VEVS-i u 2020. godini: Što kažu pregledi klijenata VEVS-a?

VEVS Uvod

Izrađivač web stranica izgrađen s vlasnicima poslovnih izvan mreže. Umjesto da ugostite svaki stil poslovanja pod suncem VEVS
ponosna je na pomaganju vlasnicima tvrtki u nekoliko odabranih industrija.


Ako ste u nekoj od industrijskih grana koje podržava VEVS, bit će vam teško pronaći boljeg graditelja web mjesta sve u jednom. U nastavku detaljno razmotrimo ovaj graditelj, kako biste vidjeli je li on prikladan za vaše poslovanje.

O VEVS-u

VEVS je relativno nov dodatak prostoru za izradu web stranica. Tvrtka koja je lansirala VEVS zove se Stivasoft i nudi više web rješenja već više od jednog desetljeća.

Umjesto da stvori web stranicu za sve, VEVS je graditelj web stranica usmjeren prema određenom tržištu. Naime, vlasnici malih tvrtki kojima treba nova web stranica koja je opremljena potrebnim značajkama i ništa drugo.

Web stranice stvorene ovim alatom su jednostavne, ali vrlo korisne. To korisnicima omogućuje brzu izradu web stranice koja oživljava njihovo offline poslovanje na mreži.

Jednostavnost korištenja

Nakon što stvorite osnovni račun, preusmjerit ćete se u administracijsku ploču gdje možete odabrati branšu svog poslovanja. Industrija koju odaberete omogućit će vam pristup različitim značajkama koje zahtijevaju vrsta vaše tvrtke.

Početnom postavkom upravlja VEVS tim, što znači da možete napraviti web stranicu bez ikakvih tehničkih vještina.

Upravljačka ploča prilično je intuitivna i omogućuje vam da radite stvari poput pregledavanja statistika vaše web lokacije, praćenja podataka o prodaji, upravljanja rezervacijama i zahtjeva klijenata, zajedno s izradom web lokacije.

Platforma je očito izgrađena za kompletne početnike. Ako naiđete na bilo kakve probleme, podrška je udaljena samo jedan klik. Tim za podršku pomoći će vam u postavljanju vaše web stranice, rješavanju tehničkih zahtjeva, pa čak i pomoći pri prijenosu sadržaja.

Čini se da još nemamo recenzije za VEVS.

Višenamjensko poslovno rješenje

Kao vlasnik male tvrtke imate puno na svom tanjuru, posljednje što želite učiniti je provesti ključno vrijeme za upravljanje svojom web stranicom. Uz pomoć ponuđenih alata i mogućnosti možete učiniti da vaša web stranica radi umjesto vas, a ne obrnuto.

Uz izgradnju osnovnog web mjesta, web mjesto koje ćete dovršiti je spremno za e-trgovinu. Moći ćete jednostavno upravljati i zauzimati sastanke, zajedno s prodajom svojih proizvoda i usluga.

Trenutno postoji širok raspon industrija koje uključuju:

 • Auto kuće

 • Najam automobila

 • Najam jahti i upravljanje nekretninama

 • Iznajmljivanje za odmor

 • Nekretnina

 • Online portali za posao

 • Usluge parkiranja automobila

 • Prijevoz i taksi služba

 • Hoteli

 • Frizerski i kozmetički saloni.

Ako vaša industrija trenutno ne podržava, svakako provjerite jer se nove industrije dodaju redovito.

Prodajne značajke

Kad odaberete industriju svoje web stranice, dobit će vam skup alata koji su specifični za tu industriju. Na primjer, ako imate tvrtku za najam automobila, moći ćete koristiti uključeni softver za iznajmljivanje automobila za rezervacije i obradu plaćanja.

Bez obzira želite li prikazati svoj izbor proizvoda ili dopustiti klijentima da kupuju vaše usluge, to možete učiniti brzo i jednostavno. Ako se vaše poslovanje oslanja na rezervaciju, rezervaciju, plaćanje i slanje potvrda, to ćete moći i bezbolno..

Ugrađeni prodajni alati štede vrijeme. Umjesto da izrađujete web mjesto i morate instalirati dodatke, dodatke ili izrađivati ​​prilagođeni softver, svi potrebni prodajni alati uključuju se odmah izvan okvira.

