FFMpeg hosting: koji je domaćin najbolji za vaše multimedijske potrebe?

Usporedite FFmpeg hosting

Za web mjesta koja sadržavaju multimedijski sadržaj, FFmpeg može pomoći u upravljanju resursima za web hosting za vaše web mjesto. Međutim, nisu svi pružatelji usluga hostinga idealni za FFmpeg stranice.


Za dobro FFmpeg hosting, pobrinite se da su propusne širine i diskovni prostor odgovarajuće za predviđenu upotrebu. Imajte na umu da “neograničeno” ne znači uvijek neograničeno i razgovarajte s domaćinom o očekivanom prometu na web mjestu i struji statistike prije kupnje..

Pročitajte u nastavku za više detalja o svakoj hosting tvrtki, ali kao pregled ovdje je najboljih 5 domaćina za FFmpeg:

 1. SiteGround
  – Velika podrška za postavljanje FFmpeg i nadzor 24/7
 2. Bluehost
 3. A2 hosting
 4. Hostgator
 5. LiquidWeb

Kako smo izabrali najbolje domaćine za FFmpeg?

Više od desetljeća radimo stručne preglede hosting pružatelja usluga. Za to vrijeme pregledali smo više od 380 domaćina i 1.500 hosting planova. Domaćini smo ušli u uži izbor s izvrsnom korisničkom uslugom i reputacijom da ne škrt sa “neograničenim” resursima.

Na kraju, integrirali smo više od milijun riječi recenzija izvornih kupaca kako bismo vam doveli 10 najboljih pružatelja usluga hostinga za FFmpeg.

Što je FFmpeg?

Sadrži li vaša web lokacija puno slika, audio, video ili drugog multimedijskog sadržaja?

Plan hostinga koji uključuje FFmpeg može smanjiti propusnost i diskovni prostor.

FFmpeg je besplatni softver otvorenog koda osmišljen tako da olakša stvaranje, upravljanje, pretvorbu i strujanje multimedijskog sadržaja.

Snimka zaslona početne stranice FFmpeg

Snimka zaslona početne stranice FFmpeg ljubazno od WhoIsHostingThis

Ako mislite da će vaša web lokacija bogata multimedijskim sadržajima biti u redu s vašim neograničenim hostingom propusne širine, možda biste trebali ponovo provjeriti svoje uvjete pružanja usluge: “neograničeno” nije uvijek ono što bi trebalo biti ispunjeno.

Smanjivanje propusnosti pomoću FFmpeg

Za web mjesto prepuno multimedije te video, audio, slikovne datoteke mogle bi upotrijebiti tone propusnosti. Ako prekoračite dodijeljenu širinu pojasa, mogli biste nađite sebe u kršenju uvjeta pružanja usluge, i u opasnosti će zatvoriti vašu web lokaciju.

Ako budete imali sreće, domaćin vam može omogućiti preuzimanje datoteka … ali ako vam odluče odbiti pristup, vaša web stranica će jednostavno nestati.

Što FFmpeg čini

Na svu sreću, tu je značajka hostinga nazvana FFmpeg koja će vam pomoći da smanjite upotrebu propusne širine web-lokacije obogaćene multimedijskim sadržajem.

FFmpeg je osnovan 2000 besplatna zbirka alata i knjižnica s otvorenim kodom koji korisnicima omogućuje snimanje, pretvaranje i streaming video i audio u mnoštvu formata.

Ovi su alati izuzetno korisni u optimizaciji datoteka za mrežno dijeljenje i strujanje.

FFmpeg o snimci zaslona stranice

FFmpeg o snimci zaslona stranice ljubaznošću WhoIsHostingThis

Vrijednost komprimiranja multimedijskih datoteka

Video i audio datoteke u izvornom, nekomprimiranom formatu često su goleme veličine.

Na primjer, visokokvalitetna MPEG2 datoteka snimljena izravno s vašeg DVD-a bila bi ogromna datoteka, u stotine megabajta za samo nekoliko minuta.

Pretvaranjem u mnogo manji, ali i dalje vidljiv VOB format mogli biste uštede mnogo prostora i širine pojasa – dva kritična razloga za vlasnika web lokacije u doba u kojem “neograničena propusnost” ne odražava uvijek svoje ime.

