WPWebHost pregled: Jeftin je, ali ima li dobro?

WPWebHost Logo


Kada tražite domaćine specifične za WordPress, na raspolaganju vam je mnoštvo opcija – a mnogi od njih prilično su skupi. Dakle, osvježavajuće je vidjeti hosting tvrtku koja nudi jeftine planove u ovoj hosting niši.

Iako je cijena vrlo transparentna, postoje neke nedostatke koje je potrebno razmotriti prije nego što unesete sve na ovaj domaćin s WordPress-om u Aziji.

Je li WPWebHost pravi izbor za vas? Ovaj će vam pregled pomoći da odgovorite na to pitanje.

O WPWebHostu

Osnovan 2007, WPWebHost se posebno specijalizirao za upravljani WordPress hosting. Oni su u vlasništvu kompanija Exabytes Group, koje su posvećene pružanju potrošača nizom komunikacijskih i IT rješenja.

Sjedište im je u gradu Penang Cybercity, Malezija, i nude kupce njihov izbor dva podatkovna centra: jedan u Sjedinjenim Državama i drugi u Singapuru.

Izdvajaju se dva glavna aspekta. Prvo, nemaju posebne uvodne stope, tako da su niske stope prijave jednake stopi obnavljanja. Drugo, hosting dolazi s besplatnim nazivom domene onoliko dugo koliko budete domaćin WPWebHost.

Što je produženje rada WPWebHost-a? Oni nude 99,9% jamstva za produženo vrijeme, što je standard za ovu industriju.

Nastavak ispod korisničkih pregleda

Čini se da još nemamo recenzije za WPWebHost.

Koje planove hostinga nudi WPWebHost?

WPWebHost nudi samo WordPress hosting, tako da ako ne koristite najpopularniji CMS na svijetu, ovo nije domaćin za vas. Međutim, ako ste jedno od 75 000 000 web stranica koje koriste WordPress, ovaj je domaćin dobra opcija.

Nude pet planova i izbor jednog, dvije ili trogodišnjeg razdoblja, s popustima za dugoročne planove. Na primjer, stope za različite uvjete za njihov WP Blogger plan su:

TerminCijena (mjesečno)
1 mjesec$ 8,00
1 godina$ 5.00
2 godine$ 4.00
3 godine$ 3.00

Značajke plana WPWebHost

Prema WPWebhostu, oni su posvećeni pružanju pristupačnog WordPress hostinga koji nije u potpunosti usredotočen na profit. U tu svrhu nude ukupno pet hosting paketa namijenjenih različitim tvrtkama. Svaki plan dolazi sa stoodnevnom garancijom povrata novca i 99,9% jamstvom produženja vremena.

Kao i većina domaćina, značajke plana variraju ovisno o razini koji ste odabrali. Međutim, svi planovi dolaze sa:

 • SSD za pohranu
 • Korisnička podrška 365/24/7
 • Barem 1 web lokacija s hostom (do 30 za veće planove)
 • Neograničen prijenos podataka
 • Višestruke lokacije poslužitelja
 • Jetpack (besplatno izdanje)
 • Doživotna besplatna domena
 • Neograničene pod-i parkirane domene
 • Besplatni SSL certifikati
 • Dnevno sigurnosno kopiranje na poslužitelju
 • Jednostavna obnova mjesta
 • Besplatne adrese e-pošte (ograničenje na temelju planova)
 • Slobodno okruženje
 • Upravljačka ploča Plesk

WPWebHost

Usporedbe WPWebHost hosting plana

Bilo da želite ugostiti samo jednu malu web stranicu ili trebate ugostiti do 30, WPWebHost ima plan za vas.

WP Blogger

Cijene za ovaj početnički plan počinju od 3 USD mjesečno i uključuju sve gore navedene značajke. Preporučeni promet mjesečno je 10 000 posjeta, što je prilično velikodušno za postrojenje niske razine. Također dobivate 10 GB prostora na disku i dvije adrese e-pošte.

WP Lite

Kao njihov najpopularniji plan, ovo dolazi sa svim gore navedenim značajkama plus besplatnom premijom premija, tako da lako možete premjestiti web mjesto. Osmišljen je da podrži do 20.000 posjetitelja mjesečno. Također dolazi s osobnim izdanjem JetPacka, 30 GB prostora na disku i neograničenim adresama e-pošte.