Sustav upravljanja sadržajem

Upravljanje sadržajem vaše web lokacije također je vrlo jednostavno. Jednom kada se prijavite na administratorski portal, samo odaberite opciju “Stranice web stranice” i možete urediti bilo koji element vaše web stranice.

Možete raditi stvari poput prikazivanja ili sakrivanja određenih stranica, uređivanja imena stranica, mijenjanja strukture URL-ova, izmjene teksta, dodavanja novog sadržaja i dodavanja slika na web mjesto.

Podrška za postavljanje i upravljanje web lokacijama

Ako ste posve početnik i provjeravanje e-pošte je najčešća stvar koju radite, tada će vam se svidjeti tehnološki rukovanje koje nude.

Uključena podrška proteže se daleko od onoga što nude većina drugih graditelja, jer vode računa o procesu postavljanja vaše web lokacije, dodavanju sadržaja i osiguravanju izgleda vaše web lokacije i izvedbe kako želite.

Ako želite detaljniju prilagodbu, za dodatnu naknadu možete zatražiti prilagođene izmjene, poput promjena dizajna ili izgleda dizajna ili čak potpuno web mjesta..

Izrada vaše web lokacije

Da biste izradili svoju web lokaciju, odaberite svoju industriju, odaberite jedan od predloženih predložaka i počnite prilagođavati web mjesto.

Svaki je obrazac industrije opremljen značajkama koje su specifične za tu industriju, poput rezervacijskih sustava, klasificiranih oglasa, integracije Google Maps i još mnogo toga. Osim toga, svi su predlozi mobilni.

Prilagodba teme jednostavna je poput otvaranja stranice koju želite urediti i klika na tekst koji želite promijeniti. Jedina mana je da odabrana tema bude gotovo točno podudaranje demo teme, jer su mogućnosti prilagodbe ograničene.

Da biste dodali više značajki na svoju web lokaciju, možete istražiti trgovinu aplikacija kako biste kupili više značajki web lokacije poput bloga, recenzija kupaca, kalendara događaja i još mnogo toga.

Tko bi trebao koristiti VEVS?

VEVS je savršeno pogodnost za vlasnike tvrtki izvan mreže koji žele izgraditi web stranicu koja im omogućuje brzu prodaju svojih proizvoda i usluga na mreži. Ugrađeni softver specifičan za industriju ogroman je plus i otežava prodaju interneta.

Ako se trenutno nalazite u nekoj od podržanih industrija, upotreba ovog alata za razvoj ne predstavlja nikakvu pamet. Moći ćete se bez ikakvog internetskog predstavljanja prebaciti na elegantno i funkcionalno web mjesto uopće. Uz to, detaljna razina podrške pruža ljudima s malo tehničkog iskustva.

Tko bi trebao koristiti različitu web stranicu za izradu web stranica?

Ipak, VEVS nije za sve. Ako ne djelujete u nekoj od podržanih industrija, upotreba ovog alata nema smisla. Postojeće mogućnosti prilagodbe ne dopuštaju mogućnost fleksibilnosti izvan predloška teme.

Ako zahtijevate veću kontrolu nad dizajnom vaše web lokacije i nemate smisla raditi s dodatnom rezervacijom usluga ili integracijom e-trgovine, onda postoje i druge mogućnosti koje su pogodnije za vaše potrebe..

U zatvaranju

Vlasnici izvanmrežnih tvrtki, bez ikakvih tehničkih vještina, napokon mogu izgraditi funkcionalno i lijepo web mjesto koje prodaju čini jednostavnom. Ovaj je alat usmjeren prema početnicima i brine se o većini teških podizanja kada je u pitanju izrada web stranice, hostiranje i osiguravanje izgleda i funkcioniranja ispravno.

Vlasnici tvrtki koji traže malo više kontrole nad krajnjim rezultatom svoje web stranice možda će htjeti istražiti druge mogućnosti. Prilagodba je ograničena osim ako ne želite zaposliti VEVS
tim da ga prilagodimo za vas.

Ovaj graditelj nišnih web stranica je dobar izbor i sigurno će pomoći tonu izvanmrežnih tvrtki da skoknu putem interneta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map