Mogu li moje web stranice imati koristi od FFmpeg hostinga?

Ovisno o vrsti web stranice koju želite stvoriti i propusnoj opciji koja vam je potrebna za multimediju, možda će vam trebati više od ponekad osnovne multimedijske podrške koja je uključena s mnogim hosting paketima.

Ako planirate strujati multimedijski sadržaj za svoje korisnike ili pružati alate za pretvorbu, dijeljenje i strujanje sadržaja koji je stvorio korisnik, možda biste trebali razmotriti sveobuhvatan alat za upravljanje multimedijom kao što je FFmpeg.

Sadržaj je najprikladniji za FFmpeg

Vaša web stranica mogla bi imati koristi od softvera FFmpeg ako uključuje:

 • Streaming video
 • Prijenos i dijeljenje videozapisa
 • Podcasts
 • Korisničke slike
 • Dijeljenje i preuzimanja multimedije
 • Galerije slika
 • Ili druge značajke obogaćene multimedijskim sadržajima

Pomoću FFmpeg hostinga možete biti sigurni da web mjesto neće prekršiti uvjete usluge vašeg domaćina prekoračenjem propusne širine. Čak i ako ti dopusti posjetiteljima vaše web lokacije da prenose i pretvaraju vlastiti sadržaj za dijeljenje i strujanje ili dijeljenje sadržaja s cijelog Weba to se odnosi.

kako djeluje ffmpeg

Kako mogu dobiti FFmpeg?

FFmpeg je besplatni projekt otvorenog koda, dostupan za preuzimanje sa službene web stranice FFmpeg.

Što mogu učiniti s FFmpegom?

Možete ga zapravo koristiti na svom računalu, za reprodukciju, streaming, dekodiranje, kodiranje i manipuliranje svim vrstama multimedije na druge načine.

Pored konverzija u i iz gotovo svih vrsta medija, FFmpeg također podržava osnovno uređivanje, tako da vi (ili vaši korisnici) možete veličinu, resample, ili promijenite omjer slike sadržaja koji odgovara zahtjevima vaše web stranice.

Mnogo web stranica bogatih multimedijskim sadržajima na webu koristi softver FFmpeg.

Ako ste ikada vidjeli videozapis s YouTubea ugrađen na neku drugu web stranicu, vidjeli ste FFmpeg u akciji i otkrili koju vrstu datoteke upotrijebiti za optimizaciju datoteke za reprodukciju na vašem pregledniku.

ffworks ffmpegMožda ćete htjeti istražiti ffWorks, od Fabrice Ballard, tvorca FFmpega. ffWorks vam omogućuje kodiranje video zapisa “ultra visoke kvalitete” bez upotrebe naredbenog retka ili pisanja bilo kojeg koda.

kupon za web hosting

Tražite mnogo posla na FFmpeg hostingu?
SiteGround – ocijenjeni od strane naših čitatelja # 1 – pruža izvrsnu podršku FFmpeg. Trenutno možete uštedjeti do 67% na njihovim planovima. Koristite ovu vezu za popust
da se dogovori.

Koji formati podržavaju FFmpeg?

FFmpeg podržava mnoge audio i video formate:

FormatType
MPEG-4Video
Windows Media Video (.wmv)Video
MP3zvučni
Ogg Vorbiszvučni
H.264Video

FFmpeg također podržava opskurnije formate.

Može bavite se bilo kojom datotekom koju možete baciti na nju, što je važno u svijetu u kojem mnogi koriste različite uređaje s različitom podrškom za formate.

Kako doći do FFmpeg sa svojim web domaćinom

S FFmpeg-om ćete na dva načina završiti na svom domaćinu: unaprijed instalirani ili ručno

FFmpeg od vašeg domaćina

Kad FFmpeg dođe s vašim hosting planom, možete ga preuzeti kao instalaciju jednim klikom preko upravljačke ploče hostinga mnogih popularnih pružatelja usluga.

Neki domaćini već imaju FFmpeg skripte unaprijed instalirane s vašim hosting planom.

