WestHost u 2020. godini: Što kažu pregledi klijenata WestHost?

WestHost Uvod

WestHost je web hosting tvrtka namijenjena poslovnim korisnicima. Nudi jeftini zajednički hosting, hosting u oblaku i namjenske poslužitelje, a čini se da su sve usluge usmjerene na profesionalce, a ne na korisnike hobista..


Tvrtka je osnovana 1998., a UK2 je preuzela 2008. To je dio Hosting Services, Inc, a sjedište u Utahu dijeli sa AN Hosting i Midphase. Značajno je da je polovica zaposlenika višejezična, a polovica više od 5 godina iskustva u IT industriji.

Hosting planovi WestHost

 • Dijeljeni web hosting podijeljen je u tri plana: osobni, preferirani i poslovni. Osobni plan je najviše ograničen na 50 GB prostora na disku, 1000 GB propusnosti i 1 bazu podataka; vrhunski poslovni plan uglavnom je neograničen. Preferirani kupci dobivaju besplatnu domenu, a Poslovni kupci besplatnu domenu i besplatni SSL certifikat.
 • Cloud hosting podijeljen je u tri plana: Burst, Storm i Monsoon. Plan s najnižim troškovima, Burst, dolazi s 20 GB diskovnog prostora, širinom pojasa 500 GB, namjenskim IP-om, 1,2 GHz procesorom i 752 MB rama. Vrhunski plan dolazi sa širinom pojasa od 2250 GB, 90 GB diskovnog prostora, 4,5 GHz procesorom i 3384 MB RAM-a..
 • Namjenski poslužitelji dostupni su na upravljanim ili neupravljanim planovima. Postoji zgodan usporedni grafikon za obje vrste namjenskog hostinga, koji pokriva sve, od brzine priključka na stroju do RAID mogućnosti uređaja..

Ustime / stanka za zapadHost

WestHost nudi 99,9% produženog jamstva za zajednički hosting i namjenske hosting pakete. Za korisnike sa zajedničkim hostingom sigurnosne kopije su uključene besplatno, ali sigurnosne kopije su dodatni dodatak na posvećenim poslužiteljima. Namjenski kupci dobivaju kredite u slučaju nestanka mreže.

Računi VPS-a i oblaka sigurnosno su kopirani tjedno i mjesečno. WestHost preporučuje korisnicima da izrade vlastite sigurnosne kopije između. Ne postoje obećanja o produženom vremenu za ove vrste usluga.

WestHost koristi podatkovni centar Tier-3 u Salt Lake Cityju, Utah, i tamo iznajmljuje prostor kao dio programa kolokacije. Domaćin se oslanja na suvišnu snagu, osoblje na licu mjesta, hlađenje hladnim redovima, VESDA otkrivanje dima i video nadzor kako bi zaštitili podatke kupaca. Detaljne informacije o podatkovnom centru dostupne su na pojedinačnim servisnim stranicama.

Podrška WestHost

Podrška se pruža 24/7 kroz različite kanale. Tu su gumb za razgovor uživo, baza znanja i (prilično rijetki) često postavljana pitanja. Otkrio sam da je neka od objavljene prateće dokumentacije prilično ograničena, s velikim brojem cPanela i graditelja web mjesta, ali ne i puno informacija o drugim uslugama.

Pored toga, kupci mogu koristiti sustav prodaje karata, američki besplatni telefonski broj i američki broj koji se može nazvati iz drugih zemalja. Kupci moraju koristiti područje članova na http://members.westhost.com za prijavu zahtjeva za podršku.

Unatoč tvrdnji WestHosta da polovina osoblja govori više od jednog jezika, nisam vidio naznaku je li podrška pružena na bilo kojem drugom jeziku, osim na engleskom.

WestHost u vijestima

U veljači 2010. godine WestHost je doživio veliki kvar kada su se tijekom rutinske inspekcije slučajno pustile kemikalije za sprečavanje požara. U početku je tvrtka tvrdila da će prekidi biti ograničeni na šest sati, ali izvršni direktor UK2, Jeff Hunsaker, to je revidirao na šest dana. Zaposlenici UK2 tada su uredili stranicu Wikipedije o Inergenu, dotičnoj tvari, navodeći da on može oštetiti tvrde diskove. Prekid je natjerao tvrtku da se preseli u svoj trenutni podatkovni centar, različit objekt od onog koji je tvrtka koristila u to vrijeme.

