Uragan električni u 2020. godini: Što kažu recenzije kupaca električne energije uragana?

Uragan električni uvod

Hurricane Electric je davatelj internetskih usluga sa sjedištem u SAD, specijaliziran za IP tranzit i kolokacijsko hosting. Osnovani 1994. godine, sada održavaju najveću svjetsku kralježnicu IPv6, temeljenu na broju povezanih mreža. Uz ove usluge, oni nude web i e-mail hosting za više od 15 godina.


Usluge i specijalizacije

Hurricane Electric pruža posvećeno hosting posvećeno upravljanje. Umjesto da vam predstavi popis prilagodljivih poslužitelja za izbor, Hurricane Electric sarađuje s vama jedan na jedan kako bi odredio vaše potrebe i pružio pouzdanu ponudu. Nakon što im kažete svoje specifikacije, zajedno s onim koji OS trebate (pružaju Linux, Windows, FreeBSD ili Sun Solaris) i bilo kojim potrebnim softverom, postavit će poslužitelj za vas. Nakon postavljanja i testiranja vašeg poslužitelja, sve što trebate učiniti je prenijeti svoju web lokaciju na njega. Nakon toga oni će upravljati vašim poslužiteljem. Oni svakodnevno prate poslužitelje, rukuju se rutinskim održavanjem i izvršavaju redovite provjere kako bi osigurali da vaš poslužitelj radi ispravno. Ako želite, možete i sami instalirati svoj operativni sustav i / ili upravljati poslužiteljem.

Svi namjenski poslužitelji povezani su s više gigabitnim Ethernet vezama Hurricane Electric. Osim standardnog postavljanja i održavanja, oni nude i nekoliko neobaveznih značajki, uključujući pristup korijenu, vanjsku pohranu, statistiku korištenja, izradu sigurnosnih kopija, uravnoteženje opterećenja i distribuciju sadržaja.

Ako se brinete o količini energije koju će vaš namjenski poslužitelj iskoristiti, nude i Green Server koji koristi energetski učinkovit hardver za smanjenje ugljičnog otiska.

Oni također nakon dva paketa virtualnih privatnih poslužitelja (VPS). Obje sadrže statičku IP adresu, pristup međunarodnoj okosnici Hurricane Electric-a od 10 Gbps, suvišne veze, MySQL bazu podataka, statistiku Webalizer-a, upravljanje SSL certifikatom i upravljano hosting. Paketi se razlikuju ovisno o broju uključenih domena, prostoru za pohranu i mjesečnim ograničenjima prijenosa. Oba su plana namijenjena klijentima na poslovnoj razini ili web lokacijama s visokim prometom.

Hurricane Electric nudi usluge kolokacije za sve razine zahtjeva poslužitelja, bilo da vam je potreban prostor za jedan orman, cijeli ormar ili prostor za tisuće poslužitelja. Njihovi objekti pružaju moć i pristup vašem izboru od 100Mbps, 1000Mbps ili 10Gigabit Ethernet.

Čini se da još nemamo recenzije za Hurricane Electric.

Infrastruktura

Hurricane Electric ima 3 centra sa sjedištem u Kaliforniji, koji pružaju gotovo 250 000 četvornih metara. Datacentre nadgleda osoblje na licu mjesta 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu. Svaki ormar je pojedinačno zaključan i nadziran prilagođenim video nadzorom. Pristup objektu osiguran je putem ključeva s karticama i biometrijskom sigurnošću.

Svaki centar podataka koristi više optičkih vlakana, gigabitne internetske veze, klimatsko okruženje, sigurnosnu kopiju baterije i generatore u nuždi.

Iako nisu posebni hostingi, vrijedno je spomenuti da njihova IP Transit mreža djeluje širom Sjeverne Amerike, Europe i Azije. To je mreža za samoliječenje, što znači da ako jedna veza ne uspije, tranzit će odmah pokupiti drugi. Oni također imaju ugovore s više drugih pružatelja usluga za rezervni tranzit, ako je potrebna dodatna podrška za održavanje veza.

Podrška i služba za korisnike

Tehnička podrška dostupna je telefonom ili e-poštom.

Sigurnost i sigurnosne kopije

Hurricane Electric svakodnevno nadgleda vaše poslužitelje i automatski rješava sve moguće probleme. Ako nešto ne uspije, pohranjuju se rezervni tvrdi diskovi, izvori napajanja i ploče lokalno kako bi mogli brzo riješiti problem. Na raspolaganju su i dodatna RAM-a za dodavanje odmah ako želite nadograditi.

Rezervne kopije dostupne su kao dodatna usluga za namjenske poslužitelje. Rezervne kopije mogu se poslati na drugi disk ili traku.

Pravila naplate, plaćanja i otkazivanja

Svi računi fakturiraju se mjesečno, a dospjeli računi mogu se obustaviti ili ukinuti po nahođenju uragana Electric. Korisnici mogu otkazati svoj račun u bilo kojem trenutku putem e-pošte, poštanske pošte ili faksa.

Zaključak

Ako tražite web domaćina koji može pružiti velike brzine interneta, doći ćete na pravo lice. IP tranzit i propusnost glavna je djelatnost Hurricane Electric, a kada budete domaćini s njima, dobivate pristup najvećoj svjetskoj internetskoj okosnici IPv6, brzinom do 10 Gb u sekundi.

Hurricane Electric također čini hosting jednostavno, čak i za poslovne klase i VPS usluge, s potpuno upravljanim planovima hostinga. Jednostavno im recite što želite, a oni su vam to postavili. Ovo je savršeno za tvrtke koje nemaju na raspolaganju resurse ili stručnost za upravljanje svojim poslužiteljima; međutim, možda nije idealan za organizaciju koja želi potpuno kontrolirati svoje okruženje poslužitelja ili koja treba zadovoljiti najviše sigurnosne standarde za svoje podatke o klijentima..

Imajte na umu da je ovo domaćin poslovne klase. Nećete pronaći nijedne jeftine, osobne planove za web mjesto. U stvari, osim svoja dva VPS plana, na svojoj web stranici ne pružaju nikakve informacije o cijenama, jer radije rade izravno sa svojim kupcima kako bi procijenili njihove specifične potrebe i pružili točnu cijenu cijene kako bi ih ispunili. To je jako dobra stvar ako ne želite preplaćivati ​​za usluge koje vam nisu potrebne.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me