Ako ne vidite opciju za instaliranje FFmpeg i niste sigurni kako to omogućiti, obratite se podršci svog domaćina i oni će vas moći voditi.

FFmpeg na poslu, iza kulisa

Jednom kada je FFmpeg instaliran i omogućen, dobro je ići!

Vi i vaši posjetitelji možete prenijeti video, audio i slike na vaše web mjesto, a FFmpeg će radite iza scene kako biste optimizirali svoje datoteke uz minimaliziranje propusne širine i prostora na disku.

odabir ffmpeg hosting plana

Kako odabrati pravi plan FFmpeg hostinga

Prvo, zapamtite da vas FFmpeg ne bi trebao ništa koštati.

Softver FFmpeg besplatan je i otvorenog koda, tako da ne bi trebao ništa dodati na vaše mjesečne troškove hostinga.

Držite ograničenja hostinga u mislima

Imajte na umu da se streaming sadržaja i velikih veličina datoteka mogu brzo nadograditi – a neki domaćini naplaćuju prekomjerne naknade ili čak isključe web mjesta koja premašuju ograničenja njihove uporabe.

Značajke FFmpeg koje treba tražiti

Tamo su nekoliko stvari koje biste trebali pogledati prije odabira plana hostinga

 1. Naknada za propusnost
 2. Naknada za skladištenje
 3. Hosting nekoliko datoteka ili multimedijske stranice
 4. Ako vaš domaćin nudi instaliranje jednim klikom ili FFmpeg unaprijed instaliran
 5. Dostupni dodaci

Naprednije značajke za FFmpeg

Ovisno o vašim potrebama za vaše web mjesto, razmislite o drugim značajkama hostinga za vaše multimedijsko web mjesto, poput jamstva za produženje rada ili video prijenos.

Neki domaćini neće omogućiti FFmpeg ukoliko ne dobijete namjenski plan hostinga, stoga to obavezno napravite provjerite detalje prije nego što odaberete plan hostinga.

Ako planirate ugostiti i emitirati mnogo multimedijskog sadržaja, odaberite plan s puno dostupnog skladišni prostor i propusnost, i pažljivo pročitajte uvjete usluge kako ne biste riskirali prekoračenje svojih ograničenja.

Planovi preprodavača, širina pojasa i instalacije jednim klikom

Ako koristite plan distributera i prodajete hosting usluge svojim klijentima, svakako provjerite možete li omogućiti ili instalirati FFmpeg kako biste izbjegli zatvaranje jer jedan ili više vaših klijenata imaju web mjesta za dijeljenje videozapisa ili koriste njihovu web lokaciju za datoteku dijeljenje.

Vaše će multimedijske datoteke zauzeti puno prostora za pohranu i propusni opseg, tako da pažljivo provjerite raspored potencijalnih plana prije nego što se prijavite.

Pogodna ugradnja

Pružatelj usluga hostinga koji nudi unaprijed instalirane FFmpeg i dodatke ili dostupno je kao instaliranje jednim klikom, posebno ako planirate multimedijsku web lokaciju.

Namjenski plan hostinga ili VPS plan mogao bi biti odličan izbor ako planirate stvoriti web mjesto za dijeljenje videozapisa slično kao na YouTubeu ili želite ugostiti audio datoteke za podcast.

najbolji domaćini ffmpeg

Moj 3 najbolje ponude za FFmpeg hosting

Evo mojih preporuka za FFmpeg hosting dolje. Uzmite u obzir bilo kakve jedinstvene potrebe vaše web stranice ili tvrtke.

SiteGround

Usporedite SiteGround FFmpeg

FFmpeg hosting uz SiteGround.

Ako želite potpuno upravljano iskustvo i potrebna vam je tehnička pomoć za postavljanje FFmpeg-a na vašem poslužitelju, odaberite SiteGround. Omogućuje vam odabir lokacije vašeg poslužitelja koji je najbliži vašoj ciljanoj publici i rukovanje tehničkom instalacijom svih potrebnih softvera.

SiteGround će također održavati vaš poslužitelj, ažurirati vaš poslužitelj i pratite ga 24/7 da biste bili sigurni, kao i da bi vam pružili cjelodnevnu podršku tima.