Većina detalja o kvarovima skrivena je u člancima na web mjestu WestHost. Međutim, najave se zrcale na GetSatisfaction.

https://getsatisfaction.com/westhost/topics/westhost_3_0_outage_details

Također je detaljno opisano na web stranici Wikipedije, a članak sadrži reference na izvorne postove.

http://en.wikipedia.org/wiki/WestHost”

Upravljačka ploča WestHost

Korisnici WestHostovog Linux hostinga dobivaju pristup cPanelu, a WestHost ima vlastiti hostirani demo koji je, čini se, ažuriran s najnovijom verzijom 11.

WestHost dodaci

Kupci na Preferred i Business planovima dobijaju besplatno ime domene za cijeli život. Svi kupci također primaju Google / Yahoo! oglasni bodovi u ukupnoj vrijednosti 100 USD, a postoji program preporuke koji plaća 25 USD po novom upućenom kupcu. WestHost također ima svoju partnersku shemu koja isplaćuje 100 USD po novoj prijavi.

Softaculous je uključen u zajedničke planove hostinga, kao i alat za izradu internetskih stranica koji klijentima pruža nekoliko ruta za brzo stvaranje web stranice. Drugi graditelj web stranica, DropClick, dostupan je za dodatnu mjesečnu naknadu.

Politika garancije / storniranja povrata novca WestHost

WestHost korisnicima pruža 60-dnevno jamstvo povrata novca, što je više nego što nude domaćini, iako su skuplji planovi isključeni: oblaci, prodavači i namjenski hosting korisnici ne mogu ga koristiti. Naknada za registraciju domene i prijenos nisu uključeni u garanciju povrata novca. U Uvjetima pružanja usluge nema klauzule koja navodi kako računi moraju biti otkazani.

Sažetak WestHosta

WestHost ima podršku masivne hosting tvrtke, a njegova usredotočenost na poslovanje znači da postoji puno tehničkih informacija koje će vam pomoći da donesete pravi izbor hostinga. Iako je baza znanja pomalo slaba (na primjer 887 članaka o cPanelu i 9 često postavljanih pitanja), tvrtka se očito obvezala pružiti veliku podršku drugim sredstvima. Šteta što dokumentacija nije tako dobra koliko može biti.

Ogromni kvar u 2010. možda je neke kupce odveo iz WestHosta, no tvrtka se od toga preselila, tako da nema razloga za zabrinutost zbog svoje krpljene povijesti produženja vremena.

U ovom trenutku, WestHost pokriva većinu malih poduzeća. Iako je zajedničko gostovanje malo skuplje nego drugdje, garancija povrata novca od 60 dana pruža kupcima dovoljno vremena da ga isprobaju i vide da li vrijedi dodatni novac.

Često postavljana pitanja WestHost-a

 • Što nude hosting proizvodi, WestHost nudi?

  WestHost nudi širok spektar proizvoda za hosting, uključujući zajednički hosting, namjenski upravljani i neupravljani poslužitelj, hosting hostinga i hosting poslužitelja e-pošte.

  Oni također nude niz specijaliziranih proizvoda poput WordPress hostinga i hosting računa specifičnih za e-trgovinu.

 • Što je hosting e-poštom?

  Hosting putem e-pošte poseban je proizvod za hosting koji WestHost nudi.

  To je u osnovi vrlo lagan plan hostinga koji će pokriti potrebe e-pošte, ali ništa drugo. To uključuje sve osnove e-pošte (pohrana, POP / IMAP podrška, zaštita od neželjene pošte, adresar, kalendar itd.), Ali to je to.

  Budući da je tako jednostavno, WestHost može ponuditi to po nevjerojatno niskoj cijeni.

 • Da li WestHost nudi usluge migracije?

  Da. WestHost ima i besplatne usluge migracije domena i web stranica. Da biste se kvalificirali za besplatnu migraciju web mjesta, potrebno je biti cPanel u migraciju cPanel.

 • Koju upravljačku ploču koristi WestHost?