WP Essential

Dizajniran za web stranice koje dobivaju 30.000 jedinstvenih posjetitelja mjesečno, ovaj paket uključuje sve značajke WP Lite-a plus 45 GB prostora za pohranu i hosting za do dvije WordPress stranice. Ovaj plan i svaki viši plan preporučuju se za web lokacije e-trgovine, ali ne navode neke posebne značajke za internetske trgovine.

WP Plus

Ovaj plan vam omogućuje da ugostite do pet WordPress web mjesta i nudi do 60 GB prostora na disku. Sadrži sve značajke prethodnih planova, Jetpack professional, a osmišljen je za web mjesta koja mjesečno vide oko 50 000 jedinstvenih posjetitelja.

WP Geek

Za “pravog majstora WordPressa” ovaj je plan osmišljen za tvrtke koje trebaju ugostiti do 30 web lokacija s većim prometom. Planovi uključuju sve gore navedene značajke kao i 100 GB prostora za pohranu. Preporučuje se za web stranice koje posjećuju oko 150 000 jedinstvenih mjesečnih posjetitelja.

Podrška za WPWebHost

WPWebHost nudi podršku 365/24/7, što svakako zvuči ohrabrujuće. Međutim, dostupan je samo putem sustava izdavanja karata, što znači da biste mogli ostati satima.

Test njihovog sustava za razgovore pred prodajom pokazao je da nisu dostupni u 16:00 CST. Na njihovoj web stranici nisu navedene sate podrške uživo.

Međutim, oni nude podršku na kineskom jeziku, što bi moglo biti važno za neke kupce.

Ako planirate koristiti njihovu bazu znanja, možda ćete biti malo razočarani. Izgleda prilično tanko, iako nude upravljanu migraciju i druge značajke koje bi mogle ograničiti potrebu za detaljnom bazom znanja.

garancije

WPWebHost nudi 100-dnevno jamstvo povrata novca za sve hosting planove, što je više nego gotovo bilo koji domaćin. Većina domaćina nudi između dva tjedna i 30 dana. WPWebHost vam pruža dovoljno vremena da shvatite jesu li oni pravi za vas.

Oni također nude 99,9% jamstva za produženje rada, što je solidno prosječno, ali ne i nevjerojatno. Omogućuje do 43 minute stanke mjesečno.

Infrastruktura

WPWebHost nudi kupcima izbor dvaju datacentr lokacija: Denver, SAD i Singapur. Oboje su prilično sigurni i nude niz sigurnosnih značajki. Informacije o oba datacentra dostupne su na njihovoj web stranici i vrlo su detaljne.

Denver, USA Datacenter

Denver centar podataka ima siguran ulaz, otkrivanje vibracija, biometrijsku provjeru, sigurnost na licu mjesta, satne patrole i alarme o temperaturi, vlažnosti i osnovnim vrijednostima.

Singapurski centar podataka

Njihov podatkovni centar u Singapuru zaštićen je od jednog stanara, s prekomjernom kontrolom okoliša, velikim snagama i suvišnim električnim sustavima, protupožarnom zaštitom, CCTV kamerama, biometrijskim kontrolama i 7/24 zaštitara.

Sažetak

Općenito, WPWebHost je solidna opcija za manje web stranice koje traže pouzdanu i pristupačnu mogućnost web hostinga. Iako nema glavnih crvenih zastava, malo je vjerojatno da će ispuniti zadatak podržati vrlo velike prometne ili WordPress stranice na razini poduzeća..

Ako želite ugostiti više web lokacija, to nije najpovoljnija opcija na tržištu – barem kada su u pitanju redovni planovi zajedničkog hostinga. Osim toga, ograničeni podatkovni centri mogu biti važan trenutak za poduzeća koja nemaju sjedište u Sjedinjenim Državama ili Aziji.

Inače, WPWebHost je intrigantna opcija. Ne vidimo upravljani WordPress hosting za tako velike cijene. A sa svim značajkama koje pružaju, svakako je vrijedno provjeriti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me