Povrh toga, koristit ćete WordPress poboljšanja poput prostora za uređivanje i dodatnog keširanja koji ubrzavaju web mjesto.

Bluehost

Usporedi BlueHost FFmpeg

FFmpeg hosting s Bluehostom.

Ako tražite nešto povoljnije po proračunu, onda je Bluehost dobar izbor. Standardni namjenski plan omogućuje vam uživanje u visoko podešenom programu poslužitelj koji je izgradio i održavao Bluehostov tim inženjera.

Namjenski poslužitelji odmah su dostupni, što znači da je vaš poslužitelj spreman čim se na njega prijavite.

Jedna od ključnih prednosti prijave na namjenski poslužitelj Bluehosta je mogućnost da lako nadogradite svoj prostor za pohranu bez da morate kontaktirati tim za podršku, ali imajte na umu da korisnička usluga dostupna je 24 sata dnevno trebate li pomoć.

Bluehost također nudi 30-dnevna garancija povrata novca pa svakako vrijedi pokušati.

A2 hosting

A2 hosting FFmpeg usporedite

FFmpeg hosting s A2 hostingom.

S druge strane, A2 hosting odličan je izbor ako niste baš spremni za namjenski poslužitelj. To je također jedan od rijetkih domaćina koji nudi prilagođene planove za web i streaming web mjesta, zahvaljujući Wowza streaming engineu. VPS plan je savršen za web hosting web mjesta koji dobivaju pristojnu količinu redovnog prometa.

Ako niste dovoljno pametni, odlučite se za upravljani VPS plan kako se ne biste trebali brinuti o tehničkim aspektima upravljanja poslužiteljem ili ažuriranju instaliranog softvera. Dobit ćete i pristup cPanelu koji je jednostavan za korištenje i možete prilagoditi svoj plan kako biste prilagodili rast svoje web lokacije..

Osim gore navedenih značajki, A2 hosting nudi 99,9% produženog jamstva i u bilo kojem trenutku garancija povrata novca.

Za i protiv FFmpega

Da biste zaključili stvari, pogledajmo snage i slabosti FFmpega.

prozodija

 • Podržava veliki broj kodeka, filtera, enkodera, dekodera kao i veliki broj audio i video formata tako da možete pretvoriti gotovo bilo koju vrstu datoteka
 • Pruža mogućnosti strujanja video zapisa putem ugrađenog medija playera
 • Omogućuje vam osnovno uređivanje datoteka, poput obrezivanja trajanja videozapisa ili zvuka, vađenje slika ili zvuka iz video datoteke i još mnogo toga
 • Više platformi tako da se može koristiti i na Linux i Windows hosting planovima

kontra

 • Nije baš prilagođen početnicima jer koristi sučelje naredbenog retka
 • Službena dokumentacija može biti malo zbunjujuća

Ostale značajke u tehnologijama

 • CGI pristup
 • Podcast
 • SaaS
 • ownCloud
 • PaaS
 • Lučki radnik
 • OpenStack
 • Ajax
 • kovrča
 • ImageMagick
 • LAMP
 • Memcached

FFmpeg često postavljana pitanja

 • Što je FFmpeg?

  FFmpeg je softverska aplikacija koja može reproducirati, kodirati i strujati audio i video datoteke. Ime je dobio po gumbu “brzo naprijed”.

 • Što radi FFmpeg?

  FFmpeg može snimati, pretvoriti i strujati audio i video. U kontekstu web hostinga, FFmpeg olakšava posluživanje medija na vašoj web stranici koje posjetitelji mogu strujati na zahtjev.

 • Koje vrste datoteka podržavaju FFmpeg?

  FFmpeg podržava stotine različitih audio, video i slika. Dolazi sa stotinama kodeka o kojima možete pročitati na službenom web mjestu FFmpeg.

 • Je li FFmpeg besplatan?

  Da, pod GNU manjom općom javnom licencom verzije 2.1 ili novije.

 • Tko je stvorio FFmpeg?

  FFmpeg prvi je put stvorio francuski računalni programer Fabrice Bellard 2000. godine. Sada ga održava tim kao zajednički projekt.

 • Koji operativni sustavi podržavaju FFmpeg?