  WestHost koristi vlasničku resku cPanela pod nazivom CHI Control Panel.

 • Koju podršku nudi WestHost?

  WestHost nudi live chat podršku, telefon i podršku putem e-pošte. Oni također imaju centar znanja i nudit će vam podršku putem vaše upravljačke ploče.

 • Da li WestHost nudi garanciju za produženje rada?

  Ne. Međutim, oni uvjeravaju kupce da jamče 99,9% produženog vremena. Ali to nije formalizirano u pisanom obliku na njihovoj web stranici.

 • Da li WestHost nudi garanciju povrata novca?

  Da. U svojim Uvjetima usluge spominju 30-dnevno jamstvo povrata novca. Za više informacija kontaktirajte službu za korisnike.

 • Koje programe mogu pokrenuti sa WestHostom?

  WestHost koristi Softaculous kako bi svojim klijentima omogućio instalaciju popularnog CMS-a, košarice, wikija, foruma i galerije jednim klikom..

  Paket Softaculous uključuje, među ostalim, WordPress, Joomla, Magento i Drupal. Ovaj paket dolazi uključen u sve zajedničke planove hostinga.

 • Koji programski jezici podržavaju WestHost?

  WestHost podržava PHP, MySQL, Ruby on Rails i Perl.

 • Što WestHost znači neograničenom propusnošću i pohranom?

  Neki planovi uključuju neograničenu ili nesmjerenu propusnost i pohranu. Kao i druge hosting tvrtke, oni znače da je limit toliko visok da ga većina klijenata koji se pridržavaju pravila prihvatljive upotrebe nikad neće pogoditi.

  Međutim, ako se korisnik počne približavati, WestHost će tražiti da ograniči upotrebu poslužitelja (npr., Smanji broj baza podataka).

  Također zadržavaju pravo zaustaviti promet ako web lokacija utječe na performanse ostalih kupaca na poslužitelju.

 • Gdje su centri za podatke WestHosta?

  Datacentri WestHosta nalaze se oko pola sata vožnje južno od grada Salt Lake Citya u Utahu. Sjedište tvrtke je i u Utahu.

 • Koje usluge CDN koristi WestHost?

  WestHost nudi CloudFlare CDN kao standard u nekim planovima i kao dodatni dodatak na svim zajedničkim hosting planovima.

 • Da li WestHost nudi sigurnosne kopije?

  Nekako. Redovito izrađuju sigurnosne kopije svojih zajedničkih poslužitelja, ali ne jamče da su sigurnosne kopije kompletne i preporučuju da kupci naprave i svoje vlastite.

 • Kakvu sigurnost nudi WestHost?

  Oni nude SiteLock kao dodatnu uslugu za sve dijeljene hosting planove kao i SSL certifikate (neki planovi uključuju SSL certifikat).

 • Koje usluge nudi WestHost za početnike?

  WestHost nudi snažnije hosting pakete poput WordPress hostinga ili poslovnog hostinga za internetsku trgovinu. Oni također imaju alat za izradu web stranica koji se može dodati bilo kojem hosting programu.

 • Ima li WestHost neka marketinška pomoć?

  Da. Oni nude SEO usluge uz mjesečnu naknadu. Ne nude marketinške kredite.

 • Koje su opcije plaćanja dostupne uz WestHost? Kakav je ciklus naplate?

  Opcije plaćanja uključuju PayPal i glavne kreditne kartice. Ciklus naplate za zajedničke hosting planove je svaka tri mjeseca, svake godine, svake dvije godine ili svake tri godine. Za namjenski hosting naplata se vrši mjesečno.

 • Da li WestHost nudi bilo kakve popuste?

  Da. Neprofitne kompanije odbacuju naknadu za postavljanje i svi planovi dolaze s popustima u zamjenu za potpisivanje dužeg ugovora.

 • Hoće li WestHost registrirati moju domenu?

  Da. WestHost će registrirati vašu domenu ili besplatno prenijeti postojeću domenu.

 • Je li registracija domena besplatna?

  Većina planova uključuje jednu domenu koja se registrira na godinu dana besplatno. Međutim, budite sigurni da provjerite specifičnosti svakog plana za potvrdu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map