plana iz kojih možete birati i poput TMDHosting-a drugih ponuda, dobivate lijepe bonuse poput WHM / cPanel upravljačka ploča za upravljanje vašim web lokacijama, predmemoriranje i popusti na nazive domena.

VPS hosting i namjenski poslužitelji

Ako imate web mjesto sa značajnim resursima ili vaša web lokacija vidi visoku razinu prometa, razmislite o nekom od TMDHostingovih planova za VPS hosting ili čak o posebnom poslužitelju.

Upravljani poslužitelji

Svi VPS hosting planovi i namjenski poslužitelji jesu u potpunosti upravljao, pa su ove mogućnosti web hostinga dostupne čak i onima koji se ne osjećaju ugodno poduzimajući zadatke koje obavlja administrator sustava.

Velika raznolikost

Postoji velik izbor planova, svaki s različitom raspodjelom resursa – propusnom opsegom, CPU jezgrama i slično – iz kojih možete birati, ali imajte na umu da svi dolaze sa sljedećim „dodacima“:

 • cPanel i WHM kako biste s lakoćom mogli upravljati svojim stvarima
 • Besplatno postavljanje, tako da sami ne želite sve zaokretati
 • Brza rezervacija, tako da možete odmah započeti s radom na svojoj web stranici i ne trebate čekati da TMDHosting postavi svoje račune

Međutim, ako trebate namjenska IP adresa (preporučuje se iz sigurnosnih razloga), morat ćete ih kupiti zasebno.

Pazite na prodaju

Nadalje, TMDHosting redovito pokreće prodaju, što znači da možete kupiti i isprobati hosting premium razinu bez probijanja banke.

Tipično ćete ih naći planovi između 40-60% popusta, iako se obnove obrađuju redovnom brzinom.

Specijalizirane potrebe za hostingom

Pored opcija opisanih na web stranici TMDHosting, tvrtka nudi proizvode koji će u potpunosti odgovarati svim vašim potrebama. Neki – poput hostinga za web stranice za odrasle – nisu na popisu, ali su dostupni.

Ako radite s proizvodom otvorenog koda, TMDHosting bi mogao biti odlican, jer će vam tim za tehničku podršku pomoći u vezi s aspektima infrastrukture. Ovo je pomoć koju možda ne biste dobili drugačije bez plaćanja profesionalnih usluga.

Web hosting za PCI-kompatibilne

TMDHosting ne polaže zahtjeve na svoje zajedničke hosting opcije kompatibilne s PCI, pa pretpostavljamo da one nisu. Više premium opcija hostinga, poput VPS hosting planova ili namjenskih poslužitelja, koji vam omogućuju veću kontrolu, lako se može konfigurirati na PCI kompatibilnost, ali to nije nešto što je jedinstveno za TMDHosting.

TMDHosting Služba za korisnike i tehnička podrška

Služba za korisnike i tehnička podrška

TMDHosting nudi izvrsnu korisničku podršku. Na raspolaganju vam je tim vrhunske tehničke podrške 24/7 putem telefona, live chat ili ulaznice za podršku, a za nehitna pitanja možete ih objaviti na forumu tvrtke.

Forumi se prate, a pored odgovora zajednice vidjet ćete i odgovore osoblja. Tvrtka obećava odgovore na sve upite (osim onih na forumu) u roku od 15 minuta od primitka.

Baza znanja i forum

Što se tiče referentnih materijala, TMDHosting svoju bazu znanja dijeli na odjeljke temeljene na vrsti hostinga (npr., Shared Hosting, Reseller Hosting) tako da vidite samo podatke koji su relevantni za vaš račun.

Dokumenti su, u cjelini, prilično dobri i vjerovatno je da ćete pronaći ono što vam treba.

Tu je i forum na kojem možete postavljati pitanja – odgovori na vaša pitanja mogu doći od osoblja TMDHostinga ili drugih korisnika.

TMDHosting baza znanja
Snimak ekrana putem TMDHostinga

Migracijske službe

TMDHosting nudi besplatne usluge migracije za ograničen broj mjesta (tvrtka ne nudi određeni broj). Možete zatražiti pomoć kod migracija vaše web stranice otvaranjem ulaznice za podršku koja sadrži relevantne detalje.

TMDHosting pruža besplatne, dnevne sigurnosne kopije za klijente koji dijele hosting.