  FFmpeg je razvijen za Linux, ali može se izvoditi na Mac OS X i Microsoft Windows. Ne rade svi kodeci dobro u sustavu Windows, tako da je najbolje držati se Linux hostinga ako niste sigurni što odabrati.

 • Hoće li moja web stranica imati koristi od njenog korištenja?

  Ako dijelite puno medija, FFmpeg bi vam mogao pomoći da smanjite pohranu i propusnost.

  Ako vaša web stranica ima veliku galeriju slika, omogućuje korisnicima da učitaju multimediju ili ako na vašem web mjestu održavate podcaste, također biste mogli imati koristi od FFmpeg.

  Njegova streaming podrška znači da će posjetitelji potencijalno moći pristupiti medijima na prikladniji način, bilo da domaćin domaćinima podcasta, video blogova ili profila društvenih mreža.

 • Mogu li ga koristiti za strujanje sadržaja zaštićenog autorskim pravima?

  Ne. Vaš domaćin neće vam dopustiti prijenos sadržaja na vaš poslužitelj osim ako imate autorska prava. Ako niste stvorili medijsku datoteku, provjerite uvjete licence kako biste saznali možete li je legalno prenijeti na svoju web lokaciju.

 • Je li web hosting FFmpeg skup?

  Sam FFmpeg je besplatan, no pohranjivanje i dijeljenje medijskih datoteka može skupo koštati. Iako dijeljeno hosting ponekad nudi „neograničen“ resurs, audio i video streaming obično krše pravila poštene upotrebe domaćina. Razmislite o VPS-u ili posvećenom poslužitelju i omogućite dovoljno prostora za resurse za klice prometa.

 • Kako se FFmpeg uspoređuje s Libavom?

  Libav je vilica FFmpeg koja se lansirala 2011. nakon napetosti među programerima FFmpega. Korisnici koji se opredijele za jedno ili drugo primijetit će nekoliko razlika, ali neki domaćini mogu ponuditi jedno ili drugo.

 • Koja je razlika između FFmpega i GStreamera?

  GStreamer je multimedijski okvir napisan u C. Pomaže pri reprodukciji audio i video zapisa, snimanju, uređivanju i struji. Općenito govoreći, Gstreamer je najbolji za složene pretvorbe koje zahtjevaju velike resurse. Za jednostavno kodiranje, FFmpeg djeluje dobro.

 • Kako instalirati FFmpeg za upotrebu na svojoj web stranici?

  Neki dijeljeni planovi hostinga dolaze s unaprijed instaliranom FFmpeg. Na VPS-u ili namjenskom poslužitelju trebali biste ga moći sami instalirati ako imate korijenski pristup. Nisu svi domaćini to dozvolili, pa pažljivo provjerite sitni tisak.

 • Što trebam tražiti od domaćina FFmpega?

  Provjerite hoće li plan za hosting koji odaberete imati odgovarajući prostor za pohranu i propusnost za potrebe vaše web stranice.

  Ako je “neograničen”, pažljivo provjerite uvjete pružanja usluge, jer strujanje i dijeljenje medija možda ne spadaju u njihove smjernice.

  Ako vaš plan nema FFmpeg koji je već instaliran, provjerite ispunjava li minimalne zahtjeve za instalaciju.

  Ako niste sigurni, obratite se kompaniji za hosting i pitajte hoće li vaš odabrani plan ispuniti potrebe vaše web stranice.

 • Postoje li nedostaci u FFmpegu?

  FFmpeg je u razvoju od 2000. godine i kontinuirano se razvija i poboljšava. To ga čini prilično velikim i složenim. Aplikacija ne sadrži grafičko sučelje, pa će trebati vremena za učenje svih naredbi.

 • Zašto bih koristio FFmpeg umjesto YouTubea?

  Kada prenesete video na YouTube, dobijete prednost besplatnog hostinga i šire publike za svoj sadržaj. To vam može uštedjeti novac na širini pojasa, kao i poboljšanje statistike posjetitelja.

  Međutim, gubite kontrolu nad tim. Uz to, postoje neke vrste sadržaja koje YouTube neće prihvatiti, pa je FFmpeg hosting korisna alternativa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map