Suđenja, povrat sredstava i garancije povrata novca

TMDHosting ne nudi nijednu vrstu ispitivanja, ali tvrtka ima veliku politiku povrata / povrat novca. Ako kupite sljedeće vrste hostinga, dobit ćete 60-dnevno jamstvo povrata novca:

 • Dijeljeni hosting
 • Cloud hosting

Izuzetak je ako odaberete mjesečni plan – ako je to slučaj, dobit ćete 30-dnevno jamstvo povrata novca. 30-dnevna garancija povrata novca odnosi se i na korisnike koji imaju:

 • Hosting prodavača
 • VPS hosting
 • Namjenski poslužitelji

Nema povrata za poslužitelje Bare Metal, dodatke, dodatne usluge ili nazive domena.

TMDHosting za i protiv

Za i protiv

Sada kada smo objavili što nudi TMDHosting, koji su prednosti i nedostaci ovog web domaćina?

prozodija

 • Izvrsna usluga kupcima, uključujući proširene garancije povrata novca, aktivno prisustvo osoblja na forumima sa pitanjima i odgovorima i pomoć u stvarima poput sigurnosnih kopija i migracija
 • Niske cijene za planove koji nude značajke koje mnogi drugi domaćini smatraju dodatcima
 • Dostupnost hostinga u oblaku po niskoj cijeni

kontra

 • Jeftine, ali ne i najjeftinije opcije okolo
 • Kupcima dijeljenog hostinga nije dopušteno odabrati centar za podatke koji domaćin njihove web stranice
 • Objavljeni popusti vrijede kratko vrijeme (obično samo prvi termin – TMDHosting obnavlja se redovnom cijenom)

TMDHosting uporedivi domaćini

Usporedni domaćini

Ako TMDHosting izgleda dobro, ali nije baš ono što tražite, pogledajte ove tri mogućnosti.

Hostgator

HostGator je odlična opcija za korisnike koji trebaju beskorisne, a opet cjelovite web usluge davatelja usluga. Nudi jeftine zajedničke hosting planove koji uključuju sve što je potrebno za početak, kao i graditelj web stranica. Tvrtka nudi solidnu korisničku podršku. Ako vam je potreban cloud, reseller, VPS ili namjenski hosting, HostGator nudi i ove.

SiteGround

Ako želite web domaćina koji pruža sjajnu korisničku uslugu, ali nalazite kako je široki asortiman opcija koje nudi tipična hosting tvrtka neodoljiv, pogledajte SiteGround. Tvrtka nudi dijeljene i WordPress opcije hostinga, kao i dodatke koji su vam potrebni da biste u potpunosti izgradili i poslužili svoju web stranicu.

LiquidWeb

LiquidWeb je pružatelj vrhunskog, upravljanog hostinga. Oni koji traže planove dijeljenja hostinga na razini ulaznog nivoa trebali bi potražiti negdje drugdje, ali za korisnike koji nisu zadovoljni TMDHostingovim mogućnostima hostinga na gornjoj razini, Liquid Web može se pokazati kao održiva (pa čak i poželjnija) alternativa.

TMDHosting Sažetak

Sažetak

TMDHosting je skriveni dragulj, a ako ste na proračunu, njegovi planovi odličan su način da dobijete puno značajki i funkcionalnosti. (Iskreno, tvrtka je sjajna opcija čak i ako vi nisu na proračun). Ukratko, pronaći ćete:

 • Potpuno upravljane mogućnosti hostinga (čak i na razini zajedničkog hostinga)
 • Dobra politika otkaza / povrata novca – tvrtka nudi šezdesetodnevna garancija povrata novca
 • Planovi na svim razinama dolaze s puno bonus mogućnosti (na primjer, dijeljeni hosting planovi dolaze s besplatnim SSL certifikatima, SSD pohranom i NGINX web poslužiteljima)

TMDHosting često postavljana pitanja

 • Postoje li neke žice vezane uz jamstva za produženje rada?

  Da. Sigurno ste kupci TMDHosting-a 12 mjeseci prije nego što možete prijaviti zastoje i dobiti kredite za prekide u usluzi. Ukratko, zahtjevi su sljedeći:

  1. Sigurno ste bili na TMDHostingu 12 ili više mjeseci
  2. Vrijeme zastoja veće od 0,1%
  3. Zastoj nije bio kriv za TMDHosting – to znači da su stvari poput distribuiranih napada uskraćivanja usluge (DDoS), problemi s povezivanjem, problemi sa softverom i tako dalje
 • Hoće li mi TMDHosting nadoknaditi neiskorištene usluge kod starog davatelja web hostinga?

  Ovisno o vašem web hosting paketu, TMDHosting će vam kao poticaj za preseljenje nadoknaditi do šest mjeseci neiskorištene usluge kod vašeg starog pružatelja usluga web hostinga..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map